Driver_3 Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω αν θα έχει ενεργοποιηθεί; Έστειλες VOW ΝΑΙ στο 1202 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 (edited) 11 ώρες πριν, Green_Dragon said: Όταν είμαι σπίτι ή κάπου αλλού που έχω full wifi, χρησιμοποιώ και λίγο MobileVoip, που είναι σχεδόν τζάμπα για τα δεδομένα της εποχής. Επίσης μπορεί να δοκιμάσω την καινούργια πλατφόρμα του dosms, που δίνει 500 sms για 20 ευρώ και δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Τελειώνουν όταν τα καταναλώσεις. Offtopic: Ρίξε μία ματιά και στο SMS box. Λίγο πιο ακριβό (ειδικά για 500) αλλά με πακέτο από 100 μηνύματα, 20% έκπτωση στην πρώτη αγορά και εφαρμογή android αντί να μπαίνεις αναγκαστικά στο laptop / στον υπολογιστή όπως στο sms tool. Και αν θυμάμαι καλά με ξεχωριστή βάση σε σχέση με τα μηνύματα των άλλων εφαρμογων. Και φυσικά δεν λήγουν και εδώ. Edited October 6, 2022 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. October 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2022 11 ώρες πριν, Driver_3 said: Έστειλες VOW ΝΑΙ στο 1202 ? Ναι, αλλά δεν έλαβα απάντηση. Από το chat χθες το απόγευμα (μετά 1 1/2 ώρα συνομηλία) μου είπαν ότι βλέπαν την αίτηση (sms), ότι είχε κολλήσει στο σύστημά τους. και πως μέσα στη μέρα (χθες) θα ενεργοποιούνταν και θα λάμβανα απαντητικό sms. Δεν έλαβα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. October 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2022 (edited) On 6/10/2022 at 8:08 ΜΜ, spiliot said: Πες μας αν το καταφέρεις με το vowifi τι έκανες και σε τι συσκευή. Ενεργοποιήθηκε, χωρίς όμως να έχω λάβει απαντητικό μήνυμα πως ενεργοποιήθηκε. Στη συσκευή (Mi 11t) μπήκα στις ρυθμίσεις της κάρτας και ενεργοποίησα το VoWi (κλήσεις μέσω WiFi). Edit: Μετά από μια μέρα χρήσης, δείχνει να λειτουργεί κανονικά και το VoLTE και το VoWiFi. Βγάζει και τα σχετικά εικονίδια. Όταν ενεργοποιείται το VoWiFi και όποτε υπάρχει τουλάχιστον 4g σύνδεση το VoLTE. Για να λειτουργήσει το VoLTE δεν είναι απαραίτητο να έχεις ανοιχτά τα data απ' όσο μου είπαν από το support σε σχετική μου ερώτηση. Edited October 7, 2022 by trinoo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 Ο διπλασιασμός υπολοίπου για όσους έρθουν στην Q, πως εννοείται? Μπορείς να αγοράσεις πακέτα η όχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Οι κεραίες 5G της wind έχουν κόφτη; Ποτέ δεν έχω δει πάνω από 65mbps και έχω κάνει πολλές μετρήσεις σε διάφορα σημεία, ακόμη και πολύ κοντά σε κεραία. Ή μήπως έχουν κόφτη τα πακέτα data της Q (Xmb και unlimited); Δεν είναι ότι χρειάζομαι παραπάνω, αλλά μου κάνει εντύπωση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 παιδιά να σας ρωτήσω, υπάρχει λύση που δεν έχω καθόλου σήμα στο σπίτι μου μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 Αν έχεις συμβατό κινητό και γραμμή dsl ζητά να σου ενεργοποιήσουν το vowifi. Αλλιώς κοίτα να δοκιμάσεις άλλη συσκευή μήπως έχει καλύτερο δεκτή. Μπορεί να είναι ελάχιστα καλύτερα, θαύματα δε γίνονται. Σε σπάνιες περιπτώσεις σε συνήθως επαγγελματικές εγκαταστάσεις περνάνε κεραία στην ταράτσα και αναμεταδότη pico watt στο χώρο, αλλά δεν θα είχα ελπίδες ότι θα το κάνουν για κάποιον "τυχαίο" που απλά δεν έχει σήμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 (edited) On 7/10/2022 at 9:49 ΠΜ, trinoo said: Ενεργοποιήθηκε, χωρίς όμως να έχω λάβει απαντητικό μήνυμα πως ενεργοποιήθηκε. Στη συσκευή (Mi 11t) μπήκα στις ρυθμίσεις της κάρτας και ενεργοποίησα το VoWi (κλήσεις μέσω WiFi). Edit: Μετά από μια μέρα χρήσης, δείχνει να λειτουργεί κανονικά και το VoLTE και το VoWiFi. Βγάζει και τα σχετικά εικονίδια. Όταν ενεργοποιείται το VoWiFi και όποτε υπάρχει τουλάχιστον 4g σύνδεση το VoLTE. Για να λειτουργήσει το VoLTE δεν είναι απαραίτητο να έχεις ανοιχτά τα data απ' όσο μου είπαν από το support σε σχετική μου ερώτηση. Προσπάθησα να ενεργοποίησω το volte/vowifi βάζοντας την κάρτα σε συμβατή συσκευή με αποστολή μηνύματος. Πήρα απάντηση ότι καταγράφηκε το αίτημα (αντί ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή) αλλά δεν έγινε τίποτα. Το δοκίμασα σε δύο άλλες συσκευές που έχουν τον διακόπτη ενεργοποιημένο αλλά δε δουλεύει. Το ΣΚ θα το βάλω πάλι στην συμβατή συσκευή και θα προσπαθήσω πάλι με την υποστήριξη... Edited October 12, 2022 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Καλημέρα. Η ενεργοποίηση πακέτου παρατείνει τη λήξη του υπόλοιπου όπως γινόταν ή το σταμάτησαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Εκτός από μία περίπτωση που αναφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, παρατείνει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 παιδιά να σας ρωτήσω, υπάρχει λύση που δεν έχω καθόλου σήμα στο σπίτι μου μέσα;Υπάρχουν συσκευές που λειτουργούν ως αναμεταδότες σήματος. Αποτελούνται από δύο κομμάτια. Βάζεις το πρώτο σε ένα μέρος του σπιτιού που έχει πολυ καλο σήμα π.χ. στο μπαλκονι και το άλλο στη μέση του σπιτιού και ενισχύει το σήμα. Κάνε μια αναζήτηση στο σκρουτζ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 παιδιά να σας ρωτήσω, υπάρχει λύση που δεν έχω καθόλου σήμα στο σπίτι μου μέσα;Η συσκευή σου υποστηρίζεται από τη wind για vowifi? Σε εμένα τουλάχιστον, που είναι υποστηριζόμενη συσκευή, αλλάζοντας sim σε 5G, δούλεψε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 Τα έχει παίξει και σε εσάς; Το σκάλωμα εμφανίζονται μόνο με επιλογή PayPal, άντε τώρα να πάω αμάξι να πάρω κάρτα... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 2 minutes ago, Inevar said: Τα έχει παίξει και σε εσάς; μήπως χρειάζεται ενημέρωση η εφαρμογή? σήμερα το πρωί βγήκε ενημέρωση για το Q app 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 2 minutes ago, Alexandros201285 said: μήπως χρειάζεται ενημέρωση η εφαρμογή? σήμερα το πρωί βγήκε ενημέρωση για το Q app Είσαι μεγάλος!!! Με έσωσες! Παρόλα αυτά αφαίρεσαν το PayPal!!!!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 Η εφαρμογή τις κιου είναι τέρμα γτπ...δε με αφήνει να πατήσω τους μήνες χρόνια λήξης της κάρτας!!! 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 Παρόλα αυτά αφαίρεσαν το PayPal!!!!!Χθες ανανέωσα μέσω paypal. Θα τσεκάρω αύριο από το κινητό αν υπάρχει Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 1 minute ago, coulis said: Χθες ανανέωσα μέσω paypal. Θα τσεκάρω αύριο από το κινητό αν υπάρχει Tapa καλησπέρα. από 15\10 τέλος η ανανέωση μέσω PayPal . μου είχε έρθει προ ημερών μνμ απτή κιου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 καλησπέρα. από 15\10 τέλος η ανανέωση μέσω PayPal . μου είχε έρθει προ ημερών μνμ απτή κιου.Θενκς. Το είχα διαβάσει από εδώ, αλλά δεν θυμόμουν για πότε θα ήταν..Μνματα σμσ δεν μπορώ να λάβω από την q, γιατί η κάρτα είναι σε GPS tracker κ τη έχω μόνο για smsTapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. October 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2022 Για να λέμε και τα θετικά.... Θεσσαλονίκη, σήμερα, μπροστά στον Αγ. Δημήτριο.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2022 42 minutes ago, trinoo said: Για να λέμε και τα θετικά.... Θεσσαλονίκη, σήμερα, μπροστά στον Αγ. Δημήτριο.. Θεϊκό σήμα. Είδα κάτω που γράφει telestet και πιστευω είναι καλυτερο όνομα παρά νόβα. 4 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2022 Telestet ήταν πριν 20 χρόνια. Τόσο εύκολα ξεχνάτε;;Βέβαια, το speedtest δε μας αφήνει να ξεχάσουμε Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2022 Με τελεστετ ξεκίνησα και είμαι ακόμα σταθερός με το ίδιο νουμερο. Tapa 3 2 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Ποια η 'διαφορά' να κάνω online φορητότητα από το να πάω σε κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts