Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε καποιους το εμφανιζει στην εφαρμογή και χωρίς προηγουμένως να το έχουν πάρει ποτέ 

• Απαντήσεις 36,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα. Σήμερα ανανεώθηκαν οι παροχές του q vip και λήγουν 27/7 μέσα στην εφαρμογή. Από το κέντρο καρτοκινητης που έκανα το q vip μου είπανε ότι το ετήσιο λήγει 21/7. Ποτέ πρέπει να κάνω την πληρωμή σε αυτούς ώστε να ανανεωθεί για άλλο ένα χρόνο χωρίς να μείνω χωρίς data και τηλέφωνα; επίσης η πληρωμή θα πρέπει να γίνει με iris με το αφμ τους ή με μεταφορά υπολοίπου στο Iban που μου έδωσαν; 

42 minutes ago, kmpatra said:

Σε καποιους το εμφανιζει στην εφαρμογή και χωρίς προηγουμένως να το έχουν πάρει ποτέ 

Σε ποιους το εμφανισε χωρις να το έχουν;

2 ώρες πριν, leo06 said:

Για να εμφανιστεί το πακέτο πρέπει να έχεις ήδη αγοράσει από συνεργάτη και όχι  από Νόβα 

Αγόρασες μια φορά από συνεργάτη.

Πρέπει να αγοράζεις συνέχεια;

Στο τέλος - τέλος ο συνεργάτης βασίζεται στο δίκτυο της Nova.

Χωρίς Nova δεν υπάρχει συνεργάτης, δεν έχει δίκτυο/υπηρεσία να πουλήσει.

Χωρίς συνεργάτη μια χαρά υπάρχει Nova...

Και είμαι σίγουρος ότι αυτό το πακέτο είναι ιδέα του marketing department της Nova, όχι του συνεργάτη.

Τώρα γιατί δεν το βάζει η Nova στο site της, προφανώς γιατί θεωρεί ότι θα κανιβαλίσει άλλα πακέτα.

Θέλει να ξεζουμίζει τα κορόιδα και να δίνει το Q VIP σε λίγους και εκλεκτούς.

Edited by bedazzled

1 hour ago, VIPdriver said:

Σε ποιους το εμφανισε χωρις να το έχουν;

Σε μενα. Και μεχρι πριν 1 μηνα το έβγαζε και στης μητερας μου. Και σε άλλους. Το ειχα αναφέρει και εγω και άλλοι εδώ.

Edited by kmpatra

9 minutes ago, kmpatra said:

Σε μενα. Και μεχρι πριν 1 μηνα το έβγαζε και στης μητερας μου. Και σε άλλους. Το ειχα αναφέρει και εγω και άλλοι εδώ.

Εσυ δεν εχεις το Vip;

11 minutes ago, VIPdriver said:

Εσυ δεν εχεις το Vip;

Οχι

9 ώρες πριν, kmpatra said:

Οχι

Είσαι από τους πολύ τυχερους... Εμένα εάν μου ερχόταν θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το αγοράσω...

16 minutes ago, VIPdriver said:

Είσαι από τους πολύ τυχερους... Εμένα εάν μου ερχόταν θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το αγοράσω...

Εγώ πάλι που δεν έχω ανάγκη των απεριόριστων δεδομένων, θα διάλεγα cu. Και το αποκτάς από τον καναπέ σου (σε σχέση με το frog που πρέπει να πας στο κατάστημα που εξυπηρετεί εκατομμύρια πελάτες.. ξέρεις εσύ) αλλά δίνει και δεδομένα και ομιλία στην ΕΕ. Και είναι και το φθηνότερο (95€) απ' όλα.

22 minutes ago, VIPdriver said:

Είσαι από τους πολύ τυχερους...

Ήταν μέχρι πριν έναν μήνα..

Η τελευταία "παρτίδα" που εμφανιστηκε λήγει 1/9. Αυτή τη φορά ήρθε μόνο στο δικό μου (και μάλλον επειδή το τάισα με 8€ μετά από πολλούς μήνες) και όχι στις μητέρας μου.

Screenshot_20260628-095045.myQ.png

1 minute ago, kmpatra said:

Η τελευταία "παρτίδα" που εμφανιστηκε λήγει 1/9. Αυτή τη φορά ήρθε μόνο στο δικό μου (και μάλλον επειδή το τάισα με 8€ μετά από πολλούς μήνες) και όχι στις μητέρας μου.

Screenshot_20260628-095045.myQ.png

Σε όλους που έχουμε την προσφορά 1/9 λήγει.. αλλά πιθανότατα να ανανεώνεται όπως και οι υπόλοιπες προσωπικές προσφορές.

17 ώρες πριν, kostas123464 said:

Από το κέντρο καρτοκινητης που έκανα το q vip μου είπανε ότι το ετήσιο λήγει 21/7. Ποτέ πρέπει να κάνω την πληρωμή σε αυτούς

Πρέπει να έχεις κάνει κατάθεση έως δύο μέρες πριν δηλαδή να την κάνεις έως 19/7  και να τους στείλεις το αποδεικτικό. Γιατί θέλουν μια μέρα για να το δουν αυτοί.

Μόλις το δουν θα σου στείλουν sms ότι ανανεώθηκε για ένα χρόνο. 

5 ώρες πριν, cu2goup said:

Σε όλους που έχουμε την προσφορά 1/9 λήγει.. αλλά πιθανότατα να ανανεώνεται όπως και οι υπόλοιπες προσωπικές προσφορές.

Ίσως η Νοβα το δίνει στο app για να γλιτώσει την αμοιβή του μεσάζων.

ΥΓ: προσωπικά είμαι υπέρ του μεσάζων, αφού εάν δεν ήταν αυτός, σιγά μην το έδινε η Νοβα.

Πήρα την προσφορά σε ένα Q με χαμηλό υπόλοιπο. Είχε 0,72€ και πήγε 0,73€. Προστέθηκε 1 cent. Αυτό πρέπει να σημαίνει ότι σε αριθμό με μηδενικό υπόλοιπο προστίθεται 0,01 € και δουλεύει κανονικά. Εύκολη η διαδικασία τελείωσε σε 5' και αμέσως έγινε η παροχή του δώρου. @HEOακούς?😀 που έχεις λεφτά για δοκιμές.

Τώρα ψάχνω πως να πάρω το 10ρικο πίσω.

IMG-20260628-WA0000.jpg

Screenshot_20260628-165439_myQ.jpg

Edited by Konsta_ntina

1 hour ago, Konsta_ntina said:

@HEOακούς?😀 που έχεις λεφτά για δοκιμές.

ειμαι ενας φτωχος και μονος γατος, παραδες δεν εχω 😞

ετσι οπως το βλεπω το υπολοιπο σιγουρα επεκτεινει τον χρονο ομιλιας κατα 1 μηνα σαν κανονικο πακετο

ομορφα πραγματα 😃

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

3 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Πήρα την προσφορά σε ένα Q με χαμηλό υπόλοιπο. Είχε 0,72€ και πήγε 0,73€. Προστέθηκε 1 cent. Αυτό πρέπει να σημαίνει ότι σε αριθμό με μηδενικό υπόλοιπο προστίθεται 0,01 € και δουλεύει κανονικά. Εύκολη η διαδικασία τελείωσε σε 5' και αμέσως έγινε η παροχή του δώρου. @HEOακούς?😀 που έχεις λεφτά για δοκιμές.

Τώρα ψάχνω πως να πάρω το 10ρικο πίσω.

IMG-20260628-WA0000.jpg

Screenshot_20260628-165439_myQ.jpg

Παίξε 5 ευρώ Γαλλία και 5 ευρώ Αργεντινή...

ΥΓ: κατάκτηση Μουντιάλ 

3 ώρες πριν, HEO said:

ειμαι ενας φτωχος και μονος γατος, παραδες δεν εχω 😞

ετσι οπως το βλεπω το υπολοιπο σιγουρα επεκτεινει τον χρονο ομιλιας κατα 1 μηνα σαν κανονικο πακετο

ομορφα πραγματα 😃

Επέκτεινε την ημερομηνία λήξης κατά 2 μήνες με την έναρξη και προσθέτοντας 0,01€. Να δούμε τι θα κάνει μετά από 2 μήνες.

1 hour ago, VIPdriver said:

Παίξε 5 ευρώ Γαλλία και 5 ευρώ Αργεντινή...

ΥΓ: κατάκτηση Μουντιάλ 

Προσπάθησα να τα πάρω πίσω αμέσως αλλά μου ζήτησε να στοιχηματίσω πρώτα. Επίσης κατώτερη ανάληψη είναι 10€. Οπότε έβαλα κάτι σίγουρο, έβαλα από τα 10 € μπόνους και βλέπουμε. Έβαζα 8 € το τρίμηνο, τώρα βγήκε 10 το εξάμηνο. Εντάξει έτσι για να περνάει η ώρα.

Θα πρέπει να κατέβει και η εφαρμογή νοβιμπετ φαντάζομαι. 

15 minutes ago, Konsta_ntina said:

Επέκτεινε την ημερομηνία λήξης κατά 2 μήνες με την έναρξη και προσθέτοντας 0,01€. Να δούμε τι θα κάνει μετά από 2 μήνες.

Προσπάθησα να τα πάρω πίσω αμέσως αλλά μου ζήτησε να στοιχηματίσω πρώτα. Επίσης κατώτερη ανάληψη είναι 10€. Οπότε έβαλα κάτι σίγουρο, έβαλα από τα 10 € μπόνους και βλέπουμε. Έβαζα 8 € το τρίμηνο, τώρα βγήκε 10 το εξάμηνο. Εντάξει έτσι για να περνάει η ώρα.

Ακόμα και να στα φάνε τα 10 ευρώ δεν είναι άσχημο για μισό χρόνο τζαμπα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

7 minutes ago, hercoulis said:

Θα πρέπει να κατέβει και η εφαρμογή νοβιμπετ φαντάζομαι. 

Όχι δεν είναι απαραίτητη. Έγιναν όλα μέσω firefox. Μετά κατέβασα την εφαρμογή και είναι ακριβώς ίδια με τον Firefox και η μόνη διαφορά είναι ότι στέλνει ειδοποιήσεις για τα σκορ κλπ. Επεγκατάσταση άμεσα.

1 minute ago, HEO said:

Ακόμα και να στα φάνε τα 10 ευρώ δεν είναι άσχημο για μισό χρόνο τζαμπα

Ναι γιατί είναι βασικό νούμερο που είναι ενεργό, έτσι κι αλλιώς.

21 minutes ago, Konsta_ntina said:

Όχι δεν είναι απαραίτητη. Έγιναν όλα μέσω firefox. Μετά κατέβασα την εφαρμογή και είναι ακριβώς ίδια με τον Firefox και η μόνη διαφορά είναι ότι στέλνει ειδοποιήσεις για τα σκορ κλπ. Επεγκατάσταση άμεσα.

Ναι γιατί είναι βασικό νούμερο που είναι ενεργό, έτσι κι αλλιώς.

στην πρώτη σελίδα του app της Q, στο χρηματικό υπόλοιπο, η ημερομηνία λήξης είναι σε 2 ΜΗΝΕΣ ή σε 6 ΜΗΝΕΣ???🧐🧐🧐

Αψογη και για φετος η white sailing. Μετα το email ειδοποιησης αρχες του μηνα, τους πληρωσα στις 9-6-2026 διοτι στο τηλεφωνο μου ειπαν το αργοτερο ως 25-6-2026 θα επρεπε να κανω την πληρωμη ωστε να εχουν περιθωριο 2-3 εργασιμες μεχρι την ληξη του 1ου ετους μου σημερα. Σημερα εγινε η ετησια ανανεωση του vip. Ζάχαρη...

4359.png

Edited by r31134

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

13 ώρες πριν, damianos said:

στην πρώτη σελίδα του app της Q, στο χρηματικό υπόλοιπο, η ημερομηνία λήξης είναι σε 2 ΜΗΝΕΣ ή σε 6 ΜΗΝΕΣ???🧐🧐🧐

Μάλλον κάθε μήνα κάνουν ανανέωση 0,01€ και ισχύει για 2 μήνες, όπως κάθε ανανέωση. Αυτό έγινε τώρα.

1 hour ago, Konsta_ntina said:

Μάλλον κάθε μήνα κάνουν ανανέωση 0,01€ και ισχύει για 2 μήνες, όπως κάθε ανανέωση. Αυτό έγινε τώρα.

Άρα με 10€ πήρες για 6 μήνες απεριόριστη ομιλια και 20gb κάθε μήνα χωρίς να χρειαστεί να ξαναβάλεις κάρτα; 

48 minutes ago, kostas123464 said:

Άρα με 10€ πήρες για 6 μήνες απεριόριστη ομιλια και 20gb κάθε μήνα χωρίς να χρειαστεί να ξαναβάλεις κάρτα; 

Θεωρητικά ναι, μένει να το δω στην πράξη. Κρατάω μία επιφύλαξη μέχρι να μπει το επόμενο μηνιαίο πακέτο. Αν γίνει το ίδιο, σημαίνει ότι είναι οκ και ότι μπορεί να αγοραστεί ακόμη και με μηδενικό υπόλοιπο.