elkons Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 6 minutes ago, johnny_htc said: Έχεις ενεργοποιήσει να έρχονται προσφορές; Κάπου στις ρυθμίσεις έχει αντίστοιχο κουμπί που το πατάς. Αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνει 6να σου εμφανίσει κάτι. Σε εμένα πάντως που σταμάτησε να τη δίνει σε 2 νούμερα, δεν πείραξα τίποτα στις ρυθμίσεις επικοινωνίας. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, cu2goup said: Σε εμένα πάντως που σταμάτησε να τη δίνει σε 2 νούμερα, δεν πείραξα τίποτα στις ρυθμίσεις επικοινωνίας. Δεν ξέρω πώς ακριβώς πάει, είναι τυχαίο το μοτίβο, αλλά έχει αναφερθεί ότι σε ατάιστα νούμερα για καιρό, ότι δίνουν καλή προσφορά, ενώ άμα βάζεις συχνά, οι προσφορές γίνονται πιο "ήπιων τόνων" και είναι πιο συστηματικές απλά. Αλλά παίζει και το ενδεχόμενο να μη δώσει και τίποτα μάλλον.. 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου (edited) Η προσφορά που τρέχει με ´το πακέτο ´ είναι μέχρι 6/2. Μετα θα δούμε αν υπάρξει άλλη. Edited 30 Ιανουαρίου by hercoulis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) On 22/1/2025 at 2:09 ΜΜ, VIPdriver said: Το αφησες χωρις καρτα περισσότερο απο 2 μήνες; Τελικά όλα καλά. Ήρθε το δώρο με τη 1 του μηνός Edited 1 Φεβρουαρίου by sou_d 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Στο ατάιστο που έχω, ήρθαν μόνο τα μηνύματα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Μου λέει ένας ασθενής: "Έχω Q αλλά η ριμάδα δεν πιάνει καθόλου. Δεν μπορώ ούτε στο facebook να μπω. Θα φάει σουτ".🤣 Του είπα να το γυρίσει σε Cosmote. 😁 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, MIKU said: Μου λέει ένας ασθενής: "Έχω Q αλλά η ριμάδα δεν πιάνει καθόλου. Δεν μπορώ ούτε στο facebook να μπω. Θα φάει σουτ".🤣 Του είπα να το γυρίσει σε Cosmote. 😁 Μπορούσε νωρίτερα να βάλει και τη προφορά με τα απεριόριστα 9 μήνες:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Just now, elkons said: Μπορούσε νωρίτερα να βάλει και τη προφορά με τα απεριόριστα 9 μήνες:) Δεν πολυασχολείται. Τώρα έπαθε και έμαθε όμως 😆 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, elkons said: Μιλάμε για προσφορά τρελή, όχι αστεία 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 09:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:45 πμ On 31/1/2025 at 1:59 ΜΜ, elkons said: Χτες το ξόδεψα και σήμερα είδα αυτό: Επίσης ήρθε το Countdown. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Παρασκευή στις 11:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:28 πμ Ήρθε και σε μένα μόλις το 250+1000. Έκανε το καθιερωμένο του διάλειμμα ενός μήνα μετά από 3 συνεχόμενους μήνες και επανήλθε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Σάββατο στις 06:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:45 μμ Κι εμένα συνεχίζει 2ο μήνα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Δευτέρα στις 06:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:03 μμ On 3/2/2025 at 1:36 ΜΜ, elkons said: Επειδή έχω χάσει επεισόδια ΟΛΑ τα countdown είναι 15 ημέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Δευτέρα στις 06:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:20 μμ Τα περισσότερα Υπάρχουν λόγες περιπτώσεις με 30 μέρες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 06:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:22 μμ 18 minutes ago, GREGORYMO said: Επειδή έχω χάσει επεισόδια ΟΛΑ τα countdown είναι 15 ημέρες? Ανάλογα τις διαθέσεις του Μήτσου🤣 Συνήθως 15 μαν αλλά μερικές φορές δίνει 30,έχει πολύ καιρό βέβαια, έρχεται σε 13 ώρες το επόμενο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Δευτέρα στις 06:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:24 μμ Είχε δώσει 30ημερο νυχτερινό data πριν λίγες μέρες. Συνήθως μια φορά το μήνα είναι 30ήμερο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 12:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:12 πμ Κάποτε η Q ήταν η πιο φτηνή καρτοκινητή της Ελλάδας. Q Telecom (by WIND) εποχές 2011 όταν ο κόσμος την ήξερε και σήμερα δεν τη ξέρουν πολλοί τη Q,ή πολλοί τη ξέρουμε από τα Στρουμφάκια παλιότερα. Αυτό το θυμάται κανείς; 🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 12:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:51 πμ 38 minutes ago, elkons said: Κάποτε η Q ήταν η πιο φτηνή καρτοκινητή της Ελλάδας. Q Telecom (by WIND) εποχές 2011 όταν ο κόσμος την ήξερε και σήμερα δεν τη ξέρουν πολλοί τη Q,ή πολλοί τη ξέρουμε από τα Στρουμφάκια παλιότερα. Αυτό το θυμάται κανείς; 🙂 Είχε πολύ αστείες διαφημίσεις τότε, και πριν την πάρει η wind! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 05:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:57 πμ 5 ώρες πριν, opmgls said: Είχε πολύ αστείες διαφημίσεις τότε, και πριν την πάρει η wind! Και με WIND δεν ήταν άσχημα αλλά μετά το F2G που προωωθησαν η Q τελείωσε με τον γάιδαρο στις οθόνες μας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. Τρίτη στις 02:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:54 μμ Σκέφτομαι να μεταφέρω έναν αριθμό της μητέρας μου από βοντα καρτοσυμβολαιο. Το q σταρ με τα 500 λεπτά ομιλίας είναι υπεραρκετό ως προς τις παροχές. Αλλά με κάρτα τι γίνεται; τι ποσό κάρτας πρέπει να βάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 02:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:57 μμ (edited) 5 minutes ago, makisg4 said: Σκέφτομαι να μεταφέρω έναν αριθμό της μητέρας μου από βοντα καρτοσυμβολαιο. Το q σταρ με τα 500 λεπτά ομιλίας είναι υπεραρκετό ως προς τις παροχές. Αλλά με κάρτα τι γίνεται; τι ποσό κάρτας πρέπει να βάζω; Έχεις τα κλασικά 13€ και πάνω για online ανανέωση αλλά στην Q όταν τρέχει προσφορά countdown, ανοίγει η ανανέωση από 8€. Οπότε μπορείς να βάζεις εκείνες τις ημέρες αν δεν θέλεις να βάζεις 13άρια. Για το Q star που θέλεις απαιτεί 11,08€. Άρα θες 12€ και 11€ εναλλάξ το μήνα για να έχεις το πακέτο. Μην ξεχάσεις να ζητήσεις να σου απενεργοποιήσουν το qfee https://www.google.com/amp/s/www.myq.gr/gr/support/amp/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/ti-ine-to-telos-diatirisis-pronomiakou-schimatos Σήμερα ας πούμε έχει αυτό που σου περιγράφω.. Edited Τρίτη στις 03:02 μμ by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τρίτη στις 03:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:06 μμ (edited) Με απενεργοποίηση του q fee* και επειδή αν θυμάμαι καλά χρεώνει και 0.30 στην ανανέωση, θέλεις 12€ επι countdown ή 13 κανονικά για το q star που κοστίζει 9,80. *https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/ti-ine-to-telos-diatirisis-pronomiakou-schimatos Edited Τρίτη στις 03:08 μμ by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts