alfa Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Παιδιά, όσοι έχετε να ανανεώσετε πάνω από 90 ημέρες, στείλτε κανονικά το μήνυμα για το 1 GB. Η προϋπόθεση ανανέωσης δεν ισχύει, όπως σωστά το φαντάστηκα. Ενώ έχω να ανανεώσω από την 1η Ιανουαρίου, πήρα κανονικά το 1 GB. τι ακριβως εννοεις? δεν καταλαβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Παιδιά, όσοι έχετε να ανανεώσετε πάνω από 90 ημέρες, στείλτε κανονικά το μήνυμα για το 1 GB. Η προϋπόθεση ανανέωσης δεν ισχύει, όπως σωστά το φαντάστηκα. Ενώ έχω να ανανεώσω από την 1η Ιανουαρίου, πήρα κανονικά το 1 GB. Ποιο μηνυμα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Έχει δωρεάν 1gb για το ΣΚ,το γράφει η ανακοίνωση με τις αυξήσεις. Ενεργοποίηση με sms 1 στο 12410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Αυξήσεις των βασικών χρεώσεων ομιλίας και SMS, προς Ελλάδα και εξωτερικό: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=427 Δύο θετικά (ας το πούμε): (1) Δε χάλασαν την ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο βασική εθνική χρέωση ομιλίας, όσο κι'αν την αύξησαν. (2) Δεν πήγαν την τιμή του SMS στα 0,19€ (αλλά στα 0,14€) και για την Q, όπως έκανε η Voda, για το ανταγωνιστικό της Q (υποτίθεται, λέμε τώρα) international. Αυτο αφορα μονο τα sms προς το εξωτερικο. Προς το εσωτερικο παραμενει τα 0,1€/sms, προς το παρον τουλαχιστον μεχρι την επομενη φορα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Νομίζω πως δεν είναι έτσι. Αφού γράφει πιο κάτω πως από 27/6 : "*Επιπλέον, αυξάνεται η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων προς Ελλάδα και διεθνείς προορισμούς (SMS) καθώς διαμορφώνεται από 0,10€ σε 0,14€." Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Μηνύματα διαγράφτηκαν . Για το ποια είναι η καλύτερη καρτοκινητή σας παραπέμπω στο forum http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361813 εκεί μπορείτε να πείτε την άποψη σας. Εδώ μιλάμε για την Q και μόνο για αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Το πακέτο των €3 που έρχεται με γραπτό μήνυμα για 200' και 1GB internet στο 12410 μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο όταν σκάει το SMS; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Το πακέτο των €3 που έρχεται με γραπτό μήνυμα για 200' και 1GB internet στο 12410 μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο όταν σκάει το SMS; Δε χάνεις τίποτα: Στείλε 21 στο 12410 να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Το πακέτο των €3 που έρχεται με γραπτό μήνυμα για 200' και 1GB internet στο 12410 μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο όταν σκάει το SMS; Ναι, αν δεν ερθει μνμ δεν μπορεις να το παρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Όταν συμπαθείς μια εταιρεία , δεν την αφήνεις ακόμα κι αν ακριβείνει ελαφρώς κάποια στιγμή........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Νομίζω πως δεν είναι έτσι. Αφού γράφει πιο κάτω πως από 27/6 : "*Επιπλέον, αυξάνεται η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων προς Ελλάδα και διεθνείς προορισμούς (SMS) καθώς διαμορφώνεται από 0,10€ σε 0,14€." Sent from my XT1562 Ναι όντως αυξάνεται και προς τα ελληνικά δίκτυα. Διάβασα το " Η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς ξένα δίκτυα για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής Q αυξάνεται από 0,10€/SMS σε 0,14€/SMS." Και δεν φαντάστηκα ότι θα κάνουν αύξηση και σε άλλο σημείο του κειμένου για το ίδιο θέμα! Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Βασικά είναι τόσα πολλά αυτά που γράφει, για Q και wind ξεχωριστά, που είναι λογικό με την πρώτη ανάγνωση να μην τα δεις όλα... Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Με την κατάργηση της περιαγωγής θα χαθεί κ ενα μεγάλο μέρος εσόδων το οποίο προσπαθούν να καλύψουν με αυτές τις αυξήσεις. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ναι αλλά είναι παράλογο να τιμωρείς αυτούς που χρησιμοποιούν την υπηρεσία sms (καλοί πελάτες) ενώ άλλοι που δεν χρησιμοποιούν sms αλλα messaging apps για την ίδια δουλειά είναι στο απυρόβλητο. Αν το σμσ είναι να μίνει ζωντανό θα έπρεπε να έχει τιμή 0,04E/sms και σε πακέτα να πάει στο 0,01 ανάλογα τη χρήση. Στα 0,14 και 0,19 απλά το σκοτώνεις και τσατίζεις κάποιους τα χρησιμοποιούν ακόμα, αλλά θα τα παρατήσουν και αυτοί. Είναι επίσης γελοίο κάρτα εξωτερικού σε roamming να πληρώνει sms φτηνότερα στο δίκτυο που την φιλοξενεί από τους πελάτες του δικτύου του ίδιου. :mad: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Aκούω διάφορους που λένε ότι περιμένουν πως και πως την κατάργηση της περιαγωγής για να πάρουν νούμερο από άλλη χώρα που είναι φθηνότερο. Ωστόσο αν έχω διαβάσει σωστά, δεν θα το αφήσουν έτσι ελεύθερο εντελώς, αλλά θα έχουν πολιτική ορθής χρήσης (π.χ. ομιλία 500'). Μήπως δεν είναι τόσο απλό, ειδικά αν κάποιος μιλάει παραπάνω ξέρω'γω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cafeblack Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Aκούω διάφορους που λένε ότι περιμένουν πως και πως την κατάργηση της περιαγωγής για να πάρουν νούμερο από άλλη χώρα που είναι φθηνότερο. Ωστόσο αν έχω διαβάσει σωστά, δεν θα το αφήσουν έτσι ελεύθερο εντελώς, αλλά θα έχουν πολιτική ορθής χρήσης (π.χ. ομιλία 500'). Μήπως δεν είναι τόσο απλό, ειδικά αν κάποιος μιλάει παραπάνω ξέρω'γω; τεχνικά δεν είναι εφικτό, το κλασσικό 'ραδιο αρβύλα' που λένε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ναι αλλά είναι παράλογο να τιμωρείς αυτούς που χρησιμοποιούν την υπηρεσία sms (καλοί πελάτες) ενώ άλλοι που δεν χρησιμοποιούν sms αλλα messaging apps για την ίδια δουλειά είναι στο απυρόβλητο. Αν το σμσ είναι να μίνει ζωντανό θα έπρεπε να έχει τιμή 0,04E/sms και σε πακέτα να πάει στο 0,01 ανάλογα τη χρήση. Στα 0,14 και 0,19 απλά το σκοτώνεις και τσατίζεις κάποιους τα χρησιμοποιούν ακόμα, αλλά θα τα παρατήσουν και αυτοί. Είναι επίσης γελοίο κάρτα εξωτερικού σε roamming να πληρώνει sms φτηνότερα στο δίκτυο που την φιλοξενεί από τους πελάτες του δικτύου του ίδιου. :mad: Παράλογο δεν είναι. Ξέρουν ότι σχεδόν όλοι πλέον χρησιμοποιούν ίντερνετ, και sms μόνο για ώρα ανάγκης (Όποιος δεν το κάνει, δικό του πρόβλημα). Έτσι αυξάνουν το κόστος μιας υπηρεσίας που χρησιμοποιείται σπάνια, για να μην επιβαρύνουν κοστολογικά τις υπηρεσίες που χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος (ιντερνετ). Είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν για το συμφέρον του πελάτη αλλά κι από επιχειρηματικής άποψης. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά μην ξεχνάμε πως ενα μεγάλο μερος της πελατιακής βάσης των εταιριών ειναι άτομα που δεν ειναι τεχνολογικά εξοικειωμένα με smartphones και internet. Μπορεί όσοι βρίσκονται στο myphone να ξέρουν τα κατατόπια αλλά δεν αποτελούν την πλειοψηφία, ευτυχώς ή δυστυχώς. Συνεπώς μπορεί κάτι τέτοιο να μην επηρεάζει άμεσα εμάς που χρησιμοποιούμε περισσότερο το online messaging (facebook, whatsapp, viber, dosms, voip κτλ) επηρεάζει ομως αρκετό κόσμο που χρησιμοποιεί τον παραδοσιακό τρόπο αποστολής μηνυμάτων κι ας έχει τελευταίας τεχνολογίας κινητά... Η κατάργηση της περιαγωγής σίγουρα θα εφαρμοστεί υπο όρους. Θα ήταν αστείο να νομίζουμε οτι με ξένες sim θα έχουμε οικονομική τηλεφωνία εντός Ελλάδας εναντι των ελληνικών. Για τις δικές μου τις ανάγκες και χρήση η Q ειναι η πιο οικονομική απο όλες τις άλλες, σίγουρα δεν μου αρέσουν οι αυξήσεις αλλά δεν με πειράζει να στείλω ένα sms κατα 4cent ακριβότερο απο τη στιγμή που sms στέλνω μια στο εξάμηνο! Απο ένα σημείο και μετά λέγεται "στηρίζω την εταιρία που με συμφέρει οικονομικά" update: Σχετικά με το Ιντερνετ, σήμερα παρατήρησα πως επειδή είχα 50λεπτά στον λογαριασμό μου , δεν με χρεώσε με 1€ ημερήσιου ιντερνετ για την λίγη χρήση που έκανα. Πρέπει όμως να με χρέωσε ανα ΚΒ που κατανάλωσα γιατί απο 50λεπτά τώρα εχω μολις 8 λεπτά. Άρα μαλλον όταν έχεις υπόλοιπο κάτω του 1€ και δεν μπορεί να σου χρεώσεί ημερήσιο ιντερνετ, σε χρεώνει ανα ΚΒ μέχρι να μηδενιστεί το υπόλοιπο και να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις μετά δωρεάν FB και Whatsapp. Edited May 29, 2016 by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά μην ξεχνάμε πως ενα μεγάλο μερος της πελατιακής βάσης των εταιριών ειναι άτομα που δεν ειναι τεχνολογικά εξοικειωμένα με smartphones και internet. Μπορεί όσοι βρίσκονται στο myphone να ξέρουν τα κατατόπια αλλά δεν αποτελούν την πλειοψηφία, ευτυχώς ή δυστυχώς. Συνεπώς μπορεί κάτι τέτοιο να μην επηρεάζει άμεσα εμάς που χρησιμοποιούμε περισσότερο το online messaging (facebook, whatsapp, viber, dosms, voip κτλ) επηρεάζει ομως αρκετό κόσμο που χρησιμοποιεί τον παραδοσιακό τρόπο αποστολής μηνυμάτων κι ας έχει τελευταίας τεχνολογίας κινητά... Η κατάργηση της περιαγωγής σίγουρα θα εφαρμοστεί υπο όρους. Θα ήταν αστείο να νομίζουμε οτι με ξένες sim θα έχουμε οικονομική τηλεφωνία εντός Ελλάδας εναντι των ελληνικών. Για τις δικές μου τις ανάγκες και χρήση η Q ειναι η πιο οικονομική απο όλες τις άλλες, σίγουρα δεν μου αρέσουν οι αυξήσεις αλλά δεν με πειράζει να στείλω ένα sms κατα 4cent ακριβότερο απο τη στιγμή που sms στέλνω μια στο εξάμηνο! Απο ένα σημείο και μετά λέγεται "στηρίζω την εταιρία που με συμφέρει οικονομικά" Τα άτομα που δεν είναι τεχνολογικά εξοικειωμένα, στέλνουν ελάχιστα sms τον μήνα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 update: Σχετικά με το Ιντερνετ, σήμερα παρατήρησα πως επειδή είχα 50λεπτά στον λογαριασμό μου , δεν με χρεώσε με 1€ ημερήσιου ιντερνετ για την λίγη χρήση που έκανα. Πρέπει όμως να με χρέωσε ανα ΚΒ που κατανάλωσα γιατί απο 50λεπτά τώρα εχω μολις 8 λεπτά. Άρα μαλλον όταν έχεις υπόλοιπο κάτω του 1€ και δεν μπορεί να σου χρεώσεί ημερήσιο ιντερνετ, σε χρεώνει ανα ΚΒ μέχρι να μηδενιστεί το υπόλοιπο και να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις μετά δωρεάν FB και Whatsapp. Δεν έβαλες το δωρεάν 1GB για το ΣΚ; Η χρέωση 1€/10ΜΒ ισχύει στη Wind ΜΟΝΟ αν υπάρχει εκείνη τη στιγμή της χρέωσης ενεργοποιημένο πακέτο ΜΒ χωρίς υπόλοιπο ΜΒ για χρήση (0 ΜΒ). Αλλιώς (αν δεν υπάρχει ενεργοποιημένο πακέτο ΜΒ) είναι 1€ daily interenet. Δεν το'ξερα αυτό που λες αν το υπόλοιπο είναι <1€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Δεν έβαλες το δωρεάν 1GB για το ΣΚ; Η χρέωση 1€/10ΜΒ ισχύει στη Wind ΜΟΝΟ αν υπάρχει εκείνη τη στιγμή της χρέωσης ενεργοποιημένο πακέτο ΜΒ χωρίς υπόλοιπο ΜΒ για χρήση (0 ΜΒ). Αλλιώς (αν δεν υπάρχει ενεργοποιημένο πακέτο ΜΒ) είναι 1€ daily interenet. Δεν το'ξερα αυτό που λες αν το υπόλοιπο είναι <1€. Η χρήση του ιντερνετ εκτός πακέτου έγινε την Παρασκευή που δεν μπορούσε να ενεργοποιηθεί το 1GB του ΣΚ Θέλει λιγάκι προσοχή πάντως... μαλλον ισχύει αυτό που παρατήρησα... για υπόλοιπα μικρότερα του 1€ γίνεται χρέωση ανα ΚΒ και όχι 1€ ημερήσιου ιντερνετ. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Η χρήση του ιντερνετ εκτός πακέτου έγινε την Παρασκευή που δεν μπορούσε να ενεργοποιηθεί το 1GB του ΣΚ Θέλει λιγάκι προσοχή πάντως... μαλλον ισχύει αυτό που παρατήρησα... για υπόλοιπα μικρότερα του 1€ γίνεται χρέωση ανα ΚΒ και όχι 1€ ημερήσιου ιντερνετ. Σε μένα, και σε f2g και σε Q, αν έχεις κάτω από 1€ δε μπαίνει ίντερνετ, παρά μόνο στα δωρεάν whatsapp και facebook. Το χω κάνει και στης μάνας μου για να χει whatsapp χωρίς πακέτο δεδομένων, και αν επιχειρησει να μπει αλλού η ίδια ή το android, δεν φορτώνει. και δε χρεώνεται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Σε μένα, και σε f2g και σε Q, αν έχεις κάτω από 1€ δε μπαίνει ίντερνετ, παρά μόνο στα δωρεάν whatsapp και facebook. Το χω κάνει και στης μάνας μου για να χει whatsapp χωρίς πακέτο δεδομένων, και αν επιχειρησει να μπει αλλού η ίδια ή το android, δεν φορτώνει. και δε χρεώνεται Πως το έκανες αυτό; Μήπως είχε λήξει η χρονική διάρκεια του πακέτου; Σ'εμένα λήγει 1 Ιουνίου το πακέτο αλλά έφαγα τα ΜΒ νωρίτερα κ εξακολουθούσε να μπαίνει στο ιντερνετ την Παρασκευή , πριν ενεργοποιήσω το 1GB του ΣΚ... απο 50λεπτά έπεσε στα 8 λεπτά το υπόλοιπο. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Πως το έκανες αυτό; Μήπως είχε λήξει η χρονική διάρκεια του πακέτου; Σ'εμένα λήγει 1 Ιουνίου το πακέτο αλλά έφαγα τα ΜΒ νωρίτερα κ εξακολουθούσε να μπαίνει στο ιντερνετ την Παρασκευή , πριν ενεργοποιήσω το 1GB του ΣΚ... απο 50λεπτά έπεσε στα 8 λεπτά το υπόλοιπο.Εγώ αναφέρομαι σε περίπτωση όπου δεν υπήρχε καν αγορασμένο πακέκο, και υπόλοιπο κάτω από 1€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Πως το έκανες αυτό; Μήπως είχε λήξει η χρονική διάρκεια του πακέτου; Σ'εμένα λήγει 1 Ιουνίου το πακέτο αλλά έφαγα τα ΜΒ νωρίτερα κ εξακολουθούσε να μπαίνει στο ιντερνετ την Παρασκευή , πριν ενεργοποιήσω το 1GB του ΣΚ... απο 50λεπτά έπεσε στα 8 λεπτά το υπόλοιπο. Εεεε πες το αυτό Αφού στο'πα: Η χρέωση 1€/10ΜΒ ισχύει στη Wind ΜΟΝΟ αν υπάρχει εκείνη τη στιγμή της χρέωσης ενεργοποιημένο πακέτο ΜΒ χωρίς υπόλοιπο ΜΒ για χρήση (0 ΜΒ). Αλλιώς (αν δεν υπάρχει ενεργοποιημένο πακέτο ΜΒ) είναι 1€ daily interenet. Στη Wind: -0,42€ σημαίνει ότι κατανάλωσες 4,2ΜΒ εντός χρονικής διάρκειας ισχύος πακέτου ενώ σου είχαν μηδενιστεί/καταναλωθεί όλα τα ΜΒ. Έχω φάει και 30€ έτσι, καταναλώνοντας 300ΜΒ εντός χρονικής διάρκειας ισχύος πακέτου ενώ μου είχαν μηδενιστεί/καταναλωθεί όλα τα ΜΒ. Στη C-Ote είναι ακόμα χειρότερα: 1+€/1ΜΒ!! Edited May 29, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts