Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα. θελω να ερθω στην παρεα της q . αν το μετανοιωσω και θελω παλι να φυγω,δεσμευομαι χρονικα η οχι. μηπως εχω καποιο κοστος για την καρτα;

Προσπαθώ να ενεργοποιήσω τα 300 sms αλλά είναι ανύπαρκτα στο 12200.

Τελείωσε η προσφορά;;

Swyped from my Galaxy S II using Tapatalk

καλησπερα. θελω να ερθω στην παρεα της q . αν το μετανοιωσω και θελω παλι να φυγω,δεσμευομαι χρονικα η οχι. μηπως εχω καποιο κοστος για την καρτα;

ερχεσαι και φευγεις οσες φορες θελεις.εκτος απο τον κοπο σου να αλλαζεις καρτες,αυτοι που εχουν κοστος ειναι οι καρτοκινητες καθως σου βαζουν 1 ευρω υπολοιπο καθε φορα που κανεις φορητοτητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπαθώ να ενεργοποιήσω τα 300 sms αλλά είναι ανύπαρκτα στο 12200.

Τελείωσε η προσφορά;;

Swyped from my Galaxy S II using Tapatalk

Τα 300 Sms ενεργοποιούνται μόνο με μήνυμα πλέον

Για την ενεργοποίηση των 300 δωρεάν SMS το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις με δωρεάν SMS τη λέξη ‘300SMS’ και αποστολή στο 12200!

Edited by Vasileios

ερχεσαι και φευγεις οσες φορες θελεις.εκτος απο τον κοπο σου να αλλαζεις καρτες,αυτοι που εχουν κοστος ειναι οι καρτοκινητες καθως σου βαζουν 1 ευρω υπολοιπο καθε φορα που κανεις φορητοτητα.

αναρωτιεμαι αν σε φορητοτητα σου δινουν κ μικροσιμ αν ζητησεις..

Vamos Aris

αναρωτιεμαι αν σε φορητοτητα σου δινουν κ μικροσιμ αν ζητησεις..

τι εννοεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

οι οικονομικές λύσεις για Laptop είναι

Vodafone internet με την μέρα . δίνεις 1 ευρώ και κατεβάζεις μέχρι να σε κόψει ακόμα και 120ΜΒ έχουν αναφερθεί , άλλες φορές σε κόβει στα 20ΜΒ ΅

WIND 1GB 30 ημέρες 10 ευρώ.

Q 200 MΒ με 5 ευρώ . Στείλε 100ΜΒ στο 1210

Eιναι με 10 ή με 15 ευρω?

Και που στελνεις μηνυμα?

Ευχαριστω!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Λάθος μου , είναι 15 ευρώ και στέλενεις μήνυμα 1GB στο 19595

Τα 300 Sms ενεργοποιούνται μόνο με μήνυμα πλέον

Για την ενεργοποίηση των 300 δωρεάν SMS το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις με δωρεάν SMS τη λέξη ‘300SMS’ και αποστολή στο 12200!

Τραγική Q. Γκρινιάζετε για τις αυξήσεις (ή μάλλον καλύτερα, για την έλλειψη προσφορών καλών όπως παλιότερα), εμένα αυτά με πειράζουν περισσότερο.

Αν δεν έχεις πρόσβαση στο myphone.gr δεν μπορείς να ξέρεις τι προσφορές παίζουν και πως να τις ενεργοποιήσεις! Tragic.

οι οικονομικές λύσεις για Laptop είναι

Vodafone internet με την μέρα . δίνεις 1 ευρώ και κατεβάζεις μέχρι να σε κόψει ακόμα και 120ΜΒ έχουν αναφερθεί , άλλες φορές σε κόβει στα 20ΜΒ ΅

WIND 1GB 30 ημέρες 15 ευρώ.

Q 200 MΒ με 5 ευρώ . Στείλε 100ΜΒ στο 1210

Eιναι με 10 ή με 15 ευρω?

Και που στελνεις μηνυμα?

Ευχαριστω!

Λάθος μου , είναι 15 ευρώ και στέλενεις μήνυμα 1GB στο 19595

Με λίγο προσοχή όταν μιλάμε για άλλες εταιρείες (όπως Wind) στο νήμα της Q μια και μπορεί να υπάρξει σύγχηση/μπέρδεμα.

Εγώ ας πούμε για λίγο νόμιζα πως έχουμε με 15 ευρώ / 1 gb :)

το γραψα και στο θεμα της κοσμοτε.το γραφω και δω μπας και ξερει καποιος..

χθες εγινε η φορητοτητα απο κιου σε γουατς απ.και μαλιστα και οι 2 καρτες ηταν ενεργοποιημενες ταυτοχρονα..εβαλα λοιπον την γουατς και ολα κομπλε.σημερα ομως μου εσκασε μηνυμα απο την γουιντ για δωρεαν ιντερνετ!παιζει μια μερα μετα ναναι ενεργοποιημενη η κιου και ετσι να μου σκανε μηνυματα και στην γουατς??εν τω μεταξυ μαλλον την πεταξα την σιμ της κιου για να τσεκαρω..:/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κώστα μου , Αν την πέταξες , η απάντηση μας σου είναι άχρηστη .

Εν πάσει περιπτώσει οι 2 κάρτες μερικές φορές μένουν και οι δύο ενεργοποιημένες για πολύ λίγη ώρα ( μέχρι 2 ώρες).

Τώρα που πέρασε μία ολόκληρη μέρα , ξέχνα το

Κώστα μου , Αν την πέταξες , η απάντηση μας σου είναι άχρηστη .

Εν πάσει περιπτώσει οι 2 κάρτες μερικές φορές μένουν και οι δύο ενεργοποιημένες για πολύ λίγη ώρα ( μέχρι 2 ώρες).

Τώρα που πέρασε μία ολόκληρη μέρα , ξέχνα το

ευχαριστω για την αμεση απαντηση!:)

θα κοιταξω μηπως την εχω..αλλα ειναι διαφορετικο οι 2 ωρες και διαφορετικο μια ολοκληρη μερα ενεργοποιημενες και οι 2.αν οντως ισχυει αυτο,που πρεπει να απευθυνθω?γουιντ ή κοτε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

το γραψα και στο θεμα της κοσμοτε.το γραφω και δω μπας και ξερει καποιος..

χθες εγινε η φορητοτητα απο κιου σε γουατς απ.και μαλιστα και οι 2 καρτες ηταν ενεργοποιημενες ταυτοχρονα..εβαλα λοιπον την γουατς και ολα κομπλε.σημερα ομως μου εσκασε μηνυμα απο την γουιντ για δωρεαν ιντερνετ!παιζει μια μερα μετα ναναι ενεργοποιημενη η κιου και ετσι να μου σκανε μηνυματα και στην γουατς??εν τω μεταξυ μαλλον την πεταξα την σιμ της κιου για να τσεκαρω..:/

δωρεαν ιντερνετ?μαλλον ειναι το πακετο με τον ενα μηνα δωρεαν..

Vamos Aris

δωρεαν ιντερνετ?μαλλον ειναι το πακετο με τον ενα μηνα δωρεαν..

Ναι αυτο μου εστειλε

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το τί είναι προσφορά, είναι απλό, και για την Κιού και για τις άλλες εταιρίες. Ο τιμοκατάλογος είναι μόνιμος, ή όσο μόνιμος είναι τέλοσπάντων. Πόσο είναι σήμερα; 0,27 ευρώ ανά λεπτό με χρέωση ανά δευτερόλεπτο προς κάθε δίκτυο, της κιού και της γουίντ συμπεριλαμβανομένης.

Όλα τα άλλα, ήταν, είναι και θα είναι προσφορές. Κι όσο κι αν οι αυξήσεις σε ποσοστό τοις εκατό από την αρχική προσφορά στη σημερινή να φαίνονται τεράστιες ('105%!!11!1 θεέ μου!'), ως απόλυτοι αριθμοί είναι καλοί. 0,01 ευρώ/λεπτό είναι τζάμπα. Όποιος κοιτάει το ποσοστό χωρίς να κοιτάει το απόλυτο κόστος καλύτερα να μην ανοίξει ποτέ του μαγαζί.

Από την άλλη βέβαια, πλέον η Κιού δυστυχώς δεν είναι η απόλυτα φθηνότερη σε απόλυτους αριθμούς, και μη λαμβανομένων υπόψη των προσφορών και του τί φίλους/γνωστούς έχει ο καθένας μας. Η φρογκ είναι πλέον φθηνότερη. Ακόμη και η τρέχουσα προσφορά της (διπλασιασμός) είναι καλύτερη από την προσφορά της Κιού (+50%, καταληκτική παράγραφος γιατί το έχω απορία). Έχει βέβαια λιγότερους χρήστες από Κιού/Γουίντ μαζί, άρα οι προσφορές της έχουν πιο περιορισμένο εύρος χρήσης.

Άρα, νάτο το ερώτημα. Ποιός είναι τόσο μάγκας για να αλλάξει τα 10 άτομα με τα οποία μιλάει περισσότερο την ίδια μέρα, την ίδια ώρα ή δυνατόν, και να πάνε όλοι μαζικά στη φθηνότερη, είτε λέγεται Κιού είτε Φρογκ; Μαμάδες, μπαμπάδες, θείους, γκόμενες, φίλους; Όλους;

Από τέτοια καταλαβαίνουν οι εταιρίες, φίλοι συμφορουμίτες που διαμαρτύρεστε. Να διαμαρτυρηθείτε με τις ενέργειές σας παίρνοντας κι άλλους μαζί σας την ίδια μέρα, κι όχι σκούζοντας για την κατάργηση προσφορών που προφανώς ζημιώνουν την εταιρεία οικονομικά και είναι περιορισμένου εύρους και όπου η διαμαρτυρία σας είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου. Η κλασική ιστορία του ψεύτη που φώναζε 'λύκος' και τελικά την πάτησε. Σε όποια εταιρεία και να είμαι (σήμερα στην Κιού, ίσως στο μέλλον στη φρογκ, θα δείξει αναλόγως του πώς πάνε οι προσφορές από τον Οκτώβριο/Νοέμβριο και μετά), τη θέλω δυνατή και κερδοφόρα. Το ίδιο θα έπρεπε να θέλουμε όλοι μας.

Και η απορία: το μήνυμα για μέχρι +50% του ποσού αγοράς το λάβατε; Ρώτησα σε μαγαζί γουίντ, και μου είπαν ότι ανάλογα με το ποσό που βάζω παίρνω επιπλέον μέχρι και 50%. Στην προφανή μου ερώτηση του πόσο χρόνο πρέπει να αγοράσω για το απόλυτο +50%, μου είπαν 50 ευρώ ('πληρώνεις 50, παίρνεις 75'). Επίσης μου είπαν ότι δεν χαρίζουν πλέον το τέλος κινητής για αγορές χρόνου σε μαγαζί γουίντ αξίας άνω των 20 ευρώ όπως κάνανε παλιότερα.

Δεύτερη απορία: δοκίμασε κανείς φιλος την εναλλακτική επιλογή που δίνει 400 λεπτά προς Κιού μόνον (όχι γουίντ) όταν καλεί κανείς το 12200; Πόσο κοστίζει; Είναι επίσης για έναν μήνα;

Ελπίζω σε καλύτερες προσφορές στο μέλλον και να ανακτήσει η Κιού την πρωτοκαθεδρία της ως η απόλυτα φθηνότερη κινητή στην Ελλάδα.

Edited by Incorporated

Και η απορία: το μήνυμα για μέχρι +50% του ποσού αγοράς το λάβατε; Ρώτησα σε μαγαζί γουίντ, και μου είπαν ότι ανάλογα με το ποσό που βάζω παίρνω επιπλέον μέχρι και 50%. Στην προφανή μου ερώτηση του πόσο χρόνο πρέπει να αγοράσω για το απόλυτο +50%, μου είπαν 50 ευρώ ('πληρώνεις 50, παίρνεις 75'). Επίσης μου είπαν ότι δεν χαρίζουν πλέον το τέλος κινητής για αγορές χρόνου σε μαγαζί γουίντ αξίας άνω των 20 ευρώ όπως κάνανε παλιότερα.

Εδώ φαίνεται στην ιστοσελίδα αναλυτικά το ποσοστό του bonus ανάλογα την ανανέωση.

Ναι, δυστυχώς πλέον δεν μας χαρίζουν το τέλος κινητής.

Δεύτερη απορία: δοκίμασε κανείς φιλος την εναλλακτική επιλογή που δίνει 400 λεπτά προς Κιού μόνον (όχι γουίντ) όταν καλεί κανείς το 12200; Πόσο κοστίζει; Είναι επίσης για έναν μήνα;

Είναι 3,90 ευρώ για 30 ημέρες

Τελικά ισχύει η προσφορά των 200€/5€ που αναφέρεται εδώ, ή πλέον είναι 100mb τα 5€;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Τελικά ισχύει η προσφορά των 200€/5€ που αναφέρεται εδώ, ή πλέον είναι 100mb τα 5€;

μέχρι τέλος αυγούστου είναι 200

μέχρι τέλος αυγούστου είναι 200

Ωραία, ευχαριστώ, για να το ενεργοποιήσω άμεσα.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Σήμερα έστειλα SMS προς άλλα δίκτυα από καρτοκινητό Q και μου χρεώνει 0,07 ευρώ το SMS. Μέχρι τώρα ήξερα ότι η Q χρεώνει 0,06 ευρώ το SMS. Έχει αλλάξει πάλι η Wind την τιμολογιακή της πολιτική? Τι στο καλό γίνεται?

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Σήμερα έστειλα SMS προς άλλα δίκτυα από καρτοκινητό Q και μου χρεώνει 0,07 ευρώ το SMS. Μέχρι τώρα ήξερα ότι η Q χρεώνει 0,06 ευρώ το SMS. Έχει αλλάξει πάλι η Wind την τιμολογιακή της πολιτική? Τι στο καλό γίνεται?

η χρέωση θωρητικά είναι 0,065€. στην πράξη η wind χρεώνει τα μνματα διαδοχικά 0,06 και 0,07€ το μνμ, δλδ το ένα μνμα 0,06€, το επόμενο 0,07€, μετα παλι 0,06€ κλπ κλπ

Παιδες, έβαλα 20ε σε ενα καταστημα και μου εδωσαν bonus αλλα 5ε. Αυτα τα 5ε δεν μπηκαν στο λογαριασμο μου...δηλ 18,5ε (αφαιρωντας τον φορο)+5ε. Αλλα μπηκαν μονα τους αλλου.

Πως μπορω να χρησιμοποιησω αυτα τα 5ε κ τι επιλογες εχω?

πχ αγορασα με 3ε τα 300' για wind κ τραβηξε λεφτα απο τα 18,5.

Ευχαριστω

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Kαλημέρα! :)

Έκανα φορητότητα από συμβόλαιο vodafone σε q card. Το σήμα εξαφανίστηκε από vodafone και άλλαξα sim, αλλά πλέον (με τη sim της q) με δείχνει σα να είμαι σε περιαγωγή ενώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω 3g δεδομένα και να δεχτώ κλήσεις από σταθερά τηλέφωνα. Τι δε γίνεται σωστά;

Τhe end of an era...

Kαλημέρα! :)

Έκανα φορητότητα από συμβόλαιο vodafone σε q card. Το σήμα εξαφανίστηκε από vodafone και άλλαξα sim, αλλά πλέον (με τη sim της q) με δείχνει σα να είμαι σε περιαγωγή ενώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω 3g δεδομένα και να δεχτώ κλήσεις από σταθερά τηλέφωνα. Τι δε γίνεται σωστά;

η περιαγωγή είναι φυσιολογική, καθώς η q χρησιμοποιεί το δίκτυο της wind. θα πρέπει να ρυθμίσεις τη συσκευή σ να επιτρέπει την χρήση πακέτων δεδομένων σε περιαγωγή. το πρόβλημα με τα σταθερά π λές μαλλον θα ναι επειδή δν έχουν ενημερωθει ακόμα για τη φορητότητα του αριθμού

Eυχαριστώ πολύ!

Παίρνοντας τις ρυθμίσεις από εδώ (με τη διαφορά ότι όπου My Q έβαλα myq - μια λέξη) κι ενεργοποιώντας την περιαγωγή δεδομένων δούλεψαν όλα! Οπότε όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα, οι ρυθμίσεις τις q είναι στο link.

Και η κλήση από σταθερό όντως σήμερα δουλεύει. Απλά χθες το απόγευμα (το πρωί ολοκληρώθηκε η φορητότητα) δε λειτουργούσε ;)

Ευχαριστώ και πάλι!

Τhe end of an era...

• This topic was unpinned, featured and pinned