profitis Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά, το Cosmote My Account τελικα παρέχει υπηρεσία για να βλέπεις live τις κλήσεις που έχεις κανει κατα τη διάρκεια αυτού του μήνα; Ή τουλάχιστον μπορεις να ξέρεις πόσο υπόλοιπο ελευθερο χρόνο έχεις διαθέσιμο; Ευχαριστώ :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά, το Cosmote My Account τελικα παρέχει υπηρεσία για να βλέπεις live τις κλήσεις που έχεις κανει κατα τη διάρκεια αυτού του μήνα; Ή τουλάχιστον μπορεις να ξέρεις πόσο υπόλοιπο ελευθερο χρόνο έχεις διαθέσιμο; Ευχαριστώ :D :D το πρωτο που ζητας δεν υπαρχει τωρα για το υπολοιπο του χρονου ομιλιας στελνεις ΕΥ στο 1256 δωρεαν Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Ρε παιδια..τι γινετε με αυτο το myaccount ??? Δεν περναει καρτοκινητο ενω ειναι δηλωμενο..σε τηλ. με την εξυπηρετηση λενε οτι εχει προβλημα( εδω και 4-5 μηνες) κ να καλεσω σε λιγο καιρο να μου πουν αν εφτιαξε η οχι λογο της ταυτοποιησης....ελεος....ποτε θα φτιαξει ??? απο καλοκαιρι ??? 1 χρονο προβλημα θα εχει στο να μπει νεο νουμερο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 θελω να εγγραφω στο myaccount. εχω wu. μου εμφανιζει το εξης μνμ: "Αδυναμία Συνέχειας Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η δικτυακή πύλη COSMOTE MY ACCOUNT δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη για την σύνδεση που επιλέξατε, λόγω της αναγκαιότητας προσαρμογής των εφαρμογών μας στις διατάξεις του νέου νόμου 3783/2009 περί ταυτοποίησης χρηστών καρτοκινητής. Για τη διαχείριση της σύνδεσης σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών Καρτοκινητής καλώντας από το κινητό σας τηλέφωνο στο 1313. Ευχαριστούμε για την κατανόηση." ποτε θα μπορεσω επιτελους να εγγραφω στην υπηρεσια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Προφανώς εγγραφή θα μπορεί να γίνει μετά την 31η Ιουλίου. Μπορεί π.χ. να λειτουργήσει κανονικά από την 1η Αυγούστου, μπορεί όμως και αργότερα.Προσωπικά απορώ ποιος τους προμήθευσε αυτήν την εφαρμογή.. Είναι κυριολεκτικά για τα κλάματα...:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 εμένα λέει ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί!!! πήρα τηλ ειπαν ότι θα το φτιάξουν, έχω σωστους κωδικούς και ξαναλέει τα ίδια!!! αλλά δεν θα ασχοληθώ θα την κόψω να ησυχάσω!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Cosmote My Account θα λειτουργήσει? Πότε? Σε ολους βγαζει προβλημα σωστα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Σε εμένα δουλέυει κανονικά. Μήπως δεν έχει εκδοθεί ακόμα ο 1ος λογαριασμός μετά την εγγραφή σου στο my account ?? Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 (edited) Ειχα πολλα νουμερα γραμμενα στο my account και τωρα μου λεει Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει πιθανότητα να μην μπορείτε προσωρινά να δείτε / διαχειριστείτε online μια ή περισσότερες από τις συνδέσεις σας COSMOΚΑΡΤΑ ή What’s Up, λόγω της αναγκαιότητας προσαρμογής των εφαρμογών μας στις διατάξεις του νέου νόμου 3783/2009 περί ταυτοποίησης χρηστών καρτοκινητής. Για τη διαχείριση των συνδέσεων αυτών μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών Καρτοκινητής καλώντας από το κινητό σας τηλέφωνο στο 1313. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Mολις πηγα να προσθεσω εναν νεο αριθμο γιατι ειπα μηπως και δεν λειτουργει μονο για τους παλιους μου γραφει τα εξης: (Σημειωση ειναι καρτοκινητο) Αδυναμία Συνέχειας Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η δικτυακή πύλη COSMOTE MY ACCOUNT δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη για την σύνδεση που επιλέξατε, λόγω της αναγκαιότητας προσαρμογής των εφαρμογών μας στις διατάξεις του νέου νόμου 3783/2009 περί ταυτοποίησης χρηστών καρτοκινητής. Για τη διαχείριση της σύνδεσης σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών Καρτοκινητής καλώντας από το κινητό σας τηλέφωνο στο 1313. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Edited June 7, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Και εγώ χτες που μπήκα στο δικό μου δουλεύει κανονικά! εγώ έχω έναν αριθμό και είναι πάγια σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Σε εμένα δουλέυει κανονικά. Δουλεύει κανονικά για την πάγια σύνδεση που έχω. Έχω και what's up αλλά δεν το έχω βάλει στο myaccount. Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Οποτε απο οτι καταλαβαινω λειτουργει μονο στα συμβολαια σωστα? Εχει κανεις καρτοκινητο και να δουλευει? Γιατι εγω μονο καρτοκινητα εχω και δεν δουλευει σε κανενα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Και εγώ έχω whats up αλλά δεν το έχω βάλει γιατί θα το κόψω (δεν έχει και σήμα) :lol::lol: αλλά υποτίθεται ότι δουλεύει και σε αυτά! ρώτησες στο 1313 γιατί δεν σου δουλεύει? δλδ τι ακριβώς σου κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Μάλλον τα προβλήματα θα λυθούν στο τέλος Ιούλη (με τη λήξη των μη επώνυμων καρτοκινητών). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Αρα τελικα λειτουργει σε αλλον με καρτοκινητο? Μηπως πρεπει να κανουμε καποια ιδιαιτερη κινηση εμεις με τα καρτοκινητα? Ή απλα να περιμενουμε? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Κι εγώ δοκίμασα με what's up αλλά τζίφος. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Εγω εχω 3 δηλωμενα καρτοκινητα και ακομα δεν δουλευει... Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Σε μενα κάτι άσχετα καρτοκινητά που εχω (εννοείται οχι ταυτοποιημένα) εμφανίζονται αδιαλείπτως απο το Νοέμβριο του 2009 χωρίς να τα έχουν αποσύρει.Απιστευτο ε ?και όμως στην δική μου την περίπτωση ισχύει ,και μιλάμε για καμμιά εικοσαρια καρτοκινητά! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 (edited) To site ολοκληρo είναι για κλωτσιες. Προσπαθω να κανω εγγραφη και 1. μου λεει το username χρησιμοποιηται. το αλλαζω και βαζω τον αριθμο κινητου. 2. μου λεει το mail χρησιμοποιηται. Αυτο πως γινεται δεν μπορω νακαταλαβω. Δινω αλλο mail. 3. δεχεται την εγγραφη και μου λεει θα ερθει μηνυμα με το password. OYTE MHNYMA OYTE MAIL ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ. ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ SITE. Αυτα βλεπω και σκεφτομαι σοβαρα να παρω και τις δυο οικογενειες στην vodafone. Απο την οποια εφυγα λογω unlimited γιατι η γυναικα μου και πολλοι συγγενεις εχουν cosmote. Μπορει καποιος να μου πει αν αυτη η εταιρια και το web site εχουν mail επικοινωνιας? Πρωτη φορα βλεπω στο λινκ επικοινωνιας να βγαινει αναζητηση ερωτησεων με λεξεις κλειδια. Τι καραγκιοζηλικια ειναι αυτα???? update: Τελικα, σημερα μετα απο 2 μερες ηρθε το μηνυμα με το password. Φαινεται πως λειτουργει σωστα... Edited June 26, 2010 by jks13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 To site ολοκληρo είναι για κλωτσιες. Προσπαθω να κανω εγγραφη και 1. μου λεει το username χρησιμοποιηται. το αλλαζω και βαζω τον αριθμο κινητου. 2. μου λεει το mail χρησιμοποιηται. Αυτο πως γινεται δεν μπορω νακαταλαβω. Δινω αλλο mail. 3. δεχεται την εγγραφη και μου λεει θα ερθει μηνυμα με το password. OYTE MHNYMA OYTE MAIL ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ. ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ SITE. Αυτα βλεπω και σκεφτομαι σοβαρα να παρω και τις δυο οικογενειες στην vodafone. Απο την οποια εφυγα λογω unlimited γιατι η γυναικα μου και πολλοι συγγενεις εχουν cosmote. Μπορει καποιος να μου πει αν αυτη η εταιρια και το web site εχουν mail επικοινωνιας? Πρωτη φορα βλεπω στο λινκ επικοινωνιας να βγαινει αναζητηση ερωτησεων με λεξεις κλειδια. Τι καραγκιοζηλικια ειναι αυτα???? update: Τελικα, σημερα μετα απο 2 μερες ηρθε το μηνυμα με το password. Φαινεται πως λειτουργει σωστα... Εγώ το έχω παρατήσει. Σε κάποια φάση είχε αρχίσει να (μισο)λειτουργεί σωστά. Έβλεπα τουλάχιστον τους λογαριασμούς μέσω ebill κανονικά. Για stats κλπ ούτε λόγος. Με το που ήρθε όμως ο τελευταίος λογαριασμός, καπουτ (πάλι)! :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Για τα συμβόλαια εμένα μου δουλεύει αρκετά καλά και δεν έχω κανένα πρόβλημα... Για τα καρτοκινητά το ακριβώς αντίθετο!!!!!!! Με πάνω από 10 κλήσεις στο 1313 και μόνιμως η απάντηση είναι "υπάρχουν τεχνικά προβλήματα" . Μόνο και μόνο το γεγονός ότι δεν μπορείς να προσθέσεις καρτοκινητό ακόμη και τώρα τα λέει όλα. Πολύ καλή υπηρεσία , αρκεί να δουλεύει. Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση μηδενική! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Εγώ το έχω παρατήσει. Σε κάποια φάση είχε αρχίσει να (μισο)λειτουργεί σωστά. Έβλεπα τουλάχιστον τους λογαριασμούς μέσω ebill κανονικά. Για stats κλπ ούτε λόγος. Με το που ήρθε όμως ο τελευταίος λογαριασμός, καπουτ (πάλι)! :down: Παρακολουθώ το thread και ομολογώ ότι πρέπει να συμφωνήσω με τους φίλους που συμπέραναν ότι το site απλά δεν δουλεύει σωστά. Έχει σοβαρά προβλήματα σχεδιασμού. Δείτε τι συνέβη σε μένα: Είχα my account από καλοκαίρι του 2008 με ένα συμβόλαιο. Δούλευε κανονικά για κανένα χρόνο και μετά ξαφνικά το 2009 αποφάσισε να μη δουλεύει πια. Ξανάρχισε κανονική λειτουργία στο τέλος του 2009. Εν τω μεταξύ είχα πια αποκτήσει και ένα Internet on the Go. Λέω λοιπόν (λάθος μου) "γιατί να μην τα βάλω και τα δύο στον ίδιο λογαριασμό;" Κάνω ηλεκτρονικά την αίτηση η οποία απερρίφθη πανυγηρικά διότι ήταν διαφορετικά τα στοιχεία στις δύο συνδέσεις. Η αλήθεια είναι ότι είχα αλλάξει ταυτότητα αλλά η αλλαγή αυτή είχε περαστεί και στις δύο συνδέσεις και εμφανιζόταν η νέα ταυτότητα κανονικά στους έντυπους λογαριασμούς. Μου είπαν "μας συγχωρείτε ούτε μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε αυτό ξανακάντε την αίτηση". Πράγματι την έκανα και μπήκε και το δεύτερο συμβόλαιο στον ηλ. λογαριασμό. Από 'κει και πέρα αρχίζει το αστείο: Στο site έγιναν δύο λογαριασμοί (στην διαδικασία ενεργοποίησης του e-bill για το συμβόλαιο internet). Ένας που έχει το συμβόλαιο κινητού και ένας που έχει το συμβόλαιο internet! Μου δήλωσαν δε ότι α) δεν ξέρουν πώς έγινε αυτό, β) "τι πειράζει αφού βλέπετε και τους δύο λογαριασμούς" γ) "γιατί να καταργήσουμε τον ένα;" Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει που υπάρχουν δύο λογ/μοί αλλά το βρίσκω επιεικώς γελοίο να μην μπορείς να διαχειριστείς κάτι τόσο απλό όσο ένα web interfaced εργαλείο. Εννοείται ότι δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, το πήρα απόφαση: Σήμα καμπάνα, site μπανάνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Δοκίμασε κανείς με καρτοκινητό να μπει στο myaccount; Υποτίθεται ότι δεν λειτουργούσε λόγω προσαρμογής στην ταυτοποίηση... Τώρα κανονικά δεν έπρεπε σιγά σιγά να επαναλειτουργήσει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ναι κ εγω προσπαθω να μπω αλλα τιποτα. Δεν πρεπει σιγα σιγα να το επαναλειτουργησουν? ΕΙναι πολυ χρησιμο. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Αφού δεν λειτουργεί το myaccount, μπορώ να πάρω στην εξυπηρέτηση πελατών να μου μεταφέρουν ένα ποσό από ένα καρτοκινητό σε άλλο; Η μεταφορά ανανεώνει την ημερομηνία λήξης, έτσι; Edited August 3, 2010 by tseapis τελικά λύθηκε το θέμα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts