Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν έχεις Q, απλό, σου δίνει τη δυνατότητα μέσα από τα countdown να κρατήσεις με μια ανανέωση 3/4 μήνες?

• Απαντήσεις 36,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Οχι συνηθως τα countdown είναι 15νθημερα. Μια ή δύο φορές το μήνα βγάζει μηνιαίο. Δεν μπορείς να το προβλέψεις, αρα ούτε και να στηριχθείς σε αυτό.

23 minutes ago, sou_d said:

Αφού έχει κι από συνεργάτες αυτό με τα 50gb κάθε μήνα με 20€ το τρίμηνο 

Κανονικό cu? Γραφεις στο αντίστοιχο θέμα ή με πμ που το βρίσκουμε?

5 ώρες πριν, kmpatra said:

Τι προσφορα ειχαν? Σου εδωσαν την σιμ και μετα θα την ενεργοποιησεις μονος σου και θα βαλεις λεφτα online? Ή χρειάζεται να πας και δεύτερη φορά?

Οι καρτες ειναι 5g εννοείται.

Μου έδωσαν την σιμ Μου έδωσαν τριπλασιασμό στις παροχές απο τα πακέτα Q star και επιπλέον δώρο απεριόριστα δεδομένα απεριόριστη ομιλία και 300 sms για έναν μήνα δωρεάν και επιπλέον την ενεργοποίησα στο κατάστημα με άμεση φορητοτητα δηλαδη την Τρίτη το πρωί θα ειμαι στο δίκτυο της Q μέχρι τότε η Vodafone πιάνει ακόμα σήμα και ρώτησα για επέκταση υπολοίπου σε κατάστημα vodafone στο Αιγάλεω διπλα που είναι η nova και μου λένε δεν θα χρωστάτε κάτι διότι ειναι καρτοκινητο 

Εχω ειδη και δεύτερο Q με το ετήσιο πακέτο 

Edited by Dimitris_15

Vodafone The only scam company you can trust 

@Dimitris_15

Αρα δεν πληρωσες κατι (ουτε τη σιμ) ουτε για ανανέωση, σωστά;

Edited by kmpatra

4 ώρες πριν, evang.t said:

Εννοείται.

Είναι όπως κάθε κάρτα sim Nova. 5G, Wi-Fi calling και voice over LTE δουλεύουν κανονικά. Ενδεχομένως να χρειαστεί μία μέρα για να ενεργοποιηθούν τα τελευταία δύο 

Οκ και ελπίζω να παίζουν λίγο καλύτερα μιας και ειναι καινούρια η sim 

15 minutes ago, Dimitris_15 said:

Μου έδωσαν την σιμ Μου έδωσαν τριπλασιασμό στις παροχές απο τα πακέτα Q star και επιπλέον δώρο απεριόριστα δεδομένα απεριόριστη ομιλία και 300 sms για έναν μήνα δωρεάν και επιπλέον την ενεργοποίησα στο κατάστημα με άμεση φορητοτητα δηλαδη την Τρίτη το πρωί θα ειμαι στο δίκτυο της Q μέχρι τότε η Vodafone πιάνει ακόμα σήμα και ρώτησα για επέκταση υπολοίπου σε κατάστημα vodafone στο Αιγάλεω διπλα που είναι η nova και μου λένε δεν θα χρωστάτε κάτι διότι ειναι καρτοκινητο 

Εχω ειδη και δεύτερο Q με το ετήσιο πακέτο 

Τριπλασιασμό στις παροχές qstar για πόσο καιρό σου έδωσαν;

1 minute ago, Spiros285 said:

Τριπλασιασμό στις παροχές qstar για πόσο καιρό σου έδωσαν;

Για 6 ολόκληρους μηνες 

43 minutes ago, kmpatra said:

@Dimitris_15

Αρα δεν πληρωσες κατι (ουτε τη σιμ) ουτε για ανανέωση, σωστά;

Η σιμ κόστιζε 15€ νομίζω πρέπει να μου έβαλαν ανανέωση χρόνου 

Αλλα ναι μεν Δευτέρα έως την Τρίτη το πρωί θα ειμαι στην Nova Q 

Ειδη η Vodafone μου κάνει σκαμποανεβασματα στο σήμα 

Edited by Dimitris_15

Η λήξη χρηματικού υπολοίπου πήγε μόνη της από 7/6 σε 7/7 με το πακέτο των 99 ευρώ από την εφαρμογή. Άρα δε χρειάζεται να μπαίνει χρήμα κάθε 2 μήνες όπως φαίνεται ,✌️

Ενεργοποιηθηκα σήμερα στην Q τώρα 

Δεν το περίμενα σήμερα νόμιζα Τρίτη επειδή μου το είπαν και οι ίδιοι άλλα τελικά ενεργοποιηθηκα πιο νωρίς 

Αλλα τελικά τα 15€ με 20€ ηταν κοστος σιμ και δεν ξερω και τι άλλο 

Γιατι με το που ενεργοποιηθηκα ειχα υπόλοιπο 0.11€

Edited by Dimitris_15

Κανε μια προσπάθεια στο τσατ μήπως σου τα βαλουν σαν χρονο ομιλίας γιατί κανονικά είναι δωρεάν η φορητότητα. Απόδειξη σου έδωσαν? αν την στείλεις πιστεύω θα στα επιστρέψουν .

2 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Δεν το περίμενα σήμερα νόμιζα Τρίτη επειδή μου το είπαν και οι ίδιοι άλλα τελικά ενεργοποιηθηκα πιο νωρίς 

Έχεις εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει το Q app; Γιατι εκεί μπορεί να φανεί ότι σου έχουν ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο.

5 minutes ago, opmgls said:

Έχεις εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει το Q app; Γιατι εκεί μπορεί να φανεί ότι σου έχουν ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο.

Λοιπόν ενεργοποιηθηκα στις 2 κατι η ώρα το μεσημέρι το κατάλαβα διότι καμία σιμ δεν έπιανε σήμα και ο αριθμός δεν δεχόταν κλήσεις Λοιπόν κανω λειτουργία πτήσης και βλέπω η σιμ της Q πιάνει 2G καλώντας το 12200 για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση ακούω τον ήχο της ενεργοποίησης μετα αργότερα πατάω το 4 για να ακούσω το υπόλοιπο και άκουω 0.11€ και πατάω το 1 και λεει δεν εχω παροχές κτλ και λέω ας το αφήσω λίγο μήπως και ενεργοποιηθουν δεν ενεργοποιηθηκαν ποτε και μετα μπαίνω στο myQ με τον αριθμό μου και δεν έλαβα ούτε το 5 gb bonus θα επικοινωνήσω επικοινώνησα είδη για τα 5 gb απο το myQ και θα επικοινωνήσω για τα λεφτα που πλήρωσα μήπως μου τα βάλουν τα χρήματα 

2 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Απο συνεργατη προμηθεύτηκες την σιμ;

5 minutes ago, VIPdriver said:

Απο συνεργατη προμηθεύτηκες την σιμ;

Οχι το κανονικό το Q απο το κατάστημα και μου είπαν θα μου βάλουν απεριόριστα δεδομένα κλήσεις 300 sms δωρεαν επειδη ειμαι νέος συνδρομητής που έρχεται σε αυτούς με φορητοτητα 

(Pss εχω είδη ενα ετήσιο Q δεύτερο) 

32 minutes ago, kmpatra said:

Κανε μια προσπάθεια στο τσατ μήπως σου τα βαλουν σαν χρονο ομιλίας γιατί κανονικά είναι δωρεάν η φορητότητα. Απόδειξη σου έδωσαν? αν την στείλεις πιστεύω θα στα επιστρέψουν .

Αυτό κανω και μου είπε θα σου τα πιστωσω εγω σαν κανονική ανανεωση χρόνου και θα σου πιστωσω και τις παροχές που σου υποσχέθηκαν 

12 minutes ago, Dimitris_15 said:

Οχι το κανονικό το Q απο το κατάστημα και μου είπαν θα μου βάλουν απεριόριστα δεδομένα κλήσεις 300 sms δωρεαν επειδη ειμαι νέος συνδρομητής που έρχεται σε αυτούς με φορητοτητα 

(Pss εχω είδη ενα ετήσιο Q δεύτερο) 

Αυτό κανω και μου είπε θα σου τα πιστωσω εγω σαν κανονική ανανεωση χρόνου και θα σου πιστωσω και τις παροχές που σου υποσχέθηκαν 

Ωραία ξηγηθηκαν στο τσατ. Δεν βρισκω τετοια προσφορα στο σαιτ του κιου

3 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Όταν λες τα 15€ με 20€ τι εννοείς; 15€ ή 20€ πληρωσες στό κατάστημα οταν σου έδώσαν την Q sim;

Μπορει να ειναι 5 η σιμ + 15 ανανέωση 

23 minutes ago, VIPdriver said:

Ωραία ξηγηθηκαν στο τσατ. Δεν βρισκω τετοια προσφορα στο σαιτ του κιου

Προσφορά καταστηματος προφανώς.

42 minutes ago, kmpatra said:

Μπορει να ειναι 5 η σιμ + 15 ανανέωση 

Προσφορά καταστηματος προφανώς.

Συνεργατης δλδ. Τι ακριβώς δίνει;

Screenshot_20260511_180344_myQ.thumb.jpg.04ca47b19c28a5617601d519b44b2fce.jpg

Μου είπαν οτι έχετε δίκιο και οτι θα διορθωθεί σε 2 ημέρες και οτι όντος η sim κοστίζει 5€ και η ανανέωση 15€ σύνολο 20€

Screenshot_20260511_192226_myQ.thumb.jpg.d3a9af7dfcf11564c0904deeaa8e4fc8.jpg

Και μου έδωσαν αυτές τις παροχές προσωρινά 

Και αυτόματα μου άνοιξε το volte το vowifi και άλλες λοιπές υπηρεσίες το μονο που μου την σπάει ειναι αυτό το ρημάδι μενού 1213 δεν παίρνει σωστά δηλαδη δεν ενεργοποιεί το τηλεφωνητή και ειδοποίηση κλήσεων ενω το volte είναι ενεργό 

Edited by Dimitris_15

Ζήτα απενεργοποίηση του Q fee από το τσατ. Για να μη σε χρεώνουν αυτόματα 1,7€ σε κάθε ανανέωση με το φοβερό αντάλλαγμα 3000 λεπτά προς Q

16 minutes ago, gpapas640 said:

Ζήτα απενεργοποίηση του Q fee από το τσατ. Για να μη σε χρεώνουν αυτόματα 1,7€ σε κάθε ανανέωση με το φοβερό αντάλλαγμα 3000 λεπτά προς Q

Το έχω ζητήσει να ειναι απενεργοποιημένο απο την αρχή που εκανα την αίτηση φορητότητας αλλα άκου μπορείς να μου πεις γιατί ενώ έχω ενεργο volte στην σύνδεση το μενού του 1213 δεν κάνει σωστά τις εντολές που ζητάω 

Όπως πχ απενεργοποιήσει ειδοποίηση κλήσεων η τηλεφωνητή η και τα δύο 

Η και ενεργοποιήση τηλεφωνητή η και το αντίστοιχο δηλαδή ενεργοποιήση και τηλεφωνητή και ειδοποιήσεις κλησεων

Δηλαδη δεν ρυθμίζει αυτόματα τους αριθμούς που πρέπει να προωθηθεί η κλήση σε περίπτωση που δεν είμαι διαθέσιμος είτε απασχολημένος η κατειλημενος 

Edited by Dimitris_15

On 10/5/2026 at 9:37 ΜΜ, Don_VitoCorleone said:

Η λήξη χρηματικού υπολοίπου πήγε μόνη της από 7/6 σε 7/7 με το πακέτο των 99 ευρώ από την εφαρμογή. Άρα δε χρειάζεται να μπαίνει χρήμα κάθε 2 μήνες όπως φαίνεται ,✌️

Στο είχαν πει πολλά άτομα από εδώ μέσα ότι δεν θα χρειάζεται … αλλά μάλλον δεν τους πίστεψες … αφού το έχουμε πολλά άτομα αυτό πακέτο πριν από εσένα …

Αν θυμάσαι ρώτησα την ίδια την εταιρεία η οποία απάντησε εντελώς λάθος. Επίσης αυτοί που το είχαν ήδη δε το ενεργοποίησαν από την εφαρμογή όπως εγώ, είχε νόημα να το ερευνήσω από περιέργεια. Δεν είναι ότι δεν πίστεψα ή ότι δε με συνέφερε να το πιστέψω. Είναι ότι για άλλη μια φορά από εξυπηρέτηση και ενημέρωση η Nova πάσχει υπερβολικά συχνά.

Μου δόθηκαν η παροχές 

Και επιπλέον 15€ σαν πρώτη ανανέωση δηλαδη 13.64 = 13.66 λογο του 0.02€ 

Και επιπλέον Μου είπαν σε sms οτι θα εχω κανονικά τριπλασιασμό στις παροχές τον δεδομένων στα πακέτα Q star για 6 ολόκληρους μήνες + Μου ενεργοποιηθηκαν πλήρες volte Και vowifi και λύθηκε το πρόβλημα με το μενού του 1213

Συν ότι μου ενεργοποίησαν πακέτο Q star το big