Don_VitoCorleone Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 15 ώρες πριν, powerup said: Εβαλαν σε κανενα το πακετο απεριοριστα gb +1000' με 5€ που μας εκοψαν τον Ιουλιο ως "προσωπικη προσφορα " ? Εμενα ληγει η πρ προσφορα (που εστειλαν στους περισσοτερους χωρις αεριοριστα ) 7/8. Περιμένω να λήξει το δώρο των 8 ευρώ που λες χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανένα πακέτο εδώ και ένα μήνα (έχω τα 1000 λεπτά λόγω του σταθερού για Ιούλιο και Αύγουστο) και είμαι χωρίς ίντερνετ να δω τι θα εμφανίσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Πως λεγεται αυτη η μουσικη που επεξε στης παλιες διαφημησης την Q (πριν το rebrand του 2014) το ρωταω γιατι θελω να κανω παροδια διαφημησεων της Q γιατι τωρα η Q με εκνευριζει (σε 9 μηνες περιπου θα το παω φοιτητικο whats up) που κραταει το υπολιπο 12 μηνες Original Q telecom music.mp4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 Ήρθε ξανά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 (edited) Δεν εδωσε τα απεριοριστα data +1000' με 5€ Εδωσε ξανα το 800'+1,5gb με 8€ ληγει 5/9 Αρα κι γιαυτον το μηνα δεν εχουμε το 5€ με απεριοριστα Ποτε εληγε η προηγουμενη προσφορα που ειχες ηταν με τα 5 € ? Σου ηρθε μονο αυτη η κι η αλλη με τα 8 €? Εμεις μαλλον ατυχησαμε . Εκτος αν στειλουμε μηνυμα κι το δεχθει λετε ? Edited August 8, 2023 by powerup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 (edited) Αν δεν έχεις το δώρο δε νομίζω να στο δώσει με μήνυμα... Επειδή μόλις το έβαλα, σημειώνω ότι έδωσε και επέκταση χρόνου ισχύος έως 7 Σεπτέμβρη. Επίσης ξαναλέω ότι δοκίμασα ακόμη μια φορά να βγάλω ένα μήνα χωρίς να ενεργοποιήσω τίποτα (το ίδιο έκανα το φθινόπωρο κάποια στιγμή) , καθώς είχα κι εγώ την προσφορά με τα 8 ευρώ τον Ιούλιο για για να δω αν δουλέψει η "τιμωρία", και άλλη μια φορά είτε δούλεψε είτε κατά σύμπτωση ήρθε ξανά Edited August 8, 2023 by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 5 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Αν δεν έχεις το δώρο δε νομίζω να στο δώσει με μήνυμα... Επειδή μόλις το έβαλα, σημειώνω ότι έδωσε και επέκταση χρόνου ισχύος έως 7 Σεπτέμβρη. Επίσης ξαναλέω ότι δοκίμασα ακόμη μια φορά να βγάλω ένα μήνα χωρίς να ενεργοποιήσω τίποτα (το ίδιο έκανα το φθινόπωρο κάποια στιγμή) , καθώς είχα κι εγώ την προσφορά με τα 8 ευρώ τον Ιούλιο για για να δω αν δουλέψει η "τιμωρία", και άλλη μια φορά είτε δούλεψε είτε κατά σύμπτωση ήρθε ξανά Δηλαδη εσυ τον Ιουλιο δεν εβαλες κανενα πακετο στην q (αφου δεν ηθελες τον 8€) κι τον Αυγουστο σου εστειλαν τον 5€ που δεν σου ειχαν στειλει τον Ιουλιο κ(προφανος δεν σου στειλαν των 8€).Ηρθε μονο μια προσωπικη προσφορα των 5€? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 (edited) Σημερα η Q μου εβαλε 0.02€ και εχω να ανανεωσω πανω απο 12 μηνες Edited August 8, 2023 by eridion25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 Αυτά ο Μήτσος τα βάζει ή μπαίνουν αυτόματα; Ίσως το μηχάνημα δίνει όταν περάσει ο χρόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 10 ώρες πριν, powerup said: Δηλαδη εσυ τον Ιουλιο δεν εβαλες κανενα πακετο στην q (αφου δεν ηθελες τον 8€) κι τον Αυγουστο σου εστειλαν τον 5€ που δεν σου ειχαν στειλει τον Ιουλιο κ(προφανος δεν σου στειλαν των 8€).Ηρθε μονο μια προσωπικη προσφορα των 5€? Ακριβώς όπως το λες έγινε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Σημερα εχει πεσει το "συστημα" και δεν εμφανιζεται η cound offer προσφορα οπως θα επρεπε στις 9:00 π.μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 21 minutes ago, powerup said: Σημερα εχει πεσει το "συστημα" και δεν εμφανιζεται η cound offer προσφορα οπως θα επρεπε στις 9:00 π.μ. Απο χθες το βράδυ για την ακρίβεια Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Απο χτες το βράδυ δεν βλέπω λεπτά , mb στην εφαρμογή... Ούτε και από browser μπαινω. Ούτε uninstall βοήθησε.Υπομονή, θα μπει ο Τακης να σηκώσει τον server...Sent from my M2101K6G using Tapatalk 1 Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 (edited) Έχουν πέσει οι εφαρμογές από χθες, κάποια συντήρηση γίνεται από ότι ανέφεραν κάποια μέλη. Edited August 10, 2023 by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Αυτό ακριβώς ήρθε και σε μένα, άρα το στέλνουν σε όλους. Τώρα τι φραγες λέει... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Καποιος που εληγε χθες η σημερα (αν δεν αποκατασταθει η προσβαση) α)η δημηνη ανανεωση θα χασει το υπολοιπο τον χρηματων που εχει στο λογαργιασμο του ( χωρις δικη του υπαιτιοτητα ). β) η ετησια μη ανανεωση πακετου εχει φραγη (θεωρητικα) και τον εισερχομενων κλησεων . 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 24 ώρες έχουν περάσει. Τι σόι αναβάθμιση είναι αυτή ; Μας δουλεύουν ; Έχει πέσει το σύστημα και δεν μπορούν να το επαναφέρουν ! Η μητέρα μου από χθες δεν μπορεί να πάρει κάποιο πακέτο για να μιλήσει ! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Και εγώ επιβεβαιώνω ότι δεν μπορώ να μπω στο λογαριασμό της μητέρας μου για να της ανανεώσω πακέτο απ' το πρωί.... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Κι εγώ πρέπει σε δικό μου πρόσωπο να ανανεώσω σήμερα Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 (edited) Οταν καποιος (η ΝΟVA στην περιπτωση μας ) αφηνει την Q στη μοιρα της (χωρις το απαραιτητο προσωπικο ) λογικο ειναι να συμβαινουν αυτα .Δεν σεβονται τους πελατες της Q.Εδω κι μηνες ζουμε την απαξιωση των πελατων της ( cound down οffer απο 30 μερες[το ποιο δυνατο χαρτι της Q ....καποτε ] εγιναν 15ημερα για γελια στην αρχη κι για ..κλαματα μετα )[ αν αρχιζουν κι τα τεχνικα προβληματα ....αντε γεια . Αν κι εδω που τα λεμε δεν μειναμε κι πολοι στην Q Edited August 10, 2023 by powerup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Μόλις μίλησα μαζί τους και μου υποσχέθηκαν ότι από αύριο θα αποκατασταθεί 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Just now, gthebest said: Μόλις μίλησα μαζί τους και μου υποσχέθηκαν ότι από αύριο θα αποκατασταθεί Αύριο;;; Είναι δυνατόν; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Είναι τέρμα απαράδεκτοι. Ήθελα να βάλω κι εγώ βάτραχο σε μέλος της οικογένειας να φύγει από κιου, αλλά επειδή ξέρω κάνει μέρες και είναι οι αργίες, λέω άντε τελευταίο πακέτο να βάλω και είναι όλα κατεβασμένα... Έλεος! Και για πολλές ώρες το Nova DSL σερνόταν σήμερα και διακόπηκε τελείως... Σκέφτομαι να φύγω από παντού από το μακράν χειρότερο δίκτυο, και να κρατήσω μόνο τους αριθμούς... Για κόκκινη το βλέπω πιο πολύ και στα καρτοκινητά για βάτραχο... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Το κλείσανε στην πραγματικότητα το μαγαζί; Έχω ακόμα προσωπικές προσφορές μη με διώχνετε!!! Χαχαχα 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Μόλις μίλησα μαζί τους και μου υποσχέθηκαν ότι από αύριο θα αποκατασταθεί Είχα 190 mb χτες και περίμενα το σημερινό countdown. Αν έχουν φαγωθεί προσπαθώντας να δω τι φταίει, install uninstall της εφαρμογής κτλ σήμερα και έχω χρεωθεί daily internet ή κάτι άλλο, θα τους πάρει και θα τους σηκωσειSent from my M2101K6G using Tapatalk Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts