mol Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Τι κερδίζω αν κάνω ανανέωση με PayPal? Δίνει λεπτά προς wind και MB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Επίσης, επειδή το πρόβλημά σου είναι ο αποθηκευτικός χώρος μηνυμάτων ( δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς και τη συσκευή του avatar σου ), θα σου πρότεινα να πάρεις μια πολύ φθηνή συσκευή με android, με 2 κάρτες, που έχουν σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές, εστί ώστε να μη βασίζεσαι στον αποθηκευτικό χώρο της sim, που είναι και ελάχιστος. Το πρόβλημα αφορά τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής (=έως 300 sms 160 χαρακτήρων το καθένα) κι όχι στον χώρο της κάρτας sim...:blink: Ευχαριστώ για την απάντηση.;) Κάνε χειροκίνητη αναζήτηση και διάλεξε το δίκτυο της wind Στην συνέχεια κάνε μια εξερχόμενη κλήση Θα σου πει καλώς ήρθατε στην Q Κλείστο είναι έτοιμο Οκ ευχαριστώ, θα το δω τις επόμενες ημέρες γιατί δεν έχω μαζί μου την κάρτα...:cool: Καλησπέρα, κάνε μία κλήση στο 12200 και θα ενεργοποιηθεί. Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Το πρόβλημα αφορά τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής (=έως 300 sms 160 χαρακτήρων το καθένα) κι όχι στον χώρο της κάρτας sim...:blink: Ευχαριστώ για την απάντηση.;) Στο 206 αυτό; Ευχαριστώ κι εγώ! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Στο 206 αυτό; Ευχαριστώ κι εγώ! :) Όχι στο 206, στο δίκαρτο samsung e1182 υπάρχει το πρόβλημα χώρου...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Όχι στο 206, στο δίκαρτο samsung e1182 υπάρχει το πρόβλημα χώρου...:blink: Ναι, σε αυτό μέχρι 300 μπορείς να αποθηκεύσεις. Το έχω κι αυτό. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 http://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/bonus-ananeosis/ αν καταλαβα καλά με το κουπόνι από το Πρώτο Θέμα (διπλασιασμός των 10 ευρώ),παίρνεις μπονους 500mb και οχι 1 giga, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Μόνο online πέρνεις το 1GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Έκανα ανανέωση και κατά λάθος ενεργοποίησα το πακέτο των 14 ευρω:(:(:(:(..μπορώ να κάνω κάτι για το λάθος μου;πατησα κατά λάθος το 5... Μετά από 20 και πλέον μέρες και τρία τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση πελατών κανένα αποτέλεσμα. Χθες το ποσταρα και στο facebook. Είχα απόκριση να στείλω τα στοιχεία μου. Για να δούμε.. Edited August 17, 2014 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Μόνο online πέρνεις το 1GB και απο μαγαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 σημερα αγορασα την καρτα των 10+10ευρω με το κουπονι της εφημεριδας που εληγε σημερα. πρεπει μεχρι σημερα να περασω τον κωδικο της καρτας; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Έχεις δύο χρόνια ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Έχεις δύο χρόνια ακόμα .....:D..... Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 εάν εχω δωρεαν χρονο ομιλιας από πακετο q και ανανεωσω το πακετο αθροίζονται τα λεπτα όπως πχ στην VODAFONE η παντοτε εχουν ημερομηνια ληξης?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 εάν εχω δωρεαν χρονο ομιλιας από πακετο q και ανανεωσω το πακετο αθροίζονται τα λεπτα όπως πχ στην VODAFONE η παντοτε εχουν ημερομηνια ληξης?ευχαριστω όχι δεν αθροίζονται. κάθε πακέτο λήγει στην ημερομηνία του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 τελικα μονο στην βονταφον αθροιζονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μετά από 20 και πλέον μέρες και τρία τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση πελατών κανένα αποτέλεσμα. Χθες το ποσταρα και στο facebook. Είχα απόκριση να στείλω τα στοιχεία μου. Για να δούμε.. Τελικά να ναι καλά το facebook και επιτέλους το λάθος μου διορθώθηκε. Thanks Q... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripas Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Νέος κάτοχος Q παιδιά. Υπάρχει κανένας με LG G2 να με βοηθησει για τις ρυθμισεις του ιντερνετ? Φανερά έβαλα τις ρυθμίσεις απο το site της Q αλλα δε μπαίνει με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 πρεπει να έχεις Data ROAMING ON και ΑΡΝ myq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Σε iOS δεν γίνεται με την Q . Δεν σε αφήνει Κανονικά αφήνει το tethering το IOS και στην Q. απλά να αλλάξεις σε myq και το APN του προφίλ του προσωπικού blogspot. Με αυτόν το τρόπο έχω Internet στο laptop!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Γειά σας! Εχω το φοιτητικό vodafone cu αλλα λογω προβληματος καλυψης στο σπιτι μου αλλα και στις περιοχές που κινούμαι, θέλω να αλλάξω εταιρία. Η απορία μου είναι να ερθω στο frog ή στην q? Νομιζω τα ιδια πακετα εχουν απ οτι ειδα δεν ξερω αν εχουν καποια αλλη διαφορά? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Γειά σας! Εχω το φοιτητικό vodafone cu αλλα λογω προβληματος καλυψης στο σπιτι μου αλλα και στις περιοχές που κινούμαι, θέλω να αλλάξω εταιρία. Η απορία μου είναι να ερθω στο frog ή στην q? Νομιζω τα ιδια πακετα εχουν απ οτι ειδα δεν ξερω αν εχουν καποια αλλη διαφορά? Αφού έχεις φοιτητικό, πάρε το φοιτητικό wind f2g. Πρώτα όμως ψάξε βρες κάποιον με wind ή πάρε μια τσάμπα από κατάστημα (όχι φοιτητική) και δες αν έχει κάλυψη σπίτι σου η wind Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Της wind έχουν σταματήσει προς το παρόν λόγω μιας μανούρας Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Γειά σας! Εχω το φοιτητικό vodafone cu αλλα λογω προβληματος καλυψης στο σπιτι μου αλλα και στις περιοχές που κινούμαι, θέλω να αλλάξω εταιρία. Η απορία μου είναι να ερθω στο frog ή στην q? Νομιζω τα ιδια πακετα εχουν απ οτι ειδα δεν ξερω αν εχουν καποια αλλη διαφορά? Να πάρεις Q.Τα ίδια πακέτα έχουν, αλλά με την Q έχεις την προσφορά του θέματος οπότε πρακτικά πληρώνεις σχεδόν τα μισά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Να πάρεις Q.Τα ίδια πακέτα έχουν, αλλά με την Q έχεις την προσφορά του θέματος οπότε πρακτικά πληρώνεις σχεδόν τα μισά.Δεν φτάνει η Q το φοιτητικο f2g (1000' προς όλους και 1000MB internet με 5€), δεν τίθεται θέμα σύγκρισης Της wind έχουν σταματήσει προς το παρόν λόγω μιας μανούρας Μια χαρά πήρα φοιτητικό πριν λίγες μέρες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Δεν φτάνει η Q το φοιτητικο f2g (1000' προς όλους και 1000MB internet με 5€), δεν τίθεται θέμα σύγκρισης Όντως δε τίθεται θέμα σύγκρισης.Η Q είναι φθηνότερη:lol: Αν σου φθάνουν τα 80 λεπτά που δίνει, συμφέρει σε σχέση με το φοιτητικό.Αφού πρακτικά πληρώνεις 1.70-1.80 λεπτά (με την προσφορά του θέματος). P.S Δε μπορώ να καταλάβω πως καταναλώνετε πολλοί τόσο πολύ χρόνο ομιλίας.Εγώ δε μπορώ να τελειώσω με τίποτα τα 80 λεπτά της Q. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts