kmpatra Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 με την νεα ενεργοποιηση πακετου δινει 500mb δωρο.Και κατι αλλα,sms ή χρονο προς wind/q νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ηρθε σε κανεναν μνμ για παραταση της προσφορας μεχρι 31/3;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ενεργοποίησα την προσφορά και σε 2ο καινούριο νούμερο. Όλα καλά. Από ότι είδα, ήρθαν 3 διαφορετικά bonus με 500ΜΒ + το 1GB της προσφοράς + 100ΜΒ από το καλωσόρισμα, και έχω περίπου 2500ΜΒ. Δεν έχω κάνει λογαριασμό στο myQ ακόμα για αυτό το νούμερο. Νομίζω από εκεί έρχονται άλλα 500MB, οπότε στο σύνολο 3100 περίπου για νέο νούμερο, με νέα εγγραφή, ανανέωση από κατάστημα και αγορά της προσφοράς των 8€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 το ενεργοποιησα το πακετο με τα 8 ευρω! σουπερ! πηρα και κατι αλλα μπονους που ισχυουν για 15 μερες! τερμα το αγχος για το ιντερνετ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siralexvas Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπερα σε ολους. Σημερα εγινα καινουριος συνδρομητης wind, ενεργοποιησα κανονικα την προσφορα για 1gb εως τελος του 15. Αλλα δεν μπορω να μπω στο internet. Μου εμφανιζει διπλα στο σημα το "R". Γνωριζει καποιος γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 δημιουργησες apn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Κοίταξε αν έχεις ενεργοποιήσει τα δεδομένα σε περιαγωγή επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ηρθε σε κανεναν μνμ για παραταση της προσφορας μεχρι 31/3;;; Ναι, σήμερα το πρωί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salvat Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Μόλις τους ''έκραξα'' στο Facebook και τους έστειλα μήνυμα στο inbox. Με ενημέρωσε το Facebook της Q ότι μου πιστώθηκαν τα 4,4 ΕΥΡΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Έχω κι εγώ θέμα σε ένα αριθμό q που, με όλες τις ρυθμίσεις σωστά (από το site της q και από το zip pdf που έχουν), δε θέλει να μπει στο internet. Εννοείται κανονικά ανοιχτά τα δεδομένα και ενεργοποιημένο το roaming. Η συσκευή είναι το Lumia 535. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Πήρα και εγώ το bonus Internet με 8 ευρώ, με την δεύτερη όμως γιατί στην πρώτη απόπειρα μου ήρθε απάντηση ότι δεν είμαι δικαιούχος του προγράμματος Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Έχω κι εγώ θέμα σε ένα αριθμό q που, με όλες τις ρυθμίσεις σωστά (από το site της q και από το zip pdf που έχουν), δε θέλει να μπει στο internet. Εννοείται κανονικά ανοιχτά τα δεδομένα και ενεργοποιημένο το roaming. Η συσκευή είναι το Lumia 535. Α δεν συνδέεται κάνε μια επανεκκίνηση στο κινητό και πιθανόν θα συνδεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Α δεν συνδέεται κάνε μια επανεκκίνηση στο κινητό και πιθανόν θα συνδεθεί. Thanks, αλλά το έχω ήδη κάνει.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Thanks, αλλά το έχω ήδη κάνει.. Έχει μεγάλη σημασία τα κεφάλαια ή μη γραμματα,και οπου υπάρχει κενό μεταξύ γραμμάτων. Εγώ εκεί είχα κάνει λάθος. Ας πούμε είχα γράψει My Q, ενώ ήθελε myq. Πάρε τηλ στο 1227(χώρις χρέωση), εκεί με βοηθησαν Επίσης, MCC 202, MNC 09 Edited March 26, 2015 by DynamicBio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Α δεν συνδέεται κάνε μια επανεκκίνηση στο κινητό και πιθανόν θα συνδεθεί. Επίσης αν έχεις το dual sim μοντέλο, εκεί που λέει να διαλέξεις sim για σύνδεση δεδομένων, επέλεξε την q. Επίσης όπως σου είπαν οι από πάνω: myq, roaming ενεργοποιημένο κτλ Να οι ρυθμίσεις που έχω εγώ και μπαίνω κανονικά. http://1drv.ms/19oVrrk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Κάτι άλλο: ισχυει και για q η δωρεαν αλλαγη καρτας σιμ σε 4G απο τη wind? Και για θεσσαλονικη; Μεχρι πότε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natashaky Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια καλησπέρα, κάτι άσχετο με την προσφορά που σ υζητάτε θέλω να σας ρωτησω! Ειμαι συσυνδρομητής q εδώ και 2 εβδομάδες, ξέρετε αν δίνει κάποιο bonus με ανανέωση 5€, γιατι κάπου δδιάβασα για 300' προς q και 500ΜΒ, ισχύει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Κάτι άλλο: ισχυει και για q η δωρεαν αλλαγη καρτας σιμ σε 4G απο τη wind? Και για θεσσαλονικη; Μεχρι πότε;;; ισχυει Παιδια καλησπέρα, κάτι άσχετο με την προσφορά που σ υζητάτε θέλω να σας ρωτησω! Ειμαι συσυνδρομητής q εδώ και 2 εβδομάδες, ξέρετε αν δίνει κάποιο bonus με ανανέωση 5€, γιατι κάπου δδιάβασα για 300' προς q και 500ΜΒ, ισχύει κάτι τέτοιο? αν σε ηρθε καποιο sms, τοτε θα παρεις οτι γραφει εκει. αλλιως τα μπονους ανανεωσης μπορεις να τα δεις εδω http://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/bonus-ananeosis/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natashaky Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ισχυει αν σε ηρθε καποιο sms, τοτε θα παρεις οτι γραφει εκει. αλλιως τα μπονους ανανεωσης μπορεις να τα δεις εδω http://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/bonus-ananeosis/ Όχι, δεν μου εχει έρθει κάποιο μήνυμα, εννοώ αν εχουμε κάποια δωρεάν bonus όταν κανουμΕ ανανέωση με 5€, όπως δίνονται στην ανανέωση των 10€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Όχι, δεν μου εχει έρθει κάποιο μήνυμα, εννοώ αν εχουμε κάποια δωρεάν bonus όταν κανουμΕ ανανέωση με 5€, όπως δίνονται στην ανανέωση των 10€ Οχι με 5 ευρω δεν εχεις καποιο bonus ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα σε ολους. Σημερα εγινα καινουριος συνδρομητης wind, ενεργοποιησα κανονικα την προσφορα για 1gb εως τελος του 15. Αλλα δεν μπορω να μπω στο internet. Μου εμφανιζει διπλα στο σημα το "R". Γνωριζει καποιος γιατι; Αν εχει μονο το R σαν ενδειξη ειναι οκ. Η q κανει roaming στην wind. Γι'αυτο. Αν εχεις ομως κ ερωτηματικο στο σημα, δεν εχει συνδεθει. Πρεπει να φτιαξεις το ΑΡΝ της q Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Και εγώ μία από τα ίδια, μόνο που έχω το xiaomi note. Που θα απευθυνθώ για να μου στείλουν της ρυθμίσεις με sms? Τα συνημμένα είναι από το zipαρισμένο αρχείο, από το site της q. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 πηγα σε καταστημα wind να παρω μια κρτουλα Q για να βαλω την προσφορα για το ιντερνετ και να την εχω στο ταμπλετ, αλλα μου ειπαν οτι δεν ισχυει αν δεν ερθρι μηνυμα χωρια που ηθελαν και 5€ για το νουμερο. Διαβασα πιο μπροστα οτι καποιοι το πηραν δωρεαν; επισης οτι στελνεις στο 12000 και παιρνεις την προσφορα για το ιντερνετ ετσι κι αλλιως; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 τα 5 ευρω μαλλνο τα δινεις για να βαλεις καρτα. κανονικα δωρεαν μπορεις να παρεις την καρτουλα. στου ευοσμου το καταστημα, μονο τα f2go δινυον εντελως δωρεαν. και σε μενα δεν ειχε ερθει σμσ και πηρα κανονικα την προσφορα! εστειλα 100 στο 12000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Τα συνημμένα είναι από το zipαρισμένο αρχείο, από το site της q. Οσο κ αν σου φαινεται περιεργο, ακομα κ αυτα τα σεταρισματσ που δινουν οι υπαλληλοι της q ειναι λαθος! Κανε το εξης απλο: -Δημιουργια νεου ΑΡΝ - στο πεδιο 'name' βαλε myq - στο πεδιο 'ΑΡΝ' βαλε myq Τα υπολοιπα ως εχουν. Κ save Τιποτα αλλο. Θα παιξει μια χαρα. ;) Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natashaky Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εγώ πήγα με φορητότητα στην q πριν 2 εβδομάδες, το έκανα σε κατάστημα public και εκεί τα νούμερα είναι δωρεάν οπότε πήρα ακόμη ένα, μόνο με την ταυτότητα. Πριν κάνω τη φορητότητα συζητούσα μια προσφορά με τη wind (για να φύγω από cosmote), επειδή διάβασα για την q τους ρώτησα αν μπορώ να κάνω φορητότητα και μου απάντησαν πως δε γίνεται, μόνο αν πάρεις καινούργιο νούμερο:( , επειδή είχα σπαστεί πολύ με τα συμβόλαια 15 χρόνια τώρα στην cosmote ήμουν αποφασισμένη να το γυρίσω σε κάρτα αλλά η μόνη που μου ταίριαζε ήταν η q, πήρα λοιπόν τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν πως φυσικά και γίνεται!!!! Περιττό να σας πω πως άφησα τρελλες προσφορές και από wind και από cosmote αλλά δεν το μετάνιωσα καθόλου με αυτές τις προσφορές που κάνει η q. Αν βάλω σε κάρτες όλο το πάγιο που θα έδινα, θα μιλάω όλη την ημέρα δεδομένου ότι πλέον πάρα πολλοί έχουν γυρίσει σε wind. Πάντως όποιος δεν έχει δοκιμάσει την ομιλία με δευτερόλεπτο δεν ξέρει τι χάνει!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts