user_13 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Ρε παιδια ερωτηση υπολοιπου σε τι αριθμο στελνουμε SMS?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 δεν γινεται.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 δεν γινεται.. ΤΙ δεν γινεται...!!ΚΑΙ πως θα ξερω το υπολοιπο μου?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 ΤΙ δεν γινεται...!!ΚΑΙ πως θα ξερω το υπολοιπο μου?:wacko: Με sms δεν γινεται, με κληση γινεται. Τον αριθμο θα τον αναφερει στο http://www.myq.gr δεν τον θυμαμαι τωρα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 με κληση στο 1225 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioc Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 εχω Q και ενα ν73.εχω τις υπηρεσιες wap ομως δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ...τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 τι μηνυμα σου βγαζει; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 σημερα ενεργοποιηθηκε η καρτα μου! μεχρι στιγμης πολυ ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση με πηρε και η κοσμοτε να με ρωτησει γιατι εφυγα χαχαχαχα αντε γεια ρε! απο σημα καλα μεχρι στιγμης δουλεια κ σπιτι ειμαι μια χαρα! με εφτιαξε και η πρωτη ανανεωση μεσω ιντερνετ απλα τα σπαει και κατι μου λεει οτι θα πεσει κ αλλο στις τιμες της! εαν βγαινουν ανανεωσεις νεες τιμες κτλ,μου στελνουν μηνυμα τι να κανω?η πρεπει να ενημερωνομαι τακτικα απο εδω μεσα? καλως σας βρηκα μαγκες! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 εαν βγαινουν ανανεωσεις νεες τιμες κτλ,μου στελνουν μηνυμα τι να κανω?η πρεπει να ενημερωνομαι τακτικα απο εδω μεσα? καλως σας βρηκα μαγκες! Μερικές φορές σου στέλνουν.Και της αδερφής μου της στέλνουν μήνυμα όταν βγαίνουν προσφορές αλλά για σιγουριά κοίτα και το MyPhone.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 σημερα πχ με το που ηρθε το σημα μου ηρθε κ μηνυμα για τις νεες χρεωσεις κτλ αλλα στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι επειδη ειναι νεα η καρτα τις εχω ηδη! ευχαριστω φιλαρακο! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 αλλα στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι επειδη ειναι νεα η καρτα τις εχω ηδη! ευχαριστω φιλαρακο! Λογικό είναι.Επίσης για να ξέρεις:Όταν η Q βγάζει νέες χρεώσεις και λέει να στείλεις sms και όταν πας να το στείλεις σου γράφει:"Αποτυχία" ή "Το μήνυμα δεν παραδώθηκε" να ξέρεις ότι έχεις τις νέες χρεώσεις.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 θελεις να πεις οτι το μηνυμα το ελαβε τελικα κ επιασε τοπο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 θελεις να πεις οτι το μηνυμα το ελαβε τελικα κ επιασε τοπο? Θέλω να πω ότι αν κάποιοι δεν μπορούν να στείλουν μήνυμα στον αριθμό που λέει στη διαφήμιση της Q να ξέρουν ότι οι νέες χρεώσεις είναι ήδη ενεργοποιημένες στη γραμμή τους.Γι'αυτό δεν μπορούν να στείλουν το μήνυμα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 εισαι κ ο πρωτος! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maniac_t Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Molis ekana ananewsi xronou omilias 10 euro k akousa oti prostethikan sto logariasmo mou 1 wra k 40 lepta omilias...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Molis ekana ananewsi xronou omilias 10 euro k akousa oti prostethikan sto logariasmo mou 1 wra k 40 lepta omilias...:D Εσυ εισαι πολυ τυχερος, ολα εσυ τα ανακαλυπτεις :shifty: Τώρα ‘ΠΑΤΑΤΕ’ ακρίβεια με ΔΩΡΕΑΝ λεπτά ομιλίας προς Q! Με τη νέα προσφορά όλοι οι συνδρομητές Q card, παλαιοί και νέοι, κερδίζουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ έως 200 ΔΩΡΕΑΝ λεπτά ομιλίας προς Q με κάρτες ανανέωσης! Αναλυτικά: * 60 ΔΩΡΕΑΝ λεπτά ομιλίας προς Q με κάρτα ανανέωσης € 6 που ισχύουν για 5 ημέρες * 100 ΔΩΡΕΑΝ λεπτά ομιλίας προς Q με κάρτα ανανέωσης € 10 που ισχύουν για 10 ημέρες * 200 ΔΩΡΕΑΝ λεπτά ομιλίας προς Q με κάρτα ανανέωσης € 20 που ισχύουν για 30 ημέρες Στην προσφορά συμμετέχουν όλοι οι συνδρομητές Q που πραγματοποιούν ανανέωση χρόνου ομιλίας με κάρτες των 6, 10 και 20 ευρώ. Τα ΔΩΡΕΑΝ λεπτά ομιλίας καταναλώνονται μόνο προς προορισμούς Q ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο ομιλίας. Η ενημέρωση των ΔΩΡΕΑΝ λεπτών ομιλίας καθώς και η διάρκεια ισχύς τους γίνονται μετά από κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας στο 1223. Τέλος, δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ανανεώσεων ανά μήνα. Η προσφορά ισχύει από 12 Μαρτίου μέχρι και 30 Απριλίου 2009 ΜΟΝΟ ΜΕ Q ‘ΤΑΨΕΙΣ’ ΑΚΡΙΒΕΙΑ http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=264&langID=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 δεν τρελάθηκα κιόλας. από την μία ο περιορισμένος χρόνος να τα «φας» (κάντε το 1 μήνα για όλα, θα πάθετε κάτι?) από την άλλη μόνο σε Q? καλό αλλά δεν θα τρέξω και να αγοράσω κάρτα ανανέωσης βλέποντας το! :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laser Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Να 'χα και κανένα γνωστό που έχει Q και νά 'δινε και η Q 1000 λεπτά το μήνα θα το σκεφτόμουν. Όλοι έχουν WHAT'S UP πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 δεν ειναι τετοια καρτα η Q φιλε μου...ειναι για χρηση προς ολους...εγω εκατσα τα εβαλα κατω κ αλλαξα απο συμβολαιο σε Q ...και ειμαι πολυ καλυτερα..... και το καλυτερο ολων?η ονλαιν ανανεωση....αντε γεια! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 δεν ειναι τετοια καρτα η Q φιλε μου...ειναι για χρηση προς ολους...εγω εκατσα τα εβαλα κατω κ αλλαξα απο συμβολαιο σε Q ...και ειμαι πολυ καλυτερα..... και το καλυτερο ολων?η ονλαιν ανανεωση....αντε γεια! Λετε να μειωσει την χρεωση προς ολους η q στα 0,10 λεπτα οπως εκανε η frog. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Προς όλους;;;; Πότε το έκανε αυτό; Μόνο προς τα Frog ξέρω εγώ και το ίδιο έχει κ η Q. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Προς όλους;;;; Πότε το έκανε αυτό; Μόνο προς τα Frog ξέρω εγώ και το ίδιο έχει κ η Q. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2741280#post2741280 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 σημερα ξεκινησε κ σιγουρα να περιμενουμε επιθεση απο την Q...εκεινη βεβαια η προσφορα ειναι για μικρο διαστημα (2μηνες) αλλα δε θα με χαλαγε κατι τετοιο... υπομονη.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 εχω μια απορια...προχθες ειχα χρονο ομιλιας 10 ευρω...σημερα που παω να παρω τηλ μου βγαζει προειδοποιητικο οτι εχω 80 λεπτα! το γεγονος ειναι οτι δε μιλησα πανω απο 12-15 λεπτα κ δεν εστειλα πανω απο 5 sms. φταει μηπως οτι κανω ανανεωση μεσω νετ?παιζει ρολο? ιντενρνετ κ τετοια δεν εχω...νομιζω τα εχω ολα απενεργοποιημενα... η μηπως απλα με κλεβουν? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Και γιατί δεν πέρνεις την εξυπηρέτηση πελατών να σε ενημερώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts