Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ ευχαριστώ φίλε , πήρα και γω τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών , με έκπληξη του ο υπάλληλος μου λέει: micro sim για q ;;; Δεν ήξερε , έμαθε και μου είπε αρνητικός ... Θα κόψουμε την υπάρχουσα τότε , τι να κάνουμε!

How to make MicroSim

Το έκανα και εγώ και ήταν πολύ εύκολο τελικά.

Κάποια εφαρμογή στο κάνει αυτό αυτόματα. Δες τις ρυθμίσεις κάθε εφαρμογής σου, που χρειάζεται να συνδέεται στο internet. Επίσης, φαντάζομαι ότι δεν έχεις κάποιο πακέτο δεδομένων. :)

Καποια προγραμματα GPS ζητανε ιντερνετ αλλα ειμαι σε φαση WiFi, τι εννοεις πακετο δεδομενων; εχω απενεργοποιησει τα παντα.

Ή κλείνεις τα δεδομένα από τη συσκευή σου και είσαι υπεύθυνος εσύ να δεις αν δεν αλλάξει η λειτουργία μετά από restart κτλ (τουλάχιστον αυτό ισχύει σε iPhone αν έχει κλειστά δεδομένα δεν μπορεί καμιά εφαρμογή να τραβήξει όγκο, μετά από κλείσιμο-άνοιγμα της συσκευής πηγαίνει αυτόματα στην ενεργοποίηση και 3G)

Ή τους παίρνεις ένα τηλέφωνο και ζητάς φραγή internet στη γραμμή σου, οπότε σε όποια συσκευή και να το βάλεις δεν θα μπαίνει στο internet!

Τώρα όλα τα παραπάνω είναι σαν να μας λες πως δεν έχεις το κέντρο μηνυμάτων και σε χρεώνει εξερχόμενα sms.

Καλά έκανες και ζήτησες έλεγχο, απλώς ζήτα φραγή αν δεν χρησιμοποιείς το internet

Τα δεδομενα και το 3G ειναι παντα κλειστα και δεν βλεπω να ενεργοποιουνται απο καμια εφαρμογη, το ερωτημα ειναι αν στο android συμβαινει κατι διαφορετικο. Τωρα αν κανω φραγή internet δεν φανταζομαι να επηρεαζωνται mms και βιντεοκλησεις;

Τα δεδομενα και το 3G ειναι παντα κλειστα και δεν βλεπω να ενεργοποιουνται απο καμια εφαρμογη, το ερωτημα ειναι αν στο android συμβαινει κατι διαφορετικο. Τωρα αν κανω φραγή internet δεν φανταζομαι να επηρεαζωνται mms και βιντεοκλησεις;

σβήσε όλες τις ρυθμίσεις του ίντερνετ της Q στα σίγουρα

σβήσε όλες τις ρυθμίσεις του ίντερνετ της Q στα σίγουρα

το ειχα κανει και αυτο αλλα ηρθε παλι το μηνυμα χρεωσης, μονο απο χθες που τους πηρα τηλεφωνο σταματησαν να ερχονται τα χαρατσια :)

συμβαινει κατι διαφορετικο. Τωρα αν κανω φραγή internet δεν φανταζομαι να επηρεαζωνται mms και βιντεοκλησεις;

Mms επηρεάζονται δυστυχώς διότι χρειάζονται κάποιο πολύ μικρό όγκο (εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι σε android)

Θύμισες καλές εποχές με mms σε symbian E55 2 χρόνια πίσω! Έχουν καταργηθεί αφού εύκολα με mail κάνεις τη δουλειά σου και δεν χρεώνεσαι και 0,5€

Καποια προγραμματα GPS ζητανε ιντερνετ αλλα ειμαι σε φαση WiFi, τι εννοεις πακετο δεδομενων; εχω απενεργοποιησει τα παντα.

Εννοώ αυτό που έχουν οι εταιρείες κινητής, που αγοράζεις ένα συγκεκριμενο αριθμό MBs/GBs, τα οποία μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε ό,τι θελεις να κάνεις, που να σχετίζεται με internet. Π.χ. browsing, mms, καθοδήγηση με Gps μέσω του 3g δικτύου του παρόχου σου, λειτουργία εφαρμογών όπως καιρός, χρηματιστήριο και όσες θέλουν να λάβουν και να στείλουν δεδομένα. :)

Huawei Nova 5T

Θύμισες καλές εποχές με mms σε symbian E55 2 χρόνια πίσω! Έχουν καταργηθεί αφού εύκολα με mail κάνεις τη δουλειά σου και δεν χρεώνεσαι και 0,5€

Δικιο εχεις πολυ πιο εξυπνο το ιμειλ

Εννοώ αυτό που έχουν οι εταιρείες κινητής, που αγοράζεις ένα συγκεκριμενο αριθμό MBs/GBs, τα οποία μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε ό,τι θελεις να κάνεις, που να σχετίζεται με internet. Π.χ. browsing, mms, καθοδήγηση με Gps μέσω του 3g δικτύου του παρόχου σου, λειτουργία εφαρμογών όπως καιρός, χρηματιστήριο και όσες θέλουν να λάβουν και να στείλουν δεδομένα. :)

οχι δεν εχω καποιο πακετο, παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις :)

Ο γερμανός είναι κοσμοτε τη δουλειά έχει με q/wind?

Ε εγώ εκεί πήγαινα για να κάνω ρε φίλε την cosmote micro και το αντίστροφο!

Είπα, πήγα και στη wind!

Πρώτα πέρασα από γερμανό καλού κακού γιατί εδώ στη wind είναι άσχετοι με το επάγγελμα.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το να ρωτάς αν μπορεί να σου χορηγήσει ο Γερμανός microsim της Q είναι υπεράνω οποιασδήποτε λογικής! Aν όμως ξέρεις το στοιχειώδες, ότι δηλαδή ο "γνωστός" σου έκοβε με "μηχανάκι" την sim της Cosmote, τότε θα ήξερες ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και με την κάρτα της Q, αποκλειστικά και μόνο επειδή είναι "γνωστός" σου! Επειδή όμως λες ότι (o Γερμανός) "δεν έχει microsim" (της Q) τότε ξαναγυρνάμε στην πρώτη μου πρόταση! ;)

πολύ μπλα μπλα χωρίς λόγο.

Γνωρίζω ένα παιδί που δουλεύει στο γερμανό. Λέμε 2 κουβέντες, δεν κάνουμε και παρέα (στο δρομο μου για τη wind ο γερμανός by the way). Τον ρώτησα αν η q βγαζει micro sim και μου είπε όχι αλλά να ρωτήσω στη wind καλού κακού.

Στη wind πήρανε τηλέφωνο γιατί δεν ξέρανε και μου είπανε πως δεν βγαίνει.

Τη micro sim της κοτε την έβγαζε από το ντουλάπι και μου έκανε την αλλαγή.

Ούτε πριόνια ούτε σπαθιά έβγαζε για να την κόψει.

ΥΓ

Βλέπετε παντού εχθρούς ή δεν ξέρετε τι να κάνετε και πιάνεστε από οτιδήποτε στα φόρουμ?

Λες και είπα κάτι που σηκώνει ανάλυση!

Tragic

...

ΥΓ

Βλέπετε παντού εχθρούς ή δεν ξέρετε τι να κάνετε και πιάνεστε από οτιδήποτε στα φόρουμ?

Λες και είπα κάτι που σηκώνει ανάλυση!

Tragic

ηρέμησε. έτσι όπως το πες καταλάβαμε ότι πήγες στο γερμανό και ζήτησες microsim για Q. είναι σαν να πας στην αντιπροσωπία της Nokia για να ζητήσεις ανταλλακτικά για motorola

και δεν μπορούμε να μαντέψουμε τι έκανες πραγματικά.

παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς πως γίνονται οι προωθήσεις (πχ όταν είναι κλειστό το κινητό η εκτός δικτύου) να λαμβάνω με sms ποιος με πήρε τηλ; στο android δεν υπάρχει ρύθμιση απ το μενού( απ όσο ξέρω) .

παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς πως γίνονται οι προωθήσεις (πχ όταν είναι κλειστό το κινητό η εκτός δικτύου) να λαμβάνω με sms ποιος με πήρε τηλ; στο android δεν υπάρχει ρύθμιση απ το μενού( απ όσο ξέρω) .

για προωθησεις

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/kartokiniti-q/my-q-upiresies/upiresies-diktuou/proothisi-kliseon/

για να σου ρχετε μήνυμα ποιος σε κάλεσε, κάνεις προώθηση στο 6995554444 όταν πχ το χεις κλειστό κλπ

Edited by gerstavros2

Σε πολλά τηλέφωνα πρέπει πρώτα να μπεις μια πρώτη φορά στις ρυθμίσεις για τις προωθήσεις κλήσεων και θα τραβήξει μόνο του το παραπάνω νούμερο ( τουλάχιστον έτσι το έκανε το Honor μου και το samsung ενός γνωστού μου )

Η προσφορά των 500MB με 3€ τελείωσε, ε;

Την έχω σε αποστρατεία την SIM, όμως θυμόμουν ότι υπάρχει μια τέτοια προσφορά και θα μου ήταν χρήσιμη από την επόμενη εβδομάδα. Αλλά Game Over βλέπω...

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

500 με 5 είναι και δεν τελείωσε.

Που να τους πάρει, έχω ψάξει όλο το site της Q και δεν την βρίσκω!

Φορητότητα προς Frog

Είσαι ωραίος και μετράς!

Εκεί που την έβαλαν είναι σαν να ήθελαν να την κρύψουν. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ elteo!

Φορητότητα προς Frog

500 με 5 είναι και δεν τελείωσε.

Κορυφαία προσφορά είναι και αυτή. Παίρνεις δυο καρτούλες και μιλάς με την κοπελιά απεριόριστα.

Ε εγώ εκεί πήγαινα για να κάνω ρε φίλε την cosmote micro και το αντίστροφο!

Είπα, πήγα και στη wind!

Πρώτα πέρασα από γερμανό καλού κακού γιατί εδώ στη wind είναι άσχετοι με το επάγγελμα.

Γιατί που ακριβώς είναι σχετικοί; Το φαινόμενο με τους πωλητές είναι γενικό και κρατάει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αλλά μην ξεχνάμε ότι και τις περισσότερς φορές επαφίεται στο φιλότιμο του κάθε εργαζομένου.

μισό-ένα ευρώ κάπου εκεί. Μπορείς να το παραγγείλεις και από το site και να στο στείλουν δωρεάν :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

ποσο κοστιζει ενα νουμερο στην κιου για να ξεκινησω?

Δωρεάν το παίρνεις...