cmvr Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Μου έχει έρθει και εμένα. Είναι 3λεπτά όπως του f2g ; Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει λάβει κάπιος τέτοιο μήνυμα για 1500 λεπτά προς όλους κάθε μήνα με 8.07 ευρώ τον μήνα ; Γιατί ένας γνωστός μου μου είπε ότι ήρθε πριν λίγο καιρό. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Μου έχει έρθει και εμένα. Μου ηρθε και εμενα, αν και το ειχα ενεργοποιησει παλιοτερα 1-2 φορες, εχει καιρο ομως που δεν το ενεργοποιησα ξανα, ακυρωνεται μετα απο καιρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Σ εμένα δεν ήρθε τίποτα. Πώς ενεργοποιούμε το πρόγραμμα; Στάλθηκε από το LG-H960 μου Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 ειναι αντιστοιχο με το ειδικο/φοιτητικο του f2g που το δινουν ως προσφορα και στους μη φοιτητες.Μονο που στην q διαρκει 30 μερες και κοστιζει 8,07. Και το δινουν σε πολυ λιγοτερους μονο μεσω sms. Αν καποιος δεν λαβει το μηνυμα δεν μπορει να το ενεργοποιησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Είναι 3λεπτά όπως του f2g ; Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Ναι ειναι 3λεπτο αλλα και παλι συμφερει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 ειναι αντιστοιχο με το ειδικο/φοιτητικο του f2g που το δινουν ως προσφορα και στους μη φοιτητες.Μονο που στην q διαρκει 30 μερες και κοστιζει 8,07. Και το δινουν σε πολυ λιγοτερους μονο μεσω sms. Αν καποιος δεν λαβει το μηνυμα δεν μπορει να το ενεργοποιησει. Ναι ειναι 3λεπτο αλλα και παλι συμφερει :) Παιδιά στο f2G μπορείς να το ενεργοποιήσεις 2 φορές στην q μπορείς το ανάλογο ; Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Σ εμένα δεν ήρθε τίποτα. Πώς ενεργοποιούμε το πρόγραμμα; Στάλθηκε από το LG-H960 μου Αυτό το ενεργοποιείς μόνο αν σου έρθει το μνμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Στην Q card υποστηρίζετε η υπηρεσία της twin sim; Αν ναι με πιο τρόπο και κόστος. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 (edited) Στην Q card υποστηρίζετε η υπηρεσία της twin sim; Αν ναι με πιο τρόπο και κόστος. Ευχαριστώ. Όχι δεν υποστηρίζει ούτε η q ούτε το f2g μόνο σε συμβόλαιο στην wind με πάγιο 3.05 ευρώ το μηνα ένας Θεός ξέρει γιατί δεν το κάνουν ενώ η άλλες δύο το έχουν εδώ και χρόνια. 3 χρόνια κράζω με όλους τους τρόπους αλλά τίποτα Και πάντα ακούω εκείνο το γελοίο που λενε Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας της επιθυμίες τον πελατών μας θα το προωθήσουμε 3 χρόνια το προωθούν Χε χε αξιόπιστη εταιρεία σου λέει μετα !!! Edited January 4, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Εχω ενα παλιο νούμερο Q card Πως μπορώ να δω Εάν έχει το πρόγραμμα των 1500??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 800 500 0200 για παράπονα και βλάβες για κινητή (χωρίς χρέωση). Θα καλέσεις αρκετές φορές μέχρι να βεβαιωθείς πως καταχώρισαν την βλάβη (δωρεάν είναι άλλωστε η κλήση) σε ευχαριστω αδερφε, θα προσπαθησω... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 παιδια πως μπορω να κανω τσατ με την Q ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 (edited) κανεις login στο myq.gr και κατω δεξια εχει αναλογη ενδειξη,10 το πρωι ως 4 το απογευμα τις εργασιμες ημερες. edit @ 00:07 ειδα οτι δινει το f2g 1 gb για το ΣΚ και ειπα να δοκιμασω και στην q. Δινει λοιπόν το γνωστό 1 γιγα με μηνυμα 1 στο 12200. Edited January 6, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Καλησπερα.Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να συνδεομαι χωρις wifi;Δηλαδη παω στα ονοματα σημειου προσβασης; Εχω δωρεαν κατι MB αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε να τα ξοδεψω εαν χρειαστει. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Καλησπερα.Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να συνδεομαι χωρις wifi;Δηλαδη παω στα ονοματα σημειου προσβασης; Εχω δωρεαν κατι MB αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε να τα ξοδεψω εαν χρειαστει. πηγαινε στο σαιτ της Q και διαβασε τις faq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 πηγαινε στο σαιτ της Q και διαβασε τις faq Καλημέρα.Πηγα είδα τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα...Μήπως θέλει κάποια ενεργοποίηση από αυτούς; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Το apn το πέρασες χειροκίνητα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Το apn το πέρασες χειροκίνητα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι βρε φιλε μου ολα χειροκινητα τα εκανα...θα με σκασει.Κατι μου ξεφευγει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Τι εκανες ακριβως? Reboot εκανες στη συσκευή? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Τι εκανες ακριβως? Reboot εκανες στη συσκευή? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ρυθμίσεις > Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας > Ονόματα σημείων πρόσβασης > Επιλέγουμε “Νέο APN” Όνομα: Q Internet APN: myq MCC: 202 MNC: 09 Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά Πρεπει να ανοιξω πρωτα τα δεδομενα μηπως και μετα να τα κανω; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Ρυθμίσεις > Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας > Ονόματα σημείων πρόσβασης > Επιλέγουμε “Νέο APN” Όνομα: Q Internet APN: myq MCC: 202 MNC: 09 Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά Πρεπει να ανοιξω πρωτα τα δεδομενα μηπως και μετα να τα κανω; Εχεις ενεργή την περιαγωγή; Γιατί η Q την θέλει ανοικτή για να δουλέψουν τα δεδομένα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Αααα λοιπον κλεινω το wifi.Ανοιγω την Περιαγωγη Δεδομένων κ τα Δεδομενα και μετα τα φτιαχνω; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 βάλε τις ρυθμίσεις σώσε το και μετά άνοιξε δεδομένα και περιαγωγή και τέλος. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 βάλε τις ρυθμίσεις σώσε το και μετά άνοιξε δεδομένα και περιαγωγή και τέλος. Αυτο. Κανε και ένα reboot να σαι σίγουρος Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Ρυθμίσεις > Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας > Ονόματα σημείων πρόσβασης > Επιλέγουμε “Νέο APN” Όνομα: Q Internet APN: myq MCC: 202 MNC: 09 Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά Πρεπει να ανοιξω πρωτα τα δεδομενα μηπως και μετα να τα κανω; Τυπος APN:Default Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts