Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8€ για 8 μηνες πραγματι δεν υπάρχει πουθενά.Αλλά μονο εγω το βλέπω ως "τυρακι" για να τσιμπησει κάποιος να βάζει κάθε μήνα κάρτα; Αν μιλαγαμε για το παλιό καθεστώς στις καρτες οπου το υπόλοιπο εληγε στον χρόνο, θα ελεγα οκ συμφέρει σε συνδυασμό με αν η wind/q άφηναν να χρησιμοποιείς δεδομένα με 0€ στην κάρτα

Από την στιγμή όμως που το υπόλοιπο λήγει στο 3μηνο και με 0€ στην κάρτα δεν έχεις δεδομένα, δε θα το έλεγα συμφέρον εγω προσωπικά

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε νουμερο που δεν χρησιμοποιειται δεν πολυσυμφερει να το βαλεις, για να χρησιμοποιηθει σε modem π.χ. με την εννοια οτι το κοστος μεσα στο 8μηνο ειναι μεγαλύτερο από 8€. Θελεις 8+5+5=18 ουσιαστικά. Φυσικά δεν θέλει κάθε μήνα κάρτα. Αν και η αναλογία και πάλι δεν είναι ασυμφορη (2+κάτι ψιλά το μήνα για 1 γιγα τη φορά),πιο συμφερον ειναι να χρησιμοποιήσεις την προσφορα σε νούμερο που συντηρείται ούτως ή αλλως και για ομιλία.

Αν εχεις μια γραμμή, 5€ το τριμηνο δεν είναι τίποτα.

Ποσο πιο φτηνό πια θα μπορύσε να ήταν το τηλέφωνο;

Με την προσφορα 8€ για 8 μήνες, ουσιαστικά "ξεμπλέκεις" για 8 μήνες με 40€ (+ τους φόρους), δηλαδη με 5€ το μηνα.

Με τα 5 αυτα €, εχεις 300' ομιλιας και 1150ΜΒ καθε μηνα (χώρια τα επιπλεον ΜΒ και λεπτα προς Q οταν ανανεωνεις με 10€).

Τα οποια λεπτα και ΜΒ μπορεις να τα χρησιμοποιείς και στο εξωτερικό.

Ποσο πιο φτηνα πια;

Επίσης παρατηρησα οτι τον τελευταιο μηνα βελτιωθηκε σημαντικα η ποιοτητα του ιντερνετ, είναι παρα πολυ γρήγορο.

Στα (-) οτι κάποιες φορές δηλώνει "αποτυχία κλήσης", δεν ξερω αν φατίει η Q ή δεν υπάρχει καλό σημα τη συγκεκριμένη στιγμή.

Μηπως εχεις μονιμα το κινητο σε 4g? Κλήσεις με 4g δεν γίνονται,και η αναγκαία εναλλαγή σε 3g μπορεί να καθυστερει,με συνέπεια αποτυχία εισερχόμενης αλλά και εξερχόμενης.

Μηπως εχεις μονιμα το κινητο σε 4g? Κλήσεις με 4g δεν γίνονται,και η αναγκαία εναλλαγή σε 3g μπορεί να καθυστερει,με συνέπεια αποτυχία εισερχόμενης αλλά και εξερχόμενης.

ναι, συνέχεια στο LTE το έχω.

Οι αποτυχίες είναι πολυ σπανιες πλέον, το μονο που με απασχολει με το LTE είναι οτι τρωει λιγο πιο γρηγορα τη μπαταρια

AΠOKΛEIΣTIKH DATA ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA! MONO ME 8€ EXEIΣ 1GB KAΘE MHNA ΓIA 8 MHNEΣ! ΣTEIΛE TΩPA 8G ΣTO 12000. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 06/02

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι, ηρθε και σε μανα, μόλις.

Λογικα θα βγει και δευτερη "παρτίδα", εμενα η υφισταμενη προσφορά λήγει στις 18/2

8 ευρώ για 8 μήνες δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

Αν το θετεις με την εννοια των χρηματων τοτε εισαι λαθος, γιατι...

8 ευρω για 8 μηνες + 5 (το ενδιαμεσο τριμηνο ανανεωσης) + (5 το μεθεπόμενο τριμηνο αναν.) = 6 μηνες δλδ 18 ευρω το λιγοτερο

αλλα επειδη συνηθως καπου εκει προς το τελος των 8 μηνων θα ειναι και η τελευταια ενεργοποιηση του τελευταιου 1GB τοτε οδεύουμε στους 9 μηνες αρα + μια ανανεωση ακομα των 5 δλδ συνολο 23 ευρω.

Αυτα αν μιλας για το πακετο των 8GB

Παρεπιπτοντως ηρθε η προσφορα των 8GB με 8 ευρω μεσω SMS.

Α αρχισαμε? Και θέλει να καβατζώσει χρήστες πριν ακόμα λήξουν τα προηγούμενα? Μάλιστα...

Πριν λίγο έλαβε συγγενής μου sms από την Q για την προσφορά 1GB για 8 μήνες με 8€ με προθεσμία να την ενεργοποιήσει μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου αλλά δυστυχώς δεν μπορεί διότι του τρέχει ήδη ο τελευταίος μήνας της ίδιας προσφοράς κ του λήγει στις 15 του μηνός. Πολύ κουλό! Μόνο εάν λάβεις το ενημερωτικό sms σου ενεργοποιείται η προσφορά. Το δοκίμασα στο δικό μου και λέει πως δεν ισχύει η προσφορά για το νούμερο μου

[ f i l i p p o s ]

8 ευρω για 8 μηνες + 5 (το ενδιαμεσο τριμηνο ανανεωσης) + (5 το μεθεπόμενο τριμηνο αναν.) = 6 μηνες δλδ 18 ευρω το λιγοτερο

αλλα επειδη συνηθως καπου εκει προς το τελος των 8 μηνων θα ειναι και η τελευταια ενεργοποιηση του τελευταιου 1GB τοτε οδεύουμε στους 9 μηνες αρα + μια ανανεωση ακομα των 5 δλδ συνολο 23 ευρω.

Ο υπολογισμός που κάνεις ισχύει μόνο αν μιλάμε για νούμερο που χρησιμοποιειται αποκλειστικα γι'αυτή την προσφορα. Σε καθε αλλη περιπτωση η 5ευρη ανανέωση ανα 3μηνο είναι ουτως ή αλλως αναγκαια για διατήρηση υπολοίπου,προσφορών ή αγορά άλλων πακέτων.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πριν λίγο έλαβε συγγενής μου sms από την Q για την προσφορά 1GB για 8 μήνες με 8€ με προθεσμία να την ενεργοποιήσει μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου αλλά δυστυχώς δεν μπορεί διότι του τρέχει ήδη ο τελευταίος μήνας της ίδιας προσφοράς κ του λήγει στις 15 του μηνός. Πολύ κουλό! Μόνο εάν λάβεις το ενημερωτικό sms σου ενεργοποιείται η προσφορά. Το δοκίμασα στο δικό μου και λέει πως δεν ισχύει η προσφορά για το νούμερο μου

Εσυ εχεις ενεργή την προηγούμενη? Εμενα μου λέει οτι ειναι ήδη ενεργή αν και δεν το έλαβα.

Ο υπολογισμός που κάνεις ισχύει μόνο αν μιλάμε για νούμερο που χρησιμοποιειται αποκλειστικα γι'αυτή την προσφορα. Σε καθε αλλη περιπτωση η 5ευρη ανανέωση ανα 3μηνο είναι ουτως ή αλλως αναγκαια για διατήρηση υπολοίπου,προσφορών ή αγορά άλλων πακέτων.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσυ εχεις ενεργή την προηγούμενη? Εμενα μου λέει οτι ειναι ήδη ενεργή αν και δεν το έλαβα.

εε ναι.. το λεω ηδη στο τελος.

Και εμένα με προθεσμία μέχρι τις 6/2, ενώ η τρέχουσα λήγει 11/2. Ελπίζω να μην έχω θέμα, γιατι θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. :mad:

Κατι δεν υπολόγισαν καλά,γιατι η συγκεκριμένη δεν ξαναενεργοποιείται αν ειναι ηδη ενεργη. Προβλέπω να ξαναέρχεται μήνυμα σε λίγες μέρες με άλλη ημερομηνία.

Νομίζω ότι είμαι απόλυτα σωστός

Οι ενδιάμεσες ανανεώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επόμενη αγορά

Οπότε είναι 8 ευρώ 8 μήνες.

Στον δικό σου υπολογισμό τι γίνονται τα χρήματα της ανανέωσης;

ceb6a664b162a4a608c71a1ee3c24d5d.jpg

Ελπίζω να υπάρξει και άλλη παρτίδα στην προσφορά αλλιώς...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

ceb6a664b162a4a608c71a1ee3c24d5d.jpg

Ελπίζω να υπάρξει και άλλη παρτίδα στην προσφορά αλλιώς...

Sent from my iPhone using Tapatalk

περυσι νομιζω ήρθε 2 ή 3 φορές το μνμ

Εγω μπηκα στην 3η και ληγει 18/2

Μπορεί κάποιος που δεν του ήρθε το μήνυμα να το πάρει;

Κι εγώ το ενεργοποίησα από μήνες πριν, χωρίς να μου έρθει ειδοποίηση. Απλά την 1η μέρα δεν το "πήρε", ενώ τη 2η που δοκίμασα δούλεψε κανονικά. :wacko:

Έστειλα το μήνυμα έχοντας την προσφορά ενεργοποιημένη προ 8μηνου, η οποία λήγει στις 9 του μήνα. Μου ήρθε το μήνυμα

''η περίοδος ενεργοποίησης της προσφοράς έληξε. Καλέστε το 12200 για ενεργοποίηση πακέτου... ''

Άρα δε μπορεί να ενεργοποιηθεί ως τις 6 του μήνα

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο 12000 το εστειλες ετσι? γιατι καποτε εγινε μπερδεμα γιατι ειχε αλλαξει ο τροπος ενεργοποιησης.Αν το 8G στο 12000 απανταει ετσι τωρα,μαλλον πρεπει να την πηραν πισω,γιατι ετσι οπως το εκαναν τωρα δεν εχει νοημα. Θα επρεπε να τη στειλουν μονο σε οσους δεν ειχαν καθολου την προσφορα. Εμενα παντως εξακολουθει να μου λεει οτι ειναι ηδη ενεργη.

Πιθανότατα να την αποσύραν διότι κ σ εμας εδω, το έλαβαν σε νουμερο που ήταν ακομα σε ισχύ η προσφορά (στον τελευταίο μηνα) κ δεν μπορούσε να ενεργοποιηθεί.

[ f i l i p p o s ]

• This topic was unpinned, featured and pinned