Panagioths Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Πολύ παράξενο... Όταν έχεις νεώτερα γράψε εδώ να μάθουμε και εμείς... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Αμα εχω. Γιατι τωρα που το θυμηθηκα ειναι παρασκευη αρα φανταζομαι απο δευτερα μετρανε η 2 μερες(γιατι φανταζομαι ειναι εργασιμες) αρα τεταρτη !!!! Με πηρανε τηλεφωνο απο το τμημα φορητοτητας και με ρωτησανε αν απο τοτε που το μετεφερα στην q ειχα το προβλημα η τωρα προσφατα (τους ειπα χθες) ρωτησα και εαν υπαρχει περιπτωση να μου το κοψανε λογω του λογαριασμου και μου ειπε με τιποτα γιατι τωρα ειναι καρτοκινητο. Τελος μου ειπε οτι το προωθησαν στο τεχνικο τμημα και επειδη ειναι παρασκευη θα εχω απαντηση απο δευτερα(οπως το φανταστηκα). Edited September 18, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση! Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoug100 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Γεια σας. Παρατηρησα σημερα πως δεν εχω ειδοποιηση κλησεων.Εκλεισα το κινητο μου και το καλεσα απο 2 διαφορετικα νουμερα.Μολις το ανοιξα ομως αν και περασε ωρα δεν ειχα λαβει μηνυμα με τις κλησεις. Παρατηρησα πως οταν καλουσα μου ελεγε πως ο συνδρομητης που καλεσατε δεν ειναι διαθεσιμος. Ενω οταν ειχα την ειδοποιηση κλησεων ελεγε πως θα ο συνδρομητης θα ειδοποιηθει για την κληση σας. Επισης οταν παω να κανω φραγη εισερχομενων κλησεων μεσω εντολων δικτυου δεν με αφηνει.Και γενικα δεν με αφηνει να πατησω καμια εντολη δικτυου...Σαν κατι να εχει ξερυθμιστει... Ποιο ειναι το τηλ εξυπηρετησης πελατων και τι χρεωσει εχει; Τι να επαθε; Το εχει παθει και καποιος αλλος φιλος; :blink: Edited September 19, 2010 by zoug100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 (edited) για τηλεφωνο εξυπηρετησης δες εδω:) edit για ρυθμισεις τσεκαρε εδω Edited September 19, 2010 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Ρυθμίσεις για κ800(vl menu) , για το internet , mms , που μπορώ να βρώ ; Δεν συνδέεται με τίποτα ( το πακέτο με το 1 ευρώ ) Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Παιδια εχω νεα για την υποθεση μου !!! Με πηρανε σημερα τηλεφωνο απο την Q και μου ειπανε οτι μαλλον απο καποιο λαθος διαγραφτηκε ο αριθμος μου ! Στην αρχη μου ειπε οτι μαλλον εληξε και της λεω πως γινετε αυτο αφου ειχα κανει ανανεωση αρχες σεπτεμβριου και το κοιταξε και μου λεει ναι οτι εχω δικιο και οτι μαλλον ειναι λαθος !! Τελικα μου λεει οτι θα ενεργοποιησουν ξανα τον αριθμο χωρις να κανω τιποτα και χωρις αλλαγη σιμ σε 2 μερες ! Παλι καλα γιατι εαν με αφηνανε παραπανω χωρις κινητο θα την εβριζα ! Η βλακεια μου ειναι οτι δεν ρωτησα τι θα γινει με την καρτα που ειχα μεσα, δεν πρεπει να ειχα πολλα το πολυ 5 ευρω αλλα γιατι να τους την χαρισω . Αυτη μου ειπε για λαθος αλλα εγω δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι ηταν τοσο "τυχαιο" ουτε οτι προκειτε για "λαθος". Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Πολύ μεγάλη η καθυστέριση. 4 μέρες για να σου απαντήσουν, άλλες 2 για να το φτιάξουν. Κακή φάση.. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 +10000000000 Συμφωνω απολυτα !!!! Τι να κανω ετσι οπως εγιναν τα πραγματα ελπιζω στις 2 μερες να πιανετε και η σημερινη . Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Γεια σας. Παρατηρησα σημερα πως δεν εχω ειδοποιηση κλησεων.Εκλεισα το κινητο μου και το καλεσα απο 2 διαφορετικα νουμερα.Μολις το ανοιξα ομως αν και περασε ωρα δεν ειχα λαβει μηνυμα με τις κλησεις. Παρατηρησα πως οταν καλουσα μου ελεγε πως ο συνδρομητης που καλεσατε δεν ειναι διαθεσιμος. Ενω οταν ειχα την ειδοποιηση κλησεων ελεγε πως θα ο συνδρομητης θα ειδοποιηθει για την κληση σας. Επισης οταν παω να κανω φραγη εισερχομενων κλησεων μεσω εντολων δικτυου δεν με αφηνει.Και γενικα δεν με αφηνει να πατησω καμια εντολη δικτυου...Σαν κατι να εχει ξερυθμιστει... Ποιο ειναι το τηλ εξυπηρετησης πελατων και τι χρεωσει εχει; Τι να επαθε; Το εχει παθει και καποιος αλλος φιλος; :blink: 1227 γενικες πληροφοριες χωρις χρεωση (δεν ξερω αν θα σε βοηθησουν σε αυτο το νουμερο ) 1222 εξυπηρετηση πελατων 0,25 Ε/λεπτο για να ενεργοποιειες την ειδοποιηση κλησεων παντως πατας **62*6995554444#και κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilefan123 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Γειά σας....Εδώ και λίγες μέρες έχω ένα πακέτο q και ενεργοποίησα την προσφορά για 1500 λεπτά και 100mb mobile internet.Το πρόβλημα είναι ότι έχω ένα blackberry και δεν βλέπω να μπορώ να συνδεθώ στο internet.Μήπως ξέρετε αν το internet που δίνει η q είναι συμβατό με blackberry;Κάθε σκέψη ή γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Γειά σας....Εδώ και λίγες μέρες έχω ένα πακέτο q και ενεργοποίησα την προσφορά για 1500 λεπτά και 100mb mobile internet.Το πρόβλημα είναι ότι έχω ένα blackberry και δεν βλέπω να μπορώ να συνδεθώ στο internet.Μήπως ξέρετε αν το internet που δίνει η q είναι συμβατό με blackberry;Κάθε σκέψη ή γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ προκαταβολικά... έχεις κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Γειά σας....Εδώ και λίγες μέρες έχω ένα πακέτο q και ενεργοποίησα την προσφορά για 1500 λεπτά και 100mb mobile internet.Το πρόβλημα είναι ότι έχω ένα blackberry και δεν βλέπω να μπορώ να συνδεθώ στο internet.Μήπως ξέρετε αν το internet που δίνει η q είναι συμβατό με blackberry;Κάθε σκέψη ή γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παρε την Q στο 1222 και ζητα να σου στειλουν της ρυθμισεις για blackberry Μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις και στης ρυθμισεις το Q-Internet δηλαδη ονομα συνδεσης Q-Internet και τα υπολοιπα κενα και μετα να δεις εαν μπορεις να μπεις στο ιντερνετ. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 μήπως μπορεί να μου πει κάποιος σε πιο αριθμό παίρνουμε για να μάθουμε το υπόλοιπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 1225 !! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 τελικα δε μπορουμε με τιποτα να μαθουμε ποσα mb μας εχουν απομεινει? ουτε με τηλεφωνο στην εξυπηρετηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Εχετε παρατηρήσει ότι η ώρα στο κέντρο μηνυμάτων πάει μία ώρα πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Γεια σας !!!!! Να σας ενημερωσω οτι εγω ειμαι ακομα χωρις κινητο και εχει αισιως περασει 1 εβδομαδα !!!!!! Οπως ειπα πιο πανω με ειχανε παρει τηλεφωνο την τριτη και μου ειπανε οτι καταλαθος διαγραφτηκε ο αριθμος μου και οτι θα το ξαναενεργοποιησουνε σε 2 μερες. Πηρα λοιπον σημερα την τριτη μερα τηλεφωνο την εξ.πελατων και μου ειπανε οτι πρεπει να παω να το δηλωσω παλι επειδη ειχε διαγραφτει. Ε το δηλωσα ο υπαλληλος του καταστηματος μου ειπε σε 10 λεπτα θα ειναι ετοιμο αλλα εχει περασει μια ωρα και οσο το ειδατε εσεις να ανοιγει αλλο τοσο το ειδα και εγω. Θα περιμενω μεχρι το απογευμα και αν δεν εχει ανοιξει θα παρω παλι την εξ.πελατων και αμα μου πουνε απο δευτερα θα φανε βρισιμο και στα καπακια μια καταγγελεια στην ΕΕΤΤ. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Γεια σας !!!!! Να σας ενημερωσω οτι εγω ειμαι ακομα χωρις κινητο και εχει αισιως περασει 1 εβδομαδα !!!!!! Οπως ειπα πιο πανω με ειχανε παρει τηλεφωνο την τριτη και μου ειπανε οτι καταλαθος διαγραφτηκε ο αριθμος μου και οτι θα το ξαναενεργοποιησουνε σε 2 μερες. Πηρα λοιπον σημερα την τριτη μερα τηλεφωνο την εξ.πελατων και μου ειπανε οτι πρεπει να παω να το δηλωσω παλι επειδη ειχε διαγραφτει. Ε το δηλωσα ο υπαλληλος του καταστηματος μου ειπε σε 10 λεπτα θα ειναι ετοιμο αλλα εχει περασει μια ωρα και οσο το ειδατε εσεις να ανοιγει αλλο τοσο το ειδα και εγω. Θα περιμενω μεχρι το απογευμα και αν δεν εχει ανοιξει θα παρω παλι την εξ.πελατων και αμα μου πουνε απο δευτερα θα φανε βρισιμο και στα καπακια μια καταγγελεια στην ΕΕΤΤ. Από την πρώτη στιγμή έπρεπε να είχες κάνει καταγγελία. Θα είχανε τσακιστεί να σου το φτιάξουν. Όχι να τους παρακαλάς και να σε γράφουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Τι να κανω ελεγα να μην μπλεξω, αλλα δεν μενω αλλο χωρις κινητο. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!! Πηρα στην εξ.πελατων και μου λεει οτι δεν ειναι ο αριθμος αυτος καταχωρημενος στην σιμ που εχω !!! Και μου λεει το προωθησε στον τεχνικο και θα με παρουνε την δευτερα !!!!!!! Προσεξτε οχι θα εχω κινητο απο δευτερα θα με παρουνε τηλεφωνο αρα τρεχα γυρευε !!!!!!!! Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Γενικά η φορητότητα προς Q πρέπει να είναι ελαφρώς προβληματική και από άλλες περιπτώσεις που έχω ακούσει... Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!! Πηρα στην εξ.πελατων και μου λεει οτι δεν ειναι ο αριθμος αυτος καταχωρημενος στην σιμ που εχω !!! Και μου λεει το προωθησε στον τεχνικο και θα με παρουνε την δευτερα !!!!!!! Προσεξτε οχι θα εχω κινητο απο δευτερα θα με παρουνε τηλεφωνο αρα τρεχα γυρευε !!!!!!!! Απορώ πως δεν έχεις κάνει ΗΔΗ καταγγελία ! Κι εγώ στην Q είμαι. Οικονομική δεν λέω αλλά μην φτάσεις ποτέ στο σημείο να επικοινωνήσεις μαζί τους για εξυπηρέτηση... κάηκες. Εγώ πχ για να μου ενεργοποιήσουν τον τηλεφωνητή 10 ευρώ έφαγα στα τηλέφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών και δεν είχαν ιδέα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) Απορώ πως δεν έχεις κάνει ΗΔΗ καταγγελία ! Μολις την ενεργοποιησαν δοξα τον θεο αλλα τωρα πρεπει να βρω ακρη με την δηλωση στοιχειων !!! Edited September 24, 2010 by DTse Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapas6969 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) γεια σας παιδια...εχουμε και λεμε το κινητο αυτο μου εχει σπασει τα νευρα...απο τοτε που το πηρα μια στελνει μμσ μια οχι.τελος παντων δεν με ενδιαφερουν και πολυ.εδω και μια εβδομαδα προσπαθω να βαλω ρυθμισεις του ιντερνετ(εχω vodafone cu)εχω παρει παντου τηλεφωνο μεχρι και στην μυριαμ κ τζοσουα...εχω ενεργοποιησει τα παντα γραφτηκα εχθες στο surf and email 60 εχω βαρεθει να ανοιγω-κλεινω το κινητο!!!!!! οι ρυθμισεις που εχουν μπει ειναι apn:webkarta.vodafone.gr user pass αυτα τα εβαλα εγω αν και με το αλλο που στα βαζει αυτοματα ειναι το ιδιο... πηρα σημερα μια q card τα ενεργοποιησα ολα τα 100 mb κτλ εβαλα ρυθμησεις στο apn myq και στα αλλ τιποτα οπως μου ειπαν στην εξυπηρετηση.... ε βαρεθηκα να το πεταξω απο το παραθυρο τι να κανω΄; εχω ενα iphone 3g 4.1 δλδ τι αλλο να κανω μονο η cosmote εχει μεινει αλλα δεν μπορει κατι τρεχει με το κινητο.... Edited September 24, 2010 by nikpapas6969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Έχω πάνω από 2 μήνες να ενεργοποιήσω την προσφορά με το 1 ευρώ,αλλά συνεχίζω να μιλάω με την wind & Q δωρεάν και να σερφάρω χωρίς χρέωση :cool: Μάλλον έχουν βαρέσει διάλυση εκεί μέσα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts