Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή τον τελευταίο καιρό παρατηρώ μειώσεις στο υπόλοιπο τόσο των καρτών Q όσο και σ' εκείνο των f2g που έχω, οι οποίες προφανώς οφείλονται είτε σε daily mobile είτε σε κλήσεις που δεν καλύπτονται από τα πακέτα που έχουν τα καρτοκινητά, υπάρχει τρόπος να βλέπει ή να μάθει κανείς αναλυτικά αυτές τις μειώσεις;

αναλυτική κατάσταση κλήσεων.

Αυτό σημαίνει χρέωση;

Αν ΝΑΙ, δεν υπάρχει άλλος (ανέξοδος) τρόπος;

Γιατί δεν με ενδιαφέρει η πλήρης ανάλυση αλλά οι χρεώσεις που αφαίρεσαν ποσά από το υπόλοιπο.

Αυτό σημαίνει χρέωση;

Αν ΝΑΙ, δεν υπάρχει άλλος (ανέξοδος) τρόπος;

Γιατί δεν με ενδιαφέρει η πλήρης ανάλυση αλλά οι χρεώσεις που αφαίρεσαν ποσά από το υπόλοιπο.

Δωρεάν είναι . Απλά θα επισκεφθε'ις ένα κατάστημα WIND

Δωρεάν είναι . Απλά θα επισκεφθε'ις ένα κατάστημα WIND

Ευχαριστώ.

Θα το κάνω.

ναι λάθος εκανα

Τώρα έχεις 10GB mobile internet από €39,90 μόνο με €19,90/μήνα για πάντα, για να σερφάρεις όσο θέλεις όπου κι αν βρίσκεσαι με το αναβαθμισμένο δίκτυο 3G της WIND!

το μπέρδεψα με το double play.:O:O:O

Τελικα μηπως ειμαι ο μονος που βλεπω διαρκως αυξησεις στην Wind, αντιθετα με την Ευρωπαικη πρακτικη που ζηταει συνεχως μειωσεις?

Ξερεις... οι μειωσεις ειναι παντα ευπροσδεκτες, ενω οι αυξησεις ΟΧΙ!

Βαζω στοιχημα οτι ΕΕ και ΕΕΤΤ δεν θα πολυσυμφωνουν. Εδω το πλανο ειναι πολυ συντομα οι χρεωσεις της κινητης να εξισωθουν με της σταθερης και εμεις συζηταμε ακομα για αυξησεις?

Να στείλω μερικά ευρώ σε άλλον συνδρομητή Q μπορώ...;
Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Με ταχυδρομική επιταγή ίσως ή με κατάθεση στην τράπεζα του στέλνεις όσα ευρώ θέλεις .

Αν μιλάς για χρόνο ομιλίας αγόρασε μία κάρτα και κάλεσε το 1229 για να του την δώσεις .

Με άλλο τρόπο δεν γίνεται .

Αγόρασε κάρτα και στείλτου με σμσ τον κωδικό ανανέωσης (αφού τον ξύσεις). :cool:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Με ταχυδρομική επιταγή ίσως ή με κατάθεση στην τράπεζα του στέλνεις όσα ευρώ θέλεις .

Αν μιλάς για χρόνο ομιλίας αγόρασε μία κάρτα και κάλεσε το 1229 για να του την δώσεις .

Με άλλο τρόπο δεν γίνεται .

Ξεχασες western union k PayPal...

Για χρόνο ομιλίας ούτως ή άλλως δεν μπορώ να μιλήσω γιατί κ το υπολοιπο αλλά κ η ανανέωση ειναι σε ΕΥΡΩ!!!

Άρα δεν γίνεται!!!

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Γνωρίζει κανείς να μου πει αν υπάρχει οποισδήποτε τρόπος να επιστραφεί ως χρηματικό ποσό το υπόλοιπο ενός αριθμού Q;

Ευχαριστώ.

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Γνωρίζει κανείς να μου πει αν υπάρχει οποισδήποτε τρόπος να επιστραφεί ως χρηματικό ποσό το υπόλοιπο ενός αριθμού Q;

Ευχαριστώ.

Μόνο αν βρεις κάποιον να το πουλήσεις.

Ευχαριστώ.

Όχι. Το χάνεις.

Ευχαριστώ.

Ξοδεψε τα σε πακετα ιντερνετ

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις,

Φίλε wirelesslover αναγκαστικά αυτό θα κάνω τώρα και μια χαρά...:happy:

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Που φταίει σε αυτό η Q; Δικιά σου λαμακία ήταν, το κουμπάκι δεν άνοιξε μόνο του, κάποιος το πάτησε. Και το κράξιμο να έχει ένα όριο αδερφέ.

Που φταίει σε αυτό η Q; Δικιά σου λαμακία ήταν, το κουμπάκι δεν άνοιξε μόνο του, κάποιος το πάτησε. Και το κράξιμο να έχει ένα όριο αδερφέ.

μεγαλε στην Q δουλευεις η μας κανεις πλακα?

Καλά ότι πεις. Αφήνω να σε διαβάσουν οι άλλοι.

εκει κολλας δικε μου?Στο οτι το πατησα κατα λαθος και οχι στο οτι για 1 δευτερολεπτο με χρεωσε 1 ευρω?Δηλαδη για 0.00117187 mb (1.2 kb)που προλαβε να χρησιμοποιησει πριν το ξαναπατησω να με χρεωσει 1 ευρω?Ενω τα 400mb κανουν 2e??Εγω δεχομαι να χρεωθω οτι εκαψε για ενα δευτερολεπτο,οχι με το ετσι θελω να μου τραβηξουν εφαπαξ τα λεφτα.Οι σωστες εταιριες λειτουργουν με ογκομετρηση,οτι χρησιμοποιησεις πληρωνεις,ακομα και η wind.Τι τους υπερασπιζεσαι,εισαι υπαλληλος τους?Σου φαινεται πιο δικαιο το εφαπαξ απο την ογκομετρηση?

Τωρα θα ερθουν και τα γνωστα comments του στυλ αν δεν σου αρεσει φυγε,τα περιμενω με ποπκορν!

Edited by azuli

Δίκαιο δεν είναι. Αλλά είναι γνωστό ότι υπάρχει Daily Pass. Την έχω πατήσει κι εγώ. Είχα κλείσει τα Data αλλά είχα αφήσει το Roaming ανοικτό και με χρέωσε χωρίς να το καταλάβω. Ευτυχώς το πήρα πρέφα ότι έφταιγε το R. Οι λαμακίες πληρώνονται. Χαλάρωσε κι εσύ άγιες ημέρες.

ΥΓ. όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου δεν δουλεύει στην Wind. Στο σημείωνω γιατί όλο αυτό λες.

Δίκαιο δεν είναι. Αλλά είναι γνωστό ότι υπάρχει Daily Pass. Την έχω πατήσει κι εγώ. Είχα κλείσει τα Data αλλά είχα αφήσει το Roaming ανοικτό και με χρέωσε χωρίς να το καταλάβω. Ευτυχώς το πήρα πρέφα ότι έφταιγε το R. Οι λαμακίες πληρώνονται. Χαλάρωσε κι εσύ άγιες ημέρες.

ΥΓ. όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου δεν δουλεύει στην Wind. Στο σημείωνω γιατί όλο αυτό λες.

δεν εχω ορεξη για τσακωμους απλα με ξυπνησε το μυνημα με την χρεωση και με εφτιαξε πρωινιατικα.Αυτο με το roaming πως εγινε,αφου το roaming δεν το χουμε συνεχεια αναμενο για να εχουμε δικτυο στην Q?

Οχι στις ρυθμίσεις αν δεν το έχεις τικαρισμένο δεν μπαίνει ιντερνετ. Τουλάχιστον στα Νexus & Note που έχω αυτό γίνεται. Δεν έχει σχέση με την ομιλία.

Όπως παραδέχεσαι και μόνος σου μπήκες στο Internet . To αν μπήκες για ένα δευτερόλεπτο ή για 24 ώρες δεν έχει καμία σημασία. Ο τιμοκατάλογος της Q τον οποίον αποδέχεσαι εφόσον την χρησιμοποιείς είναι σαφής . Υπάρχει Ογκοχρέωση . Για κάθε 20 ΜΒ πληρώνεις 1 ευρώ . 20,001 = 2 ευρώ. 0,001 = 1 ευρώ.

Το ότι η ελάχιστη χρέωση είναι 20 ΜΒ είναι δικαίωμα τους όπως ακριβώς σε πολλές εταιρείες χρεώνεσαι 3 λεπτά.

Πως θα σου φαινόταν μία δημοσίευση που θα έλεγε μίλησα ένα δευτερόλεπτο κατά λάθος, και το έκλεισα αμέσως αλλά με χρέωσαν 3 λεπτά; Αυτό έκανες και εσύ : μπήκες κατά λάθος στο Internet και χρεώθηκες!

Το αυτόματο dailly pass -χωρίς ειδοποίηση ή τρόπο ενεργοποίησης από τον χρήστη- είναι ύπουλο. Είναι σαν να ενεργοποιεί αυτόματα κάποιο πακέτο sms επειδή έστειλα ένα sms, ή ενεργοποίηση πακέτου ομιλίας προς π.χ. εξωτερικό επειδή έκανα μια κλήση προς εξωτερικό.

Επιπλέον της μη ερώτησης ενεργοποίησης, δεν σε ενημερώνει καν, ώστε να το αξιοποιήσεις τουλάχιστον μιας και το πλήρωσες.

Τέλος, το sms ενημέρωσης την επόμενη ημέρα, μόνο ειρωνικό είναι.

Η Cosmote δεν το έχει στο αυτόματο. Αν δεν ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο ίντερνετ, δεν έχεις... τόσο απλά.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

• This topic was unpinned, featured and pinned