makap Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 (edited) 7 minutes ago, Mobileras said: Το σίγουρο είναι ότι κανένας δεν θέλει να πληρωνει περισσοτερα απο ότι πληρωνε. Η κιου αυτή τη στιγμή κάνει αυτό που δεν θέλει ο καταναλωτής. Και κανένας δεν θέλει να πληρώνει ακριβότερα το αέριο, το πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, τη βενζίνη, τα τρόφιμα και ένα σωρό άλλα της καθημερινής ζωής, αλλά, δυστυχώς, το κάνουμε. Edited October 31, 2022 by makap 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 36 minutes ago, makap said: Δεν ξέρω αν ο στόχος του post σου είναι η Q ή γενικά η Wind/Nova, αλλά πιστεύω οτι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών που χρησιμοποιούν την Q την επιλέγουν συνειδητά για τους δικούς του λόγους καθένας. Επομένως, η γενίκευση που επιχειρείται στις τελευταίες σελίδες δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και τη χρήση που έχει κάθε χρήστης της Q. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Η Q - από όσο ξέρω - δεν είναι μια διαδεδομένη καρτοκινητή. Από τη μεγάλη πίτα της κινητής τηλεφωνίας, έχει ένα ελάχιστο κομμάτι. Οι περισσότεροι πελάτες της καταλήγουν σε αυτήν αφού περιπλανηθούν στις πιο γνωστές και την βρουν στην πορεία, ψάχνοντας. Οι υπόλοιποι είναι αυτοί που τους συστήνουν οι ήδη υπάρχοντες και συνήθως διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους. Πιστεύω δηλαδή ότι η παραμονή στην Q είναι συνειδητή επιλογή, με βάση συγκεκριμένες ανάγκες που για την ώρα καλύπτονται. Αν αλλάξουν οι συνθήκες και γίνει ασύμφορη, εύκολα θα βρούμε τον επόμενο σταθμό. Το ασύμφορο είναι διαφορετικό για τον κάθε χρήστη. Αν κάνω λάθος, ευχαρίστως να ακούσω και άλλες απόψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 37 minutes ago, makap said: Και κανένας δεν θέλει να πληρώνει ακριβότερα το αέριο, το πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, τη βενζίνη, τα τρόφιμα και ένα σωρό άλλα της καθημερινής ζωής, αλλά, δυστυχώς, το κάνουμε. Στην τηλεφωνία ευτυχώς υπάρχουν εναλλακτικές. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 (edited) Οταν η μονη εναλλακτικη της q στη γειτονιά μου έχει δύσκολη πρόσβαση στο ίντερνετ και χάλια ποιότητα επικοινωνίας στην ομιλία, πείτε μου ενα λόγο να φύγω οταν την κεραία της wind την εχω έξω από το σπίτι μου. Κατανοώ ότι οι αυξήσεις δεν βολεύουν κανέναν (ούτε και εμένα) αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο καθένας κρίνει με βάση τις ανάγκες του κα τις δυνατότητές του και δεν μπορεί να κρίνεται με βάση τις ανάγκες των άλλων. Edited October 31, 2022 by kmpatra 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 2 minutes ago, kmpatra said: Οταν η μονη εναλλακτικη της q στη γειτονιά μου έχει δύσκολη πρόσβαση στο ίντερνετ και χάλια ποιότητα επικοινωνίας στην ομιλία, πείτε μου ενα λόγο να φύγω οταν την κεραία της wind την εχω έξω από το σπίτι μου. Κατανοώ ότι οι αυξήσεις δεν βολεύουν κανέναν (ούτε και εμένα) αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο καθένας κρίνει με βάση τις ανάγκες του κα τις δυνατότητές του και δεν μπορεί να κρίνεται με βάση τις ανάγκες των άλλων. Όταν υπάρχει θέμα κάλυψης δικτύου εννοείται ότι μένεις εκεί που σε εξυπηρετεί περισσότερο. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 7 ώρες πριν, makap said: Δεν ξέρω αν ο στόχος του post σου είναι η Q ή γενικά η Wind/Nova, αλλά πιστεύω οτι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών που χρησιμοποιούν την Q την επιλέγουν συνειδητά για τους δικούς του λόγους καθένας. Επομένως, η γενίκευση που επιχειρείται στις τελευταίες σελίδες δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και τη χρήση που έχει κάθε χρήστης της Q. 1ον) Ανεφερα την wind-q γιατι αυτη αφορα το συγκεκριμενο forum κι αυτη εφαρμοζει τις συγκεκριμενες πρακτικες ,αλλες εφαρμοζουν ιδιες η αλλες ταχτικες και προσπαθουν καταρχην να διατηρησουν η να κερδισουν μεριδιο αγορας. 2ον) Δεν εχω κατι προσωπικο με την wind η οποιαδηποτε εταιρεια κινητης ,απλα αλλη η επιδιωξη της καθε επιχειρησης ( μεγιστοποιηση του κερδους) κι αλλη η επιδιωξη του πελατη (θελει τα ιδια η περισοτερα δινοντας τα ιδια η λιγοτερα )Αρα δεν υπαρχει περιπτωση να εχουμε τις ιδιες επιδιωξεις αλλα αντιθετες εξ ορισμου. 3ον)Δεν εχω υποψην μου καποια ερευνα σχετικα με το ποσο "ψαγμενοι" ειναι οι συνδρομητες της Q ,ο καθενας κανει τις επιλογες του βαση των αναγκων του, των χρηματων που διαθετη ,των προτιμησεων που εχουν φιλοι,συγγενης και τις ικανοτητας που εχουν οι πωλητες να προωθουν πακετα που ικανοποιουν τις πραγματικες αναγκες του πελατη η αυτα τα πακετα που του δινουν μεγαλυτερο bonus. 4ον) Οι επιχειρησεις βασιζονται πολυ στη ταση των πελατων να μην αλλαζουν ευκολα πακετο κι κανουν μεν αυξησεις αλλα οχι αποτομες (σχετικο αυτο ).Τα πακετα Q αρχισαν με 1-1,5€ και σε καποια χρονια φτασαν σε 4,5-5,5€ στο coundown offer . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 Όπως καταλαβαίνει εύκολα κάθε αναγνώστης, το post μου αυτό περιλαμβάνει δύο παραγράφους, από τις οποίες η 1η απευθύνεται σε προηγούμενο δικό σου και η 2η είναι γενικού χαρακτήρα για τη συζήτηση που έχει ανοίξει πριν από μέρες και δεν οδηγεί σε κανένα συμπέρασμα, όπως φαίνεται. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 Καλημέρα και καλό μήνα. Υπομονή άλλες δύο μέρες για το περίφημο countdown. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 2 ώρες πριν, foris said: Καλημέρα και καλό μήνα. Υπομονή άλλες δύο μέρες για το περίφημο countdown. Θα είναι ομιλία και λίγα data ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 Θα είναι ομιλία και λίγα data ? Μόνο sms Tapa 1 1 2 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 19 minutes ago, coulis said: Μόνο sms Tapa Ναι, αλλά θα είναι πολλά. Μπορεί και 4.000 sms με 3.5€ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 Ποιά σμσ, MMS θα δίνει (σουπερ χρήσιμα)! 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 On 28/10/2022 at 8:07 ΠΜ, kalitexnis_g said: https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20373370 Με 20€ 12GB για έναν χρόνο.. πώς προκύπτει ότι έχει καταργηθεί; Σε προηγούμενες σελίδες είχαμε αναφερθεί σε μια δυνατότητα για 12 Gb για ένα χρόνο με το Internet on the go της Cosmote με 20 ευρώ. Τελικά είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα μία παραγγελία στο site και σήμερα παρέλαβα την κάρτα. Δεν έχει καταργηθεί λοιπόν. Ευχαριστώ και πάλι @kalitexnis_g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 10 ώρες πριν, Mobileras said: Ποιά σμσ, MMS θα δίνει (σουπερ χρήσιμα)! Θα δίνει κάρτα σιμ άλλης εταιρείας 2 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 Καλημερα σε ολους Εχω σκαλωσει τωρα , ειναι να κανω ανανεωση υπολοιπου εαν δεν χρησιμοποιησω το δωρακι που χρησιμοποιω καθε μηνα θα μου το δωσει τον επομενο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 10 minutes ago, dimispapas said: Καλημερα σε ολους Εχω σκαλωσει τωρα , ειναι να κανω ανανεωση υπολοιπου εαν δεν χρησιμοποιησω το δωρακι που χρησιμοποιω καθε μηνα θα μου το δωσει τον επομενο? Ευχαριστω Το κάθε δωράκι έχει ημερομηνία λήξης. Εάν ρωτάς άμα στο ξαναδώσει μετά την ημερομηνία λήξης, κανένας δεν γνωρίζει με σιγουριά. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 3 minutes ago, Mobileras said: Το κάθε δωράκι έχει ημερομηνία λήξης. Εάν ρωτάς άμα στο ξαναδώσει μετά την ημερομηνία λήξης, κανένας δεν γνωρίζει με σιγουριά. Αυτο δεν θυμωμουν, εαν ακολουθουσε καποιο μοτιβο , ευχαριστω κ την καλημερα μου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 On 1/11/2022 at 9:51 ΠΜ, GREGORYMO said: Θα είναι ομιλία και λίγα data ? Τέλειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Ενδεχομένως να έχει απαντηθεί παλιότερα. Iphone & Q παίζουν σε 5g και VoLTE;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Ενδεχομένως να έχει απαντηθεί παλιότερα. Iphone & Q παίζουν σε 5g και VoLTE;Sent from my iPhone using TapatalkΝαι εφόσον έχει γίνει αντικατάσταση sim με καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Ναι εφόσον έχει γίνει αντικατάσταση sim με καινούργια. Δίνει η Q 5G sim? Την κλασσική nano έχω την οποία είχα αντικαταστήσει παλαιότεραSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Δίνει η Q 5G sim? Την κλασσική nano έχω την οποία είχα αντικαταστήσει παλαιότεραSent from my iPhone using TapatalkΝαι. Συνήθως στέλνουν από μόνοι τους μήνυμα και πας σε κατάστημα και παίρνεις τη νέα δωρεάν. Πλέον δεν είναι σε roaming έχω 5g και vowifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Ναι. Συνήθως στέλνουν από μόνοι τους μήνυμα και πας σε κατάστημα και παίρνεις τη νέα δωρεάν. Πλέον δεν είναι σε roaming έχω 5g και vowifi. Εγώ μίλησα στο chat σήμερα και μου είπαν ότι μου τα ενεργοποίησαν αλλά προς το παρόν δεν βλέπω κάτι. Δεν ανέφεραν κάτι περί αλλαγής simSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Λοιπον ξεκινοντας απο σημερα θα αναβαζω screenshot απο το τρεχουντα countdown για να δουμε αν θα ακηριβηνει αυτα τα πακετα countdown Countdown 3/11/2022 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Κάποτε τα countdown είχαν 3€. Επίσης στην εφαρμογή είχε αποκλειστικό πακέτο με 3€. Τι να λέμε τώρα. Και όλα αυτά ανέβηκαν πριν ανεβεί ο πληθωρισμός ο οποίος βλέπω χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία για πολλά..Εγώ μίλησα στο chat σήμερα και μου είπαν ότι μου τα ενεργοποίησαν αλλά προς το παρόν δεν βλέπω κάτι. Δεν ανέφεραν κάτι περί αλλαγής simSent from my iPhone using TapatalkΟι παλιές δεν υποστηρίζουν 5g. Πρέπει να δεις αν έχεις από τις νέες. Δυστυχώς δεν θυμάμαι καν τι χρώμα έχουν για να σε βοηθήσω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts