rodi Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Πριν μια ώρα στο κατάστημα της Wind στου Γκύζη, ο υπάλληλος είπε πως 5ευρες κάρτες δεν υπάρχουν, έχουν καταργηθεί κι αν θέλουμε με 5 ευρώ, ε τότε, να πάμε σε "κανα περίπτερο, μήπως και βρούμε καμμιά!" :wacko: Τι λες ρε μεγάλε!! Που δουλεύεις από χόμπι!! Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Πριν μια ώρα στο κατάστημα της Wind στου Γκύζη, ο υπάλληλος είπε πως 5ευρες κάρτες δεν υπάρχουν, έχουν καταργηθεί κι αν θέλουμε με 5 ευρώ, ε τότε, να πάμε σε "κανα περίπτερο, μήπως και βρούμε καμμιά!" :wacko: Τι λες ρε μεγάλε!! Που δουλεύεις από χόμπι!! Ούτε στα περίπτερα πουλανε 5άρες πλέον, τις έχουν κοψει ολες οι εταιρίες εδώ και λίγες βδομάδες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Ούτε στα περίπτερα πουλανε 5άρες πλέον, τις έχουν κοψει ολες οι εταιρίες εδώ και λίγες βδομάδες Είχα την εντύπωση πως τις βρίσκουμε στα καταστήματα. Δεν ισχύει αυτό; Edited July 14, 2014 by rodi Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Είχα την εντύπωση πως τις βρίσκουμε στα καταστήματα. Δεν ισχύει αυτό; Μα τις έκοψαν, ούτε άυλη ανανέωση κάνουν κάτω από 6€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Μα τις έκοψαν, ούτε άυλη ανανέωση κάνουν κάτω από 6€ Ωραία. Πάει το νούμερο. Δέκα ευρώ το χρόνο τα έδινα για να κρατάω το νουμεράκι, 20 παραπάει. Υποθέτω πως σαν και μένα θα 'ναι πολλοί. Τι να κάνουμε.. Εμείς, πάντως δε χάνουμε. Το αντίθετο θα 'λεγα. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ειπαμε, το τελος διατηρησης 20πλασιαστηκε. Ενα μεγαλο μπραβο ΚΑΙ στην wind, που δεν εχασε χρονο να ενταχθεί στο καρτέλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Είχα την εντύπωση πως τις βρίσκουμε στα καταστήματα. Δεν ισχύει αυτό; Υπάρχουν ακόμα παλιες 5€ σε πολλά σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Σε κατάστημα ακόμα υπάρχει η δυνατότητα (προς το παρόν) να ανανεώνεις με 5 ευρώ. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Σε κατάστημα ακόμα υπάρχει η δυνατότητα (προς το παρόν) να ανανεώνεις με 5 ευρώ. Οχι στη wind στου Γκύζη. Πιο κατηγορηματικοί, δε γίνεται :wacko: Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σκεφτομαι τον Οκτωβρη που ληγουν τα (φτηνα) RED1 που εχω να το γυρισω σε Q. για τον λογο αυτο πηρα μια καρτα Q την οποια τοποθετησα σε ενα παλιο τηλεφωνο και την δοκιμαζω. Ιντερνετ δεν δοκιμασα ακομα, αλλα εχω την εντυπωση οτι καποιες φορες "λαγκάρει" (αργει να κανει κληση, ή οταν καλω εγω ειναι "νεκρο" για πολυ ωρα πριν αρχισει να καλει) Τι λετε οι πιο τακτικοι χρηστες;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σκεφτομαι τον Οκτωβρη που ληγουν τα (φτηνα) RED1 που εχω να το γυρισω σε Q. για τον λογο αυτο πηρα μια καρτα Q την οποια τοποθετησα σε ενα παλιο τηλεφωνο και την δοκιμαζω. Ιντερνετ δεν δοκιμασα ακομα, αλλα εχω την εντυπωση οτι καποιες φορες "λαγκάρει" (αργει να κανει κληση, ή οταν καλω εγω ειναι "νεκρο" για πολυ ωρα πριν αρχισει να καλει) Τι λετε οι πιο τακτικοι χρηστες;:O Εγώ δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο, και έχω και Q και Voda.. και μέχρι πριν μερικούς μήνες το Q ήταν συμβόλαιο wind. Για δες μήπως είναι θέμα συσκευής. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σκεφτομαι τον Οκτωβρη που ληγουν τα (φτηνα) RED1 που εχω να το γυρισω σε Q. για τον λογο αυτο πηρα μια καρτα Q την οποια τοποθετησα σε ενα παλιο τηλεφωνο και την δοκιμαζω. Ιντερνετ δεν δοκιμασα ακομα, αλλα εχω την εντυπωση οτι καποιες φορες "λαγκάρει" (αργει να κανει κληση, ή οταν καλω εγω ειναι "νεκρο" για πολυ ωρα πριν αρχισει να καλει) Τι λετε οι πιο τακτικοι χρηστες;:O ισχυει μαζι με διαφορα αλλα.οτι πληρωνεις παιρνεις στην συγκεκριμενη περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σκεφτομαι τον Οκτωβρη που ληγουν τα (φτηνα) RED1 που εχω να το γυρισω σε Q... άκου... να μην πας q μείνε cu με κάπως καλύτερη κάλυψη σε σχέση με την γουιντ-κιου. Σε παροχές το ίδιο είναι μέσες-άκρες... Εχω ένα δίκαρτο, η μια voda η άλλη q. Με τη voda δεν έχει κάνει κιχ, με το q να καταλάβεις η γυναίκα μου σε βουνό ανεβασμένη δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε (!) παρά μόνο αν την καλούσα στην cosmote γραμμή. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα, αλλά αν οι άλλοι είναι στο 100% η q-wind είναι στο 95%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ιντερνετ δεν δοκιμασα ακομα, αλλα εχω την εντυπωση οτι καποιες φορες "λαγκάρει" (αργει να κανει κληση, ή οταν καλω εγω ειναι "νεκρο" για πολυ ωρα πριν αρχισει να καλει) Τι λετε οι πιο τακτικοι χρηστες;:O Απο voda 15 χρονια εχω γυρισει σε q και δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο. Και το 3g πολυ καλο (πριν 20 μερες υπηρχε ενα προβλημα αλλα κατι επαιζε με τις κεραιες της wind). Tαχυτητες αρκετα υψηλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Και εγώ πολλά χρόνια στην q και ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε με το σήμα ούτε με δυσκολίες στις κλήσεις. Βασικά είναι θέμα περιοχής που το δουλεύεις όπως και με όλες τις εταιρίες. Δοκίμασε το και αν σε βολεύει κάνε την αλλαγή γιατί πιο οικονομική καρτοκινητή δε θα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Έχω δίκαρτο (Jiayu F1) με Q και Frog. Συνήθως έχω φουλ σήμα και στα δύο στην πόλη. Που και που έχει περισσότερο σήμα η Frog, αλλά υπάρχουν και φορές που έχει η Q. Είναι θέμα καθαρά πού συχνάζεις περισσότερο. Μικρές διαφορές. Ίσως έχει λίγο καλύτερο σήμα η Cosmote, αλλά νομίζω έκανε το καλό όνομα κυρίως επειδή έχει τον μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών (κι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest15 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλησπέρα ένας φίλος έχει αγοράσει ένα κινητό από Ελλάδα έχει και κάρτα F2G και Q, όταν βάζει την κάρτα της Q δείχνει στην οθόνη ένα R γνωρίζει κανείς πως μπορεί να βγεί; ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Δοκίμασε το και αν σε βολεύει κάνε την αλλαγή γιατί πιο οικονομική καρτοκινητή δε θα βρεις. Παιζει αυτο. Ακόμα και σε σχέση με το f2g για αυτους που κανουν μικρές κλησεις τουλάχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλησπέρα ένας φίλος έχει αγοράσει ένα κινητό από Ελλάδα έχει και κάρτα F2G και Q, όταν βάζει την κάρτα της Q δείχνει στην οθόνη ένα R γνωρίζει κανείς πως μπορεί να βγεί; ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όχι δεν αλλάζει, εκτός αν η wind το αλλάξει. η Q δουλεύει προς το παρών σαν roaming αλλά δεν χρεώνεσαι κάτι διαφορετικό γι αυτό, και δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει το ότι έχει το R. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest15 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Όχι δεν αλλάζει, εκτός αν η wind το αλλάξει. η Q δουλεύει προς το παρών σαν roaming αλλά δεν χρεώνεσαι κάτι διαφορετικό γι αυτό, και δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει το ότι έχει το R. Εντάξει, σε ευχαριστώ πολύ. Αν την βάλω σε άλλη συσκευή δεν το δείχνει. Edited July 16, 2014 by Guest15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Έχω δίκαρτο (Jiayu F1) με Q και Frog. Συνήθως έχω φουλ σήμα και στα δύο στην πόλη. Που και που έχει περισσότερο σήμα η Frog, αλλά υπάρχουν και φορές που έχει η Q. Είναι θέμα καθαρά πού συχνάζεις περισσότερο. Μικρές διαφορές. Ίσως έχει λίγο καλύτερο σήμα η Cosmote, αλλά νομίζω έκανε το καλό όνομα κυρίως επειδή έχει τον μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών (κι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...) Δεν είναι θέμα συνδρομητών. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε Cosmote με Wind! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) απλά στην άλλη συσκευή πιθανών να δείχνει κάπως αλλιώς την περιαγωγή (roaming) δεν την δειχνουν όλα τα κινητά με το R δίπλα από το σήμα. Και αλλά δεν το δειχνουν καθόλου... ειδικά κάποια προ smartphone εποχής. EDIT: δες σελίδα 15 την λίστα με τους indicators από αυτό το manual: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6300_UG_en.pdf απλά δεν υπάρχει roaming Indicator Edited July 16, 2014 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 πείτε μου λίγο ποιό είναι το μάξιμουμ χρημάτων και λεπτών ομιλίας/ sms/ data ανά μήνα που μπορώ να έχω με Q; βασικά θέλω τουλάχιστον 300 λεπτά,30 μηνύματα και ΈΝΑ giga data! μπορώ να τα έχω αυτά στην Q και πόσο κάνουν; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Θα ήθελα μια επιβεβαίωση για αυτό που βρήκα στον τιμοκατάλογο περιαγωγής της κιου: Τουρκία - Ζώνη 1 - εισερχόμενες 0,09. Ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) πείτε μου λίγο ποιό είναι το μάξιμουμ χρημάτων και λεπτών ομιλίας/ sms/ data ανά μήνα που μπορώ να έχω με Q; βασικά θέλω τουλάχιστον 300 λεπτά,30 μηνύματα και ΈΝΑ giga data! μπορώ να τα έχω αυτά στην Q και πόσο κάνουν; Ευχαριστώ 4 πακέτα * 80' = 12 ευρώ 1 πακέτο* 60 sms = 2 ευρώ 3 πακέτα * 400mb = 6 ευρω Το σύνολο 320' προς όλους + 60 sms + 1200 mb = 20 ευρω το μήνα. Ο μέγιστος αριθμός από κάθε πακέτο που μπορείς να πάρεις μέσα στο μήνα ειναι 4. Αν τα ενεργοποιεις όταν και οσο τα χρειάζεσαι (και οχι από την αρχη του μηνα ολα) τότε σε συμφέρει πιο πολύ καθώς κάθε πακέτο λήγει 30 μέρες μετά την ενεργοποίησή του.Οπότε το κόστος ανα μήνα βγαίνει κάτω από 20 ευρώ Edited July 16, 2014 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts