spiliot Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου (edited) On 26/12/2025 at 10:12 ΜΜ, Dimitris_15 said: Με Q VIP εχω χρησιμοποιήσει σχεδόν 200 GB Ειχα μια δόση δοκιμάσει 5G στο Galaxy A32 όχι και τρελή απόδοση απο 5G Αλλά πολύ καλό σήμα Κοντά στην κεραία μπορει να πιάσει και καλύτερα ΥΓ. Συγγνώμη για το λάθος quote, κάτι έμπλεξε το φόρουμ και από το κινητό δε μπορώ να το αλλάξω - το μήνυμα αφορά τον @keysmith και το πρόβλημα με το RCS που δεν συνδέεται μετά από αλλαγή δικτύου. Ξέρω ότι τώρα είναι αργά για εσένα αλλά για όποιον άλλο το χρειαστεί στο μέλλον. Κλείνεις το rcs από τη συσκευή και μπαίνεις εδώ: https://messages.google.com/disable-chat, κάνεις την επιβεβαίωση με βάση το νούμερό σου και στη συνέχεια (προτείνω μετά από λίγα λεπτά) το ενεργοποιείς πάλι. Edited 1 Ιανουαρίου by spiliot 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου (edited) Λοιπόν το 3ευρο ανανέωση ενεργοποίησε και τα 600+600 σε νούμερο με ληγμένο πολύ καιρό υπόλοιπο. Οπότε είναι κανονική ανανέωση και η Q γίνεται η πρώτη που ξαναφέρνει 3€ ανανέωση. Επίσης με την λήξη των 50 θα μπορούσε κάποιος να ξανακάνει καπάκι ανανέωση, αν βέβαια το χρειάζεται. Στο συγκεκριμένο νούμερο επειδή η σιμ είναι από τις παλιές, με εσωτερικό ροαμινγκ, σε 5g κινητό δίνει μόνο 4G+, αλλά οι ταχύτητες φτάνουν και 100↓ σε περιοχές που είναι κοντά η κεραία. Σε εσωτερικό 30-40↓/10↑ είναι κάτι συχνό. Τελικά αν συνεχιστεί που πιστεύω πως θα συνεχιστεί, θα αλλάξει η κινητή στην Ελλάδα. Θα δούμε. Και μην βιαστεί αυτός (ξέρει ποιός)😀 να πει ότι δεν είναι για όλους, αλλά με αυτόν τον τρόπο χτίζει μια αφοσίωση χωρίς πολλές φασαρίες για τους έχοντες πολλούς νευρώνες και πολλές συνάψεις. Edited 1 Ιανουαρίου by Konsta_ntina 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, spiliot said: ΥΓ. Συγγνώμη για το λάθος quote, κάτι έμπλεξε το φόρουμ και από το κινητό δε μπορώ να το αλλάξω - το μήνυμα αφορά τον @keysmith και το πρόβλημα με το RCS που δεν συνδέεται μετά από αλλαγή δικτύου. Ξέρω ότι τώρα είναι αργά για εσένα αλλά για όποιον άλλο το χρειαστεί στο μέλλον. Κλείνεις το rcs από τη συσκευή και μπαίνεις εδώ: https://messages.google.com/disable-chat, κάνεις την επιβεβαίωση με βάση το νούμερό σου και στη συνέχεια (προτείνω μετά από λίγα λεπτά) το ενεργοποιείς πάλι. χρήσιμο αν όντως λειτουργεί. Η πλάκα είναι οτι και είχα μπεί στο messages.google.com και για να συνδεθεί στον Η/Υ έπρεπε να επιβεβαιώσω ότι είναι δικό μου με μνμ στο κινητό. Πιστευοντας έτσι θα το ξεκολλήσω. Δεν έκανα ακριβώς αυτά τα βήματα αλλά δεν ενεργοποιήθηκε τότε. Τελικά όπως είπα το έφτιαξα (ίσως) απλά δηλώνοντας τον αριθμό μου στις ρυθμίσεις της κάρτας SIM που είχα παραλάβει για την Q (που ήταν κενό). Ενεργοποίησα απενεργοποιήσα για τελευταία φορά το RCS (έχοντας κάνει εισαγωγή αριθμού στην SIM) και ενεργοποιήθηκε. Σε φίλους μου που πάλι είχε χαλάσει (samsung συσκευή) ενώ αρχικά δεν ενεργοποιούνταν το RCS τελικά παίζοντας με το on/off ενεργοποιήθηκε "μόνο του" χωρίς να ξέρω τι ακριβώς του άρεσε και ενεργοποιήθηκε. Θα κοιτάξω μήπως το δίκτυο μονο του ΟΤΑ ενέγραψε τον αριθμό στο πεδίο της κάρτας ΣΙΜ ή κάτι τέτοιο. Πάντως τελικά λειτούργησαν όλα. 3 Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου (edited) 50 minutes ago, Konsta_ntina said: Λοιπόν το 3ευρο ανανέωση ενεργοποίησε και τα 600+600 σε νούμερο με ληγμένο πολύ καιρό υπόλοιπο. Οπότε είναι κανονική ανανέωση και η Q γίνεται η πρώτη που ξαναφέρνει 3€ ανανέωση. Επίσης με την λήξη των 50 θα μπορούσε κάποιος να ξανακάνει καπάκι ανανέωση, αν βέβαια το χρειάζεται. Σου ξαναδίνει την επιλογή ανανέωσης 3€; Edited 1 Ιανουαρίου by VIPdriver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 1 hour ago, Konsta_ntina said: Λοιπόν το 3ευρο ανανέωση ενεργοποίησε και τα 600+600 σε νούμερο με ληγμένο πολύ καιρό υπόλοιπο. Οπότε είναι κανονική ανανέωση και η Q γίνεται η πρώτη που ξαναφέρνει 3€ ανανέωση. Επίσης με την λήξη των 50 θα μπορούσε κάποιος να ξανακάνει καπάκι ανανέωση, αν βέβαια το χρειάζεται. Γίνεται άραγε και στο F2GO; Θα το δοκιμάσω και ενημερώνω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 44 minutes ago, mikros_elvetos21 said: Γίνεται άραγε και στο F2GO; Θα το δοκιμάσω και ενημερώνω Ναι παραμένει ενεργή μέχρι τις 11 του μήνα. Μπορεί να μπει πολλές φορές. Όπως περίπου οι προσφορές στα κουτάκια πάνω δεξιά. Να δούμε αν συνεχίσει να το δίνει συνεχώς, σε χαμηλό υπόλοιπο. Πάντως το έχουν τιμήσει μερικοί φίλοι και γνωστοί. Ελπίζω να δεί έσοδα σε αταιστα νούμερα και να το συνεχίσει. Πρώτη φορά τώρα. Πάντως τα 600+600 είναι όντως για πάντα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Αυτο το 600+600 πως το βρισκει καποιος που θα ηθελε να ερθει στην Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 2 minutes ago, r31134 said: Αυτο το 600+600 πως το βρισκει καποιος που θα ηθελε να ερθει στην Q; Εννοείς με φορητότητα ή με νέο νούμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Konsta_ntina said: Εννοείς με φορητότητα ή με νέο νούμερο? Φορητοτητα. Απο cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου (edited) 44 minutes ago, r31134 said: Αυτο το 600+600 πως το βρισκει καποιος που θα ηθελε να ερθει στην Q; Τα 600+600 τα έδινε σε νουμερα που ειχαν καιρο να βαλουν καρτα (8+ μήνες). Πρεπει ομως να υπάρχει θετικο χρηματικό υπόλοιπο για μα τα παίρνεις (εαν στα δωσει, διοτι εχω 1 νούμερο f2g που ειναι στους 10 μηνες και δεν ηρθε προσφορα) Edited 1 Ιανουαρίου by VIPdriver 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, spiliot said: ΥΓ. Συγγνώμη για το λάθος quote, κάτι έμπλεξε το φόρουμ και από το κινητό δε μπορώ να το αλλάξω - το μήνυμα αφορά τον @keysmith και το πρόβλημα με το RCS που δεν συνδέεται μετά από αλλαγή δικτύου. Ξέρω ότι τώρα είναι αργά για εσένα αλλά για όποιον άλλο το χρειαστεί στο μέλλον. Κλείνεις το rcs από τη συσκευή και μπαίνεις εδώ: https://messages.google.com/disable-chat, κάνεις την επιβεβαίωση με βάση το νούμερό σου και στη συνέχεια (προτείνω μετά από λίγα λεπτά) το ενεργοποιείς πάλι. Δεν πειράζει Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου (edited) 7 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Λοιπόν το 3ευρο ανανέωση ενεργοποίησε και τα 600+600 σε νούμερο με ληγμένο πολύ καιρό υπόλοιπο. Οπότε είναι κανονική ανανέωση και η Q γίνεται η πρώτη που ξαναφέρνει 3€ ανανέωση. Επίσης με την λήξη των 50 θα μπορούσε κάποιος να ξανακάνει καπάκι ανανέωση, αν βέβαια το χρειάζεται. Στο συγκεκριμένο νούμερο επειδή η σιμ είναι από τις παλιές, με εσωτερικό ροαμινγκ, σε 5g κινητό δίνει μόνο 4G+, αλλά οι ταχύτητες φτάνουν και 100↓ σε περιοχές που είναι κοντά η κεραία. Σε εσωτερικό 30-40↓/10↑ είναι κάτι συχνό. Τελικά αν συνεχιστεί που πιστεύω πως θα συνεχιστεί, θα αλλάξει η κινητή στην Ελλάδα. Θα δούμε. Και μην βιαστεί αυτός (ξέρει ποιός)😀 να πει ότι δεν είναι για όλους, αλλά με αυτόν τον τρόπο χτίζει μια αφοσίωση χωρίς πολλές φασαρίες για τους έχοντες πολλούς νευρώνες και πολλές συνάψεις. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο F2G στο οποίο μου ήρθε η προσφορά με τα 3€. Το είχα μέχρι 11/12, έκανα την ανανέωση, πήρα τα 7GB και σήμερα τα ξημερώματα, πήρα τα 600+600. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο θα έιναι "για πάντα", καθώς μου έβαλαν 600+600 πέρσι τον Απρίλη και το Μάιο τελείως random χωρίς να έχω κάνει κάποια κίνηση και μόλις μου τα έβαζαν, στο καπάκι τα έπαιρναν πίσω και μου έστελναν μήνυμα "κατανάλωσες τα GB/λεπτά της προσφοράς". Θα δείξει... Edited 1 Ιανουαρίου by ParafronGR 2 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, ParafronGR said: Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο F2G στο οποίο μου ήρθε η προσφορά με τα 3€. Το είχα μέχρι 11/12, έκανα την ανανέωση, πήρα τα 7GB και σήμερα τα ξημερώματα, πήρα τα 600+600. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο θα έιναι "για πάντα", καθώς μου έβαλαν 600+600 πέρσι τον Απρίλη και το Μάιο τελείως random χωρίς να έχω κάνει κάποια κίνηση και μόλις μου τα έβαζαν, στο καπάκι τα έπαιρναν πίσω και μου έστελναν μήνυμα "κατανάλωσες τα GB/λεπτά της προσφοράς". Θα δείξει... Έβαζες κάρτα κάθε 2 μήνες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Στα επαιρναν πισω (κατι δεν ειχαν ρυθμισει σωστα και φαινοταν ετσι) γιατι δεν ειχες κανει ανανεωση για πανω απο 2μηνο και ειχες μηδενικό υπόλοιπο. Όσο υπάρχει υπολοιπο λογω ανανεωσης ή επεκτασης μεσω αγορας αλλου πακετου, μια χαρα παίζουν τα 600 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Το QVip συνεχιζει κανονικα μεχρι τελος Ιανουαριου 2026 σιγουρα Το ρωτησα εγω ο ιδιος στην σελιδα τους και μου απαντησαν οι ιδιοι. Πρεπει να εχει κανει θραυση... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 14 minutes ago, r31134 said: Το QVip συνεχιζει κανονικα μεχρι τελος Ιανουαριου 2026 σιγουρα Το ρωτησα εγω ο ιδιος στην σελιδα τους και μου απαντησαν οι ιδιοι. Πρεπει να εχει κανει θραυση... Έχω δει σε διαφήμιση να μιλάει για προοπτική ανανέωσης για δεύτερο χρόνο. Αν υλοποιηθεί, δεν το βλέπω να σταματάει γενικότερα σαν πρόγραμμα. Και ευτυχώς! Έχω δύο και το ψήνω άσχημα για άλλον ένα χρόνο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Πρέπει να το κάνουν να δέχεται e-sim. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου On 2/1/2026 at 2:46 ΜΜ, cu2goup said: Έχω δει σε διαφήμιση να μιλάει για προοπτική ανανέωσης για δεύτερο χρόνο. Αν υλοποιηθεί, δεν το βλέπω να σταματάει γενικότερα σαν πρόγραμμα. Και ευτυχώς! Έχω δύο και το ψήνω άσχημα για άλλον ένα χρόνο. Σε τι τιμή θα το δώσουμε στο δεύτερο χρόνο; Έχει πάρει κανείς δεύτερο χρόνο η είναι νωρίς ακόμα; Ψήνομαι για δεύτερο χρόνο μιας και το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Καλησπέρα παίδες μπορώ να χρησιμοποιήσω και άλλη εφαρμογη για να ανεβάσω φωτογραφίες παρακαλώ βοηθήστε με Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 28 minutes ago, kostas123464 said: Σε τι τιμή θα το δώσουμε στο δεύτερο χρόνο; Έχει πάρει κανείς δεύτερο χρόνο η είναι νωρίς ακόμα; Ψήνομαι για δεύτερο χρόνο μιας και το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο πακέτο. Πιθανότατα στην ίδια αλλά προφανώς δεν έχει πάρει κανείς ακόμα ανανέωση. Θα το μάθουμε Μάρτη - Απρίλη.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 2 minutes ago, cu2goup said: Πιθανότατα στην ίδια αλλά προφανώς δεν έχει πάρει κανείς ακόμα ανανέωση. Θα το μάθουμε Μάρτη - Απρίλη.. Άμα δεν το δώσει πάντως στην ίδια τιμή με βλέπω φορητότητα για χρονικό πακέτο frog. Το οποίο είναι εξίσου δυνατό αλλά λιγάκι ακριβότερο και με σήμα αλλά και ταχύτητες cosmote 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, Dimitris_15 said: Καλησπέρα παίδες μπορώ να χρησιμοποιήσω και άλλη εφαρμογη για να ανεβάσω φωτογραφίες παρακαλώ βοηθήστε με Τι φωτό? Εδώ στο φόρουμ? Πατα γοογλε upload images Edited 3 Ιανουαρίου by hercoulis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Γειά σας, σήμερα Σάββατο στις 16.00 περίπου ολοκληρώθηκε η μεταφορά στο δίκτυο της Q έλαβα το SMS για το QVIP ότι ενεργοποιήθηκε αλλά αυτό δε συνέβη. Είχε κάποιος ανάλογη εμπειρία και πως το αντιμετώπισε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 1 minute ago, DITS said: Γειά σας, σήμερα Σάββατο στις 16.00 περίπου ολοκληρώθηκε η μεταφορά στο δίκτυο της Q έλαβα το SMS για το QVIP ότι ενεργοποιήθηκε αλλά αυτό δε συνέβη. Είχε κάποιος ανάλογη εμπειρία και πως το αντιμετώπισε; Δλδ δεν έχουν μπει οι παροχές; Τι δεν έχει ενεργοποιηθεί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Ναι δεν έχουν δοθεί οι παροχές ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts