p_k Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 δεν τα βρίσκω που είναι? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Εδώ https://www.myq.gr/gr/paketa/kiou-star/ Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Τα πακέτα της κιού είναι ασύμφορα. Μόνο κατι ηλικιωμένους βολεύουν. Οι υπόλοιποι στην πλειοψηφία κυνηγούν προσφορές countdown. Χωρίς countdown η κιου θα σβήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 ρε συ Βασίλη με δουλεύεις η σε δουλεύω ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Όσοι ταξιδεύουν εξωτερικό αγοράζουν μόνο κιου σταρ που έχει κανονικά περιαγωγή στην ΕΕ. Όποιος έχει ταξιδέψει το ξέρει. Αλλά και τα καουντ νταουν πακέτα κανονικά είναι, δουλεύουν σε περιαγωγή με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Τα πακέτα της κιού είναι ασύμφορα. Μόνο κατι ηλικιωμένους βολεύουν. Οι υπόλοιποι στην πλειοψηφία κυνηγούν προσφορές countdown. Χωρίς countdown η κιου θα σβήσει...δεν κυνηγάμε τίποτα ...έρχονται τουλαχιστον τα countdown είναι σταθερά σχεδόν απλά αλλάζει το αντικείμενο κάθε φορά και τιμή ....Νταξ ευκολακι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Όσοι ταξιδεύουν εξωτερικό αγοράζουν μόνο κιου σταρ που έχει κανονικά περιαγωγή στην ΕΕ. Όποιος έχει ταξιδέψει το ξέρει. Αλλά και τα καουντ νταουν πακέτα κανονικά είναι, δουλεύουν σε περιαγωγή με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Και οι άλλες 2 εταιρίες δίνουν κανονικά περιαγωγή. Αυτό που ο κόσμος της κιου την έχει λόγω 6ευρης ανανέωσης, αλλά συγχρόνως ταξιδεύει στην Ευρώπη, με ξεπερνά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 (edited) Και οι άλλες 2 εταιρίες δίνουν κανονικά περιαγωγή. Αυτό που ο κόσμος της κιου την έχει λόγω 6ευρης ανανέωσης, αλλά συγχρόνως ταξιδεύει στην Ευρώπη, με ξεπερνά...Ποιά εταιρεία δίνει 200 λεπτά με χρέωση ανά δευτερόλεπτο για ΕΕ Καναδά Αμερική Αυστραλία με χρήση από όλη την Ευρώπη και ρολοβερ?:lol: Μοναδικό πακέτο με 10€ με τους φόρους. Όλοι όσοι ταξιδεύουν το έχουν. Αυτό που με ξεπερνά είναι που δεν καταλαβαίνεις ότι άλλοι την έχουν για την 6ευρη και άλλοι γιατί ταξιδεύουν.:lol: Edited April 23, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 (edited) Και όμως δεν είναι για όλη την Ε.Ε. αλλά για μόνο 19 χώρες από τις 28 λοιπουν 9 χώρες με σημαντικότερη παράλειψη την Φιλανδία στην οποία έχω γνωστό. Edited April 23, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 (edited) Και όμως δεν είναι για όλη την Ε.Ε. αλλά για μόνο 19 χώρες από τις 28 λοιπουν 9 χώρες με σημαντικότερη παράλειψη την Φιλανδία στην οποία έχω γνωστό.Δεν είναι ζώνη 1? Έχεις δίκιο, το κυτταξα. Ναι και επίσης εξαιρούνται προθεματα ακόμα και στις χώρες που ισχύουν. Ωραίο κόλπο αυτό. Παρότι έχω χρησιμοποιήσει πολύ Βέλγιο και Αυστρία δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω πρόθεμα που εξαιρείται. Από Φιλανδία πάντως λέει ότι εξαιρείται το 00358 71 μόνο. Άρα τα υπόλοιπα πρέπει να ισχύουν. ΥΓ Πολύ θολό τοπίο βέβαια, αλλά παρόλα αυτά παραμένει μοναδικό στην Ελλάδα, έστω και λιψό. Edited April 23, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Όλη η Φινλανδία εξαιρείται ενώ από WIND περιλαμβάνεται. Τα προθέματα που εξαιρούνται είναι κάποιες μικρές εταιρείες οι οποίες απαιτούν περισσότερα χρήματα για να τερματίσεις κλήση στο δίκτυο τους με αποτέλεσμα να είναι ασύμφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palmer Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Εχω 2 καρτοκινητα Q και ενω στο ενα ερχεται ανανεωση με 6 ευρω στο αλλο δεν ερχεται καθολου . Δεν ισχυει για ολους τους συνδρομητες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Εχω 2 καρτοκινητα Q και ενω στο ενα ερχεται ανανεωση με 6 ευρω στο αλλο δεν ερχεται καθολου . Δεν ισχυει για ολους τους συνδρομητες ?Δεν υπάρχει ανανέωση 6 € Όταν έχει καουντ νταουν μπορεί να κάνεις ανανέωση ονλαιν με 6 ευρώ και ισχύει βέβαια για όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Αλλά και τα καουντ νταουν πακέτα κανονικά είναι, δουλεύουν σε περιαγωγή με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Ομιλία και μηνύματα από κάουντ ντάουν ναι, ισχύουν εντός ΕΕ προς ελληνικούς αριθμούς, τα δεδομένα όμως όχι δυστυχώς... Εκεί θέλει κανονικό πακέτο. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Ομιλία και μηνύματα από κάουντ ντάουν ναι, ισχύουν εντός ΕΕ προς ελληνικούς αριθμούς, τα δεδομένα όμως όχι δυστυχώς... Εκεί θέλει κανονικό πακέτο.Στέλνεις μήνυμα ΥΠ στο 1285 και σου απαντάει τι δικαιούσαι. Εγώ ΝΑΙ χρησιμοποίησα πέρισυ Δεκέμβριο δεδομένα στην Ευρώπη. Πρέπει όμως να έχεις υπόλοιπο γιατί με λίγο υπόλοιπο δεν ανοίγει δεδομένα καθόλου. Από τότε δεν έχω αγοράσει πακέτο γιατί δουλεύω voip λόγω ιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 καλησπέρα :) πως θα μπορούσα να βρω προνομιακό νούμερο ? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 καλησπέρα :) πως θα μπορούσα να βρω προνομιακό νούμερο ? Ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα, είσαι ήδη συνδρομητής Q ή ενδιαφέρεσαι για νέο αριθμό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Καλησπέρα, είσαι ήδη συνδρομητής Q ή ενδιαφέρεσαι για νέο αριθμό; Για νέο νούμερο ενδιαφέρομαι Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Αν είχες ήδη, θα μπορούσες να ζητήσεις μετατροπή του σε προνομιακό, μέσω της φόρμας επικοινωνίας της Wind και θα είχες πιθανότητες να δεχθούν τη μετατροπή. Μπορείς να ρωτήσεις σε κατάστημα ή ακόμη και στη φόρμα επικοινωνίας τώρα που ενδιαφέρεσαι για νέο αριθμό. Δεν χάνεις τίποτε, κάνε μια ερώτηση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Αν είχες ήδη, θα μπορούσες να ζητήσεις μετατροπή του σε προνομιακό, μέσω της φόρμας επικοινωνίας της Wind και θα είχες πιθανότητες να δεχθούν τη μετατροπή. Μπορείς να ρωτήσεις σε κατάστημα ή ακόμη και στη φόρμα επικοινωνίας τώρα που ενδιαφέρεσαι για νέο αριθμό. Δεν χάνεις τίποτε, κάνε μια ερώτηση. Οκ θα τους ρωτήσω Σε ευχαριστω πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 (edited) Για νέο νούμερο ενδιαφέρομαι Ευχαριστω :)Δεν κερδίζεις τίποτα και το πακέτο είναι για 28 μέρες όχι 30. Κι εγώ έχω προνομιακό χωρίς να το ζητήσω αλλά τα καουντ νταουν πακέτα βγαίνουν πιο οικονομικά γιατί η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο. Εξαρτάται βέβαια την χρήση που κάνεις. Το προνομιακό της μαμάς είναι καλύτερο, αν θέλεις να βάζεις πάνω από δεκάρικο τον μήνα, γιατί έχει και τα magic numbers.(νομίζω). Edited April 27, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Για όποιον περίμενε countdown τρέχει το γνωστό 200 200 400 με 4€ μέχρι αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Πάντως από σήμα - Πάτρα περιοχή Κοτρώνι- πολύ μέτρια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Βρήκα ένα νούμερο promo το οποίο ήταν ξεχασμένο από ένα φίλο κάνα εξάμηνο τώρα . Δεν είχε γίνει ενεργοποίηση και την έκανα εγώ . Μόλις πάτησα αρχικά κλήση μου ανέφερε το μήνυμα ότι η κάρτα αυτή είναι απενεργοποιημένη και για να ενεργοποιηθεί φορτίστε την με χρήματα . Έτσι και έκανα λοιπόν έβαλα 12 ευρώ αλλά μετά στην εφαρμογή καπάκι είδα ένα ποσό περίπου 8.60 ...και όχι 10.40 . Βασικά ενώ αρχικά είδα 10.40 μετά μου αφαίρεσε και άλλο ποσό και πήγε στα 8.60 περίπου . Μου ήρθαν δώρα 2.500 g για Ίντερνετ που λήγουν σε ένα μήνα ( επισης αλλά 10g δώρο που λήγουν στις 11/5/20) Μέχρι εδώ καλά Μου ήρθαν επισης 2100 λεπτά προς Q που λήγουν 27/5 οκ και 1000 λεπτά προς όλους που λήγουν όμως 11 Ιουνίου 20 . Πως γίνεται να λήγουν 11 Ιουνίου αυτά τα λεπτά και όχι 27/5/20. Μου είπε ο φίλος που μου το έδωσε ότι κάτι θυμάται για το συγκεκριμένο νούμερο ότι δίνει κάποιο δώρο για 6 μήνες αλλά δεν ήταν σίγουρος Παίζει κάτι τέτοιο ..; Τέλος μιας και το ποσό που έμεινε δεν φτάνει να ενεργοποιήσω το promo 1500 λεπτά προς όλους και 1500g θα συμπληρώσω κάποια άλλη στιγμή που θα έχει καουντ down . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Σου εχει ερθει μηνυμα να αγοράσεις το πακετο των 10,40€; Επειδή είναι επιλεκτική προσφορα, γι'αυτό ρωτάω. Εμένα μου έρχεται μήνυμα για το συγκεκριμένο πακέτο καθε 2-3 ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Σου εχει ερθει μηνυμα να αγοράσεις το πακετο των 10,40€; Επειδή είναι επιλεκτική προσφορα, γι'αυτό ρωτάω. Εμένα μου έρχεται μήνυμα για το συγκεκριμένο πακέτο καθε 2-3 ημερες. Όχι δεν μου ήρθε . Είναι πρώτη φόρτιση . Επισης από τα μηνύματα που βλέπω δεν υπάρχει πουθενά τα 1000 λεπτά ομιλίας του προγράμματος στα μηνύματα μου ( μόνο data προς Q ομιλία και ακόμη ένα μήνυμα 100 λεπτά προς όλους δώρο ) Τα 1000 λεπτά για μέχρι της 11 Ιουνίου τα βλέπω μέσα από την εφαρμογή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts