kmpatra Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Τέτοια ωρα οπως και μεσα στο ΣΚ,δεν ανανεώνουν τίποτα. Αν ήταν θα το είχαν δώσει ήδη ή το πολύ να δωθεί τη Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 το σημαντικό είναι να ερθη και σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Η επιλογή (το radio button) για φορητότητα με 10€ είναι κρυμμένη με CSS μόνο, στο HTML υπάρχει σαν "element". Θεωρητικά δουλεύει, αν και δεν ξέρω αν θα εκτελέσουν τέτοια αίτηση. Προσωπικά πάντως αν δεν είχα προλάβει, θα έκανα και έτσι, και αν πέρναγε καλώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 καλησπερα η περιαγωγη ειναι ενεργοποιημενη η χρεαιζεται να μιλησω με το call center? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 (edited) καλησπερα η περιαγωγη ειναι ενεργοποιημενη η χρεαιζεται να μιλησω με το call center? ευχαριστω εσύ πρέπει να την ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις του κινητού τι πρόβλημα έχεις? Edited April 28, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Περιαγωγη για ομιλία/sms δεν χρειάζεται καμία ενεργοποίηση ή επικοινωνία με το cc. Για τα δεδομένα μόνο χρειάζεται η ενεργοποίηση περιαγωγής δεδομένων από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Περιαγωγη για ομιλία/sms δεν χρειάζεται καμία ενεργοποίηση ή επικοινωνία με το cc. Για τα δεδομένα μόνο χρειάζεται η ενεργοποίηση περιαγωγής δεδομένων από το κινητό. αυτό είπαμε εξαρτάται από τον τηλέφωνο,εγώ την έχω κλειστή και έχω κανονικά δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 εγω υπεθεσα οτι ρωταει για επικειμενο ταξιδι στο εξωτερικο,οχι για την εσωτερικη χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Εντάξει παιδιά θα το κάνω.Τα λαμόγια μου φάγανε 7 ευρώ που δε μπορώ να τα πάρω τώρα... Δεν είσαι ο μόνος, ευτυχώς που δεν έχεις συμβόλαιο γιατί εκεί θα εκλαιγες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 (edited) Παιδια, μπορει να μου πει καποιος που ενεργοποιησε το countdown πακετο (120' πρoς ολους + 300MB με 3ε) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ποτε του λεει η εφαρμογη οτι ληγουν τα λεπτα και τα data του; Edited April 30, 2018 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KERTIS Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Η επιλογή (το radio button) για φορητότητα με 10€ είναι κρυμμένη με CSS μόνο, στο HTML υπάρχει σαν "element". Θεωρητικά δουλεύει, αν και δεν ξέρω αν θα εκτελέσουν τέτοια αίτηση. Προσωπικά πάντως αν δεν είχα προλάβει, θα έκανα και έτσι, και αν πέρναγε καλώς. Που υπάρχει; Από τη σελίδα τους δεν μπορείς να κάνεις φορητότητα διατηρώντας τον αριθμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Παιδια, μπορει να μου πει καποιος που ενεργοποιησε το countdown πακετο (120' πρoς ολους + 300MB με 3ε) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ποτε του λεει η εφαρμογη οτι ληγουν τα λεπτα και τα data του; τι πρόβλημα υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Που υπάρχει; Από τη σελίδα τους δεν μπορείς να κάνεις φορητότητα διατηρώντας τον αριθμό σου. Η επιλογή (το radio button) για φορητότητα με 10€ είναι κρυμμένη με CSS μόνο, στο HTML υπάρχει σαν "element" Ο νοών νοείτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Countdown Πρωτομαγιάς 1 γιγα με 2€ για 30 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 τι πρόβλημα υπάρχει? Κανενα προβλημα φιλος, κατι θελω να τσεκαρω. Το εχεις ενεργοποιησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Κανενα προβλημα φιλος, κατι θελω να τσεκαρω. Το εχεις ενεργοποιησει; νομίζω την Κυριακή ήταν με μια πολύ μικρή επιφύλαξη,πάντως λήγουν 29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Όπως ξέρετε μου στελναν ειδικές προσφορές με περιθώριο ενεργοποίησης την 27/4. Μετά την 1/5, και από σήμερα μετατέθηκαν στις 11/5. Με λίγα λόγια βλέπω να συνεχίζονται επ'απειρον. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 συνηθως παιρνουν παραταση,αλλα η ιδια να παρει συνεχεια παρατασεις δεν νομιζω.Απλα μπορει να σου στειλουν διαφορετικη μετα. Εμενα αυτη που ειχε ερθει με περιθωριο ως 1/5 ηταν τα 200' και 1 γιγα με 3€. Μεχρι στιγμης δεν μου εχει ερθει αλλο μηνυμα,με την ιδια παρατεινομενη,ή διαφορετικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 νομίζω την Κυριακή ήταν με μια πολύ μικρή επιφύλαξη,πάντως λήγουν 29 Μικρο μυστικο για το συγκεκριμενο countdown (αλλα και γενικα): Το χρονομετρο μηδενιζε στις 23.50 την Κυριακη. Στην καινουργια εφαρμογη, η επιλογη αγορας του countdown πακετου δεν απενεργοποιειται με τη μηδενισμο του χρονομετρου, αλλα μεχρι και ενα 10λεπτο-τεταρτο αργοτερα. Αυτο που εκανα εγω ειναι να περιμενω να περασουν τα μεσανυχτα για να ενεργοποιηθει (τυπικα) Δευτερα το πακετο το οποιο μου λεει οτι ληγει 30/05, αρα αν ισχυει αυτο που λες akalos, το πειραμα πετυχε! Θα με ρωτησει καποιος: ολα αυτα για να κερδισεις μια μερα; Το παιζουμε και λιγο "χακερ" χεχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 ναι αν έχεις υπόλοιπο ακόμα από πακέτο ομιλίας και θέλεις να το τρεναρεις....άρα τo σημαντικό, το ρολόι δεν μηδενίζει την ενεργοποίηση του countdown,έχουμε κάποια λεπτά ακόμα Good to know! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatekeeper Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Υπάρχει περίπτωση να βγάλει πάλι την προσφορά 8gb /8μηνες ή από του χρόνου πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Σε καποιους το ειχε στειλει μεσα Οκτώβρη. Αρα η τελευταία δόση σε λίγες μέρες τελειώνει. Θεωρώ οτι θα ξαναστείλουν,όπως το έκαναν και το Φλεβάρη στους υπόλοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 ναι αν έχεις υπόλοιπο ακόμα από πακέτο ομιλίας και θέλεις να το τρεναρεις....άρα τo σημαντικό, το ρολόι δεν μηδενίζει την ενεργοποίηση του countdown,έχουμε κάποια λεπτά ακόμα Good to know! Ναι, απο την εφαρμογη δουλευει σιγουρα, την επομενη φορα θα το δοκιμασω και απο το σαιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Ναι, απο την εφαρμογη δουλευει σιγουρα, την επομενη φορα θα το δοκιμασω και απο το σαιτ. Και στο σαιτ το ίδιο, αγόρασα το προηγούμενο Combo-countdown στις 18/05 τουλάχιστον 10 λεπτά μετα την λήξη του, με το ρολόι σταματημένο στο 0:00. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Δε φαίνεται να έγινε η αύξηση του πακέτου Q economy που ήταν για σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts