Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 minutes ago, Teiresias_ said:

Πρέπει να δεχτείς όμως πως σε πολλές περιπτώσεις που δεν ήταν σαν τη δική σου εξ αρχής, εκβιάστηκε προς το να γίνει, μένοντας ατάιστο..

Αυτό πρέπει να το δεχτείς. Και εγώ το έζησα, και πολλοί εδώ μέσα.

Στην πρώτη πρόταση το λέει ο άνθρωπος. "Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχει κανόνας". Μας είχαν πρήξει τα σ'κωτια οι σκοτεινοί παντογνώστες (επειδή η Νόβα έχει μαύρο χρώμα, μπουχεχε) με τους "μαγικούς" αλγόριθμους που εν τέλει δεν ισχύουν για όλους.

Τι ακριβώς του ζητάς να δεχτεί;

Ο κανόνας λέγεται κανόνας γιατί ισχύει για όλους. Εγώ απλά έδωσα την απόδειξη ότι ο κανόνας είναι ανύπαρκτος και είναι απλώς ισχυρισμός.

19 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Ο κανόνας λέγεται κανόνας γιατί ισχύει για όλους. Εγώ απλά έδωσα την απόδειξη ότι ο κανόνας είναι ανύπαρκτος και είναι απλώς ισχυρισμός.

Από την άλλη υπάρχει και η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα 😂

Από την παραλλη δεν ξέρεις ποια είναι η εξαίρεση και ποιος ο κανόνας 😂😂

Από την παραπαραλλη δεν ξέρεις καν ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα εδώ μέσα 😂😂😂

🤪🤯

On 7/11/2024 at 12:54 ΜΜ, Don_VitoCorleone said:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ (πέρα από ένα και μοναδικό φαινόμενο στο σύμπαν που γράφει στο my phone) δεν έχει στον ίδιο αριθμό μονίμως την καλή προσφορά και γλεντάει όλους εμάς τους χαζούς που βάζουμε λεφτά και για αυτό δε τη έχουμε μόνιμα. Έρχεται αλλά και φεύγει ανεξαρτήτως ποσού που διαθέτεις. Σαφώς και δεν χρειάζεται κυνήγι ανανέωσης κάτω από 13 ευρώ γιατί φέτος είναι το μόνο ποσό που έχω χρησιμοποιήσει σε ανανέωση και έχω πάρει το δώρο μου κανονικά 5 6 φορές. Δεν έχω βέβαια τη χάρη της αυτού μεγαλειότητας και για 2 η 3 μήνες δεν το πήρα αλλά έτσι συνέβαινε (στον ξύπνιο μας) σε όλους εξ αρχής. Τώρα στο όνειρο του ο καθένας έχει δικαίωμα να βλέπει ότι πετάει στο σβέρκο ενός δράκου

Μόλις περιέγραψες ακριβώς τί σημαίνει να έχεις καρτοκινητό - δεν είναι συμβόλαιο να ξέρεις ότι για τους επόμενους 24 μήνες ό,τι και να κάνεις θα έχεις την προσφορά και στο λέω εγώ που άλλαξα βασικό αριθμό λόγω της προσφοράς.

Το είχα ξαναγράψει και παλαιότερα, πήγα το Δεκέμβρη του 2018 στα Public και μου πλάσαραν ένα F2G στο οποίο έμπαινε το ποσό των αγορών μου. Πήρα ένα τότε γιατί έτρεχε και Χριστουγεννιάτικη προσφορά όλα απεριόριστα. Στον μήνα πάνω τσουπ, σκάει η προσφορά: "όλα απεριόριστα με 5€!". Την ενεργοποιώ , ξανά τον επομένο μήνα στην ώρα της. Στην συνέχεια αρχίσαν και τα κόλπα του στυλ "στείλε μήνυμα για να μπορείς να την ξαναβάλεις τον επόμενο μηνα " κτλ και λόγω του ότι μου ερχόταν κάθε μήνα έγινε βασικός ο αριθμός εκείνος.

Όλο αυτό κράτησε μέχρι τον Απρίλη του 2020, σχεδόν 1,5 χρόνο, που με πήραν από τη WIND τηλέφωνο και μου είπαν ,"βλέπουμε ότι κάνετε μεγάλη χρήση ίντερνετ και θέλουμε να σας προτείνουμε το W Unlimited με 35€". Τους ευχαρίστησα & γέλασα γιατί νόμιζα ότι ήμουν από πάνω, ότι τα είχα όλα με 5€. Μέχρι που άρχισα να κλαίω καθώς από τον επομενο μήνα δεν μου το ξαναέδωσαν το πακέτο ποτέ. Και ατάιστο το άφησα λόγω lockdown, και τα κόλπα με τις "προσωποποιημένες προσφορές" μέσω της εφαρμογής έκανα, Μέχρι και τηλ τους έπαιρνα ότι δεν λαμβάνω προσφορές, τζίφος. 

Μέχρι το Φλεβάρη του 22 που το πήγα στην COSMOTE για συμβόλαιο, η προσφορά δεν ξαναήρθε ποτέ - ούτε αυτή , ούτε καμία άλλη. 

Οπότε, και κάθε μήνα να στο δίνει, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα στο πάρει πίσω. Και το κόλπο είναι ότι συνηθίζεις και μετά θες όλο και περισσότερα.

Φίλος που είχε την προσφορά του CU (όλα απεριόριστα για 9 μήνες), μόλις του έληξεκαι είδε ότι πλέον βάζουν cap στα 200gb, περίμενε για λίγο μήπως βγάλουν άλλη και μόλις τον πήραν τηλ από τη Voda για συμβόλαιο Unlimited, το υπέγραψε και με τα δύο χέρια. 

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Γνωστα colpa, αρμοζοντα στις Ιδιοτητες+Νοοτροπια της συντριπτικης πλειοψηφιας στο ελλαδισταν.

Μονο "ετσι" μπορουν οι εταιριες να το φερουν σε ρουα-ματ: Γιατι; Γιατι "αυτος ειναι", με οσα εχει αποδεχτει και αφομοιωσει απτην αναπαραγωμενη Νοοτροπια κοινωνιας, οικογενειας και σχολειου που τον παγαιναν: Ας λουστει τις συνεπειες λοιπον. Σιγα σιγα βραζει το βατραχακι. Οταν καποιοι εδω μεσα προειδοποιουσαν , εδω και χρονια, η συντριπτικη πλειοψηφια των συμφορουμιτων (+ Admin) χλευαζε: Αναμενομενη η καταληξη. Αδυνατη πια η λυση. Ως τελους το "βρασιμο"._

Και ακομα ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ. Συνεχιζουν.....

On 8/11/2024 at 4:52 ΜΜ, Don_VitoCorleone said:

Δεν υπάρχει κανόνας. Τα πολλά νούμερα βοηθάνε να ανακαλύψουμε πως τα διαχειρίζονται. Λύσεις προσπαθούμε να βρούμε...

Εγώ ένα είχα σε αυτούς χρόνια, και ποτέ δεν μου έδωσαν (πακέτο).

Το buy more to έβαλα στον πατέρα μου (χωρίς data δε τα χρειάζεται άλλωστε), και έχει ξεσκιστεί να του το δίνει.

Υποθετικά αυτό που φαντάζομαι είναι α) ή έχουν κάποιο μηχάνημα με λογάριθμους και τα έχει κάνει μαντάρα ή β) βάζουν τους υπαλλήλους με κάποιο σκεπτικό να δίνουν τις προσφορές. Οι υπάλληλοι που φεύγουν και έρχονται όμως, λόγω της μη εξειδίκευσης και των γνωστών εργασιακών συνθηκών στην χώρα μας, κάνουν αυτά που καταλαβαίνουν και μπορούν. Υπάρχει και μια γ) περίπτωση να κανονίζουν τα καταστήματα που θα δίνουν το δώρο, στα νούμερα που ελέγχουν.

Edited by hercoulis

On 10/11/2024 at 1:28 ΜΜ, hercoulis said:

Δεν υπάρχει κανόνας. Τα πολλά νούμερα βοηθάνε να ανακαλύψουμε πως τα διαχειρίζονται. Λύσεις προσπαθούμε να βρούμε...

Εγώ ένα είχα σε αυτούς χρόνια, και ποτέ δεν μου έδωσαν (πακέτο).

Το buy more to έβαλα στον πατέρα μου (χωρίς data δε τα χρειάζεται άλλωστε), και έχει ξεσκιστεί να του το δίνει.

Υποθετικά αυτό που φαντάζομαι είναι α) ή έχουν κάποιο μηχάνημα με λογάριθμους και τα έχει κάνει μαντάρα ή β) βάζουν τους υπαλλήλους με κάποιο σκεπτικό να δίνουν τις προσφορές. Οι υπάλληλοι που φεύγουν και έρχονται όμως, λόγω της μη εξειδίκευσης και των γνωστών εργασιακών συνθηκών στην χώρα μας, κάνουν αυτά που καταλαβαίνουν και μπορούν. Υπάρχει και μια γ) περίπτωση να κανονίζουν τα καταστήματα που θα δίνουν το δώρο, στα νούμερα που ελέγχουν.

Η λογική λέει ότι οι προσωπικές προσφορές δίνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Υπάρχει δηλαδή ένας αλγόριθμος που με βάση το προφίλ ενός αριθμού, δίνει ή όχι την προσφορά. Το να έχουν υπαλλήλους με αρμοδιότητα να δινουν ή όχι προσφορές σε αριθμούς απλά δε βγάζει νόημα το 2024.

Βέβαια αυτά σε μια κανονική κατάσταση. Στη Nova δεν ξέρω αν υπάρχει λογική σε κανένα στάδιο διοίκησης και λειτουργίας. Όσοι προσπαθούν να βρούν κανόνες σε ένα χάος μου θυμίζουν τους τζογαδόρους στους κουλοχερηδες που προσπαθούν να βρουν ποτε η μηχανή θα ξερασει το χρήμα. Ή απλώς εξυπνάκηδες. 🤔

38 minutes ago, gpapas640 said:

Η λογική λέει ότι οι προσωπικές προσφορές δίνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Υπάρχει δηλαδή ένας αλγόριθμος που με βάση το προφίλ ενός αριθμού, δίνει ή όχι την προσφορά.

Γεννήτρια τυχαίων αριθμών αποκλείεις;

3 ώρες πριν, Bas said:

Γεννήτρια τυχαίων αριθμών αποκλείεις;

Οι προσφορές δε δίνονται τυχαία. Είναι τρόπος δημιουργίας κινήτρων. Μια επιχείριση τηλεπικοινωνιών δεν . κάνει τίποτα τυχαία. Οπότε ναι, το αποκλείω.

Επαναλαμβάνω ότι στην περίπτωση της Νόβα η κάθε ανάλυση βασισμένη σε στοιχεία πάει κουβά. Οπότε εκεί δεν ξέρω τι μπορεί να κάνουν. Οι παρατηρήσεις του καθενός με βάση τους ελάχιστους αριθμούς (σε σχέση με το σύνολο) που μπορεί να παρακολουθεί και να βγάζει συμπεράσματα δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχουν βάση.

3 ώρες πριν, Teiresias_ said:

Εγώ ήθελα να 'ξερα πόσα πιάτα έχει να πλύνει η @dimitroula10και δεν ξεκινάει να σας βάλει στη θέση σας..

Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να δω αντίδραση dislike. Βλέπω ότι έχει να σχολιάσει από 27 Οκτωβρίου και μου κάνει εντύπωση. Μακάρι να είναι καλά να "τρωγομαστε" με αγάπη 🥰

Αυτό τι είναι? 

Μέχρι πότε ισχύει δε λέει 

Δεν έβαλα κάποιο πακέτο αυτό το μήνα, μόνο λεφτά και το εμφάνισε 

Screenshot_20241113_183037_myQ.jpg

Edited by adi32

On 12/11/2024 at 8:57 ΜΜ, gpapas640 said:

Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να δω αντίδραση dislike. Βλέπω ότι έχει να σχολιάσει από 27 Οκτωβρίου και μου κάνει εντύπωση. Μακάρι να είναι καλά να "τρωγομαστε" με αγάπη 🥰

Λες να την απέλυσαν από τη Nova;; Να είχε σύμβαση μέχρι Οκτώβρη!! 😂😂😂😂

On 13/11/2024 at 6:32 ΜΜ, adi32 said:

Αυτό τι είναι? 

Μέχρι πότε ισχύει δε λέει 

Δεν έβαλα κάποιο πακέτο αυτό το μήνα, μόνο λεφτά και το εμφάνισε 

Screenshot_20241113_183037_myQ.jpg

Countdown offer, που εληξε ηδη. Αύριο το επόμενο λογικά για 15 μερες. Μία φορά το μήνα βγάζει μηνιαίο.