Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 minutes ago, Bas said:

Screenshot_20241126-164223_Vivaldi.thumb.jpg.fd7900595d24f29c72e457f36e3c2166.jpg

Όλα για 1 SMS αμφίβολης προέλευσης και αξιοπιστίας...

Έτσι είμαστε εμείς οι myPhonάδες, δεν αφήνουμε να πέσει τίποτα κάτω... 

On 24/11/2024 at 8:29 ΠΜ, Don_VitoCorleone said:

Η εντολή UD στο 12410 δεν ισχύει πλέον, και δε μου έχει έρθει μήνυμα που να μου λέει πως ενεργοποιώ την προσφορά με sms. Ξέρει κάποιος;

Screenshot_2024-11-24-09-28-02-855_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg

Screenshot_2024-11-24-09-28-28-555_co.trebbble.android.wind.q-edit.jpg

Το ίδιο μου συμβαίνει σε f2g

Edited by Bas

10 ώρες πριν, elkons said:

Κι όμως απάντησε η εταιρεία!

Είμαστε δυνατοί βλέπω 😅

Ναι. Το επομενο ξυπνημα της θα ειναι οταν γκρεμιστουν και τα ντουβαρια απο "σεισμο" 9 ριχτερ. Οι "κραυγες" δεν την ξυπνανε απο τον "υπνο" της με τιποτα 

Edited by alteisei

27 minutes ago, VIPdriver said:

Τι 5 μέρες μωρέ! Το wu+frog δίνουν για 7 μέρες (1-0) απεριόριστο (2-0) με 2€ (3-0)! 

Και COSMOKAΡΤΑ !

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Τι 5 μέρες μωρέ! Το wu+frog δίνουν για 7 μέρες (1-0) απεριόριστο (2-0) με 2€ (3-0)! 

Χαλαρώστε.. η nova μάς δίνει και την προσφορά με τα 250GB.. πόσες φορές η Cosmote έδωσε τέτοια προσφορά είπαμε;;

1 hour ago, elkons said:

Και COSMOKAΡΤΑ !

Edited by Teiresias_

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Πάλι κάλα που τρέχω ηδύ 250GB για 30 μέρες (3-1) με €7.80 (3-2)

11 minutes ago, Bas said:

Πάλι κάλα που τρέχω ηδύ 250GB για 30 μέρες (3-1) με €7.80 (3-2)

Εγώ αυτού του μήνα τα λεφτά προτίμησα να τα δώσω για ένα νέο CU με full unlimited να το έχω καβάτζα μην μας κάνει καμιά κουτσουκέλα η nova και αποφασίσει να μην ξαναδώσει την προσφορά... Και βλέπουμε.

Το πολύ πολύ να είναι τα πρώτα και τελευταία λεφτά που θα λάβει το καημένο το CU.

Edited by Teiresias_

11 minutes ago, Teiresias_ said:

Εγώ αυτού του μήνα τα λεφτά προτίμησα να τα δώσω για ένα νέο CU με full unlimited να το έχω καβάτζα μην μας κάνει καμιά κουτσουκέλα η nova και αποφασίσει να μην ξαναδώσει την προσφορά... Και βλέπουμε.

Το πολύ πολύ να είναι τα πρώτα και τελευταία λεφτά που θα λάβει το καημένο το CU.

Σαν να κλείνεις μια ασφάλεια 9 μηνών με την vf για τα ρίσκα της nova

3 ώρες πριν, Bas said:

Screenshot_20241127-143626_Messages.thumb.jpg.66d83f0bebfc19ad56db92d878d53c48.jpg

Εξαιρετική προσφορά 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1 hour ago, p_k said:

Εξαιρετική προσφορά 

Πολύ κακή,ας δώσουν 7 ημέρες για τα μάτια του κόσμου!

(Γνώμη δική μου,δεν είμαστε όλοι ίδιοι 🤓)

Να θυμίσω ότι πέρυσι είχε δώσει Unlimited data με 2,50€ για 7 μέρες!!!

Πάντως παιδιά, εδώ που τα λέμε -δίχως την παραμικρή διάθεση τρολαρίσματος ή αντιπαράθεσης με κανέναν-, μέσα μου δεν πιστεύω ότι είναι τελείως ψευδής η φήμη περί κατάργησης της Q Card. Προσωπικά, εκτιμώ πως όπου να 'ναι, θα "σκάσει" σχετική ανακοίνωση. Και, εκεί όπου η Wind διαχρονικά λειτουργούσε ως καταλύτης νέων προσφορών και άλλων θετικών τιμολογιακών αλλαγών, τώρα ελλοχεύει ο κίνδυνος να συμβεί ακριβώς το αντίστροφο: Η Nova να λειτουργεί ως καταλύτης καταργήσεων προσφορών/προνομίων -η ύπαρξη των οποίων θεωρούνταν δεδομένη επί δεκαετίες- και άλλων αρνητικών τιμολογιακών αλλαγών. Θα μου πείτε, τι και αν καταργηθεί η Q, έτσι όπως έχει καταντήσει? Ναι, σύμφωνοι. Αν όμως η κατάργηση της Q συμπαρασύρει και το αντίστοιχο προϊόν του ανταγωνισμού, η ζημιά θα είναι πρωτόγνωρα μεγάλη για εμάς τους καταναλωτές.

Αν καταργηθεί η Q (εάν λέω μη με φάτε) πιστεύω πως θα ακολουθήσει και η Frog,τα καταστήματα FROG ή θα κλείσουν ή θα γίνουν Γερμανός, ούτως ή άλλως 2 είναι τα καταστήματα πανελλαδικά.

Παρά τα σχετικά σχόλια για κατάργηση της Q, πώληση της Nova κλπ τρολαρίσματα, πήρα σήμερα το δώρο 600+600 για 2η φορά και ... η ζωή συνεχίζεται ...

Δε τρολαρουν μόνο εσένα, για να σε παρηγορίσω 

https://myphone.gr/forum/topic/29857/?do=findComment&comment=7329827

44 minutes ago, elkons said:

Αν καταργηθεί η Q (εάν λέω μη με φάτε) πιστεύω πως θα ακολουθήσει και η Frog,τα καταστήματα FROG ή θα κλείσουν ή θα γίνουν Γερμανός, ούτως ή άλλως 2 είναι τα καταστήματα πανελλαδικά.

Ιστορίκα η Cosmote, ότι εταιρική κίνηση έχει κάνει, την κάνει από μονη της για δικούς της στρατηγικούς λόγους.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει την εκάστοτε τυχοδιωκτική και τυχάρπαστη δίοικηση της Νova.