ioannisp21 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Το εφτιαξαν επιτελους κλειστε το κινητο ξαναβαλτε τις ρυθμισεις και μετα θα εχετε ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Πριν περίπου μία ώρα, επισκέφθηκα το κατάστημα Wind της περιοχής μου και τους εξήγησα το πρόβλημα που έχω με το Internet. Η κοπέλα με την οποία μίλησα μου πρότεινε αλλαγή κάρτας SIM εντός εγγύησης, τόσο της δικής μου όσο και του αδερφού μου (έχει ακριβώς το ίδιο θεματάκι με το Internet). Η αλλαγή έγινε επί τόπου και, ω του θαύματος, μόλις άνοιξα πάλι το κινητό μου έμπαινα Internet κανονικά! Δεν ξέρω αν: 1. ήταν συμπτωματικό (έτυχε εκείνη την ώρα να διορθώσανε κάτι στο σύστημα της Wind/Q) 2. είχε όντως πρόβλημα η κάρτα SIM (η παρτίδα γενικά από την οποία πήραμε εγώ, ο αδερφός μου και οι γονείς μου όταν κάναμε την φορητότητα την προηγούμενη εβδομάδα) 3. απλά και μόνο το γεγονός ότι η κοπέλα δήλωσε στο online σύστημα της Wind την αλλαγή SIM προκάλεσε κάποιο «ξεμπλοκάρισμα/ξεσκανδάλισμα» του account μου και του αδερφού μου Πάντως τώρα το κινητό βλέπει κανονικά Internet, ενώ μέχρι τώρα αρνείτο πεισματικά (τί restarts, αλλαγές στα APN, είχε μουλαρώσει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoi Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Επιβεβαιώνω και εγώ. Test 1 Heraklion University 314ms Down : 80kbps Up : 130kbps Test 2 Athens ON Telecoms 292ms Down : 83kbps Up : 72 kbps Test 3 Thessaloniki Cosmote 281ms Down : 103kbps Up : 41kbps Test 4 Thessaloniki Cosmote 349ms Down : 155kbps Up : 82kbps Για κάποιον λόγο στην αρχή (τεστς 1&2) με έδειχνε ότι βρίσκομαι στην αθήνα, ενώ στο τρίτο με δείχνει κανονικά στην Θεσσαλονίκη. Ίσως και να έφταιγε το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Τώρα γίνεται κανονικά η σύνδεση στο διαδίκτυο... Για να ηρεμήσουν και μερικοί που το παίζουν ιστορία... Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Όντως παίδες μόλις συνδέθηκα κι εγώ!!! Βρήκαν το πρόβλημά τους και το διόρθωσαν!!! Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Τώρα γίνεται κανονικά η σύνδεση στο διαδίκτυο... Για να ηρεμήσουν και μερικοί που το παίζουν ιστορία... Οχι και ιστορια! Δικιο ειχαν.Πως το χουμε δει δηλαδη σκαω 5ε για ιντερνετ και ιντερνετ πουθενά; Ελεημοσυνη κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Δεν το λέω για αυτούς που παραπονιόμασταν ότι δεν είχαμε ίντερνετ αλλά για κάποιους που ισχυρίζονταν ότι κάτι κάνουμε λάθος με τις ρυθμίσεις, ότι πως γίνεται όλα τα ποστ να μοιάζουν με το δικό μου κ.ο.κ. Btw κι εγώ στους παθούντες ήμουν... Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Έχει φτιάξει η κατάσταση για όλους όσους δεν είχαν Internet; Κάντε παρακαλώ έναν κόπο και απαντήστε (όσοι παρακολουθείτε το topic), για να ξέρουμε τί γίνεται... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Όντως διορθώθηκε. Πιθανών για να συνδεθείς να χρειαστεί να κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό... Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanatio Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Όντως διορθώθηκε. Πιθανών για να συνδεθείς να χρειαστεί να κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό... +1 Και το δικό μου οκ τώρα! Επι τέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Τελικά δέν ήταν σιμ αλλά μάς έκαναν νά πάμε στην wind .άντε πάλι φοριτοτητα . Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Τελικά δέν ήταν σιμ αλλά μάς έκαναν νά πάμε στην wind .άντε πάλι φοριτοτητα . ελα τσάμπα ειναι,κερδίζεις και τσάμπα ίντερνετ για 2 μηνες+3€+50μνματα προς όλους, τι άλλο θες?:lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Η λύση είναι πολύ απλή... Σε Android ICS: Settings/Data Usage / menu options / tick sto Data Roaming. Και στα άλλα Android κάπως έτσι πρέπει να είναι. Σε iPhone: Settings/General/Network/ πρέπει να είναι ΟΝ τα 1) Enable 3G 2) Cellular Data 3) Data Roaming... απλώς αν είστε κοντά στα σύνορα προσοχή μην μπείτε σε ξένο δίκτυο :lol: αυτό ισχύει εδώ και χρόνια!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να μπείτε σε ξένο δίκτυο Data Η Q δεν παρέχει Internet σε καμμία άλλη χώρα εκτός από Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 μπορεί κάποιος να μοιραστεί τις μονάδες του με κάποιο άλλο νούμερο Q? πχ να στείλει σε άλλο Q 5 ευρώ απο το υπόλοιπό του; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 μπορεί κάποιος να μοιραστεί τις μονάδες του με κάποιο άλλο νούμερο Q? πχ να στείλει σε άλλο Q 5 ευρώ απο το υπόλοιπό του; Όχι....... Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoi Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 μπορεί κάποιος να μοιραστεί τις μονάδες του με κάποιο άλλο νούμερο Q? πχ να στείλει σε άλλο Q 5 ευρώ απο το υπόλοιπό του; Όχι. Μόνο να προσθέσεις την κάρτα εσύ με το δικό σου νούμερο Q, αντί του άλλου αριθμού. Στην ουσία, σα να του στέλνεις με μήνυμα τον κωδικό της κάρτας και να καλεί ο άλλος αριθμός το 1223. Ή από κατάστημα μπορείς να φορτώσεις σε οποιονδήποτε αριθμό. Κι εσύ έχεις 2η Q που πήρε τα 59€ και θες να τα στείλεις στον κανονικό σου αριθμό;; :p:p Speed test με Thessaloniki Cosmote 90ms Down : 1790kbps Up : 3524kbps Τα δωρεάν MB καταναλώνονται μόνο στο κατέβασμα ή ΚΑΙ στο ανέβασμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Και εμενα ειναι ΟΚ. Επιτελους. Μαλλον ειμαστε πολλοι με παραπονα και καταλαβαν τη μ@$%κια τους και το εφτιαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Κι εσύ έχεις 2η Q που πήρε τα 59€ και θες να τα στείλεις στον κανονικό σου αριθμό;; :p:p Μπα, δεν πήρα τα 59ευρώ. Παλιά είχα λάβει μήνυμα για τριπλασιασμό της κάρτας και μου είχε τριπλασιάσει 5ευρώ επειδή δεν χρησιμοποιώ πλέον το δεύτερο νούμερο και θα το πάω μαλλον για απόσυρση σκέφτηκα μήπως υπήρχε τρόπος να τα μεταφέρω. Κρίμα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Μπα, δεν πήρα τα 59ευρώ. Παλιά είχα λάβει μήνυμα για τριπλασιασμό της κάρτας και μου είχε τριπλασιάσει 5ευρώ επειδή δεν χρησιμοποιώ πλέον το δεύτερο νούμερο και θα το πάω μαλλον για απόσυρση σκέφτηκα μήπως υπήρχε τρόπος να τα μεταφέρω. Κρίμα. ε για 15€? φάτα σε ίντερνετ για τις διακοπές:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 ε για 15€? φάτα σε ίντερνετ για τις διακοπές:p σωστός!!! αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 χρηστο,αθροιστικα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkalpakidis Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Λοιπόν. Τελικά δεν έφταιγε ούτε η sim, ούτε οι χειροκίνητες ρυθμίσεις, ούτε και οι αυτόματες από το 19234. Διαπίστωσα με θλίψη ότι η πολιτική της εταιρίας ήταν να μή παραδεχθούν ότι κάτι πάει στραβά. Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός αυτό. "Όχι, δε βάλατε τις ρυθμίσεις σωστά... όχι, το 19234 δεν λειτουργεί σωστά (μια χαρά δουλεύει!!!...) όχι το ένα, όχι το άλλο..." Θα προτιμούσα να μου πούν "κ. τάδε, υπάρχει πρόβλημα με κάποιους συνδρομητές κάντε υπομονή,... μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη." Θα είχα παραπάνω εκτίμηση στην εταιρία. Λυπάμαι πολύ. Κατά τα άλλα, αν δε θέλετε να "μπλοκάρει" στο 6600i, το wap τις ιστοσελίδες επιλέξτε μέσα από το μενού: ΙΣΤΟΣ-> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΙΣΤΟΥ-> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ->ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ->Q-Telecom Internet (αντί του Q+Telecom wap) Αν κάνετε τις ρυθμίσεις χειροκίνητα παρέλκει η παραπάνω ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Διαπίστωσα με θλίψη ότι η πολιτική της εταιρίας ήταν να μή παραδεχθούν ότι κάτι πάει στραβά. Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός αυτό. <offtopic> Και που να δεις τι γίνεται με την wifi λειτουργία του ρούτερ που δίνει η wind στο adsl...Μήνες τώρα ημίμετρα,και η ίδια πολιτική που περιγράφεις...Τουλάχιστον αυτό εδω το λύσανε σχετικά γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 <offtopic> Και που να δεις τι γίνεται με την wifi λειτουργία του ρούτερ που δίνει η wind στο adsl...Μήνες τώρα ημίμετρα,και η ίδια πολιτική που περιγράφεις...Τουλάχιστον αυτό εδω το λύσανε σχετικά γρήγορα. [continue offtopic] για ποιο ρουτερ λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 [continue offtopic] για ποιο ρουτερ λες; Για το zte H108L λεω,για το wifi του,που παρα πολλοι παραπονιουνται για αποσυνδεσεις κλπ. <close offtopic? :p > Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts