Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είμαι έτοιμος μετά από το 1994 να πάω σε κάρτα και έλεγα αφού έχω ακούσει τόσα και τόσα για το σήμα της κοσμοτε να την έκανα για κοσμοκαρτα αλλά αυτό το τρίλεπτο που χρεώνουν στην αρχή με προβληματίζει! γι'αυτό σκέφτηκα την Q.σε αυτήν βέβαια με προβληματίζει το σήμα όπως ξέρω από την wind αλλά και την βοντα που σχετικά χάλια είναι το 3g τους όποτε ακόμα το σκέφτομαι!

Προσπαθώ να κάνω setup ένα Mi-Fi με κάρτα της Q αλλά με παιδεύει.

*99# είναι αυτό που χρειάζεται για κλήση;

είμαι έτοιμος μετά από το 1994 να πάω σε κάρτα και έλεγα αφού έχω ακούσει τόσα και τόσα για το σήμα της κοσμοτε να την έκανα για κοσμοκαρτα αλλά αυτό το τρίλεπτο που χρεώνουν στην αρχή με προβληματίζει! γι'αυτό σκέφτηκα την Q.σε αυτήν βέβαια με προβληματίζει το σήμα όπως ξέρω από την wind αλλά και την βοντα που σχετικά χάλια είναι το 3g τους όποτε ακόμα το σκέφτομαι!

Και εγώ από το 1997 σε συμβόλαιο ήμουν αλλά το άλλαξα πριν 45 μέρες και είδα μεγάλη διαφορά στην τσέπη μου.

Πλήρωνα περίπου 27€ + 15€ η γυναίκα μου (με τις επιδοτήσεις πάντα) και τώρα έχω βάλει 5*3€ για ομιλία προς όλους + 2*3€ το άλλο και είμαι σε ενάμιση μήνα χρήσης με 21€, νομίζω ότι είναι αρκετά καλά και μιλάω πολύ.

Ασε που στην επόμενη ανανέωση θα πάρω τον διπλασιασμό του Πρώτου Θέμα, εάν ισχύει ακόμα...

Όσον αφορά το 3g στα Γιάννενα κανένα πρόβλημα αλλά πχ στην Σάμο που είμαι τώρα δεν έχει. Δεν είμαι μέσα στην Σάμο αλλά στο Πυθαγόρειο δεν έχει.

Με τη χρέωση της Q κάνεις όντως τρελή οικονομία-και από σήμα γενικώς δεν έχω ιδιαιτερο παράπονο. Στη Σεριφο που ήμουν το ΣΚ έπιανε H+ και σε απομακρυσμένες παραλίες!

μου φαίνεται στο δικαρτο κινητό μου θα βάλω μια Q και μια κοσμοκαρτα για κάποιο διάστημα να δω στα σημεία που πάω ποια εταιρία έχει το καλύτερο σήμα πέραν βέβαια της καλύτερης ανά δευτερόλεπτο χρέωσης της q! Edited by fuorigioco1981

Και Λευκαδα, σε πολλες περιοχες η wind ειναι ανυπαρκτη. Καθολου σημα. Δεν μιλαω για την πολη αλλα για τα γυρω γυρω. H cosmote εκει ειχε σημα.

Καλησπέρα. Γίνεται να μεταφέρουμε χρηματικό υπόλοιπο από έναν αριθμό Q σε έναν άλλο;

Όχι ποτέ δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα στην Q

Παιδιά με την προσφορά του θέματος ουσιαστικά παίρνουμε με 12€ μια κάρτα ανανέωσης 20€ και βάζοντάς την παίρνουμε extra 500ΜΒ +1000' για Q

Αν κάναμε 10€ online ανανέωση ή από κατάστημα WIND θα παίρναμε 1000ΜΒ + 1000' προς Q +120' προς WIND

Το extra bonus +120' προς WIND μπορούμε να τα πάρουμε κάπως μέσω της προσφοράς του θέματος; Ή τα +500ΜΒ επιπλέον που δίνει η ανανέωση Online ή από κατάστημα WIND;

Φαντάζομαι όχι, αλλά είπα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς κάτι παραπάνω

Έκανα ανανέωση και κατά λάθος ενεργοποίησα το πακέτο των 14 ευρω:(:(:(:(..μπορώ να κάνω κάτι για το λάθος μου;πατησα κατά λάθος το 5...

Έκανα ανανέωση και κατά λάθος ενεργοποίησα το πακέτο των 14 ευρω:(:(:(:(..μπορώ να κάνω κάτι για το λάθος μου;πατησα κατά λάθος το 5...

Πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και ζήτα να στο ακυρώσουν, εφόσον δεν έχεις κάνει καμία χρήση , μου το έχουν κάνει

Πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και ζήτα να στο ακυρώσουν, εφόσον δεν έχεις κάνει καμία χρήση , μου το έχουν κάνει

Αυτό ακριβώς έκανα και προωθησαν το αίτημα να εξεταστεί από το αρμόδιο τμήμα..

Κάθε πότε ενημερώνεται η online ένδειξη υπολοίπου χρόνου;

Τηλεφωνικά λέει το τρέχων κανονικά, στο site δείχνει το χθεσινό...

Mi A3 με EvolutionX 7.5

Κάθε πότε ενημερώνεται η online ένδειξη υπολοίπου χρόνου;

Τηλεφωνικά λέει το τρέχων κανονικά, στο site δείχνει το χθεσινό...

Κάθε φορά που μου κολάει το site πάω στην αλλαγή γλώσσας απο Ελληνικά σε Αγγλικά ή ανάποδα και επανέρχεται

Σωστός, ευχαριστώ!

Το εικονίδιο ανανέωσης δίπλα στη γραμμή 'Τελευταία ενημέρωση' μάλλον διακοσμητικό είναι.

Edited by kalligator

Mi A3 με EvolutionX 7.5

καλησπερα εβαλα 5 ευρω και μου εδωσε bonus 5 ευρω για σταθερα κινητα με διαρκεια 1 μηνα ,απλα δεν μπορω να βρω πως ακουω το υπολοιπο απο αυτα τα δωρεαν ευρω ουτε στο ιντερνετ μου το δειχνει...αν ξερει καποιος:)
myphone_2.png

Κάποια στιγμή έλαβα από την Q το εξής μήνυμα:Μονο για σένα 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο&ισχύ 30 ημέρες μόνο με 3€.Στείλε 13 στο 12410 έως 31/8 Ξέρει κάποιος αν μπορεί να ενεργοποιηθεί περισσότερες από μια φορές μέχρι 31/8;

Κάποια στιγμή έλαβα από την Q το εξής μήνυμα:Μονο για σένα 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο&ισχύ 30 ημέρες μόνο με 3€.Στείλε 13 στο 12410 έως 31/8 Ξέρει κάποιος αν μπορεί να ενεργοποιηθεί περισσότερες από μια φορές μέχρι 31/8;

εγω το ενεργοποίησα μια φορά πριν 20 μέρες και μια σήμερα αλλά μου είχε έρθει ξανά το μνμ.δεν ξέρω αν παίζει ρολο

Δουλεύει και για όσους δεν έλαβαν το μήνυμα άραγε;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Δουλεύει και για όσους δεν έλαβαν το μήνυμα άραγε;

Εγω τωρα το δοκιμασα και ελαβα απαντηση οτι "η προσφορα δεν ειναι διαθεσιμη".

Τα λεπτά ομιλίας που δεν καταναλώνονται κατά την διάρκεια του μήνα δεν μεταφέρονται στον επόμενο.

Καλημερα

Αν ενεργοποιησω σημερα το πακετο 3€ ΤΟ ALL εχω 30 μερες η 1 μερα να το καταναλωσω;

Παντου στη σελιδα χρησιμοποιει 30 μερες εκτος απο εδω.

• This topic was unpinned, featured and pinned