Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα! :) Γιατί νομίζω ότι θα το κάνω;.. Και αύριο κιόλας, με την ανανέωση;... :shifty:

Huawei Nova 5T

Καλημερα! Οταν ειμαι στο εξωτερικο πως μπορω να βαλω καρτα στο κινητο μου? (μπορει να το κανει κ καποιος απο ελλαδα για μενα; ) Κ πως μαθαινω το υπολοιπο μου? Στο σαητ της wind βρηκα 2 4ψηφιους κ μπλεχτηκα

Καλημερα! Οταν ειμαι στο εξωτερικο πως μπορω να βαλω καρτα στο κινητο μου? (μπορει να το κανει κ καποιος απο ελλαδα για μενα; ) Κ πως μαθαινω το υπολοιπο μου? Στο σαητ της wind βρηκα 2 4ψηφιους κ μπλεχτηκα

Καλημέρα,

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/kartokiniti-q/q-periagogi-/ananeosi-hronou-omilias-kai-enimerosi-upoloipou/

Όλοι οι συνδρομητές Q που είναι στο εξωτερικό μπορούν να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας τους, τον χρόνο ομιλίας τρίτου και να μαθαίνουν το υπόλοιπό τους, όπως και στην Ελλάδα!

Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας μέσω δωρεάν γραπτού μηνύματος στο 1223. Η κλήση στο 1223 δεν είναι διαθέσιμη.

Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας Τρίτου μέσω κλήσης στο 1229 από κινητό Q ή στο +306995551229 από σταθερό ή άλλο κινητό, με χρέωση εξερχόμενης κλήσης Περιαγωγής προς Ελλάδα.

Ενημέρωση Υπόλοιπου Χρόνου Ομιλίας μέσω δωρεάν γραπτού μηνύματος στο 1225. Η κλήση στο 1225 δεν είναι διαθέσιμη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινώνησε 24 ώρες το 24ωρο με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Q μέσω κλήσης στο 1222 από κινητό Q ή στο +306995551222 από σταθερό ή άλλο κινητό, με χρέωση εξερχόμενης κλήσης Περιαγωγής προς Ελλάδα.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

ωραια! Πχ για να ανανεωσω φανταζομαι στελνω τον κωδικο στο 1223. Για το υπολοιπο τι στελνω? Κενο? Τους ειναι τοσο δυσκολο αυτα που γραφουν να ειναι σαφη ακομα κ σε καποιον που ασχολειται 1η φορα...

Το λέει πιο κάτω: στέλνεις κενό σμσ στο 1225 για να μάθεις το υπόλοιπό σου :)

Το λέει πιο κάτω: στέλνεις κενό σμσ στο 1225 για να μάθεις το υπόλοιπό σου :)

καλά ή είμαι τυφλός ή το λέει σε αλλη ενοτητα. σε πιστευω παντως ;) ευχαριστω

Τρίτο bullet στο κομμάτι του site που σου δωσα...

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος με ποια λογική έχουν τον περιορισμό των τεσσάρων ενεργοποιήσεων το μηνα ανά πακέτο?? θα τους πείραζε να τους έσκαγα 1€ ακόμη για μηνύματα?

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος με ποια λογική έχουν τον περιορισμό των τεσσάρων ενεργοποιήσεων το μηνα ανά πακέτο?? θα τους πείραζε να τους έσκαγα 1€ ακόμη για μηνύματα?

Μάλλον τόσο περιθώριο έχουν, για να δίνουν στον κάθε συνδρομητή, χωρίς να "μπαίνουν" μέσα... Just a thought... :worry:

Huawei Nova 5T

o 2/3σιασμός δεν ισχύει πλέον έτσι;

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα διπλασιασμού χρόνου ομιλίας αν η επόμενη ανανέωση είναι των πέντε ευρώ και γίνει στις επόμενες έξι ημέρες.

Δεν μου είχε έρθει με τους υπόλοιπους, οπότε το άφησα μερικές ημέρες με μικρότερο του ενός ευρώ υπόλοιπο, και σήμερα ήρθε :)

Τώρα αν δούμε αν θα είναι για 30 ημέρες το bonus, όπως λέει το μήνυμα.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Αλλον ένα μήνα παράταση το 5€ για 500ΜΒ , έως 31/3. http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-100/

λίγο λίγο το αφήνουν...:wacko::lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αλλον ένα μήνα παράταση το 5€ για 500ΜΒ , έως 31/3. http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-100/

άντε να το πάνε σιγά σιγά μέχρι τα χριστουγεννα,κ μετα ΝΕΑ προσφορά 5€ για 500ΜΒ για το 2013:lol:

Edited by gerstavros2
=

Και αν το ενεργοποιήσεις από το myf2g είναι 600 mb:D

Όμως στην q δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο νομίζω.

Edited by scream

αυτό το πακέτο με το 1€ 300λεπτά είναι ό,τι πρέπει.

σκέφτομαι να μεταφέρω 2 νούμερα δικών μου ανθρώπων που μιλούν κυρίως μεταξύ τους στην Q.

τώρα είναι στη vodafone.

ελπίζω να κρατήσει το πακέτο και μη το κόψουν σε κανα μήνα.

τι λέτε;

η λογικη λεει πως αθ το κοψουν σε λιγο καιρο...θα επανελθει ομως..
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

οπότε να μην κάνω την κίνηση; :confused:

δε θα έχει νόημα;

για είσαι εντάξει προτείνω αυτούς τους δυο αριθμούς που μιλάνε μεταξύ τους να τους γυρίσεις σε νέο καρτοκινητό και να βάλεις την χρέωση 1λεπτο το λεπτο δηλώνοντασ σε κάθε αριθμό τον αντίστοιχο αριθμό που καλεί και θά είναι οκ. Πιστευω οτι είναι πολύ καλυτερο αυτό.

η λογικη λεει πως αθ το κοψουν σε λιγο καιρο...θα επανελθει ομως..

Ολες οι προσφορες της wind ειναι κραχτες ωστε να φερει κοσμο και οσο οι ανταγωνιστες δεν απαντανε τοσο πιο πολυ κοσμο θα μαζευει.

Προσωπικα πιστευω οτι οι προσφορες της WIND (F2G και Q) θα κρατησουν τουλαχιστον μεχρι και το καλοκαιρι και απο εκει και περα ειτε θα τις κρατησει ειτε θα φερει καινουργιες στα ιδια επιπεδα με τώρα.

μου ρθε κ σμσ τριπλασιασμου σημερα..:dance::dance:

κι εμενα,2η φορά:Ρ

κι εμενα αλλα δε νομιζω να το εκμεταλλευτω.

ξαναλέει διάρκεια κατανάλωσης 30 ημέρες,ενω στην εξυπηρετηση μου χαν πει κ σε μένα και σε άλλον ότι είναι κανονικό υπόλοιπο.δεν θα βγάλουμε άκρη

• This topic was unpinned, featured and pinned