Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας,

θέλω να ρωτήσω αν συμφέρει η αλλαγή από Cosmokarta -> Q:

Yφιστάμενο Πακέτο: Cosmokarta παλιό 9= 400' προς όλους με χρέωση 3 ε. για ανανέωση των 10 ε. για ένα μήνα/ 2 αγαπημένοι αριθμοί (με χρέωση 0,01 ε./1min.) Τα 400' προς όλους δεν τα καταναλώνω ποτέ.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν χρειάζομαι μια 10ευρη κάρτα κάθε μήνα γιατί τα ευρώ που απομένουν μετά τη λήξη του μήνα εξαφανίζονται σε dt.

Στόχος: μετακίνηση σε φθηνότερη λύση.

Eπικοινωνιακές Aνάγκες: σύντομες συνδιαλέξεις κάτω του 3λεπτου 3-4 τη μέρα προς όλους.

Ερώτηση: θα μου προτείνατε την Q για τις παραπάνω ανάγκες; Πόσα ευρώ/μήνα θα χρειάζομαι για 100' ή 200' ομιλίας;

Ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκριση.

με online αγορά πακέτων απο το myq χρειάζεσαι 3 ευρώ για 100' ομιλίας προς όλους.Το πακέτο αυτό μπορεί μέσα στον ημερολογιακό μήνα να ενεργοποιηθεί ως 4 φορες δηλ. μέγιστο μέσα στο μήνα 12 ευρώ για 400' με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο και όχι ανά λεπτό ή τρίλεπτο. Το κάθε πακέτο που ενεργοποιείς έχει διάρκεια 30 μέρες. Οπότε για 100' καθαρά λεπτά ομιλίας σου χρειάζονται 3 ευρώ και για 200' 6 ευρώ,και φυσικά η 2η ενεργοποίηση μπορεί να γίνεται όταν τελειωσει το πρώτο πακέτο άρα με 6 ευρώ μπορεί να βγάλεις και παραπάνω από μήνα.

και να μην ξεχναμε και τα 500ΜΒ (ή 1γιγα με ανανεωση online ή σε καταστημα) που δινει σε καθε ανανεωση 10ευρη + τα λεπτα προς Q

επίσης με κάθε ανανέωση στο κατάστημα από 2/6 (η οποία θα επιβαρύνεται με 30cent) θα έχεις και 120' προς σταθερά (ή 120 mb αν σε ενδιαφέρει και το ιντερνετ)

επίσης με κάθε ανανέωση στο κατάστημα από 2/6 (η οποία θα επιβαρύνεται με 30cent) θα έχεις και 120' προς σταθερά (ή 120 mb αν σε ενδιαφέρει και το ιντερνετ)

εξηγησε το λιγο καλυτερα αυτο, καλο φαινεται...:rolleyes:

εξηγησε το λιγο καλυτερα αυτο, καλο φαινεται...:rolleyes:

Εχει επισης με 2€ 250MB και αμα το ενεργοποιεις απο το MyQ εχεις αλλα 150MB Bonus.Επισης να ξερεις οτι η Wind δεν εχει και την καλυτερη καλυψη σε σχεση με την Cosmote.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εχει επισης με 2€ 250MB και αμα το ενεργοποιεις απο το MyQ εχεις αλλα 150MB Bonus.Επισης να ξερεις οτι η Wind δεν εχει και την καλυτερη καλυψη σε σχεση με την Cosmote.

αυτο με το ιντερνετ ισχυει ήδη.

Τωρα θα χρεωνει με 30 λεπτα την ανανεωση απο το καταστημα, οποτε ουσιαστικα θα δινει με 30 λεπτα 120' προς σταθερα, δεν ειναι κι ασχημα εστω κι αν η ελαχιστη χρεωση θα ειναι ανα 3'

για τους συνδρομητές Q ως bonus καταστημάτων, θα αποδίδoνται είτε 120 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα (2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ), με εξαίρεση τις κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: Σύντομους κωδικούς, προσωπικό τηλεφωνητή, τηλεφωνικού καταλόγου κλπ) με διάρκεια 30 ημέρες και κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα τρία λεπτά, είτε 120 ΜΒ για χρήση Mobile Internet, με διάρκεια 30 ημέρες και κατανάλωση ανά ΚΒ.

τα 120ΜΒ ουσιαστικα θα εχουν νοημα αν βαλεις 5€, αφου στα 10€ σου δινει 1 Giga

Αντίστοιχα, για τους συνδρομητές Q ως bonus καταστημάτων, θα αποδίδoνται είτε 120 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα (2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ), με εξαίρεση τις κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: Σύντομους κωδικούς, προσωπικό τηλεφωνητή, τηλεφωνικού καταλόγου κλπ) με διάρκεια 30 ημέρες και κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα τρία λεπτά, είτε 120 ΜΒ για χρήση Mobile Internet, με διάρκεια 30 ημέρες και κατανάλωση ανά ΚΒ.

αυτο με τα bold.... δεν μου αρεσε καθολου, ειναι το πρωτο βημα για εισαγωγη της ελαχιστης χρεωσεις στην Q?

αυτο με το ιντερνετ ισχυει ήδη.

Τωρα θα χρεωνει με 30 λεπτα την ανανεωση απο το καταστημα, οποτε ουσιαστικα θα δινει με 30 λεπτα 120' προς σταθερα, δεν ειναι κι ασχημα εστω κι αν η ελαχιστη χρεωση θα ειναι ανα 3'

Για να μην μπερδευτει καποιος, το "τωρα" ειναι απο τις 2/6 και μετα.

τα 120ΜΒ ουσιαστικα θα εχουν νοημα αν βαλεις 5€, αφου στα 10€ σου δινει 1 Giga

Κατσε να δουμε 1/6 αν θα ανανεωσει την προσφορα με το 1GB, γιατι δεν αποκλειεται να το κοψει.

αυτο με τα bold.... δεν μου αρεσε καθολου, ειναι το πρωτο βημα για εισαγωγη της ελαχιστης χρεωσεις στην Q?

Και παλαιοτερα οταν εδινε bonus ομιλιας απο το καταστημα ειχε 3λεπτη ελαχιστη χρεωση. Βεβαια τοτε ηταν δωρεαν.

Και τα 120' προς όλους που παίρνουμε από το σταθερό το ίδιο είναι. δεν είναι κάτι καινούριο η τρίλεπτη χρέωση σε bonus. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

σε ειδοποίησαν τηλεφωνικά ή με αλλον τρόπο?Δεν βλέπω τους νικητές στη σελίδα ούτε στο fb.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τα μπόνους για τα οποία δεν μεσολαβεί αγορά πακέτου (όπως αυτό των καταστημάτων ή του συνδυασμού με σταθερό) ειναι πάντα με τρίλεπτη κατανάλωση.

Edited by kmpatra

σε ειδοποίησαν τηλεφωνικά ή με αλλον τρόπο?Δεν βλέπω τους νικητές στη σελίδα ούτε στο fb.

Ναι, τηλεφωνικά.

Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει μεταφορα υπολοιπου απο Q σε Q ετσι?

αυτό που κάνει η wind είναι βλακεία θα έπρεπε να γίνετε με μήνυμα και σε wind και σε q και αναλλάξ q σε wind και το αντίθετο το έχει το παρατημένο frog σε κοσμοτέ και δεν το έχει η wind/q καθόλου

Πάρε την εξυπηρέτηση πελ κάπου είχα διαβάζει ότι το είχε κάνει ενα παλικάρι και του τα μετέφεραν

δεν ξέρω κατά ποσο ειναι σίγουρο αυτό

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ήρθε και η δωροεπιταγή από το Be happy Be Q!

Πως ακριβως την πηρες;Πες μου την διαδικασια,να κερδισω και εγω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδιά μία βοήθεια, παρέλαβα από Κίνα πριν 4 μέρες το meizu mx4 και έβαλα την κάρτα sim που στο άλλο μου τηλέφωνο (kolina 100 +) λειτουργεί άψογα και δεν έχω ίντερνετ 3g 4g έστειλα μήνυμα στην q ίντερνετ στο19234 και μου απάντησαν, Q card η υπηρεσία δεν υποστηρίζετε από την συσκευή σάς Edited by paptas

πηρα κ εφαγα ακυρο....

πραγματικα λογος να φυγεις... ακου δεν γινεται μεταφορα υπολοιπου.... :down:

σου ειπα και παραπάνω είναι χαζομάρα αυτο τι να τους πεις ότι είναι @@@@@@@. κερδισμένη θα ήταν να το έβαζαν όπως στην κοσμοτέ με 20 cent χρέωση

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Φίλη μου πήγε σήμερα στο κατάστημα Wind Ιωαννίνων, ζήτησε φορητότητα σε Q, κάναν τα χαρτιά, υπογραφές κτλ, και της ζήτησαν 10 ευρώ!

Αρνήθηκε να πληρώσει, της είπαν οκ, έλα σε 2 μέρες που θα σου δώσουμε τη SIM.....

:blink::blink::blink:

Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

Φίλη μου πήγε σήμερα στο κατάστημα Wind Ιωαννίνων, ζήτησε φορητότητα σε Q, κάναν τα χαρτιά, υπογραφές κτλ, και της ζήτησαν 10 ευρώ!

Αρνήθηκε να πληρώσει, της είπαν οκ, έλα σε 2 μέρες που θα σου δώσουμε τη SIM.....

:blink::blink::blink:

Tα 10€ ειν στην ουσία κάρτα που της βάζουν όταν της δίνουν τη νέα κάρτα.αν δε τα πληρώσει τώρα, θα τα πληρώσει μετά για να βάλει κάρτα

Το σκέφτηκα αργότερα αυτό για να είμαι ειλικρινής, αλλά η υπάλληλος εκεί δεν της είπε ότι ουσιαστικά πρόκειται για φόρτωμα υπολοίπου. Ο τρόπος που το διατύπωσε ήταν "Η φορητότητα κοστίζει 10 ευρώ"

Λογικά όμως έχεις δίκιο gerstavros2

Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

Το σκέφτηκα αργότερα αυτό για να είμαι ειλικρινής, αλλά η υπάλληλος εκεί δεν της είπε ότι ουσιαστικά πρόκειται για φόρτωμα υπολοίπου. Ο τρόπος που το διατύπωσε ήταν "Η φορητότητα κοστίζει 10 ευρώ"

Λογικά όμως έχεις δίκιο gerstavros2

Aντιμετώπισα κι εγω την ίδια περίπτωση και μου είπαν τα 10 ευρώ θα μπουν σε 3 μήνες, 3,33 το μήνα

το καθε καταστημα λεει τις δικες του μουφες,αυθαιρετα.Και οταν τους ξεμπροστιασεις τα μαζευουν οπως οπως,σα να μη συμβαινει τιποτα..απαραδεκτοι,οχι οι υπαλληλοι,αυτοι γραμμες ακολουθουν,δεν δουλευουν με ποσοστα επι των πωλησεων φανταζομαι, αλλα τα ταβερνοαφεντικα,που φυσικα και δεν θα τους πετυχεις ποτε εκει για να τα ακουσουν μια καλη

Υπάρχει κόστος φορητότητας 10€ που πιστώνεται το 3ο μήνα για 30 ημέρες κι όχι αγορά πακέτου. Τώρα αυτά που λένε κάποιοι παραπάνω αν πάρεις απόδειξη δεν ισχύει τίποτα!