elteo Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 19 ώρες πριν, CoyoteD said: Εγω το έκανα από το messenger Τελικά αναγκάστηκα να το κάνω μέσω FB γιατί μου έστειλαν email ότι δεν μπορούν να δουν τις συνημμένες φωτογραφίες. Φόρμα επικοινωνίας από τα lidl. Τέτοια ταλαιπωρία για κάτι που ποτέ δεν μας ρώτησαν αν το θέλουμε εξαρχής. Το προώθησαν στο ανάλογο τμήμα μου είπαν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 (edited) 47 minutes ago, Green_Dragon said: Ώπα..... Τι γίνεται ρε παιδιά;;; Σβήνουμε και τα posts τώρα;;; Χωρίς ένα μήνυμα για το λόγο της διαγραφής; Έγραψα κάπου ψέματα; Παραπληροφόρησα κάπου; Έβρισα; Άντε και εις ανώτερα! Καλύτερα να μας στέλνετε σε προσωπικό μήνυμα, τι θέλετε να γράφουμε, εναντίον της Q φυσικά και εγώ τουλάχιστον θα το γράφω. Έτσι δεν θα μπαίνετε στον κόπο να σβήνετε τα posts και όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι. Θα φωνάζουμε όλοι μαζί χαρωπά: "φύγετε όλοι για το frog, χτες". Υ.Γ. Δεν με νοιάζει καθόλου, αν μου απαγορεύσετε ακόμη και να γράφω. Μόνο μη μου απαγορεύσετε να διαβάζω το νήμα, γιατί διασκεδάζω. Χρόνια πολλά για τη μέρα και ψυχή βαθιά 🤣🤣🤣🤣 Τα ποστ και το δικό σου και το δικό μου μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο νήμα σύγκρισης καρτοκινητών. Δε διαγράφηκαν. 2 ώρες πριν, gag said: Θα παγιωθεί αν το αγοράσουμε πολλοί... Στο εμπόριο παγιώνεται ότι πουλάει, αν δεν πουλήσει αλλάζει αμέσως γιατί το εμπόρευμα το καθορίζει η ζήτηση. Τα countdown είναι το "βαρύ πυροβολικό" της Q, δύσκολο να τα ρισκάρει. Και πως θα επικοινωνούμε βρε συ αν δεν αγοράζουμε πακέτα; Δε λέω χρήσιμη άποψη το ότι "ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας" αλλά δυστυχώς δεν ισχύει παντού. 2 ώρες πριν, gag said: Edited January 6, 2022 by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Όσοι απενεργοποιήσατε το Q fee, σας ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης; Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, user_one said: Όσοι απενεργοποιήσατε το Q fee, σας ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης; Εγώ που το ζήτησα από την φόρμα απάντησαν με email ότι έγινε. Edited January 6, 2022 by spiliot 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 (edited) Πάντως εγώ έβαλα χρόνο ομιλίας 15 ευρώ online σε ένα φίλο μου χωρίς να έχει απενεργοποιηθεί το q fee, και του έμειναν 13,35 και του έβαλα την ειδική προσφορά των 12,90 ευρώ και έχει 0,45 ευρώ. Δεν του κράτησε το τέλος του q fee. Edited January 6, 2022 by MPOMP Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Πήρε gb και λεπτά προς q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 Παιδιά απενεργοποιηστε όλοι το "bonus" για να @καταλάβουν στην Q τι @@%$ έκαναν! Σου δίνουν 1GB για μια βδομάδα και εχουν το θράσος να το χρεώνουν κιόλας. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizbiki Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 Ενημερωτικά, για το στατιστικο του πραγματος δηλαδή, έβαλα 9€ χωρις να εχω απενεργοποιήσει το φι, μ εμειναν 7,88, δεν κρατησε δηλαδή 1,70 κ μ εδωσε 3000 λεπτα προς κιου για ενα μηνα Παράθεση unlock your soul unlock your wifi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 Πραγματικά τέτοιο καφενείο δεν έχω ξαναδει. Περιμένω ένα μισάωρο να μου πουν αν το απενεργοποίησαν κάτι που έπρεπε να γίνεται άμεσα και να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ο πελάτης αλλά εδώ έχουμε κουτοπόνηρους. Φορητότητα σε Cosmote να γλυτώσω από τους ερασιτέχνες. 1 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 Ανανεωση με 10€ τωρα. Με απενεργοποιημενο το κιου φι, εδωσε μονο 3000 λεπτα προς κιου, δηλαδη τιποτα, αφου τα λεπτα προς κιου ειναι πρακτικα αχρηστα. Εμειναν δε 8.69€. ωρα να φευγουμε. Τελευταια ανανεωση ηταν αυτη.Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 38 minutes ago, nininikos said: Ανανεωση με 10€ τωρα. Με απενεργοποιημενο το κιου φι, εδωσε μονο 3000 λεπτα προς κιου, δηλαδη τιποτα, αφου τα λεπτα προς κιου ειναι πρακτικα αχρηστα. Εμειναν δε 8.69€. ωρα να φευγουμε. Τελευταια ανανεωση ηταν αυτη. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Γιατί είναι άχρηστα; Σε όσους μιλούν πολύ προς συνδρομητές Q είναι, νομίζω, ευπρόσδεκτα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 τα νεα πακετα free to talk στο f2g δινουν πιο πολλα λεπτα πλεον. με 12€ καρτα παιρνεις 1000' το αντιστοιχο χιουτζ θελει 15€. Να δουμε αν θα τα αλλαξουν μετα της 31/1 Βεβαια αναλογα τη χρηση του καθενος εμενα με νοιαζει αποκλειστικα η ομιλια οποτε μαλλον το γυρναω σε f2g Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 Γιατί είναι άχρηστα; Σε όσους μιλούν πολύ προς συνδρομητές Q είναι, νομίζω, ευπρόσδεκτα.Προφανώς για τον ίδιο είναι άχρηστα. Και έτσι είναι, για τους περισσότερους. Και να υπάρχουν μερικοί που θα έχουν επαφές q για να τα καταναλώσουν, δεν θα το κάνει λιγότερο άχρηστο για τους υπόλοιπους...Sent from my Galaxy S10e 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 5 minutes ago, Mark_K said: Προφανώς για τον ίδιο είναι άχρηστα. Και έτσι είναι, για τους περισσότερους. Και να υπάρχουν μερικοί που θα έχουν επαφές q για να τα καταναλώσουν, δεν θα το κάνει λιγότερο άχρηστο για τους υπόλοιπους... Sent from my Galaxy S10e Όλα είναι σχετικά. Εξαρτώνται από τις επαφές που εχει ο καθένας. Δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 Ο γενικός κανόνας λέει πως ότι χαρίζουν σε αφθονία δεν έχει ιδιαίτερη αξία. 3000' προς Q είναι υπερβολή, όσες επαφές και να έχεις, κατά τη γνώμη μου. Όπως και το 1gb για μόλις 7 ημέρες. Να το έδινε για 1 μήνα, πράγμα που θα σου εξασφαλίσει ότι δεν θα έχεις και καμία ανεπιθύμητη χρέωση, θα ήταν σούπερ. Αλλά 3000' και 1Gb για πολύ περιορισμένο διάστημα, είναι επόμενο πως για την πλειοψηφία θα παρέλθει χρονικά πριν καταναλωθούν. Δηλαδή τα 1,7€ έχουν για τους περισσότερους μεγαλύτερη αξία από τις παροχές. Οπότε και δικαιολογημένη η όποια αγανάκτηση για κάτι που σου επιβάλλουν χωρίς να το ζητήσεις.Sent from my Galaxy S10e 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 Τα 3000 λεπτά προς την ίδια εταιρία δεν κοστίζουν ουτε ένα σεντ στην εταιρία. 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι για όλους άχρηστα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 On 6/1/2022 at 5:44 ΜΜ, gpapas640 said: Και πως θα επικοινωνούμε βρε συ αν δεν αγοράζουμε πακέτα; Δε λέω χρήσιμη άποψη το ότι "ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας" αλλά δυστυχώς δεν ισχύει παντού. Μωρέ κι εσύ δίκιο έχεις, 😄 εννοείται όταν και όποτε μπορούμε! Ας πούμε εγώ αν δεν ήταν 4άρι το προηγούμενο θα το έπαιρνα για ¨καβάτζα¨, μήπως ξεμείνω -γιατί είμαι οριακά-, και τελικά μάλλον θα μου περίσσευε, ως συνήθως, και θα έληγε χωρίς να καταναλωθεί. Τώρα το άφησα, αλλά έχοντας την ασφάλεια του δεύτερου καρτοκινητού σε άλλη εταιρία, αν δεν την είχα δεν ξέρω. Όσο και όταν μπορούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 1 hour ago, nininikos said: Ανανεωση με 10€ τωρα. Με απενεργοποιημενο το κιου φι, εδωσε μονο 3000 λεπτα προς κιου, δηλαδη τιποτα, αφου τα λεπτα προς κιου ειναι πρακτικα αχρηστα. Εμειναν δε 8.69€. ωρα να φευγουμε. Τελευταια ανανεωση ηταν αυτη. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Γιατι 8.69; 9.09 μένουν καθαρά μείον 0,30 το χαράτσι μένουν 8.79. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Γιατι 8.69; 9.09 μένουν καθαρά μείον 0,30 το χαράτσι μένουν 8.79.Σωστα. 8.79€ εμειναν. Εγω το υπολογισα λαθος.Sent from my M2010J19CG using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Tώρα μου ήρθε email ότι απενεργοποίησαν την μητέρας μου το Qfee (χαράτσι το λέμε εμείς αλλά τέσπα) χωρίς να της γυρίσουν τα χρήματα από την τελευταία ανανέωση. Του πατέρα μου ακόμη. Και μου λέτε κάποιοι για Δημόσιο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Μα δε το κρυβουν, το fee αυτο σημαινει, τελος, εισητηριο, αμοιβη. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Παιδιά αν κάνουμε 2 ανανεώσεις των 6 σε ημέρα count down (συνολικά 12€ δλδ) αποφεύγουμε τη χρέωση για το bonus έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 1 minute ago, kalitexnis_g said: Παιδιά αν κάνουμε 2 ανανεώσεις των 6 σε ημέρα count down (συνολικά 12€ δλδ) αποφεύγουμε τη χρέωση για το bonus έτσι δεν είναι; ΝΑΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 2 minutes ago, GREGORYMO said: ΝΑΙ. Αφού είναι έτσι, γιατί δεν κάνετε/κάνουν/κάνουμε πολλές ανανεώσεις με ποσά μικρότερα των 10, αλλά θέλουμε να διαγράφουμε από την υπηρεσία qfee; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts