dimitroula10 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 25 minutes ago, makap said: Αρκεί να βάζω πριν ή κατά την ημέρα της λήξης τη minimum ανανέωση το countdown ή πρέπει να αγοράζω και πακέτο? Βάζεις 8 € οπότε για 2 μήνες είσαι καλυμμένος. Αν όμως βάλεις άλλα 8€ θα έχεις 16€ κλπ. Οπότε μόλις πλησιάζει η λήξη, έστω μία μέρα πιο πρίν, αγοράζεις ένα πακέτο που δίνει επέκταση λήξης, οπότε βγαίνει 8€ για 3 μήνες και έχεις και κάτι παραπάνω. Όλα αυτά μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα με τόσες αλλαγές. Πάντως μέχρι σήμερα η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο. Τι θα γίνει αύριο δεν ξέρω.😄 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου (edited) 2 ώρες πριν, dimitroula10 said: Βάζεις 8 € οπότε για 2 μήνες είσαι καλυμμένος. Αν όμως βάλεις άλλα 8€ θα έχεις 16€ κλπ. Οπότε μόλις πλησιάζει η λήξη, έστω μία μέρα πιο πρίν, αγοράζεις ένα πακέτο που δίνει επέκταση λήξης, οπότε βγαίνει 8€ για 3 μήνες και έχεις και κάτι παραπάνω. Όλα αυτά μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα με τόσες αλλαγές. Πάντως μέχρι σήμερα η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο. Τι θα γίνει αύριο δεν ξέρω.😄 Εννοείς τι ισχύει μέχρι τέλους ΣΕΠ ή κάτι άλλο? Edited 20 Οκτωβρίου by makap 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου (edited) 1 hour ago, makap said: Εννοείς τι ισχύει μέχρι τέλους ΣΕΠ ή κάτι άλλο? Μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατί το έκανα. Έβαλα το καουντνταουν για 15 ημέρες και έδωσε παράταση. Το πακέτο 600+600 δεν έδινε. Το έχω γράψει εδώ. Βέβαια άχρηστο στην ουσία το πακέτο αλλά το έκανα για δοκιμή. Τα πακέτα στο 12200 δίνουν παράταση αλλά 5,90 € είναι το φτηνότερο. Τώρα που θα τελειώσει το 2,70€ απεριόριστα, θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα Edited 20 Οκτωβρίου by dimitroula10 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου Για μένα καλύτερα να εβαζα 8ε/2μηνο (ονλαιν κιολας, οταν εχει καουνταουν) και να τα μαζευω για σοβαρο πακετο που θα χρειαζομουν εκτακτα κάποιον μηνα. Ελα ομως που δε με δινει εμενα το "για παντα" δωρο... 3 1 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου Ευχαριστώ 2 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 13 minutes ago, dimitroula10 said: Μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατί το έκανα. Έβαλα το καουντνταουν για 15 ημέρες και έδωσε παράταση. Το πακέτο 600+600 δεν έδινε. Το έχω γράψει εδώ. Βέβαια άχρηστο στην ουσία το πακέτο αλλά το έκανα για δοκιμή. Τα πακέτα στο 12200 δίνουν παράταση αλλά 5,90 € είναι το φτηνότερο. Τώρα που θα τελειώσει το 2,70€ απεριόριστα, θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα Ποιο είναι το 5,90? Ενα με 6,90 μόνο ομιλία θυμάμαι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου (edited) 44 minutes ago, kmpatra said: Ποιο είναι το 5,90? Ενα με 6,90 μόνο ομιλία θυμάμαι. Ναι, το ίδιο πακέτο το δίνει 5,90 στο αριθμό αυτόν. Σε άλλα νούμερα 6,90. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΤΑΙΣΤΑ νούμερα να κάνουν ένα τέστ. Ανέβασα ηχογράφηση. [12200]_[12200]_2024-10-20_19-55-45.mp3 Edited 20 Οκτωβρίου by dimitroula10 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 1 hour ago, dimitroula10 said: Ναι, το ίδιο πακέτο το δίνει 5,90 στο αριθμό αυτόν. Σε άλλα νούμερα 6,90. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΤΑΙΣΤΑ νούμερα να κάνουν ένα τέστ. Ανέβασα ηχογράφηση. [12200]_[12200]_2024-10-20_19-55-45.mp3 149 kB · 9 downloads Το ίδιο γίνεται και σε εμένα μόνο που το δικό μου είναι ταϊσμένο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου (edited) Τώρα το ξαναέψαξα στο βασικό νούμερο που έχω το ΠΑΚΕΤΟ, χρεώνει τα 150' με 6,90€. Στο 12200. Δηλαδή πακέτο ομιλίας 150'/6,90€ vs 200'/5,90€. Τουλάχιστον κρατάει ακόμα την χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό. Edited 20 Οκτωβρίου by dimitroula10 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω νουμερο q χωρις να παω σε κατάστημα (θελω να κανω την ταυτοποίηση ονλαιν) ΥΓ: Θεσσαλονίκη 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου (edited) Άκυρο.. ήταν κάρτες ανανέωσης! 24 minutes ago, VIPdriver said: Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω νουμερο q χωρις να παω σε κατάστημα (θελω να κανω την ταυτοποίηση ονλαιν) ΥΓ: Θεσσαλονίκη 5 minutes ago, Teiresias_ said: Άκυρο.. ήταν κάρτες ανανέωσης! https://www.powercore.gr/ΚΑΡΤΕΣ-SIM-ΚΙΝΗΤΩΝ/ΠΑΚΕΤΟ-ΣΥΝΔΕΣΗΣ-Q-Q_5e Ίσως αυτό @VIPdriver Edited 21 Οκτωβρίου by Teiresias_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου Στο συγκεκριμένο νούμερο από παζάρι έχω 600+600, 2,7€/απεριόριστα και την προσφορά του ΠΑΚΈΤΟΥ με 7,80. Υποτίθεται ότι η προσφορά που ξεκίνησε από τον Απρίλη για 6 μήνες θα έπρεπε να τελειώσει τώρα αλλά μου ήλθε μήνυμα ότι συνεχίζει, τουλάχιστον για 7ο μήνα. Και φέτος το καλοκαίρι που το δοκίμασα δεν έχει ούτε όριο ούτε ούτε κόφτη. Και μου έφαγε 10€ επιπλέον από τον προϋπολογισμό και είναι παλιά σιμ με ροαμινγκ. "Η φτήνια τρώει τον παρά". Σωστή παροιμία. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 25 minutes ago, dimitroula10 said: Στο συγκεκριμένο νούμερο από παζάρι έχω 600+600, 2,7€/απεριόριστα και την προσφορά του ΠΑΚΈΤΟΥ με 7,80. Υποτίθεται ότι η προσφορά που ξεκίνησε από τον Απρίλη για 6 μήνες θα έπρεπε να τελειώσει τώρα αλλά μου ήλθε μήνυμα ότι συνεχίζει, τουλάχιστον για 7ο μήνα. Και φέτος το καλοκαίρι που το δοκίμασα δεν έχει ούτε όριο ούτε ούτε κόφτη. Και μου έφαγε 10€ επιπλέον από τον προϋπολογισμό και είναι παλιά σιμ με ροαμινγκ. "Η φτήνια τρώει τον παρά". Σωστή παροιμία. Προετοιμασου για την στιγμή που, οταν θα αλλάξει χέρια η εταιρία, θα κοπούν αυτά τα "φτηνά". 2 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου (edited) 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Προετοιμασου για την στιγμή που, οταν θα αλλάξει χέρια η εταιρία, θα κοπούν αυτά τα "φτηνά". Προετοιμάσου γιατί θα πάθεις εγκεφαλικό με τόσο φθόνο.🤑 Εμείς έχουμε plan b, c ,d. Εσείς που κλαίτε από τώρα. Edited 21 Οκτωβρίου by dimitroula10 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Προετοιμασου για την στιγμή που, οταν θα αλλάξει χέρια η εταιρία, θα κοπούν αυτά τα "φτηνά". Ε Καλά αυτοί θα χάσουν 👍 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, VIPdriver said: Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω νουμερο q χωρις να παω σε κατάστημα (θελω να κανω την ταυτοποίηση ονλαιν) ΥΓ: Θεσσαλονίκη Προετοιμάσου γιατί έτσι και αλλάξει χέρια θα κλαίς. 2 minutes ago, elkons said: Ε Καλά αυτοί θα χάσουν 👍 Η Q έχει αυτονομία στο τμήμα πωλήσεων. Δεν φοβόμαστε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 1 hour ago, dimitroula10 said: Προετοιμάσου γιατί θα πάθεις εγκεφαλικό με τόσο φθόνο.🤑 Εμείς έχουμε plan b, c ,d. Εσείς που κλαίτε από τώρα. Καθόλου φθόνος. Εμενα με βολεύει να ειναι φτηνός ο ανταγωνισμός ωστε να επηρεάζονται και οι υπόλοιποι. Απλά θυμαμαι και άλλα "για πάντα" τα οποια τελικα άλλαξαν. 2 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου (edited) 18 minutes ago, VIPdriver said: Απλά θυμαμαι και άλλα "για πάντα" τα οποια τελικα άλλαξαν. Εσύ ζεις στις αναμνήσεις σου, εμείς ζούμε στο μέλλον γιατί ουσιαστικά παρόν δεν υπάρχει. Στις επόμενες 30 μέρες πάντα έχουμε δεδομένα και ομιλία στην φτηνότερη τιμή της αγοράς.😄😄 Η εταιρεία του μέλλοντος και όχι για τριήμερα για τους αδαείς. Σου δίνουν λέει με 3,5 € 500 γκιγκα για 5 ημέρες.😁 Έλεος. Εμείς με 2,7 απεριόριστα για 30 ημέρες. Και σου βάζω σκρινσοτ από νότια Πελοπόννησο. Περάσαμε καλοκαίρι αξέχαστο.😄 Edited 21 Οκτωβρίου by dimitroula10 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 29 minutes ago, dimitroula10 said: Εσύ ζεις στις αναμνήσεις σου, εμείς ζούμε στο μέλλον γιατί ουσιαστικά παρόν δεν υπάρχει. Στις επόμενες 30 μέρες πάντα έχουμε δεδομένα και ομιλία στην φτηνότερη τιμή της αγοράς.😄😄 Η εταιρεία του μέλλοντος και όχι για τριήμερα για τους αδαείς. Σου δίνουν λέει με 3,5 € 500 γκιγκα για 5 ημέρες.😁 Έλεος. Εμείς με 2,7 απεριόριστα για 30 ημέρες. Και σου βάζω σκρινσοτ από νότια Πελοπόννησο. Περάσαμε καλοκαίρι αξέχαστο.😄 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου @dimitroula10 Πότε στέλνεις το μήνυμα για τον μήνα με τα απεριοριστα 2.7Gb; Εννοώ μπορείς να το στείλις πριν λήξει το πακέτο στο τέλος του 2ου μήνα να προλάβεις πριν λήξει το υπόλοιπο και να βγάλεις 3ο μήνα χωρίς να βάλεις χρήματα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 49 minutes ago, opmgls said: @dimitroula10 Πότε στέλνεις το μήνυμα για τον μήνα με τα απεριοριστα 2.7Gb; Εννοώ μπορείς να το στείλις πριν λήξει το πακέτο στο τέλος του 2ου μήνα να προλάβεις πριν λήξει το υπόλοιπο και να βγάλεις 3ο μήνα χωρίς να βάλεις χρήματα; Το στέλνεις την ημέρα που τελειώνει, γιατί να το στείλεις νωρίτερα? Το έχω γράψει πιο πάνω. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΠΟΛΟΊΠΟΥ. Οπότε το 8ευρο είναι αναγκαίο. Αν περισσέψει κάτι αγοράζεις σε 2-3 μήνες κάτι που δίνει επέκταση. Καουντνταουν ή κάτι άλλο στην τύχη. Αλλά εντάξει διυλιζουμε τον κωνωπα. Απεριόριστα με 8€ το δίμηνο δεν υπάρχει, αν βέβαια το χρειάζεται κάποιος. Αλλιώς είναι σπατάλη. Εγώ αναγκάστηκα να αφήσω νηστικό το κανονικό νούμερο και να ταΐζω αυτό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, VIPdriver said: Καθόλου φθόνος. Εμενα με βολεύει να ειναι φτηνός ο ανταγωνισμός ωστε να επηρεάζονται και οι υπόλοιποι. Απλά θυμαμαι και άλλα "για πάντα" τα οποια τελικα άλλαξαν. Φθονείς, φθονείς! Κι εσύ φθονείς τώρα, κι εγώ φθονούσα όταν έλεγα ότι το πακέτο προσωπικής προσφορας των 5€ θα πάει στα 8€. Μάλλον κάποιοι ζουν στο Μάτριξ του Κυνόδοντα όπου το "φθονώ" σημαίνει "προβλέπω δυσάρεστα πράγματα". Με αυτή τη λογική, τους γράφουμε στο "πληκτρολόγιο" μας (pun unintended). 😅 Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά πάντως, θεωρώ πολύ δύσκολο ένας νέος αγοραστής να σπάσει το καρτέλ. Το πεπρωμένο της Nova είναι να είναι τρίτη και καταϊδρωμένη, και να προσφορές της ζούλας (που κι αυτές τις ξηλώνει σιγά σιγά) για να κρατάει κανέναν πελάτη. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι βρεθήκαμε πολύ κοντά σε μια εξαγορά από τη Vodafone που μπλοκαρίστηκε, ίσως γιατί τότε η επιτροπή ανταγωνισμού δεν κοιμόταν και με τα δύο μάτια κλειστά. Είναι θέμα χρόνου να απορροφηθεί από μια εκ των 2 άλλων με κάποιον τρόπο. Η όλη φάση μου θυμίζει την εξαγορά της ΑΓΝΟ από την ΟΛΥΜΠΟΣ, έπειτα από μια δεκαετία άγονων διαγωνισμών και πτώση του τιμήματος κατά 60%. Ίσως θα ήταν έξυπνη κίνηση να αφεθεί η Nova να παραπαίει ώστε να απωθηθούν οι νέοι παίκτες αγοραστεί μπιρ παρά. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PILEAS Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου είναι κακό να είσαι τρίτος και να χαλάς τη πιάτσα? 😀 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Πήγαιναν για τα πολλά και θα χάσουν και τα λίγα. Να ενδιαφέρονται 2 πετρελαιοχώρες και να καταφέρουν να τους διώξουν πρεπει να είναι νέο ρεκόρ μανατζερικής αποτυχίας. Και θυμάμαι στο adslgr κάποιοι να γράφουν ότι αυτός που δουλευε στη Νοβα είναι γουάου και άνοιγαν σαμπάνιες... 6 minutes ago, PILEAS said: είναι κακό να είσαι τρίτος και να χαλάς τη πιάτσα? 😀 Κακό για αυτούς που πιστεύουν στην εταιρία. Οι περισσοτεροι ελπίζουμε να χαλάσει την πιατσα ώστε να πεσουν οι τιμές σε πρασινη κ κόκκινη. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι έχει πληγωθει πολυ η εμπιστοσύνη του κόσμου με τα κόλπα της τελευταίας διοίκησης. Προσωπικά και με 10ε να έδιναν τα παντα απεριόριστα, δεν θα εκανα συμβόλαιο, θα περιμενα απλά να ρίξει τις τιμές 1 από τις άλλες 2 εταιρίες. 3 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PILEAS Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου όλες οι απόψεις δεκτές.Υπάρχει και κόσμος που συνειδητά με 50χιλ ευρω θα αγοράσει skoda και όχι Μερσεντες και κόσμος που δεν κάθεται στη ΔΕΗ και τζάμπα ρεύμα να σου δωσει και πάει λέγοντας...Όπως λέει ένας φίλος..."εχω Cosmote στο κινητό αλλά στο Super Μαρκετ ψάχνω το φθηνότερο"...καλό ε? 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts