kmpatra Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 απο ποια πακετα προερχονταν τα λεπτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Είναι γνωστό ότι στην WIND τα δωρεάν πακέτα καταναλώνονται πρώτα. Κακώς κατά την γνώμη μου αλλά αυτό είναι το επίσημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Είναι γνωστό ότι στην WIND τα δωρεάν πακέτα καταναλώνονται πρώτα. Κακώς κατά την γνώμη μου αλλά αυτό είναι το επίσημο.Μα δεν μιλάει για δωρεάν πακέτα αφού έγινε η πατάτα του έδωσαν δωρεάν 120 διαβάστε ξανά προσεκτικά Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Βασικά , θέλησα να δώσω μια πιθανή εξήγηση. Τo τι συνέβει θα το μάθουμε όταν απαντηθεί το ερώτημα του Kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 22/7 έληγαν τα προηγούμενα,και μπήκαν τα επόμενα κανονικά,για τα 8gb λέω με 8€ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Βασικά , θέλησα να δώσω μια πιθανή εξήγηση. Τo τι συνέβει θα το μάθουμε όταν απαντηθεί το ερώτημα του Kmpatra το έχουν κάνει και σε μένα μπρερδεύεται καμιά φορά Και μου δώσανε 120 λεπτά δώρο μετά Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 <<15GB ΓIA 60 HMEPEΣ ME 10€ MONO ΓIA ΛIΓO! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH THΣ MONAΔIKHΣ KAΛOKAIPINHΣ ΠPOΣΦOPAΣ ΣTEIΛE 66 ΣTO 12410 EΩΣ 31/7 KAI KAΛO ΣEPΦAPIΣMA! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ BIT.LY/WIND-DE>> Από εκεί που ήταν για 30 έγινε για 60 ημέρες!! Έτσι!! Ο περιμένων νικά!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Αυτή όμως είναι προσφορά μόνο για όσους έχουν λάβει το μήνυμα, έτσι; Δεν νομίζω ότι ισχύει για όλους... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Αυτή όμως είναι προσφορά μόνο για όσους έχουν λάβει το μήνυμα, έτσι; Δεν νομίζω ότι ισχύει για όλους... Φυσικά και ίσχυει μόνο σε όποιον το έχει λάβει, αλλά οφείλω να το μεταφέρω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Φυσικά και ίσχυει μόνο σε όποιον το έχει λάβει, αλλά οφείλω να το μεταφέρω. Για ποιο λόγο :p Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Για ποιο λόγο :p Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Για να χαρείτε με την χαρά μου; Επίσης για ενημέρωση; Αλλά ξέχασα αυτό το πρώτο έχει πάψει να ισχύει χρόνια τώρα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Για να χαρείτε με την χαρά μου; Επίσης για ενημέρωση; Αλλά ξέχασα αυτό το πρώτο έχει πάψει να ισχύει χρόνια τώρα. Σε πειράζω ....αν ήταν και για μένα θα ήταν διπλή ;) Στο πρώτο έχεις δίκιο όμως....γαιδουρεψαμε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Σε πειράζω ....αν ήταν και για μένα θα ήταν διπλή ;) Στο πρώτο έχεις δίκιο όμως....γαιδουρεψαμε Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΕάν κάποιος έχει data sim από το σταθερό και όχι μόνο μπορεί να πάρει και καλύτερο πακέτο από το παραπάνω. Το τρίτο πακέτο... Πρώτα από όλα και το τέταρτο Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Το κινητό είναι του παιδιού αλλά μπορείς να βάλεις την εφαρμογή στο δικό σου και να βλέπεις της προσφορές φτιάχνοντας username και password Nα σου ζήσει. χα χα ευχαριστω!!! Μεγάλωσε πλέον Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Εάν κάποιος έχει data sim από το σταθερό και όχι μόνο μπορεί να πάρει και καλύτερο πακέτο από το παραπάνω. Υπάρχουν ακόμα σταθερά? :p :D Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 (edited) Υπάρχουν ακόμα σταθερά? :p :D Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΑπό το 1876 ως και σήμερα. Και αύριο και το 3333 Μ. Χ Χεχεχε Edited July 23, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 απο ποια πακετα προερχονταν τα λεπτα? Το παλιό πακέτο ήταν απο countdownκαι το νεώτερο bonus απο ανανέωση άνω των 10ε. Είναι γνωστό ότι στην WIND τα δωρεάν πακέτα καταναλώνονται πρώτα. Κακώς κατά την γνώμη μου αλλά αυτό είναι το επίσημο. 1/ το λέει κάπου στο site αυτό? Δεν αμφισβητώ αυτό που λές, απλώς δεν το εχω δει... 2/ Δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν στο εμπόριο φίλε μου. Προωθητικές ενέργειες είναι, αν δεν έδιναν 150λ bonus δεν είχα λόγο να κάνω ανανέωση, ειχα ενα μήνα περιθώριο για να λήξει ο χρόνος μου. Τους χάρισα έναν μήνα, μου χάρισαν 150 λεπτά ομιλίας. Τόσο απλά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Δεν το λέει πουθενά .Είναι γνωστό σε αυτό το forum. 2. Αν δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν τότε γιατί ρωτάς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Countdown για μια μέρα και κάτι: 200 ανά sec και 400mb για 30 μέρες με 3€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiotis897 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Countdown για μια μέρα και κάτι: 200 ανά sec και 400mb για 30 μέρες με 3€. Πράγματι πολύ καλή προσφορά. Αν το καλοσκεφτεί κανείς στην Q με 4,6€ έχεις 150’ προς όλους, 150’ προς Wind και 150mb. Οποίος προλάβει θα είναι τυχερός.:) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Countdown για μια μέρα και κάτι: 200 ανά sec και 400mb για 30 μέρες με 3€. ΟΚ, δεν ξέρω τι τρέχει εκεί, αλλά είναι η δεύτερη φορά που μετά από 2 ώρες έχουν αλλάξει την προσφορά. Τώρα λέει 120 λεπτά και 300MB για 30 μέρες με 3€. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το παλιό πακέτο ήταν απο countdownκαι το νεώτερο bonus απο ανανέωση άνω των 10ε. 1/ το λέει κάπου στο site αυτό? Δεν αμφισβητώ αυτό που λές, απλώς δεν το εχω δει... https://www.wind.gr/gr/q/giati-q/xrewseis-q/ --> προτεραιότητα κατανάλωσης Καταναλώνεται πρώτα το bonus γιατί είναι μόνο προς Q ("λιγότερο ευρύ κοινό", πρώτος κανόνας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Πώς γίνεται μετατροπή από f2g σε q; Υπάρχει χρέωση; Πιάνεται για φορητότητα; Τα λεπτά ομιλίας που έχει μέσα θα χαθούν μετά τη μετατροπή; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Πώς γίνεται μετατροπή από f2g σε q; Υπάρχει χρέωση; Πιάνεται για φορητότητα; Τα λεπτά ομιλίας που έχει μέσα θα χαθούν μετά τη μετατροπή; Σε κατάστημα Wind. Νομίζω πως είναι δωρεάν. Τέλος νομίζω πως χάνονται. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Σε κατάστημα Wind. Νομίζω πως είναι δωρεάν. Τέλος νομίζω πως χάνονται. Ευχαριστώ πολύ, δε μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς όπως σε κοσμοτε ας πούμε; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Ευχαριστώ πολύ, δε μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς όπως σε κοσμοτε ας πούμε; Όχι. Παλαιότερα στο chat της Q, μου είχανε πει πως πρέπει να πάω σε κατάστημα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts