keysmith Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΚΟΠΗΚΕ? έχει τρεις εβδομάδες να βγεί. μάλλον κόπηκε. Αν ξαναβγεί ποτέ και αν είναι χωρίς περιορισμό (να μην αγοράζεις πακέτα και άλλα που είχαν συμβεί παλαιότερα) θα το μάθεις. Ελπίζω να είχες κρατήσει καμία καβάντζα να βάλεις. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μπορεί να γινει αλλαγη απο συμβόλαιο Vodafone σε καρτοκινητό Q με φορητότητα αριθμού; Αν ναι, θα απευθυνθώ στην Wind ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μπορεί να γινει αλλαγη απο συμβόλαιο Vodafone σε καρτοκινητό Q με φορητότητα αριθμού; Αν ναι, θα απευθυνθώ στην Wind ; ναι και ναι το ιδιο εκανα κι εγω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδια οι ρυθμισεις για το mobile internet με τα δωρεαν MB ποιες ειναι;Πηρα την Q μου δωσανε κατι ρυθμισεις για mms k internet αλλα τιποτα...Εχω το LG G2.Εαν καποιος φιλος τις εχει στο συγκεκριμενο τηλ.μπορει να μου τις δωσει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδια οι ρυθμισεις για το mobile internet με τα δωρεαν MB ποιες ειναι;Πηρα την Q μου δωσανε κατι ρυθμισεις για mms k internet αλλα τιποτα...Εχω το LG G2.Εαν καποιος φιλος τις εχει στο συγκεκριμενο τηλ.μπορει να μου τις δωσει; δοκιμασε Όνομα Προφίλ: Q Internet Σημείο πρόσβασης: myq Διακομιστής μεσολάβισης: (κενό) Πόρτα: (κενό) Αρχική σελίδα: (κενό) Όνομα χρήστη: (κενό) Κωδικός πρόσβασης: (κενό) μην ξεχασεις να ενεργοποιησεις και το roaming δεδομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 APN myq Data Roaming ON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 APN myq Data Roaming ON Αυτο φιλε(Data Roaming ON) τι ειναι;Τα δεδομένα, ενεργοποίηση; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Αυτο φιλε(Data Roaming ON) τι ειναι;Τα δεδομένα, ενεργοποίηση; οχι απλα ενεργοποιημένα δεδομένα. δεν αρκεί. είναι ειδική ρυθμιση να έχεις δεδομένα σε roaming που bydefault ειναι απενεργοποιημένα. Αυτό χρειάζεται διότι η q κανει "εσωτερικό" roamming στην wind ;) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 οχι απλα ενεργοποιημένα δεδομένα. δεν αρκεί. είναι ειδική ρυθμιση να έχεις δεδομένα σε roaming που bydefault ειναι απενεργοποιημένα. Αυτό χρειάζεται διότι η q κανει "εσωτερικό" roamming στην wind ;) Kαι που την βρισκω αυτη την ρυθμιση;Διοτι τα αλλα τα εκανα αλλα αργει δραματικα το ιντερνετ... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εχεις ενργοποιημενο το 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εχεις ενργοποιημενο το 3g? Οχι πρεπει να το εχω για να μπαινω; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Αν θες να εχεις γρηγορο ιντερνετ, ΝΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μου ήρθε νέο SMS ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 160Λ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ 30ΗΜ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 4,4€! ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND ΕΩΣ 30/11. Q ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Not bad, αλλά άβολο που πρέπει να τρέχεις σε κατάστημα wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μου ήρθε νέο SMS ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 160Λ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ 30ΗΜ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 4,4€! ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND ΕΩΣ 30/11. Q ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Not bad, αλλά άβολο που πρέπει να τρέχεις σε κατάστημα wind. ενταξει, δεν ειναι και για να τρεχεις... 3€ τα 100' απο το myQ, δηλαδη με 4,4€ αγοραζεις περιπου 150'...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να το γυρίσω σε Q. Ήθελα να μάθω πως πάει από δίκτυο 3G. Είναι το ίδιο με της Wind; Φαντάζομαι πως ναι...ε; Αν το κριτήριο μου ήταν η κάλυχη δικτύου σε όλη την Ελλάδα ως προς το 3G, ποια είναι η καλύτερη εταιρεία;;; Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Ναι είναι το ίδιο δίκτυο με αυτό της WIND και δυστυχώς υστερεί αρκετά, ειδικά στην επαρχία. Προσωπικά πιστεύω ότι το καλύτερο δίκτυο για κάλυψη data το έχει η cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλησπέρα!!! Την αλλη εβδομάδα θα πάω για 4 μέρες Ιταλία. Ξερεις κανένας τι ισχύει με χρεώσεις κλπ; Μπορώ να εχω data roaming απο το διαθέσιμο Ίντερνετ που εχω εδω στην ελλαδα; Ευχαριστω!!! Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Εδω μπορείς να διαβάσεις λεπτομέρειες για το ιντερνετ που σε ενδιαφέρει...θα πρέπει να δώσεις 5 ευρώ για να χρησιμοποιήσεις το υπόλοιπο σου από πακέτα : http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/prosfores/data-roamer-nea-upiresia-kinisis-dedomenon-gia-periagogi-stis-hores-tis-ee/ δες και εδω όμως δεν ξέρω αν χρειάζεται να κάνεις κάτι από όσα λέει : http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/enallaktikos-parohos-periagogis/ Edited November 7, 2014 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) 5 Ευρώ θα δώσεις αν έχεις συμβόλαιο Αν έχεις καρτοκινητό δεν υπάρχει περίπτωση να την βγάλεις τόσο φτηνά σε καμμία εταιρεία Σε καμμία ετιαρεία ( καρτοκινητό )δεν μπορείς να πάς βόλτα στην Ευρώπη με τα ΜΒ σου . (με μηνιαίο πάγιο 5€ για τα προγράμματα WIND XXS – ΧXL (παλιά και νέα), XL – 3XL Business, Business to ALL 150 - Unlimited και στους συνδρομητές συμβολαίου που έχουν ενεργοποιήσει υπηρεσίες WIND Mobile Internet 60 – 1500 ή με 5€ για 30 ημέρες για τους συνδρομητές WIND to ALL και καρτοσύνδεσης δωρεάν για τα προγράμματα WIND 3XL, 3XXL Business και WIND to ALL 100) To Internet στην Ευρωπαϊκή ένωση στοιχίζει 0,25 ευρώ το ΜΒ Η Cosmote και η Vodafone έχουν κάποια πακέτα που θα ενεημερωθείς από το αντίστοιχο forum Η WIND και η Q δεν διαθέτουν πακέτα για καρτοκινητούς. Edited November 7, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/prosfores/euro4all/ Εδώ δίνει τελικά για Q αλλά ειλικρινά με 9 ευρώ για 30 MB , 30 λεπτά , 30 μηνύματα δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο !!! Καλύτερα φίλε να πας να απολαύσεις την Ιταλία και να κάνεις λίγη αποτοξίνωση από το κινητό και το ίντερνετ !!! Τις selfies άστες για τον γυρισμό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 ενταξει, δεν ειναι και για να τρεχεις... 3€ τα 100' απο το myQ, δηλαδη με 4,4€ αγοραζεις περιπου 150'...:cool: 147' με στρογγυλοποίηση προς τα πάνω :P 13 λεπτά επιπλεόν καλοδεχούμενα είναι, για κάποιον που ούτως ή άλλως μέσα σε 30 ημέρες θα πάρει και δεύτερο πακέτο των 100' απλά ναι, δεν θα τρέξεις και στο κατάστημα.. άντε να φτιάξουν ένα 2ο πακετάκι να το χρησιμοποιούμε σαν άνθρωποι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 4,4€ ε. Εντελώς τυχαίο που μετά από ανανέωση 5€ σου μένουν ακριβώς τόσα... Για αυτό πρέπει να πας σε κατάστημα που μπορείς ακόμα εκεί να βάλεις 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sputnik77 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Γνωρίζετε αν από συμβόλαιο Q μπορεί κανείς να γυρίσει σε καρτοκινητό Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Γνωρίζετε αν από συμβόλαιο Q μπορεί κανείς να γυρίσει σε καρτοκινητό Q; Μπορείς κανονικά. Πας σε κατάστημα και ζητάς να κάνεις ακύρωση του συμβολαίου και μεταφορά σε Q card. Μην σε αρχίσουν σε μπούρδες ότι πρώτα πρέπει να γίνει F2G ! Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Η ημερομηνιά μετατροπης συμβολαιου q σε καρτα θα ειναι πανω ενα μηνα κ θα σε παρουν απειρα τηλ για να μην το κανεις!! Καλο κουραγιο... Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts