Jump to content

AnGeLLuS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AnGeLLuS

  • Ημ. Γέννησης 11/01/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Q

AnGeLLuS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σε ευχαριστω αδερφε, θα προσπαθησω... !
  2. Καλησπέρα και καλή χρονιά.... μια ερώτηση μόνο... μένω στην Καρδία περιοχή έξω από Θεσσαλονίκη και έχω πρόβλημα με το τηλεφωνικό σήμα. Έχω καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι έχει γενικά πρόβλημα στην περιοχή μου αλλά και στις περιοχές της Επανωμής, Περαίας, Τριλόφου, Σχολάρι, κλπ κλπ. Μου είπαν ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι σαν αίτηση/παράπονο στο site της Wind αλλά δεν το βρίσκω πουθενά την συγκεκριμένη επιλογή. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό ή τζάμπα κόπος που ρωτάω εδώ?
  3. Την 8.1 θα την πάρεις πιο γρήγορα με developers preview... Για το diagnosis δεν γνωρίζω κάτι σχετικό...
  4. είναι σίγουρο ότι δουλεύει έτσι ?
  5. Ψάξε λίγο πιο πάνω σε αυτό το θέμα το αναφέρουν και άλλοι... Ειδάλλως πάνε google και γράψε change CSC ή κάπως έτσι και θα σου βγάλει τον κωδικό που πρέπει να πληκτρολογήσεις.
  6. CSC: ATO ή AUT έρχονται πιο γρήγορα τα update...
  7. και εμένα μάλλον μου έρχεται γιατί αργεί πάρα πολύ να κάνει αναζήτηση του update... οπότε επιβεβαιώνω και εγώ με csc AUT... !\ Άκυρο... όχι μάλλον... μου έρχεται... κάνω τώρα λήψη !!
  8. Αδερφέ με σώζεις αν βρεις οδηγό να δουλεύει και σε windows 8.1 64bit
  9. Δοκίμασε να σβήσεις την σύνδεση που έχει αποθηκευμενη στην συσκευή σου και ξανά συνδεσου. Όσο για το σήμα που λες για το router zte το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να κανεις μια επαναφορά ρυθμίσεων στο router και ξανά καντες βήμα βήμα μέχρι να ξανά δημιουργηθεί το πρόβλημα που έχεις με το κινητό αν όχι είσαι εντάξει..
  10. Τι είναι αυτό πάλι ? Δεν το ξέρω... Ανέβα πιο πάνω στα ποστ.. Έχει ερωτηθεί και έχει απαντηθεί 2 φορές...
  11. Ψάξε στο google να ξανά βάλεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις
  12. Καλό... Μαρεσε... Χαχαχα. Κάπως έτσι είναι... Αλλά εγώ είμαι της άλλης άποψης... Αν κάτι δουλεύει άψογα ΜΗΝ το πειράζεις για να το κανεις ακόμα καλύτερο.. Αν έχει όμως κάποια προβλήματα που ίσως αποβούν κακόβουλα για την πορεία της ασφαλειας ή της "ζωής" ενός προγράμματος πρέπει να το πειράξεις αλλά τουλάχιστον πρόσεξε να μην το βγάλεις "OFF".. :)
  13. Βίντεο, Tapatalk, OneDrive, Alpha Bank Mobile Banking έχουν ενημέρωση !
  14. http://m.wpcentral.com/windows-phone-81-preview-users-dont-need-downgrade-their-os-will-get-final-release-next-week?utm_source=wpc&utm_medium=twitter
  15. Και εγώ θέλω να κάνω downgrade αλλά με τα windows 8.1 δεν μπορώ... Έχω θέμα με τον usb driver που κάνει επικοινωνία με το προγραμμα... ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πολύ πολύ να βάλω virtual box και windows 7 και να ξαναπροσπαθησω...
×
×
  • Create New...