gtsip Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Πάντως αν δεν το δώσουν και για τον Σεπτέμβρη θα τους τηλεφωνήσω απειλώντας τους με καταγγελία στην ΕΕΤΤ γιατί η προσφορά τους ήταν για 8 μήνες από Φλεβάρη έως και Σεπτέμβρη και όχι για 7.(Εγώ το Γενάρη δεν πήρα μπόνους...τα sms που μου είχαν στείλει θα τα κρατήσω ως αποδεικτικά στοιχεία).Και καλώ όλους σας να κάνετε το ίδιο...μόνο έτσι συμμορφωνονται.... Κανετε λαθος. Πεσαμε θυματα μικροαπτης τησ Q. Η τελευταια μερα αγορας αυτης της προσφορας ηταν 31 Ιανουαριου 2015. Θυμαμαι την ειχα ενεργοποιησει 25 Γεναρη. Αμεσως μου ειχε ερθει (υποπτα) 1GB δωρο , το οποιο εληξε την 1 Φλεβαρη. Ο 8ος μηνας που ψαχνετε, ειναι ο Γεναρης! Ουσιαστικα ηταν προσφορα για 7 μηνεσ κ κατο μερες! Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Κρατάω το νούμερο Κιού μέχρι να λήξει το 6μηνο. Εαν μέχρι τότε δώσει ξανά 7μηνο με 8 ευρω, ίσως βάλω κάρτα να το ενεργοποιήσω. Προσωπικά δε βρίσκω άλλο λόγο να έχω Κιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) Στο δεύτερο κινητό μου που έχω την Q, μου ήρθε αυτό το μήνυμα. Πρώτη φορά έρχεται ή κάνω λάθος; Τελείωσε η προσφορά όπως φαίνεται... :( Edited September 1, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Κρατάω το νούμερο Κιού μέχρι να λήξει το 6μηνο. Εαν μέχρι τότε δώσει ξανά 7μηνο με 8 ευρω, ίσως βάλω κάρτα να το ενεργοποιήσω. Προσωπικά δε βρίσκω άλλο λόγο να έχω Κιού. Εμείς έχουμε, γιαυτό και διαβάζουμε το παρόν νήμα. Δεν βοηθάς την οικονομία της συζήτησης με το τι ενδιαφέρει εσένα, μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να δώσεις λόγο σε κανέναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Κρατάω το νούμερο Κιού μέχρι να λήξει το 6μηνο. Εαν μέχρι τότε δώσει ξανά 7μηνο με 8 ευρω, ίσως βάλω κάρτα να το ενεργοποιήσω. Προσωπικά δε βρίσκω άλλο λόγο να έχω Κιού. Βασικά, πού ακριβώς να πας; Από q (και frog), όλες ακριβότερες είναι... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) Στο δεύτερο κινητό μου που έχω την Q, μου ήρθε αυτό το μήνυμα. Πρώτη φορά έρχεται ή κάνω λάθος; Τελείωσε η προσφορά όπως φαίνεται... :( αυτο αφορα το δωρεν gb του Αυγούστου ήρθε και σε μενα πριν λιγο,και ειχε ερθει και τον προηγουμενο μηνα. Απ'οτι είδα πιο πριν δεν ερχόταν. Πάντως την προσφορα αυτή την είχα ενεργοποιήσει 26/1 και ειχε δωσει 1 γιγα με την ενεργοποιηση και αλλο 1 την 1/2.Τώρα πως ακριβώς μετράνε τους μήνες για να αποδόσουν την προσφορα δεν ξερω,θεωρητικα θα επρεπε να δωθεί και αυτο το μηνα Edited September 1, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) Όλο καινούρια κόλπα σκαρφιζονται.. Χθες έβαλα 11 ευρώ με PayPal κ δωσαν 500 gb αντί για 1000 κ το βάλανε σε ένα υπόλοιπο που λήγει μεθαύριο! Στάλθηκε από το MI 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 1, 2016 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) Κρατάω το νούμερο Κιού μέχρι να λήξει το 6μηνο. Εαν μέχρι τότε δώσει ξανά 7μηνο με 8 ευρω, ίσως βάλω κάρτα να το ενεργοποιήσω. Προσωπικά δε βρίσκω άλλο λόγο να έχω Κιού. Κι εγώ το ίδιο θα κάνω. Έκανε χαζομάρα η WIND, που άφησε την προσφορά να λήξει, χωρίς να βγάλει καινούργια. Τώρα η Q δε μου χρειάζεται πια, γιατί την είχα σαν 3η. Έχω άλλους 2 αριθμούς με φοιτητικά πακέτα. Σε αυτό τον αριθμό δε με καλεί κανείς, παρά μόνο η Cosmote, για να φύγω από την Q και να πάω να κάνω ένα γελοίο συμβόλαιο με 25€! :lol: Το 6μηνο λήγει τέλη Νοεμβρίου. Θα δωρισω τα 4,2€ υπόλοιπο σε κάποιο ίδρυμα και δε βάζω ποτέ ξανά κάρτα... Edited September 1, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 πανε τα mb γμτ. ημουν ξένοιαστος καθε μηνα για το ιντερνετ... 13899 δε μπορώ να καλεσω απο q? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ίσως με το countdown offer να θεωρούν πως δεν χρειάζεται να βγάλουν άλλη προσφορά για ιντερνετ αφού θα βολεύονται όλοι με το 1€ Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 7 η ώρα και ακόμα δεν μου ήρθε μήνυμα για το δώρο 1gb από την προσφορά με τα 8€. Το βλέπω να έληξε. Κλείστε δεδομένα και apn πριν τις 12 μην σας φάνε άδικα το 1€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Πάπαλα το 1Giga, λοιπόν; Έληξε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) Τέλος!! :clap: (αν δε φαίνονται καλά οι εικόνες, κάντε κλικ πάνω τους) Edited September 1, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ενημερώστε....... και γω πιστευω θα μας το δωσουν ΚΑΙ τον σεπτεμβρη! οχι τιποτε αλλο, δεν έχω και όρεξη να ζηταω πίσω το ευρω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Κλείσε τα δεδομένα, κλείσε την περιαγωγή δεδομένων και άλλαξε το APN. Πήγε 00:00 της 1/9. Έσο έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 :'( εσβησα απν, έκλεισα δεδομενα. ακομη και το roaming. κριμα ρε γμτ. παντως καλα ηταν για οσο κρατησε! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 :'( εσβησα απν, έκλεισα δεδομενα. ακομη και το roaming. κριμα ρε γμτ. παντως καλα ηταν για οσο κρατησε! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ακόμα καλύτ€ρο (για τη Wind, βεβαίως, βεβαίως) το 1,01€ daily που θα'χουν χρέωση σε sms αύριο. Π€ρισσοτ€ρα από το 1€/μήνα που στοίχισε αυτή η προσφορά της Q για 8 μήνες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Δεν βλεπω και καμια καλη προσφορα για MB. Μολις εβαλα μια δεκαευρη μεσω εφαρμογης και τσιμπησα το δωρο 500 mb και μετα με βλεπω με τα 3ευρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 εαν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει: εαν βάλω 10ε σε κατάστημα στο τέλος του μήνα (1η ανανεωση του μηνα, άρα 1000' και 1gb) και μετά από 5 μερες που θα εχει μπει ο επόμενος μήνας βαλω παλι 10 απο κατάστημα (πάλι 1η ανανέωση του μήνα, με διάφορα 5 ημερών), θα παρω παλι τα ιδια μπονους, ή ειναι κάθε 30 μερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 μεχρι στιγμης ΔΕΝ ηρθε κάποιο σμσ χρεωσης daily internet, ούτε μειωθηκε το υπολοιπο. τυχαιο, το εφτιαξαν? θα δείξει.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 μεχρι στιγμης ΔΕΝ ηρθε κάποιο σμσ χρεωσης daily internet, ούτε μειωθηκε το υπολοιπο. τυχαιο, το εφτιαξαν? θα δείξει.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Θα σου'χε έρθει ως το μεσημέρι σήμερα (ΑΝ ήταν για χτες 1/9). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 να τα μας.... δε λεγαμε κάτι αλλο???? 1.01€ εξαφανιστηκε απο το υπολοιπο μου. σμσ ΔΕΝ ηρθε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 να τα μας.... δε λεγαμε κάτι αλλο???? 1.01€ εξαφανιστηκε απο το υπολοιπο μου. σμσ ΔΕΝ ηρθε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Άρα θα'ρθει αύριο το sms. Δεν αφορά την 1/9 {αλλά, πες μας ποιά μέρα αφορά}. Αφορά την 2/9. Έκλεισες ("καλά") την περιαγωγή και άλλαξες (όχι έσβησες) το APN; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 οταν ερθει θα ενημερωσω για τη μερα. εκλεισα καλα την περιαγωγή και απλα εσβησα το απν Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Την πάτησα :( https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160903/d5df73d3eca683088ab7842fd86b454c.jpg Sent from my HM 1S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Μια από τα ίδια με κλειστά δεδομένα, κλειστή περιαγωγή δεδομένων και αλλαγμένο apn. Αν υπάρχει ομαδική καταγγελία σε Ε.Τ.Τ. ινστιτούτα καταναλωτών και αρμόδιο υπουργείο μήπως τελικά διορθωθούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts