r31134 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Pavlitakis ευχαριστω για τη διευκρινηση. Τελικα προτιμησα το countdown μιας και απο αυριο θα εχουμε fiber στην εργασια οποτε θα 200' θα τα αξιοποιησω σε κλησεις οπου δεν εχω καλο σημα. Και στα wifi σπιτι+οικιακο το voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Καλησπέρα σας. Για πειτε μου βρε παιδια: Εγω ειμαι στην Q χρόνια τωρα. Ο γιός μου ειναι στο Wats Up με το νουμερο του στο δικό μου όνομα κτλ. Η γυναίκα μου ειναι στη Vodafone. Θέλω να τους μεταφέρω και τους 2 στη Q χωρίς να αλλάξουν φυσικά τους αριθμούς τους. Τι να ζητήσω απο την Q; Δικαιούμαι κάτι εχτρα και το τελευταίο που θελω να ρωτήσω είναι τι θα πληρώσω για την αλλαγη αυτή,εαν ξερετε. Εδω στο νησί μου να πω ότι έκλεισε η Wind και δεν υπάρχει πλέον. Οπότε ολα θα γίνουν μέσω ιντερνετ; Ευχαριστώ. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Γράψε στο google "έλα στην q" , κάνεις αίτηση, σε καλούν εντός 48 ωρών και στα στέλνουν σπίτι. Το μόνο που θα πληρώσεις είναι οι πρώτες κάρτες ανανέωσης που θα επιλέξεις για κάθε νούμερο Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Γράψε στο google "έλα στην q" , κάνεις αίτηση, σε καλούν εντός 48 ωρών και στα στέλνουν σπίτι. Το μόνο που θα πληρώσεις είναι οι πρώτες κάρτες ανανέωσης που θα επιλέξεις για κάθε νούμερο Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραια σε ευχαριστω πολύ. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Καλησπέρα σας. Για πειτε μου βρε παιδια: Εγω ειμαι στην Q χρόνια τωρα. Ο γιός μου ειναι στο Wats Up με το νουμερο του στο δικό μου όνομα κτλ. Η γυναίκα μου ειναι στη Vodafone. Θέλω να τους μεταφέρω και τους 2 στη Q χωρίς να αλλάξουν φυσικά τους αριθμούς τους. Τι να ζητήσω απο την Q; Δικαιούμαι κάτι εχτρα και το τελευταίο που θελω να ρωτήσω είναι τι θα πληρώσω για την αλλαγη αυτή,εαν ξερετε. Εδω στο νησί μου να πω ότι έκλεισε η Wind και δεν υπάρχει πλέον. Οπότε ολα θα γίνουν μέσω ιντερνετ; Ευχαριστώ.Μην ξεχάσεις το κονέ. Αν της συζύγου το νούμερο είναι στο όνομα της, παίρνεις εσύ το κονέ. Του υιού θα πάρεις από εδώ πρόσκληση από κάποιον φίλο. Απλή η διαδικασία της φορητότητας. Μέσω διαδικτύου γίνονται όλα. Αφού είσαι Q τα ξέρεις τα κατατόπια. Ρίξε και μία ματιά στο παρακάτω λινκ. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7979286 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 (edited) Μην ξεχάσεις το κονέ. Αν της συζύγου το νούμερο είναι στο όνομα της, παίρνεις εσύ το κονέ. Του υιού θα πάρεις από εδώ πρόσκληση από κάποιον φίλο. Απλή η διαδικασία της φορητότητας. Μέσω διαδικτύου γίνονται όλα. Αφού είσαι Q τα ξέρεις τα κατατόπια. Ρίξε και μία ματιά στο παρακάτω λινκ. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7979286 Εισαι αρχοντας!:) Το ειδα αλλα μπερδευομαι....Μη νομιζεις οτι ξερω απο πακετα κτλ. Μπαίνω εδω https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/?gclid=CjwKCAjw9r-DBhBxEiwA9qYUpTLZJ4YpttBU8DLK5s1xua8muDcKQFWpPIE_y3mvT1Ly0NQ86-VsGBoCinoQAvD_BwE.Που λέει για κονέ; Edited April 9, 2021 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Εισαι αρχοντας!:) Το ειδα αλλα μπερδευομαι....Μη νομιζεις οτι ξερω απο πακετα κτλ. Μπαίνω εδω https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/?gclid=CjwKCAjw9r-DBhBxEiwA9qYUpTLZJ4YpttBU8DLK5s1xua8muDcKQFWpPIE_y3mvT1Ly0NQ86-VsGBoCinoQAvD_BwE.Που λέει για κονέ; Μπηκα εκανα την αιτηση.Αλλα ζηταει το συστημα επιβαιβεωση του αριθμου καλωντας τον. Αλλα τωρα ο αριθμος εχει φραγη εισερχομενων κτλ γιατι δεν εχει αγορασει νεα καρτα ανανεωσης χρονου. Πως μπορει να γίνει διαφορετικά; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 (edited) Μπηκα εκανα την αιτηση.Αλλα ζηταει το συστημα επιβαιβεωση του αριθμου καλωντας τον. Αλλα τωρα ο αριθμος εχει φραγη εισερχομενων κτλ γιατι δεν εχει αγορασει νεα καρτα ανανεωσης χρονου. Πως μπορει να γίνει διαφορετικά;Εξήγησε τους αλλιώς υπάρχει θέμα. Ζήτησε να στείλεις στοιχεία η κάνε ανανέωση με λίγα € λόγω ανάγκης. Αλλά κονέ κάνεις αφού έχεις ενεργοποιήσεις την νέα κάρτα, όχι τώρα. Μετά την φορητότητα. Αν κατάλαβα καλά. Συγκεντρώσου στην φορητότητα τώρα. Edited April 9, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Εξήγησε τους αλλιώς υπάρχει θέμα. Ζήτησε να στείλεις στοιχεία η κάνε ανανέωση με λίγα € λόγω ανάγκης. Αλλά κονέ κάνεις αφού έχεις ενεργοποιήσεις την νέα κάρτα, όχι τώρα. Μετά την φορητότητα. Αν κατάλαβα καλά. Συγκεντρώσου στην φορητότητα τώρα. Nαι τους επα τι γίνεται και θα με καλέσουν στο δικό μου ενεργό νούμερο. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Nαι τους επα τι γίνεται και θα με καλέσουν στο δικό μου ενεργό νούμερο. Βασικά και για τα δυο νούμερα να χρησιμοποιήσεις το δικό σου κονε να πάρεις εσυ 24 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Βασικά και για τα δυο νούμερα να χρησιμοποιήσεις το δικό σου κονε να πάρεις εσυ 24 gbΕπειδή το άλλο τηλέφωνο είναι στο όνομα του, αλλά ας δοκιμάσει και αν δεν το δεχτούν βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Επειδή το άλλο τηλέφωνο είναι στο όνομα του, αλλά ας δοκιμάσει και αν δεν το δεχτούν βλέπουμε. Δεν έχει σημασία μια χαρα θα τα πάρει τα 24 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Ναι παιδιά θα σας ενημερώσω.Αρκει να με πάρουν τηλέφωνο. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Ναι παιδιά θα σας ενημερώσω.Αρκει να με πάρουν τηλέφωνο. Καλησπερα σας.Τελικά μου φαινεται οτι η Q δεν την ενδιαφέρει και πολύ να αποκτήσει νέους πελάτες. Αυτο κατάλαβα διότι από χθες περιμένω να με καλέσουν,όπως μου ειπαν μεσω του chat, και ακόμα τιποτα.Με εχουν συνδέσει μάλλον.:mad::mad::mad: Μήπως υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να τους πάρω εγώ; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Σαββατοκύριακο και τηλέφωνο είναι λίγο απίθανο.....Δευτέρα να περιμένεις .... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Σαββατοκύριακο και τηλέφωνο είναι λίγο απίθανο.....Δευτέρα να περιμένεις .... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αντε να δουμε...μακάρι φιλε μου. Γιατι ειναι χαζο να αναγκαστούν να παρουν καρτες απο τις αλλες εταιριες, για να μην υπάρχει φραγη πλέον και μετα να τους παρει η Q στα νουμερά τους, για επιβεβαιωση. Δε περισεύουν 10ευρα για πέταμα. Παιρνουν εμενα που ειμαι χρονια ολοκληρα πελατης και τακτοποιείται το θεμα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Μην ανησυχείς, θα σε πάρουν. Ενδιαφέρονται πολύ. Αλλιώς θα σου στείλω ένα τηλέφωνο από Δευτέρα να πάρεις κατάστημα να γίνει αμέσως η δουλειά. Τόσο καιρό περιμένεις, μην αγχώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 WiFi calling έχει η Q ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Οι "φτωχοί" πλην τίμιοι χρήστες της Q δεν έχουν ανάγκη από τέτοιες πολυτέλειες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Οι "φτωχοί" πλην τίμιοι χρήστες της Q δεν έχουν ανάγκη από τέτοιες πολυτέλειες Έχουμε έχουμε Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Μην ανησυχείς, θα σε πάρουν. Ενδιαφέρονται πολύ. Αλλιώς θα σου στείλω ένα τηλέφωνο από Δευτέρα να πάρεις κατάστημα να γίνει αμέσως η δουλειά. Τόσο καιρό περιμένεις, μην αγχώνεσαι. Ενταξει φίλε μου, σε ευχαριστω! Το θεμα ειναι οτι εδω εκλεισε και η Wind...δεν υπάρχει άλλη. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Καλησπερα σας.Σήμερα όντως με πηρανε τηλεφωνο για το θέμα της μεταφοράς 2 νέων αριθμών στη Q . Αλλα δυστυχώς δε γίνεται να κάνω εγω την ταυτοποιηση των αριθμών, διοτι πρεπει το σύστημα τους να κατοχυρώσει αυτόματα τους αριθμούς. Ετσι μου ειπαν. Πρεπει να λειτουργουν ωστε να τους καλέσουν και να τους κατοχυρώσουν. Οπότε μάλλον μονόδρομος να πάρουν νέες 10ευρες κάρτες στις εταιρίες που ειναι τώρα, για να διακοπεί η φραγή των κλήσεων και μετα να γίνει η μεταφορα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Καλησπερα σας.Σήμερα όντως με πηρανε τηλεφωνο για το θέμα της μεταφοράς 2 νέων αριθμών στη Q . Αλλα δυστυχώς δε γίνεται να κάνω εγω την ταυτοποιηση των αριθμών, διοτι πρεπει το σύστημα τους να κατοχυρώσει αυτόματα τους αριθμούς. Ετσι μου ειπαν. Πρεπει να λειτουργουν ωστε να τους καλέσουν και να τους κατοχυρώσουν. Οπότε μάλλον μονόδρομος να πάρουν νέες 10ευρες κάρτες στις εταιρίες που ειναι τώρα, για να διακοπεί η φραγή των κλήσεων και μετα να γίνει η μεταφορα.Αφού είναι σε φραγή αυτό σημαίνει ότι δεν τα χρησιμοποιείτε τα νούμερα. Γιατί δεν παίρνεις δύο καινούργια Q να ξεμπερδεύεις. Κάθεσαι και μπλέκεις με όλη αυτή τη διαδικασία. Χρήματα φορητότητα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Αφού είναι σε φραγή αυτό σημαίνει ότι δεν τα χρησιμοποιείτε τα νούμερα. Γιατί δεν παίρνεις δύο καινούργια Q να ξεμπερδεύεις. Κάθεσαι και μπλέκεις με όλη αυτή τη διαδικασία. Χρήματα φορητότητα κτλ Δε θελουν να αλλάξουν νούμερα, τους ρώτησα. Η φραγή έγινε αυτο το μήνα τυχαιως και στα 2... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 (edited) Δε θελουν να αλλάξουν νούμερα, τους ρώτησα. Η φραγή έγινε αυτο το μήνα τυχαιως και στα 2...Έχεις πμ, δοκίμασε να τηλεφωνήσεις σε κατάστημα αφού τουλάχιστον ο ένας αριθμός είναι στο όνομά σου. Μήπως μπορείς να κάνεις επέκταση για πληρώσεις αργότερα? Το easy transfer μπορεί να δουλέψει να σου στείλει κάποιος φίλος? Edited April 12, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts