green dragon Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 13 minutes ago, Alexandros201285 said: λές να μείνει μόνιμα ανοιχτή η ανανέωση με 8€ όπως στο νέο f2go? Και να μείνει ανοιχτή η ανανέωση με 8 ευρώ, δεν έχει και μεγάλη σημασία για πολλούς από εμάς. Εφόσον ούτε το Qstar μπορείς να ενεργοποιήσεις, ούτε κυνηγώντας τα countdown να φτάσεις τα 400' ομιλίας, με 40sms και 800mb με rollover του νέου f2go που μοιάζει μονόδρομος. Γι'αυτό επιμένουμε εδώ και καιρό ότι ο κάθε καταναλωτής επιλέγει με βάση τις ανάγκες του, εταιρεία και πρόγραμμα. Δεν έχουμε παντρευτεί καμμία εταιρεία και η φορητότητα είναι το ατού μας. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 (edited) 11 minutes ago, green dragon said: Και να μείνει ανοιχτή η ανανέωση με 8 ευρώ, δεν έχει και μεγάλη σημασία για πολλούς από εμάς. Εφόσον ούτε το Qstar μπορείς να ενεργοποιήσεις, ούτε κυνηγώντας τα countdown να φτάσεις τα 400' ομιλίας, με 40sms και 800mb με rollover του νέου f2go που μοιάζει μονόδρομος. Γι'αυτό επιμένουμε εδώ και καιρό ότι ο κάθε καταναλωτής επιλέγει με βάση τις ανάγκες του, εταιρεία και πρόγραμμα. Δεν έχουμε παντρευτεί καμμία εταιρεία και η φορητότητα είναι το ατού μας. Aρκει βέβαια να μην αρχίσουν τα περίεργα κατά την φορητότητα.. Ολως τυχαίως να μην έχουν σιμ κτλ αλλά στο παραδίπλα ράφι στο μαγαζί να πουλάνε νέα νούμερα f2g και να λένε μόνο σιμ συμβόλαιο από q φορητότητα.. Edited March 14, 2023 by bbbb 2 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 7 ώρες πριν, kmpatra said: υπόθεση πρώτη: κάνουν ένα ανάλογο επαναλανσάρισμα και στην q με τον ίδιο τρόπο λειτουργίας των πακέτων (αυτόματα, με αγορά πακέτου ταυτόχρονα με την ανανέωση) και φυσικά με την χρέωση ανά δευτερόλεπτο,έχοντας πλέον ενιαία πολιτική σε όλη την καρτοκινητή τους. Εικάζω την παρουσία μικρότερων budget πακέτων ή και πακέτων με λίγα παραπάνω data για να ανταγωνίζεται το φρογκ προς το οποίο διοχετεύεται το κύριο κύμα διαφυγής των συνδρομητών q υπόθεση δεύτερη: σχεδιάζουν να καταργήσουν την q, κάτι το οποίο πρακτικά θα έχει τις δυσκολίες του (διαφορετική sim, international roaming στους περισσότερους. Χρειάζεται προετοιμασία (και ταλαιπωρία) που οπωσδήποτε θα πάρει (και βάση κανονισμού) 1-2 μήνες τουλάχιστον. Από μια ματιά που έριξα, στις άλλες βαλκανικές αγορές που δραστηριοποιείται η united μονο το free2go εχει λανσαρει σαν καρτοκινητή, και ενα δεύτερο πακέτο free2go data, κάτι σαν το simplify. Δεν ξέρω βέβαια το καθεστώς ανταγωνισμού εκει. Το θεωρώ φάουλ να κάνει το ίδιο στην Ελλάδα, με δεδομένο ότι οι άλλοι έχουν 2 και 3 (η κόκκινη και παραπάνω) διαφορετικά προγράμματα καρτοκινητής υπόθεση τρίτη: αφήνουν την q όπως είναι, με τα πακέτα και προς εξωτερικό, έχοντας πλέον σε όλη την καρτοκινητή τους ενιαία πολιτική χρέωσης ανά δευτερόλεπτο. Αν δεν αλλάξουν τις παροχές απλά θα είναι στα ίδια επίπεδα τιμών (ή λίγο πιό πάνω) με ατού τα λεπτά προς εξωτερικό και ίσως περισσότερα data. Στο πρώτο σενάριο δίνω πιό πολλές πιθανότητες, ακολουθούμενο από τα άλλα 2. Το 2ο μπελαλίδικο, το 3ο πιο χλωμό απ'ολα. Για μένα η υιοθέτηση χρέωσης ανα 1'' στο f2g μπορεί να σημαίνει απλά την έναρξη μια ενιαίας πολιτικής και όχι αναγκαστικά την κατάργηση της q. Μιά απλή παρατήρηση (όχι κατ'ανάγκη προβλεψη, πιό πολύ "φιλολογικού" τύπου ένδειξη): Στο f2g παρατάθηκαν και έληξαν οι προσωπικές προσφορές στις 12/3, και ακολούθησε η αλλαγή. Εδώ σε κάποιους έληξαν οι προσφορές 12/3 αλλά σε κάποιους εμφανίστηκαν άλλες (ή ανανεώθηκαν οι ίδιες) ως 4/4. Μπορεί να αποτελεί κάποια ένδειξη που αφορά το χρόνο κάποιων αλλαγών, μπορεί και τίποτα απολύτως. *διωρθοση 12 μηνες θα εχει προθεσμια ο συνδρομιτης αν καταργησουν την q να κανουν μεταβασει στο f2g το θυμαμαι αυτο γιατι 12 μηνες περιθοριο ειχαμε να κανουμε δηλωση την καρτοκινητη πριν το "κλαψτα χαραλαμπα" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 (edited) Αν εννοείς τη μετάβαση από την παλιά q-telecom της info-quest στην TIM/WIND εδώ δεν νομίζω να έχουμε την ίδια περίπτωση. Και οι κανονισμοί της εεττ έχουν αλλάξει από τότε. Αυτό που προέχει βέβαια είναι να δούμε τελικά τι θέλουν να κάνουν. Όλα τα άλλα είναι υποθέσεις. Edited March 14, 2023 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Αυριο το επόμενο καουνταουν. Παρόλο που δεν έχει τώρα ενεργό καουνταουν, η ελάχιστη ανανέωση είναι 8€. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Αυριο το επόμενο καουνταουν. Παρόλο που δεν έχει τώρα ενεργό καουνταουν, η ελάχιστη ανανέωση είναι 8€.Μηπως το αφήσουν μόνιμα επειδή έχουν και 8ευρη ανανέωση στο f2go? Η είναι τουαλέτα ο υπάλληλος;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Παίζει μέσα σε όλα να ξέχασαν να το κλείσουν, εκτός αν ετοιμάζεται κάποια συνταρακτική αλλαγή και για εδώ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_90 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) Έκανα ανανέωση 15€ στο q και μου ήρθε το παρακάτω sms για freetogo tap and get it. Πάμε για ένωση? Edited March 15, 2023 by giorgos_90 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Μπορεί να είναι και αυτό μπορεί να είναι και συστημικό λάθος. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 5 minutes ago, p_k said: Μπορεί να είναι και αυτό μπορεί να είναι και συστημικό λάθος. Βρε μήπως μας έκαναν f2g και ξεχασαν να μας το πούνε;;;;;; 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 17 minutes ago, Mobileras said: Βρε μήπως μας έκαναν f2g και ξεχασαν να μας το πούνε;;;;;; H κόρη μου χρησιμοποιεί ενα νούμερο που παλια ανήκε στον πεθερό μου. Πηγε η γυναικα μου σε κατάστημα να αλλάξει το όνομα για να μπορεσω να κάνω μεταφορά σε άλλη εταιρία μόλις τελειωσουν τα υπόλοιπα. Με το που έγινε η αλλαγη ονόματος μου ήρθαν εμενα μυνήματα απο ΝΟΒΑ (σαν "νούμερο επικοινωνίας") για "συνεχεια προσφορας" κλπ, ενημερωση για ορους χρήσης και τιμοκατάλογο τα οποία αφορούν σε F2G. Επίσης, σταμάτησα να βλέπω το συγκεκριμένο νούμερο απο την εφαρμογή της Q... Σαν περίεργα μας τα λένε... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Εδώ κ σχεδόν δυο μήνες είχαν σταματήσει οι προσφορές σε δυο αριθμούς μου. Σήμερα εμφάνισε δωρακι 1000´ και απεριόριστα δεδομένα με 5€ και στους δυο με λήξη 4/4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) 6 minutes ago, Driver_3 said: Σήμερα εμφάνισε δωρακι 1000´ και απεριόριστα δεδομένα με 5€ και στους δυο με λήξη 4/4 Ακριβως το ιδιο και στο δικό μου και στης πεθερας μου πριν λίγο σημερα. Edited March 15, 2023 by Mobileras 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) Εντάξει... Το πρόβλημα επεκτείνεται παραπέρα απο τον απλό υπάλληλο "Μήτσο".. Τι να κάνει και αυτός.. Του είπαν να βάλει countdown και στο νέο f2g και έγινε χαμός.. Μπέρδεψαν τα μπούτια τους 😂😂 Ας σκεφτώ καλόπιστα και να πω ότι μπέρδεψαν τα μπούτια τους.. Και όχι ότι πανε με κουτοπόνηρες μεθόδους να τους πάνε όλους υποχρεωτικά στο νέο f2g... Edited March 15, 2023 by bbbb 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, bebes said: H κόρη μου χρησιμοποιεί ενα νούμερο που παλια ανήκε στον πεθερό μου. Πηγε η γυναικα μου σε κατάστημα να αλλάξει το όνομα για να μπορεσω να κάνω μεταφορά σε άλλη εταιρία μόλις τελειωσουν τα υπόλοιπα. Με το που έγινε η αλλαγη ονόματος μου ήρθαν εμενα μυνήματα απο ΝΟΒΑ (σαν "νούμερο επικοινωνίας") για "συνεχεια προσφορας" κλπ, ενημερωση για ορους χρήσης και τιμοκατάλογο τα οποία αφορούν σε F2G. Επίσης, σταμάτησα να βλέπω το συγκεκριμένο νούμερο απο την εφαρμογή της Q... Σαν περίεργα μας τα λένε... Συστημικό μπλέξιμο. Πιθανόν η αλλαγή ονόματος απαιτεί την εκ νέου εγγραφή στην εφαρμογή της q.Την σιμ την άλλαξαν,είναι η ίδια q ή κάτι άλλο? Edited March 15, 2023 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 3 ώρες πριν, giorgos_90 said: Έκανα ανανέωση 15€ στο q και μου ήρθε το παρακάτω sms για freetogo tap and get it. Πάμε για ένωση? Eχασαν την μπάλα... 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 είναι ο υπάλληλος Σλοβένος και μπερδεύεται 1 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) 12 minutes ago, kmpatra said: Συστημικό μπλέξιμο. Πιθανόν η αλλαγή ονόματος απαιτεί την εκ νέου εγγραφή στην εφαρμογή της q.Την σιμ την άλλαξαν,είναι η ίδια q ή κάτι άλλο? Σωστα. Αν άλλαξαν σιμ αντι να του δώσουν την νέα q με το apn του f2g για volte/5g και χωρίς roaming, του το έκαναν επισήμως νέο f2g... Ανετα το βλέπεις αν μπεις στην εφαρμογή του νέου f2g με το νούμερο σου ή με κλήση στο 1265 Edited March 15, 2023 by bbbb 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Αν όντως κάνανε τέτοια αλλαγή (εν αγνοία ή εν "αφελή" συμφωνία του συνδρομητή γιατί είναι τάχα καλύτερο) πώς δεν το κάνανε και συμβόλαιο απορώ... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 46 minutes ago, CoyoteD said: είναι ο υπάλληλος Σλοβένος και μπερδεύεται Τελικά δεν τον λένε Μήτσο;; Μήτσιτς τον λένε;; 🤣🤣🤣🤣 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) 9 minutes ago, kalitexnis_g said: Τελικά δεν τον λένε Μήτσο;; Μήτσιτς τον λένε;; 🤣🤣🤣🤣 Ο καημένος ο Μήτσος Μήτσιτς θα πάρει ανάποδες μια μέρα και θα δώσει για καουνταουν+flash offer 10.000 λεπτά και 10TB για 10μηνες και θα παει για διακοπές να ησυχασει... Edited March 15, 2023 by Mobileras 1 4 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Εμφανίστηκε και σε μένα πάλι η προσφορά με τα απεριόριστα data με ημερομηνία λήξης 4/4. Αυτή τη φορά δεν το κάνανε για μήνα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 12 ώρες πριν, kmpatra said: Συστημικό μπλέξιμο. Πιθανόν η αλλαγή ονόματος απαιτεί την εκ νέου εγγραφή στην εφαρμογή της q.Την σιμ την άλλαξαν,είναι η ίδια q ή κάτι άλλο? Δεν άλλαξαν σιμ, δεν της έδωσαν κάτι να υπογράψει πέραν της αλλαγής ονόματος. Εντωμεταξύ, βλεποντας απο το τηλεφωνο της κόρης, της έδωσαν καποια Γιγα δωρο, δεν καταλαβα πως, δεν υπάρχει καποιο μνμ απο ΝΟΒΑ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Έκανε εκ νέου λογαριασμό στην εφαρμογή της q? Αν ναι μπορεί να είναι bonus λόγω της εγγραφής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Πάντως για να μην έριξε η κιου την ελάχιστη χρέωση ονλαιν στο 1€ (όπως το f2g), μάλλον για "άδειασμα" παει η φάση... 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts