Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει κανονικά.

Αzuli, εφόσον δεν εισακούγονται τα παράπονα σου φύγε σε άλλο πάροχο. Στο ξαναείπα.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εχει κανονικά.

ευχαριστώ.με την εγκατάσταση δεν μου τα εμφάνιζε.εκανα ένα reboot και βγήκαν κανονικα

Εχει κανονικά.

Αzuli, εφόσον δεν εισακούγονται τα παράπονα σου φύγε σε άλλο πάροχο. Στο ξαναείπα.

Κοιτα.Δεν μπηκα εδω για να παραπονεθω αλλα για να αναφερω τι συμβαινει για οσους ψαχνωνται,που ειναι αρκετοι.Αν θελω να φυγω θα ξαναρθω για να παρω την αδεια σου πρωτα,μεχρι τοτε μην ξανααπαντησεις στα ποστ μου αν θες γιατι χανω χρονο που σου απανταω πισω.Οποτε δουλεια σου και δουλεια μου απο δω και περα,το φορουμ δεν ειναι το προφιλ σου στο facebook για να θετεις κανονες συμπεριφορας.Το τελειωνω εδω γιατι δεν γουσταρω εξαιτιας σου να φαω κανα ban καθως το χρησιμοποιω το φορουμ για να ενημερωνομαι και οχι για να κανω οπαδικο χαβαλε.Απο μενα τελος προς εσενα συγκεκριμενα λοιπον.

Με το να τα χώνεις με χαρακτηρισμούς σε άλλους δεν νομίζω ότι θα λύσεις το πρόβλημά σου.

Οταν κάποιος δεν μπορεί να βρει λύση και θεωρεί την επιλογή του λανθασμένη, πάει σε κάτι άλλο που το θεωρεί καλύτερο. (=Vodafone-Cosmote ή ακόμα και Wind)

Πιο απλά δεν μπορώ να στο πω.

Παιδιά το bonus για την ανανἐωση από 10 ευρώ ισχύει από κατάστημα? Αν βάλω χρήματα μέσω τράπεζας θα πάρω κανονικά το bonus?

Ισχυει απο καταστημα και μεσο paypal.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παιδιά το bonus για την ανανἐωση από 10 ευρώ ισχύει από κατάστημα? Αν βάλω χρήματα μέσω τράπεζας θα πάρω κανονικά το bonus?

Ναι ισχύει και από κατάστημα. Πως ακριβώς θα βάλεις χρήματα μέσω τράπεζας;;

Νομίζω η Πειραιώς στο Atm??

Με μεταφορά μέσω winbank

WIND :D

Ναι ισχύει αλλά δεν είναι μεταφορά, αγορά κάρτας ανανέωσης είναι.

να ρωτήσω και εγώ κάτι.... σκέφτομαι να πάω σε Q απο frog (3 τηλεφωνικά νούμερα).

τα 3 νούμερα είναι στο όνομα της γυναίκας μου οπότε λογικά το δικό της όνομα θα βάλω στην αίτηση φορητότητας και στο δικό της θα είναι και οι συνδέσεις στην Q.

Αν θέλω να κάνω ανανέωση online, μέσω τράπεζας ή μέσω paypal θα μπορώ να χρησιμοποιήσω πιστωτική ή προπληρωμένη που θα είναι στο δικό μου όνομα; (δηλ. σε διαφορετικό όνομα απο αυτό στο οποίο είναι οι συνδέσεις).

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

να ρωτήσω και εγώ κάτι.... σκέφτομαι να πάω σε Q απο frog (3 τηλεφωνικά νούμερα).

τα 3 νούμερα είναι στο όνομα της γυναίκας μου οπότε λογικά το δικό της όνομα θα βάλω στην αίτηση φορητότητας και στο δικό της θα είναι και οι συνδέσεις στην Q.

Αν θέλω να κάνω ανανέωση online, μέσω τράπεζας ή μέσω paypal θα μπορώ να χρησιμοποιήσω πιστωτική ή προπληρωμένη που θα είναι στο δικό μου όνομα; (δηλ. σε διαφορετικό όνομα απο αυτό στο οποίο είναι οι συνδέσεις).

Δεν ενδιαφέρει την Wind ποιος πληρώνει την ανανέωση, αφού η πληρωμή γίνεται είτε μέσω τράπεζας είτε μέσω PayPal.

Γνωρίζει κάποιος τι ρυθμίσεις βάζουμε στο nokia asha 501/503 για τα mms; Τις ρυθμίσεις για το internet τις πέρασα και όλα καλά, αλλά για τα mms δεν τα κατάφερα μέσα από το site της Q. Υπάρχει κάποιο νούμερο που στέλνω για να λάβω τις ρυθμίσεις αυτόματα να δω αν τις λάβει έτσι;

TCL 40 NXTPAPER

Γνωρίζει κάποιος τι ρυθμίσεις βάζουμε στο nokia asha 501/503 για τα mms; Τις ρυθμίσεις για το internet τις πέρασα και όλα καλά, αλλά για τα mms δεν τα κατάφερα μέσα από το site της Q. Υπάρχει κάποιο νούμερο που στέλνω για να λάβω τις ρυθμίσεις αυτόματα να δω αν τις λάβει έτσι;

Q-Telecom MMS GPRS

q-mms.myq.gr

Αυτά γράφει το δικό μου.

ειναι αυτες που εχει στο site απλα στο apn type το αφηνεις κενο αντι για αυτο που λεει

Δεν ενδιαφέρει την Wind ποιος πληρώνει την ανανέωση, αφού η πληρωμή γίνεται είτε μέσω τράπεζας είτε μέσω PayPal.

με Paypal έχεις και bonus οπότε αξίζει ;)

Ομως το paypal προυποθετει την κατοχη καρτας ειτε χρεωστικης,ειτε πιστωτικης για οποιον δεν εχει,δεν αξιζει ο κοπος για 2ευρω τη φορα!

Δεν αξίζει για 20% δώρο την κάθε φορά; :blink:

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Ομως το paypal προυποθετει την κατοχη καρτας ειτε χρεωστικης,ειτε πιστωτικης για οποιον δεν εχει,δεν αξιζει ο κοπος για 2ευρω τη φορα!

Αυτό που μετράει, στην προκειμένη περίπτωση, είναι η συμφωνία μεταξύ Wind και PayPal για την προσφορά του 20% στους συνεργαζόμενους με το δεύτερο.

Κανείς δεν σε υποχρεώνει να συνεργαστείς με το PayPal, αφού μπορείς να κάνεις ανανέωση και με άλλους τρόπους, χωρίς βέβαια το συγκεκριμένο bonus, αλλά, αν το σκεφτείς μακροπρόθεσμα, αξίζει, και μόνο από αυτή την αιτία, να ξεκινήσεις τη συνεργασία με το PayPal. Άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που επικοινωνούν με τα fora και χρησιμοποιούν το ίντερνετ συνεργάζονται με το PayPal για τις αγορές τους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Δεν τα δίνει με το ζόρι η Paypal. Οποιος δεν θέλει ας μην βάζει κάρτα μέσω Paypal. Κάτι μου λέει ότι αν τα έδινε πχ με ανανέωση σε κατάστημα τώρα θα το υμνούσατε. :rolleyes:

Το κουπόνι του πρώτου θέματος αξίζει πιο πολλά!

Το κουπόνι του πρώτου θέματος αξίζει αν τα χαλάς αυτά τα χρήματα κάθε μήνα και δεν πληρώνεις την εφημερίδα.

Αλλιώς βάζεις ταληρακι paypal και αδιαφορείς για τα δώρα.

Δεν τα δίνει με το ζόρι η Paypal. Οποιος δεν θέλει ας μην βάζει κάρτα μέσω Paypal. Κάτι μου λέει ότι αν τα έδινε πχ με ανανέωση σε κατάστημα τώρα θα το υμνούσατε. :rolleyes:

Εννοείται!!! Θα είχαμε και έναν λόγο να πάμε σε κατάστημα :p . Από ότι φαίνεται πάντως, προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν τα καταστήματα, προωθώντας να γίνονται όλα μέσω ιντερνετ (και πολύ καλά κάνουν). Τις τελευταίες φορές που πήγα σε κατάστημα, γελούσα με τις κουτοπονηριές τους...

Το κουπόνι του πρώτου θέματος αξίζει αν τα χαλάς αυτά τα χρήματα κάθε μήνα και δεν πληρώνεις την εφημερίδα.

Αλλιώς βάζεις ταληρακι paypal και αδιαφορείς για τα δώρα.

Πας στον Μαρινόπουλο δίνεις το κουπόνι και πέρνεις μία κάρτα των 15 ευρώ.

Τα 15 ευρώ ισχύουν κανονικά , δηλαδή δεν λήγουν τα 5 ευρώ σε 30 ημέρες όπως λέει η εφημερίδα.

Αλλά προφανώς μετά την ανανέωση όλο και κάτι θα αγοράσεις.

Όχι δεν ισχύει αυτό που λες . Αν βάλεις πακέτο δεν σε υποχρεώνει κανείς να βάζεις κάθε μήνα.

Αγόρασα 80 λεπτά προς όλους και 400 wind σύνολο 4 ευρώ. Το πέμπτο δεν έληξε στις 15 ημέρες.

Πέραν τούτου , στο carrefour περνάν τον κωδικό των 15 ευρώ για να βγει η κάρτα, δεν περνάν κάποιο κωδικό για 10 +5 δηλαδή η με κουπόνι ή χωρίς με τον ίδιο τρόπο το βγάζουν.

Ειδικά αν βολεύεσαι και με το σούπερ μάρκετ, σου έρχεται τζάμπα! Εδώ και 2 βδομάδες βλέπω δίνει 10+10 δώρο!