Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΚΟΠΗΚΕ?

έχει τρεις εβδομάδες να βγεί. μάλλον κόπηκε. Αν ξαναβγεί ποτέ και αν είναι χωρίς περιορισμό (να μην αγοράζεις πακέτα και άλλα που είχαν συμβεί παλαιότερα) θα το μάθεις.

Ελπίζω να είχες κρατήσει καμία καβάντζα να βάλεις.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Μπορεί να γινει αλλαγη απο συμβόλαιο Vodafone σε καρτοκινητό Q με φορητότητα αριθμού; Αν ναι, θα απευθυνθώ στην Wind ;
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Μπορεί να γινει αλλαγη απο συμβόλαιο Vodafone σε καρτοκινητό Q με φορητότητα αριθμού; Αν ναι, θα απευθυνθώ στην Wind ;

ναι και ναι

το ιδιο εκανα κι εγω ;)

Παιδια οι ρυθμισεις για το mobile internet με τα δωρεαν MB ποιες ειναι;Πηρα την Q μου δωσανε κατι ρυθμισεις για mms k internet αλλα τιποτα...Εχω το LG G2.Εαν καποιος φιλος τις εχει στο συγκεκριμενο τηλ.μπορει να μου τις δωσει;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παιδια οι ρυθμισεις για το mobile internet με τα δωρεαν MB ποιες ειναι;Πηρα την Q μου δωσανε κατι ρυθμισεις για mms k internet αλλα τιποτα...Εχω το LG G2.Εαν καποιος φιλος τις εχει στο συγκεκριμενο τηλ.μπορει να μου τις δωσει;

δοκιμασε Όνομα Προφίλ: Q Internet

Σημείο πρόσβασης: myq

Διακομιστής μεσολάβισης: (κενό)

Πόρτα: (κενό)

Αρχική σελίδα: (κενό)

Όνομα χρήστη: (κενό)

Κωδικός πρόσβασης: (κενό)

μην ξεχασεις να ενεργοποιησεις και το roaming δεδομενων

APN myq

Data Roaming ON

Αυτο φιλε(Data Roaming ON) τι ειναι;Τα δεδομένα, ενεργοποίηση;

Αυτο φιλε(Data Roaming ON) τι ειναι;Τα δεδομένα, ενεργοποίηση;

οχι απλα ενεργοποιημένα δεδομένα. δεν αρκεί. είναι ειδική ρυθμιση να έχεις δεδομένα σε roaming που bydefault ειναι απενεργοποιημένα. Αυτό χρειάζεται διότι η q κανει "εσωτερικό" roamming στην wind ;)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

οχι απλα ενεργοποιημένα δεδομένα. δεν αρκεί. είναι ειδική ρυθμιση να έχεις δεδομένα σε roaming που bydefault ειναι απενεργοποιημένα. Αυτό χρειάζεται διότι η q κανει "εσωτερικό" roamming στην wind ;)

Kαι που την βρισκω αυτη την ρυθμιση;Διοτι τα αλλα τα εκανα αλλα αργει δραματικα το ιντερνετ...

Εχεις ενργοποιημενο το 3g?

Οχι πρεπει να το εχω για να μπαινω;

Μου ήρθε νέο SMS

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 160Λ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ 30ΗΜ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 4,4€! ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND ΕΩΣ 30/11. Q ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Not bad, αλλά άβολο που πρέπει να τρέχεις σε κατάστημα wind.

Μου ήρθε νέο SMS

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 160Λ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ 30ΗΜ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 4,4€! ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND ΕΩΣ 30/11. Q ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Not bad, αλλά άβολο που πρέπει να τρέχεις σε κατάστημα wind.

ενταξει, δεν ειναι και για να τρεχεις...

3€ τα 100' απο το myQ, δηλαδη με 4,4€ αγοραζεις περιπου 150'...:cool:

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να το γυρίσω σε Q.

Ήθελα να μάθω πως πάει από δίκτυο 3G. Είναι το ίδιο με της Wind;

Φαντάζομαι πως ναι...ε;

Αν το κριτήριο μου ήταν η κάλυχη δικτύου σε όλη την Ελλάδα ως προς το 3G, ποια είναι η καλύτερη εταιρεία;;;

OnePlus 6, A6000

Ναι είναι το ίδιο δίκτυο με αυτό της WIND και δυστυχώς υστερεί αρκετά, ειδικά στην επαρχία.

Προσωπικά πιστεύω ότι το καλύτερο δίκτυο για κάλυψη data το έχει η cosmote.

Καλησπέρα!!!

Την αλλη εβδομάδα θα πάω για 4 μέρες Ιταλία.

Ξερεις κανένας τι ισχύει με χρεώσεις κλπ;

Μπορώ να εχω data roaming απο το διαθέσιμο Ίντερνετ που εχω εδω στην ελλαδα;

Ευχαριστω!!!

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Εδω μπορείς να διαβάσεις λεπτομέρειες για το ιντερνετ που σε ενδιαφέρει...θα πρέπει να δώσεις 5 ευρώ για να χρησιμοποιήσεις το υπόλοιπο σου από πακέτα : http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/prosfores/data-roamer-nea-upiresia-kinisis-dedomenon-gia-periagogi-stis-hores-tis-ee/

δες και εδω όμως δεν ξέρω αν χρειάζεται να κάνεις κάτι από όσα λέει : http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/enallaktikos-parohos-periagogis/

Edited by aggelosn

5 Ευρώ θα δώσεις αν έχεις συμβόλαιο

Αν έχεις καρτοκινητό δεν υπάρχει περίπτωση να την βγάλεις τόσο φτηνά σε καμμία εταιρεία

Σε καμμία ετιαρεία ( καρτοκινητό )δεν μπορείς να πάς βόλτα στην Ευρώπη με τα ΜΒ σου .

(με μηνιαίο πάγιο 5€ για τα προγράμματα WIND XXS – ΧXL (παλιά και νέα), XL – 3XL Business, Business to ALL 150 - Unlimited και στους συνδρομητές συμβολαίου που έχουν ενεργοποιήσει υπηρεσίες WIND Mobile Internet 60 – 1500

ή με 5€ για 30 ημέρες για τους συνδρομητές WIND to ALL και καρτοσύνδεσης

δωρεάν για τα προγράμματα WIND 3XL, 3XXL Business και WIND to ALL 100)

To Internet στην Ευρωπαϊκή ένωση στοιχίζει 0,25 ευρώ το ΜΒ

Η Cosmote και η Vodafone έχουν κάποια πακέτα που θα ενεημερωθείς από το αντίστοιχο forum

Η WIND και η Q δεν διαθέτουν πακέτα για καρτοκινητούς.

Edited by Vasileios

http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/prosfores/euro4all/ Εδώ δίνει τελικά για Q αλλά ειλικρινά με 9 ευρώ για 30 MB , 30 λεπτά , 30 μηνύματα δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο !!! Καλύτερα φίλε να πας να απολαύσεις την Ιταλία και να κάνεις λίγη αποτοξίνωση από το κινητό και το ίντερνετ !!! Τις selfies άστες για τον γυρισμό :)

ενταξει, δεν ειναι και για να τρεχεις...

3€ τα 100' απο το myQ, δηλαδη με 4,4€ αγοραζεις περιπου 150'...:cool:

147' με στρογγυλοποίηση προς τα πάνω :P

13 λεπτά επιπλεόν καλοδεχούμενα είναι, για κάποιον που ούτως ή άλλως μέσα σε 30 ημέρες θα πάρει και δεύτερο πακέτο των 100'

απλά ναι, δεν θα τρέξεις και στο κατάστημα.. άντε να φτιάξουν ένα 2ο πακετάκι να το χρησιμοποιούμε σαν άνθρωποι

4,4€ ε. Εντελώς τυχαίο που μετά από ανανέωση 5€ σου μένουν ακριβώς τόσα... Για αυτό πρέπει να πας σε κατάστημα που μπορείς ακόμα εκεί να βάλεις 5€.

Γνωρίζετε αν από συμβόλαιο Q μπορεί κανείς να γυρίσει σε καρτοκινητό Q;

Μπορείς κανονικά. Πας σε κατάστημα και ζητάς να κάνεις ακύρωση του συμβολαίου και μεταφορά σε Q card. Μην σε αρχίσουν σε μπούρδες ότι πρώτα πρέπει να γίνει F2G !

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Η ημερομηνιά μετατροπης συμβολαιου q σε καρτα θα ειναι πανω ενα μηνα κ θα σε παρουν απειρα τηλ για να μην το κανεις!! Καλο κουραγιο...
One Plus 6

• This topic was unpinned, featured and pinned