blade_ Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 μακαρι να ειναι ετσι.. :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Ποια είναι τα διαθέσιμα πακέτα για ίντερνετ και για κλήσεις και μηνύματα προς όλους ; Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Ποια είναι τα διαθέσιμα πακέτα για ίντερνετ και για κλήσεις και μηνύματα προς όλους ; Στείλε κενό μήνυμα στο 1210 και θα σου έρθουν αμέσως όλα τα πακέτα , και οι εντολές για να τα διαλέξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 ωραιοι οι τυποι...τιμες δε λενε :rolleyes: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/kartokiniti-q/q-card/lusi-stin-epikoinonia-sou-mono-me-1/ http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 thanks!ειπα μηπως κ αλλαξε τιποτα γιατι κατι λεει για 100ΜΒ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 thanks!ειπα μηπως κ αλλαξε τιποτα γιατι κατι λεει για 100ΜΒ τα 100ΜΒ μέχρι τέλος του μήνα είναι 500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 μεχρι τελος του απριλιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 μεχρι τελος του απριλιου Κι άλλη παράτα έδωσε??! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 τα 100ΜΒ μέχρι τέλος του μήνα είναι 500 το ξερω απλα αναρωτιωμουν αν εδωσε τπτ 100ΜΒ ενα ευρω κ ετσι..:happy: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Κι άλλη παράτα έδωσε??! όχι, μέχρι 31/3 γράφει στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty5 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 να δούμε αν θα βάλουν καμμιά προσφορά το Πάσχα όπως είχαν κάνει τα Χριστούγεννα που έδιναν χρόνο ομιλίας κλπ. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 όχι, μέχρι 31/3 γράφει στο site Μόνο με €5, 500ΜΒ!* *Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2012 στο πρόγραμμα WIND Mobile Internet 100 και αφορά σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND (F2G, Q, WIND Card ) και Καρτοσύνδεσης. Πηγή: http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/prosfores-kartokinitis/ Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) πλάκα κάνεις! πρίν απαντήσω στο ποστ το τσέκαρα και έγραφε όντως 31/3! :lol: EDIT: εδώ άλλα λέει όμως *Ισχύει για αγορές Mobile Internet 100 από 01/03/2012 μέχρι και 31/03/2012. Edited March 29, 2012 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Παιδιά μια ερώτηση η οποία μπορεί να είναι εντελώς χαζή, παρόλο που έχω αρκετα χρόνια Q ( συμβόλαιο και τώρα κάρτα ), αλλά επειδή τους τελευταίους μήνες έχω ένα θέμα με το σήμα : Κατεβάζει η wind τη ποιότητα του σήματος στην Q card σε σχέση πχ με το F2G πχ ....? ( κάτι τέτοις εξυπνάδες διάβασα ότι κάνει η cote με το frog... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Captain Morgan χρησιμοποιώ wind και q και δεν έχω διαπιστώσει καμμία διαφορά μεταξύ τους όσον αφορά την ποιότητα του σήματος άλλωστε το ίδιο δίκτυο χρησιμοποιούν Να ρωτήσω και γω κάτι, έκανα ανανέωση χρόνου 1€ σήμερα (δεν είναι το βασικό μου νούμερο) και μου ήρθε sms που λέει τα εξής "90Λ δώρο προς όλα τα σταθερά κ κινητά στην Ελλάδα αν η επόμενη ανανέωση είναι 5€ κ γίνει στις επόμενες 6 ημέρες (διάρκεια 30 ημέρες)" έχει έρθει και σε κάναν άλλο; καλή προσφορά φαίνεται αλλά πως θα ελέγχω το δωρεάν υπόλοιπο ξέρει κανείς; παίρνεις τηλέφωνο ή στέλνεις κάποιο sms; δεν αναφέρει κάτι σχετικά. Επίσης αν ξέρει κάποιος με τα 5€ θα μου δώσει και sms δώρο (happy hour) ή δεν ισχύει πια αυτό; :confused: Edited March 30, 2012 by nismo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Μου ρθε και μενα το παραπανω sms. Και δεν εχω παρατηρησει καποιο κολλημα στο νετ. Q εχω η οποια σε σχεση με το wu πεταει στο browsing Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Captain Morgan χρησιμοποιώ wind και q και δεν έχω διαπιστώσει καμμία διαφορά μεταξύ τους όσον αφορά την ποιότητα του σήματος άλλωστε το ίδιο δίκτυο χρησιμοποιούν Να ρωτήσω και γω κάτι, έκανα ανανέωση χρόνου 1€ σήμερα (δεν είναι το βασικό μου νούμερο) και μου ήρθε sms που λέει τα εξής "90Λ δώρο προς όλα τα σταθερά κ κινητά στην Ελλάδα αν η επόμενη ανανέωση είναι 5€ κ γίνει στις επόμενες 6 ημέρες (διάρκεια 30 ημέρες)" έχει έρθει και σε κάναν άλλο; καλή προσφορά φαίνεται αλλά πως θα ελέγχω το δωρεάν υπόλοιπο ξέρει κανείς; παίρνεις τηλέφωνο ή στέλνεις κάποιο sms; δεν αναφέρει κάτι σχετικά. Επίσης αν ξέρει κάποιος με τα 5€ θα μου δώσει και sms δώρο (happy hour) ή δεν ισχύει πια αυτό; :confused: όταν κάνεις ανανέωση θα στείλει λογικά μήνυμα που ενημερώνει πώς θα μαθαίνεις το υπόλοιπό σου..επίσης με ανανέωση 5€ σε κατάστημα παίρνεις δώρο 100 μυνήματα προς wind/q Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Captain Morgan χρησιμοποιώ wind και q και δεν έχω διαπιστώσει καμμία διαφορά μεταξύ τους όσον αφορά την ποιότητα του σήματος άλλωστε το ίδιο δίκτυο χρησιμοποιούν Να ρωτήσω και γω κάτι, έκανα ανανέωση χρόνου 1€ σήμερα (δεν είναι το βασικό μου νούμερο) και μου ήρθε sms που λέει τα εξής "90Λ δώρο προς όλα τα σταθερά κ κινητά στην Ελλάδα αν η επόμενη ανανέωση είναι 5€ κ γίνει στις επόμενες 6 ημέρες (διάρκεια 30 ημέρες)" έχει έρθει και σε κάναν άλλο; καλή προσφορά φαίνεται αλλά πως θα ελέγχω το δωρεάν υπόλοιπο ξέρει κανείς; παίρνεις τηλέφωνο ή στέλνεις κάποιο sms; δεν αναφέρει κάτι σχετικά. Επίσης αν ξέρει κάποιος με τα 5€ θα μου δώσει και sms δώρο (happy hour) ή δεν ισχύει πια αυτό; :confused: Σε νούμερο Q έκανες την ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Παιδιά μια ερώτηση η οποία μπορεί να είναι εντελώς χαζή, παρόλο που έχω αρκετα χρόνια Q ( συμβόλαιο και τώρα κάρτα ), αλλά επειδή τους τελευταίους μήνες έχω ένα θέμα με το σήμα : Κατεβάζει η wind τη ποιότητα του σήματος στην Q card σε σχέση πχ με το F2G πχ ....? ( κάτι τέτοις εξυπνάδες διάβασα ότι κάνει η cote με το frog... ) Κι εγώ έχω θέμα με το σήμα.. Εκεί που είχα 5 μπάρες, τώρα έχω 2 - 3.. Και εκεί που είχε 2, βγαίνει εκτός δικτύου.. :worry: Ίδια συσκευή, τσεκαρισμένο στα ίδια σημεία, καρτοκινητό Q. Να πω ότι η κάρτα είναι καινούρια, την άλλαξα πριν μια εβδομάδα, επειδή η προηγούμενη δεν έκανε καλή επαφή στην υποδοχή του κινητού. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Captain Morgan χρησιμοποιώ wind και q και δεν έχω διαπιστώσει καμμία διαφορά μεταξύ τους όσον αφορά την ποιότητα του σήματος άλλωστε το ίδιο δίκτυο χρησιμοποιούν Να ρωτήσω και γω κάτι, έκανα ανανέωση χρόνου 1€ σήμερα (δεν είναι το βασικό μου νούμερο) και μου ήρθε sms που λέει τα εξής "90Λ δώρο προς όλα τα σταθερά κ κινητά στην Ελλάδα αν η επόμενη ανανέωση είναι 5€ κ γίνει στις επόμενες 6 ημέρες (διάρκεια 30 ημέρες)" έχει έρθει και σε κάναν άλλο; καλή προσφορά φαίνεται αλλά πως θα ελέγχω το δωρεάν υπόλοιπο ξέρει κανείς; παίρνεις τηλέφωνο ή στέλνεις κάποιο sms; δεν αναφέρει κάτι σχετικά. Επίσης αν ξέρει κάποιος με τα 5€ θα μου δώσει και sms δώρο (happy hour) ή δεν ισχύει πια αυτό; :confused: εχει ερθει σε πολλους και σε f2g και σε q Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 1) Σχετικά με το σήμα, έχουμε εκ των έσω πληροφόρηση ότι γίνεται αναβάθμιση του δικτύου! 2) Σχετικά με το ιντερνετ υπάρχει κι εκεί θέμα! Έχω 2 κάρτες sim της Q, μια παλιά που χρησιμοποιώ καθημερινά στο iPhone 4s και μια νέα που προμηθεύτηκα απόψε για το νέο iPad. Στο ίδιο σημείο και με την ίδια ένδειξη σήματος 3G: Βάζοντάς την παλιά μου q στο iPad το ιντερνετ σερνεται! NetSpeed: 3-4 Kbps Βάζοντάς την νέα q στο iPad το ιντερνετ σφαίρα! NetSpeed: 30-40 Kbps Το ίδιο συμβαίνει και όταν βάζω τις sim στο iPhone! Η παλιά σέρνεται, η νέα πετάει!!! Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 πλάκα κάνεις! πρίν απαντήσω στο ποστ το τσέκαρα και έγραφε όντως 31/3! :lol: EDIT: εδώ άλλα λέει όμως *Ισχύει για αγορές Mobile Internet 100 από 01/03/2012 μέχρι και 31/03/2012. το άλλαξαν κ σε αυτή την σελίδα! http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-100/ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 mol, gerstavros2 & paixths=> ευχαριστώ για τις απαντήσεις :-) fandago=> ναι q ειναι το νούμερο αυτό απλά δεν είχε έρθει ξανά παρόμοιο sms ούτε προσφορά για διπλασιασμό ή τριπλασιασμό με ανανέωση και με παραξένεψε, θα περιμένω μήπως μου έρθει και στο βασικό μου νούμερο (wind) γιατί διάβασα σήμερα στο αντίστοιχο θέμα ότι το έλαβαν και εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 1) Σχετικά με το σήμα, έχουμε εκ των έσω πληροφόρηση ότι γίνεται αναβάθμιση του δικτύου! 2) Σχετικά με το ιντερνετ υπάρχει κι εκεί θέμα! Έχω 2 κάρτες sim της Q, μια παλιά που χρησιμοποιώ καθημερινά στο iPhone 4s και μια νέα που προμηθεύτηκα απόψε για το νέο iPad. Στο ίδιο σημείο και με την ίδια ένδειξη σήματος 3G: Βάζοντάς την παλιά μου q στο iPad το ιντερνετ σερνεται! NetSpeed: 3-4 Kbps Βάζοντάς την νέα q στο iPad το ιντερνετ σφαίρα! NetSpeed: 30-40 Kbps Το ίδιο συμβαίνει και όταν βάζω τις sim στο iPhone! Η παλιά σέρνεται, η νέα πετάει!!! Πανελλαδική είναι η αναβάθμιση....? Γιατί εγώ έχω πρόβλημα από το Νοέμβριο... και όσο πήγαινε και χειροτερευε η κατάσταση.. και μάλιστα έκανα δοκιμές και σε άλλες περιοχές του Ηρακλείου και παντού υπήρχε χάλια σήμα, δε μιλάμε απλά για μπάρες, μιλάμε για τρελλα db και asu.... πάνω που είχα απηυδήσει και ήμουν έτοιμος να αρχίσω τις δοκιμές σε f2g και frog, εδώ και 3-4 μέρες έχει βελτιωθεί λίγο η κατάσταση...άντε να δούμε.... ( μήπως να δομιμάσω καινούργια sim?αν και δεν είναι πολυυυυ παλια αυτή που έχω...λιγότερο των 2 ετών ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts