LG1 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Επειδή τον τελευταίο καιρό παρατηρώ μειώσεις στο υπόλοιπο τόσο των καρτών Q όσο και σ' εκείνο των f2g που έχω, οι οποίες προφανώς οφείλονται είτε σε daily mobile είτε σε κλήσεις που δεν καλύπτονται από τα πακέτα που έχουν τα καρτοκινητά, υπάρχει τρόπος να βλέπει ή να μάθει κανείς αναλυτικά αυτές τις μειώσεις; αναλυτική κατάσταση κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Αυτό σημαίνει χρέωση; Αν ΝΑΙ, δεν υπάρχει άλλος (ανέξοδος) τρόπος; Γιατί δεν με ενδιαφέρει η πλήρης ανάλυση αλλά οι χρεώσεις που αφαίρεσαν ποσά από το υπόλοιπο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Αυτό σημαίνει χρέωση; Αν ΝΑΙ, δεν υπάρχει άλλος (ανέξοδος) τρόπος; Γιατί δεν με ενδιαφέρει η πλήρης ανάλυση αλλά οι χρεώσεις που αφαίρεσαν ποσά από το υπόλοιπο. Δωρεάν είναι . Απλά θα επισκεφθε'ις ένα κατάστημα WIND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Δωρεάν είναι . Απλά θα επισκεφθε'ις ένα κατάστημα WIND Ευχαριστώ. Θα το κάνω. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 ναι λάθος εκανα Τώρα έχεις 10GB mobile internet από €39,90 μόνο με €19,90/μήνα για πάντα, για να σερφάρεις όσο θέλεις όπου κι αν βρίσκεσαι με το αναβαθμισμένο δίκτυο 3G της WIND! το μπέρδεψα με το double play.:O:O:O Τελικα μηπως ειμαι ο μονος που βλεπω διαρκως αυξησεις στην Wind, αντιθετα με την Ευρωπαικη πρακτικη που ζηταει συνεχως μειωσεις? Ξερεις... οι μειωσεις ειναι παντα ευπροσδεκτες, ενω οι αυξησεις ΟΧΙ! Βαζω στοιχημα οτι ΕΕ και ΕΕΤΤ δεν θα πολυσυμφωνουν. Εδω το πλανο ειναι πολυ συντομα οι χρεωσεις της κινητης να εξισωθουν με της σταθερης και εμεις συζηταμε ακομα για αυξησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Να στείλω μερικά ευρώ σε άλλον συνδρομητή Q μπορώ...; Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Να στείλω μερικά ευρώ σε άλλον συνδρομητή Q μπορώ...; Με ταχυδρομική επιταγή ίσως ή με κατάθεση στην τράπεζα του στέλνεις όσα ευρώ θέλεις . Αν μιλάς για χρόνο ομιλίας αγόρασε μία κάρτα και κάλεσε το 1229 για να του την δώσεις . Με άλλο τρόπο δεν γίνεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Να στείλω μερικά ευρώ σε άλλον συνδρομητή Q μπορώ...; Αγόρασε κάρτα και στείλτου με σμσ τον κωδικό ανανέωσης (αφού τον ξύσεις). :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Να στείλω μερικά ευρώ σε άλλον συνδρομητή Q μπορώ...; Όχι δεν μπορείς να στείλεις χρόνο ομιλίας σε άλλον συνδρομητή q. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Με ταχυδρομική επιταγή ίσως ή με κατάθεση στην τράπεζα του στέλνεις όσα ευρώ θέλεις . Αν μιλάς για χρόνο ομιλίας αγόρασε μία κάρτα και κάλεσε το 1229 για να του την δώσεις . Με άλλο τρόπο δεν γίνεται . Ξεχασες western union k PayPal... Για χρόνο ομιλίας ούτως ή άλλως δεν μπορώ να μιλήσω γιατί κ το υπολοιπο αλλά κ η ανανέωση ειναι σε ΕΥΡΩ!!! Άρα δεν γίνεται!!! Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Γνωρίζει κανείς να μου πει αν υπάρχει οποισδήποτε τρόπος να επιστραφεί ως χρηματικό ποσό το υπόλοιπο ενός αριθμού Q; Ευχαριστώ. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Γνωρίζει κανείς να μου πει αν υπάρχει οποισδήποτε τρόπος να επιστραφεί ως χρηματικό ποσό το υπόλοιπο ενός αριθμού Q; Ευχαριστώ. Μόνο αν βρεις κάποιον να το πουλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Τι εννοείς; Νούμερο και υπόλοιπο; Δεν θα με ενδιέφερε αυτό δυστυχώς... Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Γνωρίζει κανείς να μου πει αν υπάρχει οποισδήποτε τρόπος να επιστραφεί ως χρηματικό ποσό το υπόλοιπο ενός αριθμού Q; Ευχαριστώ. Όχι. Το χάνεις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Γνωρίζει κανείς να μου πει αν υπάρχει οποισδήποτε τρόπος να επιστραφεί ως χρηματικό ποσό το υπόλοιπο ενός αριθμού Q; Ευχαριστώ. Ξοδεψε τα σε πακετα ιντερνετ Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις, Φίλε wirelesslover αναγκαστικά αυτό θα κάνω τώρα και μια χαρά...:happy: Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Που φταίει σε αυτό η Q; Δικιά σου λαμακία ήταν, το κουμπάκι δεν άνοιξε μόνο του, κάποιος το πάτησε. Και το κράξιμο να έχει ένα όριο αδερφέ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Που φταίει σε αυτό η Q; Δικιά σου λαμακία ήταν, το κουμπάκι δεν άνοιξε μόνο του, κάποιος το πάτησε. Και το κράξιμο να έχει ένα όριο αδερφέ. μεγαλε στην Q δουλευεις η μας κανεις πλακα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Καλά ότι πεις. Αφήνω να σε διαβάσουν οι άλλοι. εκει κολλας δικε μου?Στο οτι το πατησα κατα λαθος και οχι στο οτι για 1 δευτερολεπτο με χρεωσε 1 ευρω?Δηλαδη για 0.00117187 mb (1.2 kb)που προλαβε να χρησιμοποιησει πριν το ξαναπατησω να με χρεωσει 1 ευρω?Ενω τα 400mb κανουν 2e??Εγω δεχομαι να χρεωθω οτι εκαψε για ενα δευτερολεπτο,οχι με το ετσι θελω να μου τραβηξουν εφαπαξ τα λεφτα.Οι σωστες εταιριες λειτουργουν με ογκομετρηση,οτι χρησιμοποιησεις πληρωνεις,ακομα και η wind.Τι τους υπερασπιζεσαι,εισαι υπαλληλος τους?Σου φαινεται πιο δικαιο το εφαπαξ απο την ογκομετρηση? Τωρα θα ερθουν και τα γνωστα comments του στυλ αν δεν σου αρεσει φυγε,τα περιμενω με ποπκορν! Edited April 19, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Δίκαιο δεν είναι. Αλλά είναι γνωστό ότι υπάρχει Daily Pass. Την έχω πατήσει κι εγώ. Είχα κλείσει τα Data αλλά είχα αφήσει το Roaming ανοικτό και με χρέωσε χωρίς να το καταλάβω. Ευτυχώς το πήρα πρέφα ότι έφταιγε το R. Οι λαμακίες πληρώνονται. Χαλάρωσε κι εσύ άγιες ημέρες. ΥΓ. όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου δεν δουλεύει στην Wind. Στο σημείωνω γιατί όλο αυτό λες. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Δίκαιο δεν είναι. Αλλά είναι γνωστό ότι υπάρχει Daily Pass. Την έχω πατήσει κι εγώ. Είχα κλείσει τα Data αλλά είχα αφήσει το Roaming ανοικτό και με χρέωσε χωρίς να το καταλάβω. Ευτυχώς το πήρα πρέφα ότι έφταιγε το R. Οι λαμακίες πληρώνονται. Χαλάρωσε κι εσύ άγιες ημέρες. ΥΓ. όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου δεν δουλεύει στην Wind. Στο σημείωνω γιατί όλο αυτό λες. δεν εχω ορεξη για τσακωμους απλα με ξυπνησε το μυνημα με την χρεωση και με εφτιαξε πρωινιατικα.Αυτο με το roaming πως εγινε,αφου το roaming δεν το χουμε συνεχεια αναμενο για να εχουμε δικτυο στην Q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Οχι στις ρυθμίσεις αν δεν το έχεις τικαρισμένο δεν μπαίνει ιντερνετ. Τουλάχιστον στα Νexus & Note που έχω αυτό γίνεται. Δεν έχει σχέση με την ομιλία. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Όπως παραδέχεσαι και μόνος σου μπήκες στο Internet . To αν μπήκες για ένα δευτερόλεπτο ή για 24 ώρες δεν έχει καμία σημασία. Ο τιμοκατάλογος της Q τον οποίον αποδέχεσαι εφόσον την χρησιμοποιείς είναι σαφής . Υπάρχει Ογκοχρέωση . Για κάθε 20 ΜΒ πληρώνεις 1 ευρώ . 20,001 = 2 ευρώ. 0,001 = 1 ευρώ. Το ότι η ελάχιστη χρέωση είναι 20 ΜΒ είναι δικαίωμα τους όπως ακριβώς σε πολλές εταιρείες χρεώνεσαι 3 λεπτά. Πως θα σου φαινόταν μία δημοσίευση που θα έλεγε μίλησα ένα δευτερόλεπτο κατά λάθος, και το έκλεισα αμέσως αλλά με χρέωσαν 3 λεπτά; Αυτό έκανες και εσύ : μπήκες κατά λάθος στο Internet και χρεώθηκες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Το αυτόματο dailly pass -χωρίς ειδοποίηση ή τρόπο ενεργοποίησης από τον χρήστη- είναι ύπουλο. Είναι σαν να ενεργοποιεί αυτόματα κάποιο πακέτο sms επειδή έστειλα ένα sms, ή ενεργοποίηση πακέτου ομιλίας προς π.χ. εξωτερικό επειδή έκανα μια κλήση προς εξωτερικό. Επιπλέον της μη ερώτησης ενεργοποίησης, δεν σε ενημερώνει καν, ώστε να το αξιοποιήσεις τουλάχιστον μιας και το πλήρωσες. Τέλος, το sms ενημέρωσης την επόμενη ημέρα, μόνο ειρωνικό είναι. Η Cosmote δεν το έχει στο αυτόματο. Αν δεν ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο ίντερνετ, δεν έχεις... τόσο απλά. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Για να μην ψάχνω 500 σελίδες, ξέρετε αν ισχύει το καρτοσυμβόλαιο Q; Δεν βρήκα κάτι στο site τής εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts