nikoseggo Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ούτε στον στρυμωνικο κόλπο έχει 3g Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 είμαι έτοιμος μετά από το 1994 να πάω σε κάρτα και έλεγα αφού έχω ακούσει τόσα και τόσα για το σήμα της κοσμοτε να την έκανα για κοσμοκαρτα αλλά αυτό το τρίλεπτο που χρεώνουν στην αρχή με προβληματίζει! γι'αυτό σκέφτηκα την Q.σε αυτήν βέβαια με προβληματίζει το σήμα όπως ξέρω από την wind αλλά και την βοντα που σχετικά χάλια είναι το 3g τους όποτε ακόμα το σκέφτομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyNet Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Προσπαθώ να κάνω setup ένα Mi-Fi με κάρτα της Q αλλά με παιδεύει. *99# είναι αυτό που χρειάζεται για κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 είμαι έτοιμος μετά από το 1994 να πάω σε κάρτα και έλεγα αφού έχω ακούσει τόσα και τόσα για το σήμα της κοσμοτε να την έκανα για κοσμοκαρτα αλλά αυτό το τρίλεπτο που χρεώνουν στην αρχή με προβληματίζει! γι'αυτό σκέφτηκα την Q.σε αυτήν βέβαια με προβληματίζει το σήμα όπως ξέρω από την wind αλλά και την βοντα που σχετικά χάλια είναι το 3g τους όποτε ακόμα το σκέφτομαι! Και εγώ από το 1997 σε συμβόλαιο ήμουν αλλά το άλλαξα πριν 45 μέρες και είδα μεγάλη διαφορά στην τσέπη μου. Πλήρωνα περίπου 27€ + 15€ η γυναίκα μου (με τις επιδοτήσεις πάντα) και τώρα έχω βάλει 5*3€ για ομιλία προς όλους + 2*3€ το άλλο και είμαι σε ενάμιση μήνα χρήσης με 21€, νομίζω ότι είναι αρκετά καλά και μιλάω πολύ. Ασε που στην επόμενη ανανέωση θα πάρω τον διπλασιασμό του Πρώτου Θέμα, εάν ισχύει ακόμα... Όσον αφορά το 3g στα Γιάννενα κανένα πρόβλημα αλλά πχ στην Σάμο που είμαι τώρα δεν έχει. Δεν είμαι μέσα στην Σάμο αλλά στο Πυθαγόρειο δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 είμαι έτοιμος μετά από το 1994 να πάω σε κάρτα και έλεγα αφού έχω ακούσει τόσα και τόσα για το σήμα της κοσμοτε να την έκανα για κοσμοκαρτα αλλά αυτό το τρίλεπτο που χρεώνουν στην αρχή με προβληματίζει! γι'αυτό σκέφτηκα την Q.σε αυτήν βέβαια με προβληματίζει το σήμα όπως ξέρω από την wind αλλά και την βοντα που σχετικά χάλια είναι το 3g τους όποτε ακόμα το σκέφτομαι! Με τη χρέωση της Q κάνεις όντως τρελή οικονομία-και από σήμα γενικώς δεν έχω ιδιαιτερο παράπονο. Στη Σεριφο που ήμουν το ΣΚ έπιανε H+ και σε απομακρυσμένες παραλίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) μου φαίνεται στο δικαρτο κινητό μου θα βάλω μια Q και μια κοσμοκαρτα για κάποιο διάστημα να δω στα σημεία που πάω ποια εταιρία έχει το καλύτερο σήμα πέραν βέβαια της καλύτερης ανά δευτερόλεπτο χρέωσης της q! Edited July 21, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ρόδο και Κρήτη πάντως εμένα με σκασανε... Σήμα ελάχιστο και όχι παντού (και φυσικά όχι 3g) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Και Λευκαδα, σε πολλες περιοχες η wind ειναι ανυπαρκτη. Καθολου σημα. Δεν μιλαω για την πολη αλλα για τα γυρω γυρω. H cosmote εκει ειχε σημα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Εγώ έχω 2 κάρτες frog και q. Έξω από Τρίπολη η φρογκ έχει σήμα Η ενώ η q G... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλησπέρα. Γίνεται να μεταφέρουμε χρηματικό υπόλοιπο από έναν αριθμό Q σε έναν άλλο; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλησπέρα. Γίνεται να μεταφέρουμε χρηματικό υπόλοιπο από έναν αριθμό Q σε έναν άλλο; Όχι ποτέ δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα στην Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Όχι ποτέ δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα στην Q Κρίμα. Thanks! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδιά με την προσφορά του θέματος ουσιαστικά παίρνουμε με 12€ μια κάρτα ανανέωσης 20€ και βάζοντάς την παίρνουμε extra 500ΜΒ +1000' για Q Αν κάναμε 10€ online ανανέωση ή από κατάστημα WIND θα παίρναμε 1000ΜΒ + 1000' προς Q +120' προς WIND Το extra bonus +120' προς WIND μπορούμε να τα πάρουμε κάπως μέσω της προσφοράς του θέματος; Ή τα +500ΜΒ επιπλέον που δίνει η ανανέωση Online ή από κατάστημα WIND; Φαντάζομαι όχι, αλλά είπα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς κάτι παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Έκανα ανανέωση και κατά λάθος ενεργοποίησα το πακέτο των 14 ευρω:(:(:(:(..μπορώ να κάνω κάτι για το λάθος μου;πατησα κατά λάθος το 5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Έκανα ανανέωση και κατά λάθος ενεργοποίησα το πακέτο των 14 ευρω:(:(:(:(..μπορώ να κάνω κάτι για το λάθος μου;πατησα κατά λάθος το 5... Πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και ζήτα να στο ακυρώσουν, εφόσον δεν έχεις κάνει καμία χρήση , μου το έχουν κάνει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και ζήτα να στο ακυρώσουν, εφόσον δεν έχεις κάνει καμία χρήση , μου το έχουν κάνει Αυτό ακριβώς έκανα και προωθησαν το αίτημα να εξεταστεί από το αρμόδιο τμήμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Κάθε πότε ενημερώνεται η online ένδειξη υπολοίπου χρόνου; Τηλεφωνικά λέει το τρέχων κανονικά, στο site δείχνει το χθεσινό... Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Κάθε πότε ενημερώνεται η online ένδειξη υπολοίπου χρόνου; Τηλεφωνικά λέει το τρέχων κανονικά, στο site δείχνει το χθεσινό... Κάθε φορά που μου κολάει το site πάω στην αλλαγή γλώσσας απο Ελληνικά σε Αγγλικά ή ανάποδα και επανέρχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Σωστός, ευχαριστώ! Το εικονίδιο ανανέωσης δίπλα στη γραμμή 'Τελευταία ενημέρωση' μάλλον διακοσμητικό είναι. Edited July 27, 2014 by kalligator Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 καλησπερα εβαλα 5 ευρω και μου εδωσε bonus 5 ευρω για σταθερα κινητα με διαρκεια 1 μηνα ,απλα δεν μπορω να βρω πως ακουω το υπολοιπο απο αυτα τα δωρεαν ευρω ουτε στο ιντερνετ μου το δειχνει...αν ξερει καποιος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Κάποια στιγμή έλαβα από την Q το εξής μήνυμα:Μονο για σένα 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο&ισχύ 30 ημέρες μόνο με 3€.Στείλε 13 στο 12410 έως 31/8 Ξέρει κάποιος αν μπορεί να ενεργοποιηθεί περισσότερες από μια φορές μέχρι 31/8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Κάποια στιγμή έλαβα από την Q το εξής μήνυμα:Μονο για σένα 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο&ισχύ 30 ημέρες μόνο με 3€.Στείλε 13 στο 12410 έως 31/8 Ξέρει κάποιος αν μπορεί να ενεργοποιηθεί περισσότερες από μια φορές μέχρι 31/8; εγω το ενεργοποίησα μια φορά πριν 20 μέρες και μια σήμερα αλλά μου είχε έρθει ξανά το μνμ.δεν ξέρω αν παίζει ρολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Δουλεύει και για όσους δεν έλαβαν το μήνυμα άραγε; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Δουλεύει και για όσους δεν έλαβαν το μήνυμα άραγε; Εγω τωρα το δοκιμασα και ελαβα απαντηση οτι "η προσφορα δεν ειναι διαθεσιμη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nologo Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τα λεπτά ομιλίας που δεν καταναλώνονται κατά την διάρκεια του μήνα δεν μεταφέρονται στον επόμενο. Καλημερα Αν ενεργοποιησω σημερα το πακετο 3€ ΤΟ ALL εχω 30 μερες η 1 μερα να το καταναλωσω; Παντου στη σελιδα χρησιμοποιει 30 μερες εκτος απο εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts