spiliot Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Καλά και πριν δέκα χρόνια τα ίδια λέγονταν και η q ακόμα εδώ είναι στον αυτόματο πιλότο. Αντιπροσφορά για καρτοκινητό δεν έχω ακούσει τουλάχιστον από εποχές wind και μετά, πόσο μάλλον για q οπότε δε ξέρω γιατί έκανε εντύπωση στον φίλο. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 22 minutes ago, spiliot said: Καλά και πριν δέκα χρόνια τα ίδια λέγονταν και η q ακόμα εδώ είναι στον αυτόματο πιλότο. Αντιπροσφορά για καρτοκινητό δεν έχω ακούσει τουλάχιστον από εποχές wind και μετά, πόσο μάλλον για q οπότε δε ξέρω γιατί έκανε εντύπωση στον φίλο. Ειδικά στην Q κάνουν τα πάντα για να διώξουν πελάτες. Αντιπροσφορες στην καρτοκινητή κάνουν οι άλλες 2 εταιρίες, με την κοσμοτέ να κάνει σε μεγαλύτερη συχνότητα από οτι η βονταφον. 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 25 minutes ago, VIPdriver said: Ειδικά στην Q κάνουν τα πάντα για να διώξουν πελάτες. Αντιπροσφορες στην καρτοκινητή κάνουν οι άλλες 2 εταιρίες, με την κοσμοτέ να κάνει σε μεγαλύτερη συχνότητα από οτι η βονταφον. Δεν συμφωνώ με το ότι γίνεται πιο έντονα στην Q. Από το f2g δεν βγάλανε το απεριόριστο και κράζανε προχθές εδώ; Κατά τα άλλα, και στις 2 σου δίνει το πακετάκι με τα 7,8€ που είναι κατά κοινή ομολογία ωραίο. Και δεν σε αφήνουν να λήξει το νούμερο δίνοντάς σου 0,01€ κ.α.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Ειδικά στην Q κάνουν τα πάντα για να διώξουν πελάτες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Καλησπερα μονο σε εμενα βγαζει στην εφαρμογη με ενεργο countdown ελαχιστη ανανεωση 13...καταργηθηκε το 8??? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 40 minutes ago, GUADANAMO said: Καλησπερα μονο σε εμενα βγαζει στην εφαρμογη με ενεργο countdown ελαχιστη ανανεωση 13...καταργηθηκε το 8??? Δίκιο έχεις. Τώρα ή το ξέχασαν ή το σταμάτησαν. 1 1 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Και κόφτες και ελάχιστη 13 στα Count down; θα μας τρελάνουν; 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, elkons said: Και κόφτες και ελάχιστη 13 στα Count down; θα μας τρελάνουν; https://youtube.com/watch?v=gr5qQ8p0SlE&t=81 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου (edited) 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Δίκιο έχεις. Τώρα ή το ξέχασαν ή το σταμάτησαν. Το καλό που τους θέλω.. αλλιώς ας το κλείσουν από τώρα το μαγαζί. Στο μεταξύ στο κατάστημα μπορούμε να βάλουμε 8άρα στην Q ε; Στο μεταξύ... Edited 30 Οκτωβρίου by Teiresias_ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 5 minutes ago, Teiresias_ said: Το καλό που τους θέλω.. αλλιώς ας το κλείσουν από τώρα το μαγαζί. Στο μεταξύ στο κατάστημα μπορούμε να βάλουμε 8άρα στην Q ε; ≥€15 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 5 minutes ago, Teiresias_ said: Το καλό που τους θέλω.. αλλιώς ας το κλείσουν από τώρα το μαγαζί. Στο μεταξύ στο κατάστημα μπορούμε να βάλουμε 8άρα στην Q ε; Συνεχίζει να μην δινει 8αρι το αππ. Για κατάστημα δε ξερω 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 minute ago, Bas said: ≥€15 Τι εννοείς; Στο κατάστημα απο15 και πάνω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου (edited) 17 minutes ago, Teiresias_ said: Τι εννοείς; Στο κατάστημα απο15 και πάνω; Ναι https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-nova-19-12-2023 --> 4. Edited 30 Οκτωβρίου by Bas copypasta fail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου (edited) Πάει η 8€ ανανέωση στα countdown. Με λίγα λόγια έγιναν άχρηστα 😆 Από το καλό στο καλύτερο. Μήπως επειδή δεν έχει φύγει ακόμα το national offer ; Edited 31 Οκτωβρίου by Jimakos43 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Εχει συμβεί και παλιοτερα να το ξεχασουν και το διόρθωσαν μετά. Αφου επεσε κραξιμο στα τσατ και fb πρώτα... Βέβαια δεν βλέπω και το εικονίδιο "ανανέωση 8 on"... Υ.Γ. ΣΤΟ fb το εχουν,μαλλον το ξεχασαν.... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Παει το 8 πανε και οι παλιες ατομικες προσφορες των 4-6ε το μηνα για GB ? Μονο η 9.8€ για 100 GB μου ερχεται καθε μηνα 1 2 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 55 minutes ago, kmpatra said: Εχει συμβεί και παλιοτερα να το ξεχασουν και το διόρθωσαν μετά. Αφου επεσε κραξιμο στα τσατ και fb πρώτα... Βέβαια δεν βλέπω και το εικονίδιο "ανανέωση 8 on"... Υ.Γ. ΣΤΟ fb το εχουν,μαλλον το ξεχασαν.... Εάν εννοείς στην ομάδα "Q ΚΙΝΗΤΗ ενημερώσεις και προσφορές" όχι μόνο σεν αναφέρει κάτι σχετικό, αλλά έχει αναρτήσει ένα μέλος σχετικό ερώτημα από χθες και ο διαχειριστής δεν έχει απαντήσει (... και τι να πει ...) 2 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 24 minutes ago, makap said: Εάν εννοείς στην ομάδα "Q ΚΙΝΗΤΗ ενημερώσεις και προσφορές" όχι μόνο σεν αναφέρει κάτι σχετικό, αλλά έχει αναρτήσει ένα μέλος σχετικό ερώτημα από χθες και ο διαχειριστής δεν έχει απαντήσει (... και τι να πει ...) Αυτο το γκρουπ δεν εχει σχεση με την νοβα. Ο διαχειριστής του γκρουπ απλα ανεβαζει τα καουνταουν και τις προσφορες. Πολλοι εκει γραφουν τα παράπονα τους νομίζοντας οτι τα βλεπει η εταιρία. 2 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 2 minutes ago, VIPdriver said: Αυτο το γκρουπ δεν εχει σχεση με την νοβα. Ο διαχειριστής του γκρουπ απλα ανεβαζει τα καουνταουν και τις προσφορες. Πολλοι εκει γραφουν τα παράπονα τους νομίζοντας οτι τα βλεπει η εταιρία. Τότε, ποια είναι η ομάδα που αναφέρει ο kmpatra παραπάνω? Στην ομάδα NOVA δεν αναφέρεται τίποτα 1 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Qkiniti 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 7 minutes ago, kmpatra said: Qkiniti Τελικά είναι Q Κινητή, αλλά και στο link που παραπέμπει δεν υπάρχει η αντίστοιχη εικόνα με την ανανέωση των 8€. Και δεν μπορεί να την ξέχασαν και να μην διόρθωσαν το λάθος 24 ώρες μετά. 2 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου (edited) Σωστά, θυμόμουν το username του λογαριασμού στο url του facebook, για αυτό το γραψα έτσι. Στο μεταξύ "του είπανε από τη νοβα" του αλλου ότι καταργείται η q και σταδιακά θα πάνε όλοι στο free to go, και αυτός είναι λέει ο λόγος που βάζουν 15ήμερα countdown. Ο καθένας ό,τι θέλει λέει και ότι θέλει φαντάζεται.... Edited 31 Οκτωβρίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου (edited) Καλησπέρα. Τελευταία φορά που έληξε υπόλοιπo στην Q ήταν στις 16 Νοεμβρίου 2023. Από τότε δεν έχω βάλει ξανά κάρτα. Δηλαδή η τελευταία ανανέωση πρέπει να είναι πάνω από 12 μήνες. Προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή και θέλει να μου στείλει οπωσδήποτε SMS για επιβεβαίωση. Όποιον κωδικό χρήστη και να βάλω, μου λέει ότι είναι λάθος (έχω χρόνια κιόλας να συνδεθώ με username & password). Το πρόβλημα είναι ότι η SIM δεν συνδέεται στο δίκτυο πλέον, οπότε δεν μπορώ να λάβω SMS. 😝 Πρέπει να πάω σε κατάστημα για να βάλω υπόλοιπο και να μην χάσω τον αριθμό; Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να τον αφήσω να λήξει. Το έχω ως 3ο νούμερο που σπάνια το χρησιμοποιώ πλέον, κυρίως για να βλέπω τις "αναβαθμίσεις" στο δίκτυο WIND/NOVA. Αλλά πλέον έχει γίνει ασύμφορη η Q και το δίκτυο της Nova μικρή διαφορά έχει πια από την "κόκκινη" που έχω ως βασικό νούμερο. Edited 31 Οκτωβρίου by MitsosDaBest13 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 4 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Καλησπέρα. Τελευταία φορά που έληξε υπόλοιπo στην Q ήταν στις 16 Νοεμβρίου 2023. Από τότε δεν έχω βάλει ξανά κάρτα. Δηλαδή η τελευταία ανανέωση πρέπει να είναι πάνω από 12 μήνες. Προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή και θέλει να μου στείλει SMS για επιβεβαίωση. Όποιον κωδικό χρήστη και να βάλω, μου λέει ότι είναι λάθος. Το πρόβλημα είναι ότι η SIM δεν συνδέεται στο δίκτυο πλέον, οπότε δεν μπορώ να λάβω SMS. 😝 Πρέπει να πάω σε κατάστημα για να βάλω υπόλοιπο και να μην χάσω τον αριθμό; Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να τον αφήσω να λήξει. Το έχω ως 3ο νούμερο που σπάνια το χρησιμοποιώ πλέον, κυρίως για να βλέπω τις "αναβαθμίσεις" στο δίκτυο WIND/NOVA. Αλλά πλέον έχει γίνει ασύμφορη η Q και το δίκτυο της Nova μικρή διαφορά έχει πλέον από την "κόκκινη" που έχω ως βασικό νούμερο. Για να μην σου εβαλαν 0,01€ ωστε να ανανεωθεί η ζωή του αριθμου για 12 μήνες, μάλλον τέλος. Σε καταστημα η ελαχιστη ανανεωση ειναι 15€. Εαν θεωρείς ότι αξίζει, επισκέψου ένα κατάστημα. 2 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου (edited) Μετά τους 12 μήνες υπάρχει εξάμηνη προθεσμία κατά την οποία μπορείς να πάρεις το νούμερο πίσω. Από ό,τι φαίνεται αυτή τη στιγμή το νούμερο έχει λήξει. Αυτή τη διαδικασία μπορείς να την κάνεις μόνο στο κατάστημα. Δεν θυμάμαι αν εκδίδουν καινούργια sim ή αν ενεργοποιούν την ήδη υπάρχουσα. Edited 31 Οκτωβρίου by kmpatra 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts