Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα προσθεσεις 6 μηνες απ την ημερομηνια που γραφει στο myq(οταν εκανες ανανωση δηλαδη)

και μη το αφηνεις τελευταια στιγμη ;) κανε ανανεωση κανα μηνα νωριτερα

Κάτι τέτοιο λέω να κάνω ούτως η άλλος!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάλεσε στο 1225 να ακούσεις το χρηματικό σου υπόλοιπο σου και αμέσως μετά από αυτό, σου αναφέρει την ημερομηνία λήξης της σύνδεσής σου. Αυτή η ημερομηνία είναι ακριβώς ένα εξάμηνο από τη ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσής σου.

mr_47 Αυτό που λες αν κατάλαβα καλά είναι για το πότε λήγουν τα χρήματα που έχεις στην κάρτα σου, δηλαδή ένα εξάμηνο από τότε που ανανέωσες! Όμως το νούμερο έχω την εντύπωση ότι το κρατάς για ένα χρόνο από την τελευταία ανανέωση..

1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

mr_47 Αυτό που λες αν κατάλαβα καλά είναι για το πότε λήγουν τα χρήματα που έχεις στην κάρτα σου, δηλαδή ένα εξάμηνο από τότε που ανανέωσες! Όμως το νούμερο έχω την εντύπωση ότι το κρατάς για ένα χρόνο από την τελευταία ανανέωση..

Α. Είχα την εντύπωση ότι μαζί με τα χρήματα, καταργείται και ο αριθμός,

Huawei Nova 5T

:!:ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ. Ρε παιδιά πως ενεργοποιείται η υπηρεσία ειδοποίησης με sms των χαμένων κλήσεων; Ξαφνικά διαπίστωσα πως στο νούμερό μου Q δεν έρχονται πια sms με όσους μου τηλεφωνούν όταν το έχω κλειστό το κινητό. :!:

:!:ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ. Ρε παιδιά πως ενεργοποιείται η υπηρεσία ειδοποίησης με sms των χαμένων κλήσεων; Ξαφνικά διαπίστωσα πως στο νούμερό μου Q δεν έρχονται πια sms με όσους μου τηλεφωνούν όταν το έχω κλειστό το κινητό. :!:

Μπαίνεις εδώ: http://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/upiresies/upiresies-diktuou/ στις λοιπές υπηρεσίες.

Η απάντηση στο ερώτημα σου αφορά την επιλογή Q-Who Called Δες Ποιός Πήρε

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Μετά κάποιοι κατηγορούν το fb. Βρε καλά που το έχουμε, εργαλείο είναι! :)

Είναι όντως, για πολλούς επαγγελματίες και εταιρίες όπως wind που το χρησιμοποιούν για customer support, ανακοινώσεις κλπ

Ρε παιδια βρειτε μου καμμια λυση να δουλεψω κι εγω ο ερμος το 3g. Δεν το καταφερα ποτε παρ ολο που εχω κανει χειροκινητα τις ρυθμισεις σε απειρους συνδυασμους..

Ο παροχος μου ειναι Q και τις ρυθμισεις τις πηρα απο εδω http://www.insomnia.gr/top...ις-internet/ ποστ #3.

Εχω 4.2.2 και εχω τσεκαρει data enabled και Data roaming και εχω ξετσεκαρει το Use only 2G Networks.

Αυτα εκανα αλλα δεν μπαινει με τιποτα. Δεν εμφανιζεται τιποτα απολυτως στην status bar, ουτε R ουτε Η ουτε Η+

Any idea pls?

Υ.Γ. Διαβασα λιγο πιο πισω οτι επρεπε να διαγραψω τη λεξη Internet απο το APN και πετυχε..thanks to Forum !!

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Mια βοηθεια.

Μπαινω στο my q και ενω ειχα 5,3 € ενεργοποιω το πακετο προς ολους.Μου βγαζει σφαλμα οτι η σελιδα δεν ειναι διαθεσιμη ξαναπροσπαθηστε αργοτερα.

Μπαινω μετα απο 1/2 ωρα βλεπω το ιδιο υπολοιπο χωρις να εγινε καμια εναργοποιηση.

Ξανακανω την ιδια διαδικασια και μου γραφει οτι δεν εχω διαθεσιμο υπολοιπο.τι μπορω να κανω?

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Ρε παιδια βρειτε μου καμμια λυση να δουλεψω κι εγω ο ερμος το 3g. Δεν το καταφερα ποτε παρ ολο που εχω κανει χειροκινητα τις ρυθμισεις σε απειρους συνδυασμους..

Ο παροχος μου ειναι Q και τις ρυθμισεις τις πηρα απο εδω http://www.insomnia.gr/top...ις-internet/ ποστ #3.

Εχω 4.2.2 και εχω τσεκαρει data enabled και Data roaming και εχω ξετσεκαρει το Use only 2G Networks.

Αυτα εκανα αλλα δεν μπαινει με τιποτα. Δεν εμφανιζεται τιποτα απολυτως στην status bar, ουτε R ουτε Η ουτε Η+

Any idea pls?

Δες εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5486600#post5486600

μόλις δεις της ρυθμίσεις ότι ειναι όπως της έχει στο ποστ τότε σιγουρέψου ξανά ότι έχεις ενεργοποιημένη την περιαγωγή δεδομένων.

ειναι το ποιο common error..

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Mια βοηθεια.

Μπαινω στο my q και ενω ειχα 5,3 € ενεργοποιω το πακετο προς ολους.Μου βγαζει σφαλμα οτι η σελιδα δεν ειναι διαθεσιμη ξαναπροσπαθηστε αργοτερα.

Μπαινω μετα απο 1/2 ωρα βλεπω το ιδιο υπολοιπο χωρις να εγινε καμια εναργοποιηση.

Ξανακανω την ιδια διαδικασια και μου γραφει οτι δεν εχω διαθεσιμο υπολοιπο.τι μπορω να κανω?

Κάθε φορά που κολάει το MYQ αλλάζω την γλώσσα από την πρώτη σελίδα από Αγγλικά σε Ελληνικά ή αντίστροφα. Και πάντα επανέρχεται η σωστή ένδειξη.

κατι πολυ απλο που το ξεχναμε τωρα με το online: παιρνουμε στο 1225 για να ακούσουμε τι υπολοιπο εχουμε και τι πακετο ειναι ενεργοποιημένο.

ευχαριστω

θα τα δοκιμασω να δω.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Δες εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5486600#post5486600

μόλις δεις της ρυθμίσεις ότι ειναι όπως της έχει στο ποστ τότε σιγουρέψου ξανά ότι έχεις ενεργοποιημένη την περιαγωγή δεδομένων.

ειναι το ποιο common error..

Σε ευχαριστω για την προσπαθεια αλλα μολις 2 λεπτα πριν μου γραψεις το ειχα καταφερει οπως αναφερω στο Υ.Γ. (με τη βοηθεια του φορουμ μας φυσικα ;)).

Ενα πραγμα ομως δεν καταλαβαινω, συμφωνα με ΟΛΕΣ τις αναφορες που εχω δει εδω κι εκει σχετικα με τις εν λογω ρυθμισεις, στη θεση "τυπος APN" γραφουν οτι βαζουμε "Internet", αλλα μονο αφήνοντάς το κενο καταφερα εγω να εχω συνδεση. Μονο στο δικο μου τηλεφωνο συμβαινει ??

Κατι αλλο που θελω να ρωτησω σε ολους, ισως χαζομαρα, μετα απο ενα χρονο χρησης του Android καταφερα να συνδεθω με 3G, ομως το βλεπω παρα πολυ αργο, χρειαζεται περιπου μισο λεπτο για να ανοιξει η αρχικη σελιδα του browser (meteo.gr), αλλα και ολες οι σελιδες στα ιδια χαλια ειναι. Μπορει να ειναι θεμα ρυθμισης του τηλεφωνου να κανω κατι, η ειναι θεμα κακης περιοχης οποτε δεν γινεται τιποτα?

Ευχαριστω

Edited by guideman

Δοκίμασε να πας σε άλλο δωμάτιο, μπορεί να βοηθήσει :lol:

Το 3G δίκτυο της Wind είναι κάπως...ασταθές, για να το πω ευγενικά.

Σε ευχαριστω για την προσπαθεια αλλα μολις 2 λεπτα πριν μου γραψεις το ειχα καταφερει οπως αναφερω στο Υ.Γ. (με τη βοηθεια του φορουμ μας φυσικα ;)).

Ενα πραγμα ομως δεν καταλαβαινω, συμφωνα με ΟΛΕΣ τις αναφορες που εχω δει εδω κι εκει σχετικα με τις εν λογω ρυθμισεις, στη θεση "τυπος APN" γραφουν οτι βαζουμε "Internet", αλλα μονο αφήνοντάς το κενο καταφερα εγω να εχω συνδεση. Μονο στο δικο μου τηλεφωνο συμβαινει ??

Κατι αλλο που θελω να ρωτησω σε ολους, ισως χαζομαρα, μετα απο ενα χρονο χρησης του Android καταφερα να συνδεθω με 3G, ομως το βλεπω παρα πολυ αργο, χρειαζεται περιπου μισο λεπτο για να ανοιξει η αρχικη σελιδα του browser (meteo.gr), αλλα και ολες οι σελιδες στα ιδια χαλια ειναι. Μπορει να ειναι θεμα ρυθμισης του τηλεφωνου να κανω κατι, η ειναι θεμα κακης περιοχης οποτε δεν γινεται τιποτα?

Ευχαριστω

μαλλον εχει επιλεγμενη την επιλογη 2g/3g και πηγαινει μονο του σε 2g.Επελεξε 3g only και αν δεν φτιαξει μαλλον δεν εχεις καλη καλυψη 3g.Πραγμα συνηθισμενο για wind..

Επιλογη 2G/3G δεν εχω. Εχω μονο τσεκαρισμα 2G που ειναι ηδη ξετσεκαρισμενο.

Μηπως εννοεις επιλογη WCDMA/GSM? Τετοια υπαρχει. Να το παω δηλαδη στο GSM only? (Sorry αν ρωταω χαζομαρα αλλα δεν το κατεχω το αθλημα του 3G..:confused:)

Edited by guideman

Αν έχει WCDMA Only εκεί να το πας.

Επειδή και εγώ δεν έχω δει ποτέ, στην Αθήνα, την ένδειξη 3G στο κινητό (f2g), και το έχω στην επιλογή GSM/WCDMA, θα πιάσω αλλάζοντας σε "Μόνο WCDMA" ή θα έχω άλλες παρενέργειες;

Καλησπέρα σε όλους, μπορώ να κάνω τον αριθμό μου κιου microsim; Εαν ναι, α) πόσο κοστίζει, β) πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί, γ) ακυρώνεται η άλλη σιμ; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Προχθές έκανα τελικά τη μεταφορά απο συμβόλαιο σε Q και η κοπέλα που πήρε τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει την παραγγελία με ρώτησε αν θέλω micro ή κανονική SIM οπότε, ναι, δίνουν.

Αν έχει WCDMA Only εκεί να το πας.
Όταν επιλέξω WCDMA only, δεν έχω τίποτα, ούτε τηλεφωνικό σήμα ούτε 3G...

Καλησπέρα σε όλους, μπορώ να κάνω τον αριθμό μου κιου microsim; Εαν ναι, α) πόσο κοστίζει, β) πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί, γ) ακυρώνεται η άλλη σιμ; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Ναι μπορείς σε οποιοδήποτε κατάστημα Wind, χρεώνεσαι 5 ευρώ για την microSIM, η διαδικασία γίνεται άμεσα σε 2 λεπτά και ναι η παλιά σου ακυρώνεται

Ναι μπορείς σε οποιοδήποτε κατάστημα Wind, χρεώνεσαι 5 ευρώ για την microSIM, η διαδικασία γίνεται άμεσα σε 2 λεπτά και ναι η παλιά σου ακυρώνεται

Ευχαριστώ πολύ!

Χρειάζομαι τη Βοήθεια σας.

Δε μπορώ να ενεργοποιήσω data σε μια κάρτα q .

Δε μπορώ να ν βρω από θα ενεργοποιήσω το roaming...

Έχει κανένας κινητό με miui για να μου πει πως γίνεται;

Το apn είναι myq , δε νομίζω να χρειάζεται και κάτι άλλο, σωστά;

Ευχαριστώ

Αυτό είναι το 3G. Πιθανολογώ πως δεν έχει σήμα στο χώρο που βρίσκεσαι.
Δηλαδη υπονοεις οτι αν αλλαξω περιοχη θα εχω 3G (μονον) στην επιλογη WCDMA only?

Ειναι γεγονος οτι εδω στην δουλεια και το τηλεφωνικο σημα ερχεται με το ζορι..

• This topic was unpinned, featured and pinned