Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τηλ που χρησιμοποιώ έχει δηλώθεί στο όνομα του πατέρα μου. Πώς μπορω να το γυρίσω σε μένα? Βαριόμουν να πάω τότε που τα δηλώναμε και του έδωσα την ταυτότητά μου αλλα δεν το δέχτηκαν και το δήλωσαν στον πατέρα μου.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Το τηλ που χρησιμοποιώ έχει δηλώθεί στο όνομα του πατέρα μου. Πώς μπορω να το γυρίσω σε μένα? Βαριόμουν να πάω τότε που τα δηλώναμε και του έδωσα την ταυτότητά μου αλλα δεν το δέχτηκαν και το δήλωσαν στον πατέρα μου.

Πας σε κάποιο κατάστημα WIND, ζητάς αλλαγή στοιχείων, βγάζουν φωτοτυπία την ταυτότητά σου και είσαι έτοιμος.

Θα πρέπει να ανανέωσεις από 5€ και μέσω καταστήματος WIND για να λάβεις δωρεάν λεπτά προς WIND/Q. Κάρτα μπορείς να βάλεις όποτε θες και για να μιλάς προς όλα τα δίκτυα, κάλεσε στο 1220 και ενεργοποίησε το πακέτο που σου προσφέρει 60 λεπτά προς όλους με 3€.

Eδω που μενω δεν υπαρχει καταστημα της wind....Εαν αυριο παρω μια 5αρα καρτα θα παρω το 1220 κ οκ.Αυτο το πακετο των 60 λεπτων δεν μου παρεχει και τις αλλες δωρεαν προσφορες προς wind k Q ;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Eδω που μενω δεν υπαρχει καταστημα της wind....Εαν αυριο παρω μια 5αρα καρτα θα παρω το 1220 κ οκ.Αυτο το πακετο των 60 λεπτων δεν μου παρεχει και τις αλλες δωρεαν προσφορες προς wind k Q ;

Τι εννοείς; Ναι μπορείς να καλέσεις και wind kai q, αλλά αν έχεις πιο αυξημένες ανάγκες προς το ίδιο δίκτυο(πχ. μπορεί να έχει και η γυναίκα σου και να μιλάτε πολλές φορές μέσα στη μέρα) μπορείς να αγοράσεις ΚΑΙ το πακέτο προς wind/q, ώστε να μένουν τα 60 για τα άλλα δίκτυα. Δεν είναι υποχρεωτικό. Συμπληρωματικό είναι, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Με 3€ θα έχεις 60' προς όλους για ένα μήνα.

Μπες στο myq.gr κάνε εγγραφή και θα έχεις 300' δώρο προς wind/q για ένα μήνα.(μπορείς να το κάνεις και χωρίς να βάλεις κάρτα)

Φίλε μου, καταλάθος ξέχασα ένα μηδενικό. Ο αριθμός για την ενεργοποιήση πακέτων είναι 12200.

Τα πακέτα δεν προσφέρουν δωρέαν λεπτά προς WIND/Q, μόνο μέσω άυλης ανανέωσης λαμβάνεις τέτοια δώρα.

Edited by DonJuan

Φίλε μου, καταλάθος ξέχασα ένα μηδενικό. Ο αριθμός για την ενεργοποιήση πακέτων είναι 12200.

Τα πακέτα δεν προσφέρουν δωρέαν λεπτά προς WIND/Q, μόνο μέσω άυλης ανανέωσης λαμβάνεις τέτοια δώρα.

Eυχαριστω για τις αμεσες σας απαντησεις.Γιαυτο εφυγα απο συμβολαιο vodafone να βρω την υγεία μου,κ να μεινει κανα φραγκο στην τσεπη!Βασικα σχεδον ολοι εδω εχουν wats up....,οπου το σημα ειναι για κλοτσιες.Οποτε εγω με 12 το πολυ ευρω το μηνα θα εχω ομιλια προς ολους 180 λεπτα.σωστα;:)

60 λεπτά προς με 3€ είναι το πακέτο. άρα με 12 € παίρνεις 4 πακέτα, δηλαδή 240 λεπτά προς όλους. χρέωση ανά λεπτό όμως.

από κει και πέρα, δίνεις 1 € και έχεις 300 λεπτά προς όλη τη wind. και με ακόμη 1€ 300 σμσ προς όλη τη wind ;)

60 λεπτά προς με 3€ είναι το πακέτο. άρα με 12 € παίρνεις 4 πακέτα, δηλαδή 240 λεπτά προς όλους. χρέωση ανά λεπτό όμως.

από κει και πέρα, δίνεις 1 € και έχεις 300 λεπτά προς όλη τη wind. και με ακόμη 1€ 300 σμσ προς όλη τη wind ;)

Δεν είναι ακριβώ έτσι γιατί στα 12 ευρώ δεν υπολογίζεις τα τέλη. Αν κάνεις ανανέωση 12 ευρώ στην κάρτα το καθαρό ποσό είναι μικρότερο.

Δεν είναι ακριβώ έτσι γιατί στα 12 ευρώ δεν υπολογίζεις τα τέλη. Αν κάνεις ανανέωση 12 ευρώ στην κάρτα το καθαρό ποσό είναι μικρότερο.

Στο site της Q λέει ότι : "όλες οι νέες κάρτες περιλαμβάνουν Τέλος Καρτοκινητής Τηλεφωνίας 12% και Φ.Π.Α"

Δείτε εδώ : http://www.wind.com.gr/gr/q/ananeosi-hronou-q/kartes-ananeosis/

Αν έχω λάθος διορθώστε με :mobile:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Στο site της Q λέει ότι : "όλες οι νέες κάρτες περιλαμβάνουν Τέλος Καρτοκινητής Τηλεφωνίας 12% και Φ.Π.Α"

Δείτε εδώ : http://www.wind.com.gr/gr/q/ananeosi-hronou-q/kartes-ananeosis/

Αν έχω λάθος διορθώστε με :mobile:

Δεν εννοεί αυτό ο από πάνω. Εννοεί ότι αν θες 12 ευρώ από το υπόλοιπό σου, αυτό σε πραγματικά χρήματα μεταφράζεται σε 12 χ 1.12 = 13.44 ευρω. Δηλαδή 13.50 χοντρικά.

μίλησα καθαρά για τό κόστος των πακετων! από κει και πέρα, ο καθένας ανανεώνει ότι ποσό θέλει ;) επίσης υπάρχουν αρκετά πακέτα για να διαλέξει κάποιος(πχ internet, λεπτα προς εξωτερικο, κλπ)

μίλησα καθαρά για τό κόστος των πακετων! από κει και πέρα, ο καθένας ανανεώνει ότι ποσό θέλει ;) επίσης υπάρχουν αρκετά πακέτα για να διαλέξει κάποιος(πχ internet, λεπτα προς εξωτερικο, κλπ)

Γι αυτό απάντησα και σου είπα κάποιος που δεν ξέρει μπορεί να το καταλάβει λάθος πχ περιμένει με ανανέωση 12 ευρώ να έχει 4 φορές το πακέτο αλλά δεν είναι έτσι.

Γι αυτό απάντησα και σου είπα κάποιος που δεν ξέρει μπορεί να το καταλάβει λάθος πχ περιμένει με ανανέωση 12 ευρώ να έχει 4 φορές το πακέτο αλλά δεν είναι έτσι.

Αν χειρίζεσαι σωστά* την καρτοκινητή της Q, τότε με ανανέωση 12 ευρώ θα μπούνε περίπου 21,4 !!! ;)

Όντως, δεν είναι έτσι. Πρακτικά, πληρώνοντας 12 ευρώ από την τσέπη σου, μπορείς να έχεις 240 λεπτά προς όλους (12€), 1600 λεπτά προς wind (4€), 800 sms προς wind (2€), 240mb (3€) και... περισσεύουν και κάτι ψιλά !!! Αυτά, χωρίς να υπολογίζουμε το μπόνους ανανέωσης των καταστημάτων. :)

Εννοείται ότι ενεργοποιείς μόνο ότι χρειάζεσαι και τα χωρίζεις όπως θέλεις.

* Ανανεώσεις με διπλασιασμό και ενεργοποιήσεις πακέτων από το ίντερνετ.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Αν χειρίζεσαι σωστά* την καρτοκινητή της Q, τότε με ανανέωση 12 ευρώ θα μπούνε περίπου 21,4 !!! ;)

Όντως, δεν είναι έτσι. Πρακτικά, πληρώνοντας 12 ευρώ από την τσέπη σου, μπορείς να έχεις 240 λεπτά προς όλους (12€), 1600 λεπτά προς wind (4€), 800 sms προς wind (2€), 240mb (3€) και... περισσεύουν και κάτι ψιλά !!! Αυτά, χωρίς να υπολογίζουμε το μπόνους ανανέωσης των καταστημάτων. :)

Εννοείται ότι ενεργοποιείς μόνο ότι χρειάζεσαι και τα χωρίζεις όπως θέλεις.

* Ανανεώσεις με διπλασιασμό και ενεργοποιήσεις πακέτων από το ίντερνετ.

ααααααν του ρθει μήνυμα διπλασιασμού. διαφορετικά με 11€ ανανέωση θα χει 180 λεπτά προς όλους, κι είναι μια χαρά

Εγώ το θεωρώ απαραίτητο να σε ενημερωνει μόλις συνδέεσαι, ωστε να ξέρεις ότι συνδεθηκες (σε περιπτωση που γινε καταλάθος) και να ξέρεις οτι εχεις ιντερνετ για μία μέρα

αυτό ακριβώς!

όταν αγοράζεις κάτι παίρνεις απόδειξη επιτόπου, όχι μετά απο 24 ώρες.

αυτό ακριβώς!

όταν αγοράζεις κάτι παίρνεις απόδειξη επιτόπου, όχι μετά απο 24 ώρες.

Το παραδειγμα σου ειναι αστοχο. Οταν αγοραζεις κατι ξερεις απο πριν τι θα παρεις και τι θα πληρωσεις και τελειωνει εκει η συναλλαγη σας. Οταν μπαινεις στο ιντερνετ δεν ξερει ο παροχος σου ποσα MB θα καταναλωσεις για να σε χρεωσει αντιστοιχα. Το 1€ την ημερα δεν ειναι με απεριοριστα MB. Αλλα το να σε ενημερωσει οτι συνδεθηκες και αρα θα χρεωθεις οπως ειπε ο gerstavros2 ,που αυτο ειναι σωστο, και αλλο το παραδειγμα που εφερες.

Edited by runner70

Ερώτηση:

Έκανα αίτηση φορητότητας από q στο f2g αλλά "ζύγισα" την κατάσταση (προσφορές - πακέτα- ελάχιστο χρόνο κλήσης κλπ) και το μετάνιωσα. :X Προλαβαίνω;... :cry:

Ερώτηση:

Έκανα αίτηση φορητότητας από q στο f2g αλλά "ζύγισα" την κατάσταση (προσφορές - πακέτα- ελάχιστο χρόνο κλήσης κλπ) και το μετάνιωσα. :X Προλαβαίνω;... :cry:

Ναι, μπορείς εφ'όσον δεν έχει ολοκληρωθεί, να ζητήσεις ακύρωση της αίτησης φορητότητας. Ακόμη, όμως και αν δεν μπορείς να την ακυρώσεις, μπορείς μόλις ενεργοποιηθείς στο F2G, να κάνεις νέα αίτηση φορητότητας στη Q.

Ναι, μπορείς εφ'όσον δεν έχει ολοκληρωθεί, να ζητήσεις ακύρωση της αίτησης φορητότητας. Ακόμη, όμως και αν δεν μπορείς να την ακυρώσεις, μπορείς μόλις ενεργοποιηθείς στο F2G, να κάνεις νέα αίτηση φορητότητας στη Q.

Δεν χρειαζετε να γινει αλλαγη καρτας sim ετσι; Εαν ειναι απο τον ιδιο παροχο.Εαν εξαντλησω τα 60 λεπτα δωρεαν τον μηνα κ παρω αλλες 2 καρτες ας πουμε κ ειμαι μεσα στα πλαισια των δωρεαν κλησεων,τα χρηματα πανε στον αλλο μηνα η τα χανω;

Δεν χρειαζετε να γινει αλλαγη καρτας sim ετσι; Εαν ειναι απο τον ιδιο παροχο.Εαν εξαντλησω τα 60 λεπτα δωρεαν τον μηνα κ παρω αλλες 2 καρτες ας πουμε κ ειμαι μεσα στα πλαισια των δωρεαν κλησεων,τα χρηματα πανε στον αλλο μηνα η τα χανω;

εαν ακυρωθει δεν αλλαζεις καρτα sim, αλλα εαν πας σε f2g και μετα παλι σε q θα αλλαξεις καρτα sim 2 φορες, μια για το f2g και μια παλι πισω για τη q.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

πιο τηλ αιρνουμε για να μαθουμε τι υπολοιπο εχουμε απο τα 60 λεπτα που δινει με ανανεωση στα καταστηματα?το 12200 ειναι για τα πακετα που βαζω εγω,κανει και για το μπονους?

περίεργο..εμένα ΠΑΝΤΑ μου ρχεται μήνυμα αμέσως μόλις τελειωσουν τα λεπτα και τα μηνύματα, και το ξέρω γιατί πάντα τα τελειώνω

Πρόσφατα τελείωσα τα 400 sms. ΔΕΝ μου ήρθε μήνυμα και έτσι συνέχισα να στέλνω. Κάποια στιγμή αποφάσισα να το ελέγξω στο myq και το διαπίστωσα.

Το καλύτερο θα ήταν μια εφαρμογή όπως η whatsapp, αλλά και speed dial στο myq login μια χαρά δουλειά κάνει.

πιο τηλ αιρνουμε για να μαθουμε τι υπολοιπο εχουμε απο τα 60 λεπτα που δινει με ανανεωση στα καταστηματα?το 12200 ειναι για τα πακετα που βαζω εγω,κανει και για το μπονους?

1225 και μετά το υπόλοιπο στα λέει ολα

Πρόσφατα τελείωσα τα 400 sms. ΔΕΝ μου ήρθε μήνυμα και έτσι συνέχισα να στέλνω. Κάποια στιγμή αποφάσισα να το ελέγξω στο myq και το διαπίστωσα.

Το καλύτερο θα ήταν μια εφαρμογή όπως η whatsapp, αλλά και speed dial στο myq login μια χαρά δουλειά κάνει.

εδώ κι 11 μήνες σχεδόν, τελειώνω τα πακέτα μηνυμάτων ΠΑΝΤΑ, και ΠΑΝΤΑ μου ρχεται μήνυμα αμέσως μόλις στείλω το τελευταίο μήνυμα. Και σε μένα και στη κοπέλα μου.