RickDangerous Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Μου ήρθε πριν καμία ώρα. Thanks:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Καλημέρα, Είμαι εξωτερικό και αγόρασα 3GB από ένα countdown offer τα οποία προοριζα αποκλειστικά για χρήση έξω. Παρόλα αυτά χρέωσε το υπόλοιπο μου ενώ στους όρους δεν αναφέρει κάτι. Έχει κανείς εμπειρία; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Στη σελιδα του countdown δεν αναφερει κατι για περιαγωγη. Στους ορους των προσφορων περιορισμένης διάρκειας που εμφανίζονται στα μωβ δωρακια αναφερεται οτι τα mb ισχύουν για πλοήγηση εντός Ελλάδος. Η καλύτερη λυση ειναι μια ερωτηση στο cc για σιγουριά,αν για την συγκεκριμένη προσφορά παίζουν σε περιαγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Στη σελιδα του countdown δεν αναφερει κατι για περιαγωγη. Στους ορους των προσφορων περιορισμένης διάρκειας που εμφανίζονται στα μωβ δωρακια αναφερεται οτι τα mb ισχύουν για πλοήγηση εντός Ελλάδος. Η καλύτερη λυση ειναι μια ερωτηση στο cc για σιγουριά,αν για την συγκεκριμένη προσφορά παίζουν σε περιαγωγή.Το cc λεει ότι οι προσφορές είναι για Ελλάδα. Θα έπρεπε να το αναφέρει ξεκάθαρα κάπου όμως. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 5.90€ πλέον το πακέτο Q Economy . Από 3€ που είχε κάποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 (edited) 5.90€ πλέον το πακέτο Q Economy . Από 3€ που είχε κάποτε... Σκέφτομαι να αλλάξω, αλλά και που να πάω, που όλοι έχουν ανεβάσει τα πακέτα στα ύψη... Όσο γίνεται λειτουργώ VoIP αλλά χρειάζεται και το τηλέφωνο... Edited February 2, 2019 by Vasileios Άλλο δίκτυο. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 (edited) Σκέφτομαι να αλλάξω, αλλά και που να πάω, που όλοι έχουν ανεβάσει τα πακέτα στα ύψη... Όσο γίνεται λειτουργώ VoIP αλλά χρειάζεται και το τηλέφωνο... Αν δεν σε βολεύει κάποιο άλλο πακέτο . ....κάτσε εκεί που κάθεσαι,δεν υπάρχει κάτι άλλο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited February 2, 2019 by Vasileios άλλο δίκτυο. Ο moderator . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Σκέφτομαι να αλλάξω, αλλά και που να πάω, που όλοι έχουν ανεβάσει τα πακέτα στα ύψη... Όσο γίνεται λειτουργώ VoIP αλλά χρειάζεται και το τηλέφωνο... Εμ πως θα καλυψουν το 5G που ερχεται. Τεραστια εξοδα και μας βαρανε τωρα που μας βρηκανε...:mad: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 (edited) Πόσο ....παίζει να είναι αυτοί εκεί στην wind/q, ίσως έχουν αναφερθεί ξανά αλλα αν δείτε στην σελίδα https://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/epikoinonia/ γράφει 1222 για εξυπηρέτηση πελατών με χρέωση 24 λεπτά, καλώ εκεί για να μου πει απλά ότι ο αριθμός έχει αλλάξει σε 13800 και με χρέωσε κανονικά τα 24 λεπτά! Και σαν να μην έφτανε αυτό ο τυπάκος που απάντησε μου είπε να καλέσω το πρωί μετά τις 8 γιατί το τμήμα καρτοκινητης λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας τέτοια ώρα ενώ στο site λέει 24ωρες το 24ωρο. Μου έδωσαν μια κάρτα Q και είπα να την χρησιμοποιήσω. μου έφαγαν και τα 10 ευρώ που έκανα ανανέωση σε κατάστημα τους για να μου ενεργοποιηθεί και καλά η online ανανέωση που τώρα είναι απενεργοποιημένη. τι να πω, χαλάλι τους, πάντα ήξερα ότι ήταν ....μου κόστισε 10 ευρώ για να το επιβεβαιώσω άλλη μια φορά... Edited February 3, 2019 by Vasileios Προσωπικοί χαρακτηρισμοί διαγράφηκσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Τους το Είχα αναφέρει, αλλά δε το αλλαξαν... Είναι μαγαζί με 2 άτομα; δε καταλαβαίνω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Μου έδωσαν μια κάρτα Q και είπα να την χρησιμοποιήσω. μου έφαγαν και τα 10 ευρώ που έκανα ανανέωση σε κατάστημα τους για να μου ενεργοποιηθεί και καλά η online ανανέωση που τώρα είναι απενεργοποιημένη. τι να πω, χαλάλι τους, πάντα ήξερα ότι ήταν ....μου κόστισε 10 ευρώ για να το επιβεβαιώσω άλλη μια φορά... Είπαμε είναι τ'ανέμου αυτή η εταιρία αλλά σου έφαγαν και χρήματα Πώς έγινε αυτό?τι εννοείς τα έφαγαν Δεν είναι στην κάρτα σου? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Πόσο ....παίζει να είναι αυτοί εκεί στην wind/q, ίσως έχουν αναφερθεί ξανά αλλα αν δείτε στην σελίδα https://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/epikoinonia/ γράφει 1222 για εξυπηρέτηση πελατών με χρέωση 24 λεπτά, καλώ εκεί για να μου πει απλά ότι ο αριθμός έχει αλλάξει σε 13800 και με χρέωσε κανονικά τα 24 λεπτά! Και σαν να μην έφτανε αυτό ο τυπάκος που απάντησε μου είπε να καλέσω το πρωί μετά τις 8 γιατί το τμήμα καρτοκινητης λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας τέτοια ώρα ενώ στο site λέει 24ωρες το 24ωρο. Μου έδωσαν μια κάρτα Q και είπα να την χρησιμοποιήσω. μου έφαγαν και τα 10 ευρώ που έκανα ανανέωση σε κατάστημα τους για να μου ενεργοποιηθεί και καλά η online ανανέωση που τώρα είναι απενεργοποιημένη. τι να πω, χαλάλι τους, πάντα ήξερα ότι ήταν ....μου κόστισε 10 ευρώ για να το επιβεβαιώσω άλλη μια φορά... Στο link που παραθέτεις στο τέλος της σελίδας αναφέρεται το σωστό τηλέφωνο. Προσπαθώ να πάω στην σελίδα που παραθέτεις πλοηγουμενος στο site της q αλλά δεν μπορώ να την βρω . Μάλλον βρήκες κάποια παλιά σελίδα από αναζήτηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 (edited) Είπαμε είναι τ'ανέμου αυτή η εταιρία αλλά σου έφαγαν και χρήματα Πώς έγινε αυτό?τι εννοείς τα έφαγαν Δεν είναι στην κάρτα σου? Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΌχι δεν είναι. Έχω κάποια mb και κάποιο χρόνο ομιλίας τον οποίο ποτέ δε ζήτησα και το υπόλοιπο στην κάρτα μου ήταν κάπου στα 20 λεπτά μετά την "ανανέωση" των 10 ευρώ κι όχι δεν είχα ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο γιατί ήταν ολοκαίνουργια κάρτα. Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι κάλεσα σε αυτό το 1226 το οποίο στην σελίδα τους αναφέρει ότι είναι helpline χωρίς χρέωση και υπέθεσα ότι είναι κάποιου είδους υποστήριξη αλλά αντί αυτού με ηχογραφημένο μήνυμα με ενημέρωσαν ότι θα μπουν 50 λεπτά του ευρώ στον λογαριασμό μου τα οποία θα αφαιρεθούν από την επόμενη κάρτα κι ότι το κόστος της υπηρεσίας αυτής είναι κάποια λεπτά του ευρώ (δε θυμάμαι πόσα) τα οποία επίσης θα αφαιρεθούν στην επόμενη ανανέωση και φυσικά δεν μου έδωσε κάποια επιλογή για το αν θέλω να συνεχίσω ή όχι και τελικά βρέθηκα με +50 λεπτά στον λογαριασμό μου κι έτσι κατάφερα και κάλεσα αρχικά στο 1222 που μου αφαίρεσε 25 λεπτά για να μου πει ότι ο αριθμός άλλαξε σε 13800 κλπ κλπ και τώρα είμαι με 18 λεπτά του ευρώ στο λογαριασμό μου και κάποιο χρόνο ομιλίας + κάποια mb τα οποία ποτέ δε ζήτησα και που μου είναι και άχρηστα κι αυτός ήταν και ο λόγος που τους κάλεσα στην υποτιθέμενη 24ωρη υποστήριξη για να μου πουν να καλέσω μετά τις 8 το πρωί κλπ κλπ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk @panosss567 Ναι έχεις δίκιο ότι την βρήκα με αναζήτηση τη σελίδα αλλά νομίζω ότι είναι δικιά τους υποχρέωση να τις ενημερώνουν κι όχι δικιά μου να διασταυρωνω αν είναι σωστή ή όχι ούτε και είχε και καμιά ημερομηνία λήξης. Επίσης ποιος ο λόγος να έχει το 1222 ενεργό με ηχογραφημένο μνμ και να χρεώνει κι από πάνω? Ας το είχαν ανενεργό! Edited February 3, 2019 by MyLord Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Μήπως το κατάστημα σου ενεργοποίησε κάποιο πακέτο εν άγνοια σου? Γιατί και αυτοί είναι για μηνύσεις πολλές φορές ανεξάρτητου εταιρίας.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Μπορεί να είναι ενεργοποιημένο Q supreme auto το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα στην πρώτη ανανέωση 10€ του μήνα. Κοίτα εάν τα υπολοιπόμενα λεπτά ομιλίας, ανεφέρονται ως: " Προς Ελλάδα/ Ε.Ε. / Η.Π.Α./ Καναδάς με rollover " Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Καλέστε από σταθερό για να μην χρεώνεστε 8005001380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Και απο κινητό βγαινει κανονικά. Στην παραπάνω περίπτωση έχει ενεργοποιηθεί όντως αυτόματα το q supreme οπότε θα πρέπει να γίνει η απενεργοποίηση για να μην ξαναφάει άλλα 8.5 ευρώ τον επόμενο μήνα που θα μπουν τα λεφτά μέσα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "Σε περίπτωση που θέλεις να σταματήσεις την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης στειλε ΝΟ στο 12000" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 το countdown δεν είναι πολύ καλό 3 ευρω με 120 λεπτα και 300 MB? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 το countdown δεν είναι πολύ καλό 3 ευρω με 120 λεπτα και 300 MB? Τα λεφτά του τα αξίζει, αρκεί να χρειάζεσαι αυτά που σου δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 το θέμα ειναι ότι αν πάρεις τηλ έστω και λίγα πάνε τα 3 ευρω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 0,0124 ανα δευτερόλεπτο 4 λεπτά μιλάς με 3 ευρω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 το θέμα ειναι ότι αν πάρεις τηλ έστω και λίγα πάνε τα 3 ευρω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 0,0124 ανα δευτερόλεπτο 4 λεπτά μιλάς με 3 ευρω Aκριβώς! Για κάποιον που δε μιλάει πολύ ειναι οτι πρέπει. Βγάζεις το μηνα με τα μισα λεφτα απο οποιοδήποτε άλλο πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Νεο coundown offer 3€ combo ccountdown 120' προς ολους και 300mb Η χρεωση ειναι ανα δευτερολεπτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Ρε παιδιά τι πακέτο data έχει η q; Μόνο 1gb με 4.90; Σκέφτομαι να φέρω έναν αριθμό frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Νεο coundown offer 3€ combo ccountdown 120' προς ολους και 300mb Η χρεωση ειναι ανα δευτερολεπτο ? Φυσικά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Ρε παιδιά τι πακέτο data έχει η q; Μόνο 1gb με 4.90; Σκέφτομαι να φέρω έναν αριθμό frog Εχει και το summer data 10gb με 10 € αλλά δεν μπορώ να σου πω μέχρι πότε θα το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts