Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα κάρτα 10€ στις 24/6 και ενεργοποίησα κάποια πακέτα. Ολα λήγουν 24/7 όπως πρέπει. Το 1GB που μου έδωσε δώρο λόγω 10ευρης ανανέωσης online όμως μου γράφει ότι λήγει 21/7.:confused: Εν τω μεταξύ αν ξαναβάλω 10ευρη κάρτα στις 21/7 για να πάρω το bonus λογικά δεν θα μου το δώσει επειδή δεν πέρασε 1 μήνας. Φουστιά;:mad:

Μάλλον με βλέπω για Cote οριστικώς. Τους βαρέθηκα.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Για δες το καλύτερα. Που ακριβώς λέει λήξη 21/7? Μήπως στο myq app bonus? Υπάρχει 1 mb που προστέθηκε στο υπόλοιπο των mb και χρησιμεύει μαλλον για να αποφεύγονται οι εξτρα χρεώσεις οταν δεν εχεις υπολοιπο απο ιντερνετ. Επειδή ειναι καινουργιο κολπο αυτο δεν αποκλείεται να δειχνει κατι λαθος. Καλυτερα απο Δευτέρα να μιλήσεις με το chat. Στο αλλο που λες,το 1 gb αποδίδεται στην πρώτη ανανέωση του μήνα από 10 ευρω και πάνω.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήρε κανείς το 1 γιγα από την προσφορά των 8 ευρώ? Υποτίθεται (με βαση τις προηγούμενες φορες) οτι θα έμπαινε κάθε μήνα την ώρα που ενεργοποιήθηκε 1η φορα. Ισως αλλαξε τώρα κάτι και το δινει καθε 30 μέρες και όχι κάθε 1η του μήνα. Αν είναι έτσι εγω που το ειχα ενεργοποιησει στις 9 του μήνα θα το πάρω 8/7.

Αρα σωστα το υπεθεσα,σε σενα βεβαια δεν γραφει το myq app bonus οπως εμενα, αλλα στην ουσια δεν υπαρχει προβλημα. Το 1mb ληγει στις 21/7 (σου δειχνει αυτη την ημερομηνία γιατί αυτό λήγει νωρίτερα) και τα υπόλοιπα 989 θα λήξουν 1 μηνα μετα την ανανεωση που εκανες.

Το εγραψα πριν,το βαζουν για να μην χρεωθει 1 ευρω καποιος χωρις πακέτο και μαλλον στις 21/7 θα παρει και αλλη παραταση. Ακομα βασικά δεν εχω δει πως παίζει ακριβώς γιατί ειναι νέο κόλπο.

Σε αλλο νούμερο που δεν εχω άνοιξει τις τελευταίες μέρες δειχνει 0 mb. Δεν εχω ακριβώς καταλαβει πως παίζει.

Edited by kmpatra

Το εγραψα πριν,το βαζουν για να μην χρεωθει 1 ευρω καποιος χωρις πακέτο και μαλλον στις 21/7 θα παρει και αλλη παραταση. Ακομα βασικά δεν εχω δει πως παίζει ακριβώς γιατί ειναι νέο κόλπο.

Σε αλλο νούμερο που δεν εχω άνοιξει τις τελευταίες μέρες δειχνει 0 mb. Δεν εχω ακριβώς καταλαβει πως παίζει.

Άμα θέλουν να μην χρεώνεται ο κόσμος να κάνουν κάτι παρόμοιο με την cosmote αυτά τα κομπογιαννιτικα δεν τα καταλαβαίνω

Και δεύτερο μόνο στην Q έχουν θέμα με την ημερήσια χρέωση... Όχι βέβαια... Γιατί δεν το κάνουν και στο F2G

Μέρες τώρα σας διαβάζω κάτι άλλο παίζει με αυτό το 1MB τι κόλπο τι φρούτο μόνο η WIND ξερει

Σε φίλη μου πάντως που έχει την ειδική προσφορά 1500 προς όλους σε q αριθμό αυτό το 1MB δεν υπάρχει πουθενά...

Εγώ πιστεύω έχει να κάνει με όποιον έχει την προσφορά 1GB X 8 μήνες

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο μονο υποθεσεις μπορούμε να κάνουμε. Φαίνεται οτι κατι δοκιμάζουν,και ξεκινησαν απο την q. Θα δείξει αν επεκταθεί και στο f2g. Η αλήθεια είναι ότι αφού μόνο στην q υπάρχει η προσφορά των 8 ευρώ,ίσως να σχετίζεται με αυτό. Απ'οτι φαίνεται το καθε γίγα θα διαρκεί εξ'αρχης 30 μέρες και δεν θα δίνεται την 1η του μήνα οπως πριν.

Μην τα μπερδεύεις ο ιστός είναι ο ίδιος με την Vodafone σε ορισμένες περιοχές. όχι τα κεραιοσυστήματα. Κάθε μία έχει τα δικά της. (Vodafone - wind) Προτεραιότητα ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ. /F2G /Q

Αυτό με την προτεραιότητα το καταλαβαίνεις όταν καλέσεις κάποιον από F2G και πριν κάνει το γνωστό βομβο ακούγεται 1 ως 3 φορές ένας άλλος ήχος

στο σπίτι μου στο υπόγειο έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο στο F2G να έχω 2 γραμμές και φίλη μου με Q με το ίδιο τηλέφωνο πολλές φορές να δυσκολεύεται να βρει σήμα στο υπόγειο μου....και να χρειάζεται να πάει έξω από το σπίτι για να μπορέσει να μιλήσει.

Ωραίες οι πληροφορίες σου. Thanks! :D

Huawei Nova 5T

Προτεραιότητα ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ. /F2G /Q

δεν ξέρω για τα συμβόλαια αλλά το f2g δεν έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από την Q. Αυτή είναι η δικιά μου εκτίμηση όντας χρήστης και των δύο σε δίκαρτη συσκευή (ή σε ξεχωριστές) έχει τύχει πχ να μην έχει σήμα η f2g ή να μην βγάζει γραμμή και να έχει η q. Η εντύπωσή μου είναι εμπειρική δεν έχω κάνει και μετρήσεις πια πιάνει καλύτερα γιατί το ίδιο πιάνουν. Ισως είναι τυχαίο ή απλά επειδή κάθε μία έχει το δικό της εύρος (ελάχιστο εγγυημένο και ενδεχομένως μέγιστο με κάποιο όριο) κάποια από τις δύο να φτάνει σε κορεσμό μια δεδομένη στιγμή ενώ η άλλη όχι. Το οπόιο μπορεί να συμβεί μεταξύ δύο q ή μεταξύ δύο f2g λόγω κατανομής τους στο δίκτυο (δεν παρακολουθούν όλους τους αριθμούς οι ίδιες κυψέλες στον ίδιο χώρο). Πάντως αν υποθέσω ότι πλέον περισσότεροι δουλεύουν Q card αντί f2g (έτσι καταλαβαίνω από το περιβάλλον μου) τότε βρίσκω λογικό να "μπουκώνει" η q ευκολότερα αλλά δεν (νομίζω) είναι θέμα προτεραιότητας στην f2g.

Τέλος πάντων είναι η αίσθηση μου ότι είναι πολύ παρόμοιες σε δίκτυο q και f2g δλδ.. ίδιες.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Για να μπουκώνει ξεχωριστά η q σε σχεση με το f2g σημαίνει ξεχωριστες προτεραιότητες/ξεχωριστοί πόροι. Και απο τη στιγμη που εστω εμπειρικά εσυ ο ιδιος λες οτι δεν υπάρχει διαφορα,αναιρεις αυτο που λες περι μπουκώματος.

Μονο καποιος γνώστης απο την εταιρεία μπορεί να μας πει σιγουρα αν υπάρχει κατι οσον αφορά την q (ξεχωριστή πλατφόρμα,άλλη προτεραιότητα λόγω εσωτερικού roaming κλπ). Πολλες φορες οι διαφορές οφειλονται στις συσκευές και στις κεραιες τους. Ακομα και σε ελαχιστη αποσταση τα πραγματα μπορει να διαφοροποιηθουν (διαφορετικη κυψελη,ληψη απο αλλη κεραία κλπ)

Για να μπουκώνει ξεχωριστά η q σε σχεση με το f2g σημαίνει ξεχωριστες προτεραιότητες/ξεχωριστοί πόροι. Και απο τη στιγμη που εστω εμπειρικά εσυ ο ιδιος λες οτι δεν υπάρχει διαφορα,αναιρεις αυτο που λες περι μπουκώματος.

Μονο καποιος γνώστης απο την εταιρεία μπορεί να μας πει σιγουρα αν υπάρχει κατι οσον αφορά την q (ξεχωριστή πλατφόρμα,άλλη προτεραιότητα λόγω εσωτερικού roaming κλπ). Πολλες φορες οι διαφορές οφειλονται στις συσκευές και στις κεραιες τους. Ακομα και σε ελαχιστη αποσταση τα πραγματα μπορει να διαφοροποιηθουν (διαφορετικη κυψελη,ληψη απο αλλη κεραία κλπ)

Δες όμως τι λέω παραπάνω για το φαινόμενο που παρατήρησα ίδια συσκευή με την φίλη μου εντελώς διαφορετική συμπεριφορά την ίδια στιγμή ακριβώς στο ίδιο μέρος τα τηλέφωνα μέσα στο σπίτι.

Αναφερόμουν σε αυτά που εγραφε ο keysmith πριν. Για να το διαπιστωσουμε αν ισχύει συνολικα χρειάζονται πολλες δοκιμες σε πολλες περιοχες. Μπορει ανα περιοχη να εφαρμοζονται διαφοροι περιορισμοι που δεν τους ξερουμε. Δεν υπάρχει παντως καποια γενικη διαπιστωση απ'οσα γραφονται εδω,οπως υπήρχε π.χ. στην κοσμοτε οπου πρακτικά φαινόταν ο διαχωρισμός μεταξυ συμβολαίων και καρτοκινητων,με βαση τη μεγαλη διαφορά στην ποιότητα επικοινωνίας.

Πάμε ομως σε θέματα δικτύου εδω και ισως βγαινουμε λιγο offtopic.

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ποια περιοχή συμβαίνει αυτο που περιγράφεις?

Όχι ακριβώς. Δεν καταλάβατε μάλλον. Όπως γράφω..

Το οπόιο μπορεί να συμβεί μεταξύ δύο q ή μεταξύ δύο f2g λόγω κατανομής τους στο δίκτυο

θα καταλάβετε πως ΔΕΝ είναι τόσο απλό να συγκρίνεις δίκτυα παρατηρόντας την συμπεριφορά μία στιγμή. Εννοείται πως και με δυο νούμερα f2g (όπως είχα παλαιότερα πριν το ένα το κάνω q) μπορεί να παρατηρηθεί το φαινόμενο το ένα να μην έχει σήμα ή να μην πιάνει γραμμή και το άλλο να έχει σήμα ή να πιάνει γραμμή. Όταν είσαι σε μία θέση με δύο τηλέφωνα ίδιου δικτύου ίδιες συσκευές ΔΕΝ σημαίνει ότι και οι δύο αριθμοί εξυπηρετούνται από την ίδια κυψέλη (κεραία=κυψέλη ή σταθμός βάσης έτσι τις λέμε).

Σε μία δοθείσα θέση σε "παρακολουθουν" (τον αριθμό σου) 5-6 κυψέλες, δλδ μπορούν να σε "ακούσουν" και να τις "ακούσεις" (τις "πιάνεις" και σε "πιάνουν"). Άλλη πιο κοντά άλλη πιο μακριά αλλά εντός εμβέλειας. Το ΠΟΙΑ όμως ακριβώς σε παρακολουθεί (δλδ θα εξυπηρετήσει την κλήση σου) ΔΕΝ εξαρτάται από εσένα και δεν είναι πάντα η πιο κοντινή. Για λόγους διαμοιρασμού του φόρτου το κινητό σου αλλάζει κυψέλες (το δίκτυο το 'διατάζει' να αλλάξει) και έτσι το σήμα και ενώ η θέση σου είναι σταθερή "παίζει". Σε μία στιγμή λοιπόν δύο ίδια τηλέφωνα με ίδιο δίκτυο δεν πιάνουν το ίδιο καλά.

Αν θέλετε να κάνετε ελέγχους πρέπει αυτές να είναι "στατιστικές" δλδ να μου πείτε τις περισσότερες φορές ή κάτι τέτοιο. Η κουβέντα λοιπόν που κάνουμε είναι τι "αίσθηση" έχουμε. Εγώ λοιπόν έχω την αίσθηση ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια σε θέμα εύρους/χωρητικότητας Q, F2g στις πόλεις που είμαι. Ασφαλώς σε θέμα δικτύου είναι ίδια αυτό δεν έχει λόγο να μην ισχύει. Το δίκτυο/κάλυψη είναι ένα της wind. Δεν λέω είναι έτσι, λέω έτσι μου δίνει εμένα την εντύπωση. :)

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Αναφερόμουν σε αυτά που εγραφε ο keysmith πριν. Για να το διαπιστωσουμε αν ισχύει συνολικα χρειάζονται πολλες δοκιμες σε πολλες περιοχες. Μπορει ανα περιοχη να εφαρμοζονται διαφοροι περιορισμοι που δεν τους ξερουμε. Δεν υπάρχει παντως καποια γενικη διαπιστωση απ'οσα γραφονται εδω,οπως υπήρχε π.χ. στην κοσμοτε οπου πρακτικά φαινόταν ο διαχωρισμός μεταξυ συμβολαίων και καρτοκινητων,με βαση τη μεγαλη διαφορά στην ποιότητα επικοινωνίας.

Πάμε ομως σε θέματα δικτύου εδω και ισως βγαινουμε λιγο offtopic.

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ποια περιοχή συμβαίνει αυτο που περιγράφεις?

Εάν αναφέρεσαι σε μένα

Στην Καλαμάτα

Καλησπέρα, το Q προνομιακό (ειδικής προσφοράς) τι ακριβώς προνόμια έχει; Λεπτά ομιλίας, gb data κλπ; Ευχαριστώ!! Edited by frastgr
frastgr

Καλησπέρα, το Q προνομιακό (ειδικής προσφοράς) τι ακριβώς προνόμια έχει; Λεπτά ομιλίας, gb data κλπ; Ευχαριστώ!!

ειναι σαν το κανονικο το q απλα εχει ενα πακετο με 8,07ε 1500' +1.5 GB

Σήμερα λογικα δεν θα επρεπε να μπει το δεύτερο απο τα 8 mb που αγορασαμε με 8€ για 8 μηνες;
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

ειναι σαν το κανονικο το q απλα εχει ενα πακετο με 8,07ε 1500' +1.5 GB

αυτο που εγραψες ειναι το q international. Το πακετο ειδικης προσφορας ονομαζεται q city ( Γραφει μπροστα "πακετο ειδικης προσφορας ενω το q international μπροστα γραφει οτι δινει δωρο 100 ' προς ολους δωρο για 6 μηνες με καθε ανανεωση 5 ευρω )

Τελικά τι δίνει η "ειδική προσφορα" της Q που είναι αντίστοιχη με την f2go ?

Και ισχύει για 30 μερες?

Ένα vs ..για όποιον ξέρει.. ..

Έχω το 1500αρι του f2go...και με ρωτάνε κάποιοι γνωστοί...αν είναι καλύτερο το πακέτο της q να τους προτείνω αυτό.. ..

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Έχει και τα logo in δώρα και magic numbers πχ...

Ή είναι στεγνό λόγω των παραπάνω ημερών?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει και τα logo in δώρα και magic numbers πχ...

Ή είναι στεγνό λόγω των παραπάνω ημερών?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην Q ποτέ δεν υπήρχαν τα magic και τα log n win

Μόνο στο f2g υπάρχουν...

Edited by oxxy

Οκ κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις με το αντίστοιχο f2go

Απ ότι βλέπω.. ..

• This topic was unpinned, featured and pinned