Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 26/12/2025 at 10:12 ΜΜ, Dimitris_15 said:

Screenshot_20251226_221045_Settings.thumb.jpg.c0b85b76696752ff632b840d4e08b1d7.jpg

Με Q VIP εχω χρησιμοποιήσει σχεδόν 200 GB

Ειχα μια δόση δοκιμάσει 5G στο Galaxy A32 όχι και τρελή απόδοση απο 5G

Αλλά πολύ καλό σήμα 

Κοντά στην κεραία μπορει να πιάσει και καλύτερα 

ΥΓ. Συγγνώμη για το λάθος quote, κάτι έμπλεξε το φόρουμ και από το κινητό δε μπορώ να το αλλάξω - το μήνυμα αφορά τον @keysmith και το πρόβλημα με το RCS που δεν συνδέεται μετά από αλλαγή δικτύου.

Ξέρω ότι τώρα είναι αργά για εσένα αλλά για όποιον άλλο το χρειαστεί στο μέλλον.

Κλείνεις το rcs από τη συσκευή και μπαίνεις εδώ: https://messages.google.com/disable-chat, κάνεις την επιβεβαίωση με βάση το νούμερό σου και στη συνέχεια (προτείνω μετά από λίγα λεπτά) το ενεργοποιείς πάλι.

Edited by spiliot

• Απαντήσεις 36,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Λοιπόν το 3ευρο ανανέωση ενεργοποίησε και τα 600+600 σε νούμερο με ληγμένο πολύ καιρό υπόλοιπο. Οπότε είναι κανονική ανανέωση και η Q γίνεται η πρώτη που ξαναφέρνει 3€ ανανέωση. Επίσης με την λήξη των 50 θα μπορούσε κάποιος να ξανακάνει καπάκι ανανέωση, αν βέβαια το χρειάζεται. 

Στο συγκεκριμένο νούμερο επειδή η σιμ είναι από τις παλιές, με εσωτερικό ροαμινγκ, σε 5g κινητό δίνει μόνο 4G+, αλλά οι ταχύτητες φτάνουν και 100↓ σε περιοχές που είναι κοντά η κεραία. Σε εσωτερικό 30-40↓/10↑ είναι κάτι συχνό.

Τελικά αν συνεχιστεί που πιστεύω πως θα συνεχιστεί, θα αλλάξει η κινητή στην Ελλάδα. Θα δούμε. Και μην βιαστεί αυτός (ξέρει ποιός)😀 να πει ότι δεν είναι για όλους, αλλά με αυτόν τον τρόπο χτίζει μια αφοσίωση χωρίς πολλές φασαρίες για τους έχοντες πολλούς νευρώνες και πολλές συνάψεις.

Screenshot_20260101-003403_myQ.jpg

Screenshot_20260101-003438_myQ.jpg

Edited by Konsta_ntina

3 ώρες πριν, spiliot said:

ΥΓ. Συγγνώμη για το λάθος quote, κάτι έμπλεξε το φόρουμ και από το κινητό δε μπορώ να το αλλάξω - το μήνυμα αφορά τον @keysmith και το πρόβλημα με το RCS που δεν συνδέεται μετά από αλλαγή δικτύου.

Ξέρω ότι τώρα είναι αργά για εσένα αλλά για όποιον άλλο το χρειαστεί στο μέλλον.

Κλείνεις το rcs από τη συσκευή και μπαίνεις εδώ: https://messages.google.com/disable-chat, κάνεις την επιβεβαίωση με βάση το νούμερό σου και στη συνέχεια (προτείνω μετά από λίγα λεπτά) το ενεργοποιείς πάλι.

χρήσιμο αν όντως λειτουργεί. Η πλάκα είναι οτι και είχα μπεί στο messages.google.com και για να συνδεθεί στον Η/Υ έπρεπε να επιβεβαιώσω ότι είναι δικό μου με μνμ στο κινητό. Πιστευοντας έτσι θα το ξεκολλήσω. Δεν έκανα ακριβώς αυτά τα βήματα αλλά δεν ενεργοποιήθηκε τότε. Τελικά όπως είπα το έφτιαξα (ίσως) απλά δηλώνοντας τον αριθμό μου στις ρυθμίσεις της κάρτας SIM που είχα παραλάβει για την Q (που ήταν κενό). Ενεργοποίησα απενεργοποιήσα για τελευταία φορά το RCS (έχοντας κάνει εισαγωγή αριθμού στην SIM) και ενεργοποιήθηκε. 

Σε φίλους μου που πάλι είχε χαλάσει (samsung συσκευή) ενώ αρχικά δεν ενεργοποιούνταν το RCS τελικά παίζοντας με το on/off ενεργοποιήθηκε "μόνο του" χωρίς να ξέρω τι ακριβώς του άρεσε και ενεργοποιήθηκε. Θα κοιτάξω μήπως το δίκτυο μονο του ΟΤΑ ενέγραψε τον αριθμό στο πεδίο της κάρτας ΣΙΜ ή κάτι τέτοιο. 

Πάντως τελικά λειτούργησαν όλα.  

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

50 minutes ago, Konsta_ntina said:

Λοιπόν το 3ευρο ανανέωση ενεργοποίησε και τα 600+600 σε νούμερο με ληγμένο πολύ καιρό υπόλοιπο. Οπότε είναι κανονική ανανέωση και η Q γίνεται η πρώτη που ξαναφέρνει 3€ ανανέωση. Επίσης με την λήξη των 50 θα μπορούσε κάποιος να ξανακάνει καπάκι ανανέωση, αν βέβαια το χρειάζεται. 

Σου ξαναδίνει την επιλογή ανανέωσης 3€;

Edited by VIPdriver

1 hour ago, Konsta_ntina said:

Γίνεται άραγε και στο F2GO; Θα το δοκιμάσω και ενημερώνω

44 minutes ago, mikros_elvetos21 said:

Γίνεται άραγε και στο F2GO; Θα το δοκιμάσω και ενημερώνω

Ναι παραμένει ενεργή μέχρι τις 11 του μήνα. Μπορεί να μπει πολλές φορές. Όπως περίπου οι προσφορές στα κουτάκια πάνω δεξιά. Να δούμε αν συνεχίσει να το δίνει συνεχώς, σε χαμηλό υπόλοιπο.

Πάντως το έχουν τιμήσει μερικοί φίλοι και γνωστοί. Ελπίζω να δεί έσοδα σε αταιστα νούμερα και να το συνεχίσει. Πρώτη φορά τώρα. Πάντως τα 600+600 είναι όντως για πάντα.

Αυτο το 600+600 πως το βρισκει καποιος που θα ηθελε να ερθει στην Q;

2 minutes ago, r31134 said:

Εννοείς με φορητότητα ή με νέο νούμερο?

2 minutes ago, Konsta_ntina said:

Εννοείς με φορητότητα ή με νέο νούμερο?

Φορητοτητα. Απο cu

44 minutes ago, r31134 said:

Τα 600+600 τα έδινε σε νουμερα που ειχαν καιρο να βαλουν καρτα (8+ μήνες). Πρεπει ομως να υπάρχει θετικο χρηματικό υπόλοιπο για μα τα παίρνεις (εαν στα δωσει, διοτι εχω 1 νούμερο f2g που ειναι στους 10 μηνες και δεν ηρθε προσφορα)

Edited by VIPdriver

9 ώρες πριν, spiliot said:

Δεν πειράζει 

Vodafone The only scam company you can trust 

7 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Στο συγκεκριμένο νούμερο επειδή η σιμ είναι από τις παλιές, με εσωτερικό ροαμινγκ, σε 5g κινητό δίνει μόνο 4G+, αλλά οι ταχύτητες φτάνουν και 100↓ σε περιοχές που είναι κοντά η κεραία. Σε εσωτερικό 30-40↓/10↑ είναι κάτι συχνό.

Τελικά αν συνεχιστεί που πιστεύω πως θα συνεχιστεί, θα αλλάξει η κινητή στην Ελλάδα. Θα δούμε. Και μην βιαστεί αυτός (ξέρει ποιός)😀 να πει ότι δεν είναι για όλους, αλλά με αυτόν τον τρόπο χτίζει μια αφοσίωση χωρίς πολλές φασαρίες για τους έχοντες πολλούς νευρώνες και πολλές συνάψεις.

Screenshot_20260101-003403_myQ.jpg

Screenshot_20260101-003438_myQ.jpg

Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο F2G στο οποίο μου ήρθε η προσφορά με τα 3€. Το είχα μέχρι 11/12, έκανα την ανανέωση, πήρα τα 7GB και σήμερα τα ξημερώματα, πήρα τα 600+600.

Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο θα έιναι "για πάντα", καθώς μου έβαλαν 600+600 πέρσι τον Απρίλη και το Μάιο τελείως random χωρίς να έχω κάνει κάποια κίνηση και μόλις μου τα έβαζαν, στο καπάκι τα έπαιρναν πίσω και μου έστελναν μήνυμα "κατανάλωσες τα GB/λεπτά της προσφοράς". 

Θα δείξει...

Edited by ParafronGR

1 ώρα πριν, ParafronGR said:

Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο F2G στο οποίο μου ήρθε η προσφορά με τα 3€. Το είχα μέχρι 11/12, έκανα την ανανέωση, πήρα τα 7GB και σήμερα τα ξημερώματα, πήρα τα 600+600.

Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο θα έιναι "για πάντα", καθώς μου έβαλαν 600+600 πέρσι τον Απρίλη και το Μάιο τελείως random χωρίς να έχω κάνει κάποια κίνηση και μόλις μου τα έβαζαν, στο καπάκι τα έπαιρναν πίσω και μου έστελναν μήνυμα "κατανάλωσες τα GB/λεπτά της προσφοράς". 

Θα δείξει...

Έβαζες κάρτα κάθε 2 μήνες; 

Στα επαιρναν πισω (κατι δεν ειχαν ρυθμισει σωστα και φαινοταν ετσι) γιατι δεν ειχες κανει ανανεωση για πανω απο 2μηνο και ειχες μηδενικό υπόλοιπο. Όσο υπάρχει υπολοιπο λογω ανανεωσης ή επεκτασης μεσω αγορας αλλου πακετου, μια χαρα παίζουν τα 600

Το QVip συνεχιζει κανονικα μεχρι τελος Ιανουαριου 2026 σιγουρα Το ρωτησα εγω ο ιδιος στην σελιδα τους και μου απαντησαν οι ιδιοι. Πρεπει να εχει κανει θραυση...

14 minutes ago, r31134 said:

Το QVip συνεχιζει κανονικα μεχρι τελος Ιανουαριου 2026 σιγουρα Το ρωτησα εγω ο ιδιος στην σελιδα τους και μου απαντησαν οι ιδιοι. Πρεπει να εχει κανει θραυση...

Έχω δει σε διαφήμιση να μιλάει για προοπτική ανανέωσης για δεύτερο χρόνο. Αν υλοποιηθεί, δεν το βλέπω να σταματάει γενικότερα σαν πρόγραμμα.

Και ευτυχώς! Έχω δύο και το ψήνω άσχημα για άλλον ένα χρόνο.

On 2/1/2026 at 2:46 ΜΜ, cu2goup said:

Έχω δει σε διαφήμιση να μιλάει για προοπτική ανανέωσης για δεύτερο χρόνο. Αν υλοποιηθεί, δεν το βλέπω να σταματάει γενικότερα σαν πρόγραμμα.

Και ευτυχώς! Έχω δύο και το ψήνω άσχημα για άλλον ένα χρόνο.

Σε τι τιμή θα το δώσουμε στο δεύτερο χρόνο; Έχει πάρει κανείς δεύτερο χρόνο η είναι νωρίς ακόμα; Ψήνομαι για δεύτερο χρόνο μιας και το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο πακέτο.

Καλησπέρα παίδες μπορώ να χρησιμοποιήσω και άλλη εφαρμογη για να ανεβάσω φωτογραφίες παρακαλώ βοηθήστε με

Vodafone The only scam company you can trust 

28 minutes ago, kostas123464 said:

Σε τι τιμή θα το δώσουμε στο δεύτερο χρόνο; Έχει πάρει κανείς δεύτερο χρόνο η είναι νωρίς ακόμα; Ψήνομαι για δεύτερο χρόνο μιας και το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο πακέτο.

Πιθανότατα στην ίδια αλλά προφανώς δεν έχει πάρει κανείς ακόμα ανανέωση. Θα το μάθουμε Μάρτη - Απρίλη..

2 minutes ago, cu2goup said:

Πιθανότατα στην ίδια αλλά προφανώς δεν έχει πάρει κανείς ακόμα ανανέωση. Θα το μάθουμε Μάρτη - Απρίλη..

Άμα δεν το δώσει πάντως στην ίδια τιμή με βλέπω φορητότητα για χρονικό πακέτο frog. Το οποίο είναι εξίσου δυνατό αλλά λιγάκι ακριβότερο και με σήμα αλλά και ταχύτητες cosmote

1 hour ago, Dimitris_15 said:

Καλησπέρα παίδες μπορώ να χρησιμοποιήσω και άλλη εφαρμογη για να ανεβάσω φωτογραφίες παρακαλώ βοηθήστε με

Τι φωτό? Εδώ  στο φόρουμ?

Πατα γοογλε upload images

Edited by hercoulis

Γειά σας,

σήμερα Σάββατο στις 16.00 περίπου ολοκληρώθηκε η μεταφορά στο δίκτυο της Q έλαβα το SMS για το QVIP ότι ενεργοποιήθηκε αλλά αυτό δε συνέβη. Είχε κάποιος ανάλογη εμπειρία και πως το αντιμετώπισε; 

1 minute ago, DITS said:

Γειά σας,

σήμερα Σάββατο στις 16.00 περίπου ολοκληρώθηκε η μεταφορά στο δίκτυο της Q έλαβα το SMS για το QVIP ότι ενεργοποιήθηκε αλλά αυτό δε συνέβη. Είχε κάποιος ανάλογη εμπειρία και πως το αντιμετώπισε; 

Δλδ δεν έχουν μπει οι παροχές; Τι δεν έχει ενεργοποιηθεί;;