Alexandros201285 Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 καλησπέρα στο φόρουμ. είδα στην εφαρμογή ότι το 12 giga data nights με 7€, άλλαξε σε unlimited data nights με 6€. επίσης άλλαξε το Q combo πλέον 300' κ 7gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 (edited) Ακόμα και τώρα που η WIND είναι στα τελευταία της, συνεχίζεται η απάτη με την αυτόματη ενεργοποίηση του "τέλους προνομιακού σχήματος". Τρώει 1,70€ κάρτα για ένα άχρηστο bonus. Το έκανε πέρσι στη μάνα μου, το έκανε και σ' εμένα τώρα. Έχω τον αριθμό περίπου 8-9 χρόνια. Για γίνει απενεργοποιηση αυτού, πρέπει είτε να πάρεις τηλέφωνο στο 13800 με χρέωση, είτε να δώσεις όλα σου τα στοιχεία στη σελίδα της WIND στο Facebook. Τουλάχιστον μου επέστρεψαν το ποσό. Κάτι τέτοια δείχνουν το πόσο "μικρή" εταιρία ήταν τελικά... https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/ti-ine-to-telos-diatirisis-pronomiakou-schimatos Edited November 8, 2022 by MitsosDaBest13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 7 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Ακόμα και τώρα που η WIND είναι στα τελευταία της, συνεχίζεται η απάτη με την αυτόματη ενεργοποίηση του "τέλους προνομιακού σχήματος". Τρώει 1,70€ κάρτα για ένα άχρηστο bonus. Το έκανε πέρσι στη μάνα μου, το έκανε και σ' εμένα τώρα. Έχω τον αριθμό περίπου 8-9 χρόνια. Για γίνει απενεργοποιηση αυτού, πρέπει είτε να πάρεις τηλέφωνο στο 13800 με χρέωση, είτε να δώσεις όλα σου τα στοιχεία στη σελίδα της WIND στο Facebook. Τουλάχιστον μου επέστρεψαν το ποσό. Κάτι τέτοια δείχνουν το πόσο "μικρή" εταιρία ήταν τελικά... https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/ti-ine-to-telos-diatirisis-pronomiakou-schimatos Βάλε και το 0,30€ που χρεώνει σε κάθε ανανέωση... 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 5 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Ακόμα και τώρα που η WIND είναι στα τελευταία της, συνεχίζεται η απάτη με την αυτόματη ενεργοποίηση του "τέλους προνομιακού σχήματος". Τρώει 1,70€ κάρτα για ένα άχρηστο bonus. Το έκανε πέρσι στη μάνα μου, το έκανε και σ' εμένα τώρα. Έχω τον αριθμό περίπου 8-9 χρόνια. Για γίνει απενεργοποιηση αυτού, πρέπει είτε να πάρεις τηλέφωνο στο 13800 με χρέωση, είτε να δώσεις όλα σου τα στοιχεία στη σελίδα της WIND στο Facebook. Τουλάχιστον μου επέστρεψαν το ποσό. Κάτι τέτοια δείχνουν το πόσο "μικρή" εταιρία ήταν τελικά... https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/ti-ine-to-telos-diatirisis-pronomiakou-schimatos Λαθος! Ειναι "πολυ καλη εταιρια" και "στα πανω της", ΑΦΟΥ στα επεστρεψε. Οπως εχει γραφτει κατ'επαναληψη σε προηγουμενα posts!!! Αφου ταλαιπωρηθηκες να τα ζητησεις,βεβαιως, και ποσοι % το κανουν αυτο, ξεχασαν να γραψουν στα προηγουμενα posts!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Χανιά τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Countdown 10/11/2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 24 minutes ago, eridion25 said: Countdown 10/11/2022 Οι περισσότεροι αναγκαστηκαν να πάρουν ακριβο πακετο στο 10ημερο που δεν ειχε καουνταουν. Η κιού το ξέρει, γιαυτό και εδωσε τετοιο καουνταουν σήμερα. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Αντίθετα, πιστεύω ότι καθιερώθηκε η προσφορά των 3,5GB με 3,50€ κάθε ΔΕ και ο συνδυασμός λεπτών ομιλίας και 500ΜΒ κάθε ΠΕ, με εξαίεση την ΠΕ 27/10. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 1 hour ago, makap said: Αντίθετα, πιστεύω ότι καθιερώθηκε η προσφορά των 3,5GB με 3,50€ κάθε ΔΕ και ο συνδυασμός λεπτών ομιλίας και 500ΜΒ κάθε ΠΕ, με εξαίεση την ΠΕ 27/10. Και τα sms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 10 minutes ago, GREGORYMO said: Και τα sms ? Τα δίνει πιο σπάνια Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 22 minutes ago, makap said: Τα δίνει πιο σπάνια Εσύ, για ΔΕΥΤΕΡΑ βλέπεις μόνο ΜΒ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 32 minutes ago, GREGORYMO said: Εσύ, για ΔΕΥΤΕΡΑ βλέπεις μόνο ΜΒ ? Κατ' αρχάς, δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι με τις αποφάσεις των διοικούντων σήμερα την Q. Τα γενικά σενάρια που εφαρμόζονταν παλαιότερα είχαν τη ΔΕ με σίγουρη την ομιλία και επικουρικά με sms, Q και data, και την ΠΕ με σίγουρα τα data, ενώ αυτά αντιστράφηκαν τους τελευταίους μήνες. Τα σενάρια που φαίνεται να επικρατούν τον τελευταίο καιρό είναι αυτά που έγραψα παραπάνω με ελαφρές διαφοροποιήσεις στη σύνθεση. 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Παιδιά παρατηρώ σε 2 νούμερα Q που έχω να βάλω καιρό κάρτα ότι δεν έχω 4G αλλά μόνο 3G. Γνωρίζει κανείς αν αποτελεί μέρος "τιμωρίας" για όσους δεν βάζουν κάρτα; Οι εισερχόμενες κλήσεις γίνονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 11 minutes ago, kalitexnis_g said: Παιδιά παρατηρώ σε 2 νούμερα Q που έχω να βάλω καιρό κάρτα ότι δεν έχω 4G αλλά μόνο 3G. Γνωρίζει κανείς αν αποτελεί μέρος "τιμωρίας" για όσους δεν βάζουν κάρτα; Οι εισερχόμενες κλήσεις γίνονται κανονικά. Εάν δεν έχει πακέτο δεδομένων ενεργό, δεν έχει και 4G. Με το που θα βάλεις πακέτο δεδομένων, επανέρχεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Just now, p_k said: Εάν δεν έχει πακέτο δεδομένων ενεργό, δεν έχει και 4G. Με το που θα βάλεις πακέτο δεδομένων, επανέρχεται. Δλδ τώρα που θα καταργηθεί το 3G, θα πηγαίνει στο 2G όταν δεν έχει ενεργό πακέτο;; Και φυσικά ούτε συζήτηση για volte. Τόση ξεφτίλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Δεν ξέρω αν θα πηγαίνει στο 2g. Volte υπάρχει κανονικά, εκτός αν έχεις παλιά sim την οποία μπορείς να αλλάξεις δωρεάν σε κατάστημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Just now, p_k said: Δεν ξέρω αν θα πηγαίνει στο 2g. Volte υπάρχει κανονικά, εκτός αν έχεις παλιά sim την οποία μπορείς να αλλάξεις δωρεάν σε κατάστημα. Πώς υπάρχει volte ενώ δεν υπάρχει 4G; Για να έχεις VoLTE θέλει να έχεις LTE. Και LTE είναι το 4G. Και έχω τη νέα σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Ούτε και αν είχες 3G θα είχες volte. Eννοείται για να υπάρχει volte θα πρέπει να υπάρχει 4G. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 3 minutes ago, p_k said: Ούτε και αν είχες 3G θα είχες volte. Eννοείται για να υπάρχει volte θα πρέπει να υπάρχει 4G. Το κάνεις επίτηδες ή είσαι άσχετος τελικά. Είπα εγώ ότι δεν έχω 3G; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Να είναι "ευχαριστημένοι" όσοι έχουν πάνω από 4 μήνες να βάλουν κάρτα και την έβαλαν μετά την 1 Ιούλη, εάν έχουν ακόμα εισερχόμενες. Έρχεται και εδώ η φραγή 4μήνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 (edited) 10 minutes ago, Pppe said: Να είναι "ευχαριστημένοι" όσοι έχουν πάνω από 4 μήνες να βάλουν κάρτα και την έβαλαν μετά την 1 Ιούλη, εάν έχουν ακόμα εισερχόμενες. Έρχεται και εδώ η φραγή 4μήνου. Eαν εχουνε ακομα εισερχομενες, αρα δεν εχει μπει φραγη, συμφωνα με αυτα που λεγανε στην τελευταια ανακοινωση Edited November 10, 2022 by dinoslk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 7 ώρες πριν, Pppe said: Να είναι "ευχαριστημένοι" όσοι έχουν πάνω από 4 μήνες να βάλουν κάρτα και την έβαλαν μετά την 1 Ιούλη, εάν έχουν ακόμα εισερχόμενες. Έρχεται και εδώ η φραγή 4μήνου. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή "τρέχει και δεν φτάνει" με παίρνουν τηλ και μου κάνουν προσφορά χωρίς δέσμευση αποχώρησης και τα "όλα απεριόριστα" τα δίνουν στο 25άρι πλέον ακόμα και σε καταστήματα. Με τα παραπάνω δεν συνάδει η φραγή... Θα δουμε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 Συμβόλαιο σου προτείνουν. Τι σχέση έχει με το 4μηνο του καρτοκινητού? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 1 hour ago, kmpatra said: Συμβόλαιο σου προτείνουν. Τι σχέση έχει με το 4μηνο του καρτοκινητού? Η ίδια εταιρεία είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 στο app, το κουτάκι δωράκι με προσωπικές προσφορές καταργήθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts