Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά είδα στη διαφήμιση ότι το MMS έχει 0,02€ και ισχύει προς όλους τους προορισμούς;

Ή λάθος έχω καταλάβει;

Και προς e-mail;

Και υπάρχει κάποια προϋπόθεση για να έχεις τη χρέωση αυτή, πχ να στείλεις κενό SMS κάπου;

Καλά είδα στη διαφήμιση ότι το MMS έχει 0,02€ και ισχύει προς όλους τους προορισμούς;

Ή λάθος έχω καταλάβει;

Και προς e-mail;

Και υπάρχει κάποια προϋπόθεση για να έχεις τη χρέωση αυτή, πχ να στείλεις κενό SMS κάπου;

Αντιγράφω από την ιστοσελίδα της Q:

Μόνο με την Q μπορείς να στέλνεις MMS μόνο 0,02€!!!

Ναι καλά!!

ΜΜS φθηνότερo δεν θα βρεις πουθενά σου λέω!!!!

Α!!….Και τα σχεδόν τζάμπα MMS ισχύουν για όλα τα εθνικά δίκτυα…

Και τι πρέπει να κάνω για να έχω τη νέα χρέωση?

Τίποτα!! Η νέα χρέωση των MMS δίνεται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να παιδεύεσαι με αποστολές SMS για να πάρεις τη νέα χρέωση.

Θέλεις και άλλα?

Όχι βέβαια!!!

Για πάντα?

Η προσφορά ισχύει μέχρι 15-12-09!!!!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Σε ευχαριστώ, Petros, αλλά είμαι ψιλοάσχετη και δεν κατάλαβα ακριβώς.

Αφού είναι MMS προς τα εθνικά δίκτυα ΜΟΝΟ άρα δεν ισχύει προς e-mail. Σωστά κατάλαβα;

Σε ευχαριστώ, Petros, αλλά είμαι ψιλοάσχετη και δεν κατάλαβα ακριβώς.

Αφού είναι MMS προς τα εθνικά δίκτυα ΜΟΝΟ άρα δεν ισχύει προς e-mail. Σωστά κατάλαβα;

Από τη στιγμή που περνάει το mms από το ίδιο APN που δίνει μια σταθερή τιμή προς όλα τα δίκτυα, δεν θα έχει διαφορετική χρέωση και σε ηλεκτρονική διεύθυνση να το στείλεις. 0,02 θα είναι πάλι.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

κάτι είδα για Q-συμβόλαιο στη τηλεόραση ........... αν είδα κάλά γιατί ίσα που το πρόλαβα

q συμβολαιο? σοβαρα? γνωριζει κανεις κατι περισσοτερο?

ειδα την διαφημιση, γραφει θα βουιξει ο κοσμος βγαινει συμβολαιο με ορους q!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον θα έχουμε νέα συμβόλαια από την Wind με ξεκάθαρες χρεώσεις και χωρίς ελάχιστη χρέωση κλίσης. Η επαναλανσάρισμα του Wind 1 (Παλιό Q1).
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον θα έχουμε νέα συμβόλαια από την Wind με ξεκάθαρες χρεώσεις και χωρίς ελάχιστη χρέωση κλίσης. Η επαναλανσάρισμα του Wind 1 (Παλιό Q1).

χωρις ελαχιστη χρεωση κλησης την εποχη που ολοι εχουν τα 45 δευτερολεπτα?μακαρι να ειναι οπως τα λες αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος

[sIGPIC][/sIGPIC]

To δα και γω....Ρε παιδια αφου τα ξερετε, συμβολαιο ακουτε, ειναι δυνατον να χαριζει τιποτα? Κατι με τα ψιλα γραμματα θα παιζει(ως συνηθως) που θα το κανει ασυμφορο....Παντα ετσι συμβαινει....Αν τωρα βγαλουν κατι πραγματικα ξεκαθαρο παω πασο!

To δα και γω....Ρε παιδια αφου τα ξερετε, συμβολαιο ακουτε, ειναι δυνατον να χαριζει τιποτα? Κατι με τα ψιλα γραμματα θα παιζει(ως συνηθως) που θα το κανει ασυμφορο....Παντα ετσι συμβαινει....Αν τωρα βγαλουν κατι πραγματικα ξεκαθαρο παω πασο!

και εγω ετσι νομιζω, για το μονο λογο που κραταω καποιες επιφυλαξεις ειναι οτι για να κανει τετοιο βημα θα πρεπει να προσφερει κατι πολυ πρωτοποριακο αλλιως δεν θα εχει και πολυ τυχη. αναμενουμε νεοτερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν βγάλουν ξανά στην αγορά το Q1 ή κάνουν κάτι παρόμοιο, θα είμαι από τους πρώτους που θα αλλάξουν τη σύνδεσή τους. :)

Συνέχεια στη συζήτηση για το συμβόλαιο Q, στο σχετικό θέμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257242

Το Q-Easy recharge βλέπω εκτός λειτουργίας... Αν το φάει η μαρμάγκα και αυτό όπως την ηλεκτρονική ανανέωση του free2go (που κατήργησε η wind για να μην πληρώνει bonus), θα είναι η χαριστική βολή για μένα από το δίκτυο της wind - και θα πάω σε frog / cosmote όλα μου τα νούμερα...

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Το Q-Easy recharge βλέπω εκτός λειτουργίας... Αν το φάει η μαρμάγκα και αυτό όπως την ηλεκτρονική ανανέωση του free2go (που κατήργησε η wind για να μην πληρώνει bonus), θα είναι η χαριστική βολή για μένα από το δίκτυο της wind - και θα πάω σε frog / cosmote όλα μου τα νούμερα...

πριν 3 μερες ανανεωσα και δεν ειχα προβλημα. ελπιζω να ειναι παροδικο το προβλημα. αν δεν ειναι παροδικο, ειναι αξιοι της μοιρας τους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω μια καρτα q η οποια είναι μπλοκάρισμενη και θέλω να την ξεμπλοκαρω.ποιο ειναι το τηλ εξυπηρετησης ?ισχύει το 1260 και για την q ?

Εχω μια καρτα q η οποια είναι μπλοκάρισμενη και θέλω να την ξεμπλοκαρω.ποιο ειναι το τηλ εξυπηρετησης ?ισχύει το 1260 και για την q ?

παρε τηλεφωνο το 1222 (http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=131&langID=1) και ζητα τους να σε βοηθησουνε.

1222 από κινητό Q card (με χρέωση)

699 555 1222 από σταθερό τηλέφωνο (με χρέωση)

1227 από κινητό Q card και να ενημερωθείτε για το δίκτυο, την κάλυψη της Q card και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε (χωρίς χρέωση)

11818 από κινητό Q card, για πληροφορίες καταλόγου και χρηστικές πληροφορίες (με χρέωση)

1226 Q card helpline, από κινητό Q card (χωρίς χρέωση) 211 999 6999 για επικοινωνία μέσω FAX

Από σταθερό τηλέφωνο πάρε 211 999 3000

211 999 3000 από σταθερό τηλέφωνο (με αστική / δωρεάν χρέωση ανάλογα το πακέτο τηλεφωνίας που έχει το σταθερό) ;)

Βγαίνει στο 1222 αυτό.

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Ευχαριστω παιδια θα παρω στο σταθερο τοτε γιατι δεν εχω άλλο νούμερο q για να καλέσω 1222.

"Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία Q Easy Recharge θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμη.

Αν είστε πελάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 1222 από κινητό σας Q ή στο 699 555 1222 από σταθερό τηλέφωνο.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας."

Ποιός είπε ότι δείχνουμε κατανόηση? :ninja:

If you're going through hell, keep going

• This topic was unpinned, featured and pinned