dimitris15 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 η ταλαιπωρια συνεχιζεται μου λενε να διακοψω το myaccount και να κανω καινουργιο αλλα για να το κοψω πρεπει να παω στον ΟΤΕ και να στελνω fa δεν μπορουμε λεει να σας εκδοσουμε νεο password παρα μονο μεσω της διαδικασιας υπεν θυμισης η οποια δεν δουλευει. θυμηθειτε λεει με πιο e-mail κανατε εγγραφη δεν θυμμαι κυρα τι πρεπει να γινει. παντως ειναι αθλια σα υπηρεσια σαν υλοποιηση το myaccount αν δεν μπορουν να το υποστηριξουν ας το κλεισουν Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Στα καρτοκινητα θα ξαναβαλουν myaccount? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Στα καρτοκινητα θα ξαναβαλουν myaccount? αν θες την αποψη μου χλωμο το βλεπω που ομως:rolleyes: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 παιδια δεν υπαρχει η ταλαιπωρια μου αναγκαστικα θα στειλω αιτημα να διαγραψω το MYACCOUNT γιατι δεν μπορουν να μου επαναφερουν το χαμμενο κωδικο προσβασης λενε οτι αυτο γινεται μονο μεσω του συστηματος υπενθυμισεις στο οποιο εβαλα οτι e-mail εχω αλλα τιποτα πραγματικα τα εχω παρει κρανιο ελεος αν δεν μπορουν να την υποστηριξουν ας το κλεισουν:mad: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Μήπως το μήνυμα που σου στέλνουν χαρακτηρίζεται ως spam email και δεν το βλέπεις; Επίσης, αν έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις username και email δεν χρειάζεται να υποβάλεις αίτημα διαγραφής, απλά κάνεις νέα εγγραφή ( ούτως ή άλλως, θα χάσεις όλα τα δεδομένα του ebill και θα ξεκινήσεις απο την αρχή ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Μήπως το μήνυμα που σου στέλνουν χαρακτηρίζεται ως spam email και δεν το βλέπεις; Επίσης, αν έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις username και email δεν χρειάζεται να υποβάλεις αίτημα διαγραφής, απλά κάνεις νέα εγγραφή ( ούτως ή άλλως, θα χάσεις όλα τα δεδομένα του ebill και θα ξεκινήσεις απο την αρχή ). δεν ερχεται καθολου e-mail ουτε sms τσεκαρω και τον φακελω με τα spam .Πλεον δεν μπορεις να κανεις νεο MYACCOUNT χωρις να διαγραφει το παλιο γιατι οταν πας να δηλωσεις τον αριθμο του κινητου σου λεει ξαναπροσπαθησε προφανως επειδη υπαρχει και σε αλλον λογαριασμο. Πραγματικα ειχα τραγικη υποστηριξη το MYACCOUNT ειναι μια υπηρεσια που θελει επειγοντως αναβαθμιση επιπλεον ας βγαλουν αυτον τον πειρορισμο να αλλαζεις καθε 5 μηνες κωδικο ημαρτον Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Δεν μπορείς να κάνεις νέο λογαριασμό στη περίπτωση που σαν username έχεις δηλώσει το κινητό => δεν μπορείς να κάνεις νέο λογαριασμό με ίδιο username και email. Αν προσπαθήσεις με διαφορετικά στοιχεία, θα γίνει εκ νέου εγγραφή. Προσωπικά, το έχω κάνει 2 φορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) παω να ενεργοποιησω το Myaccount και δεν δεχεται κανενα κινητο του πακετου (οικογενειακο) μου λεει " Πρόβλημα στην αποστολή της φόρμας Βεβαιωθείτε ότι συμπληρώσατε ορθά τον Αριθμό Κινητού σας." Edited August 5, 2012 by dimitris15 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Δοκίμασε να κάνεις την εγγραφή με internet explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Δοκίμασε να κάνεις την εγγραφή με internet explorer. Παλι τα ιδια κανει:( Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Στην περίπτωση του οικογενειακού πακέτου. Τα προσωπικά στοιχεία (όνομα, αφμ κτλ) κατά την εγγραφή πρέπει να είναι ίδια με αυτά στου οποίου εκδίδεται ο λογαριασμός;; Μπορώ για παράδειγμα να φτιάξω ξεχωριστό account για το κάθε νούμερο; Ή φτιάχνω ένα για όλα; Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Μyaccount ισχυει κ σε καρτοκινητα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Kαι εγώ έχω αυτή την απορία Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παλια ισχυε κ σε καρτοκινητα Τωρα πλεον νομιζω δεν ισχυει και ηταν χρησιμη υπηρεσια Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παλια ισχυε κ σε καρτοκινητα Τωρα πλεον νομιζω δεν ισχυει και ηταν χρησιμη υπηρεσια Έχει αλλάξει αλλα δίνει κάποιες δυνατότητες. Αν δεν της βλέπει κάποιος ας κάνει αίτημα διαγραφής και στην συνέχεια εκ νέου εγγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Πώς γίνεται η διαγραφή κλπ; Εμένα μου λέει ότι το κινητό μου ήδη υπάρχει, κάνω υπενθύμιση password αλλά δνε λαμβάνω τίποτα.... Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Να ρωτησω και γω...Αίτημα διαγραφής γινεται μέσω εξυπηρέτησης πελατών?Γιατι εγω είχα καρτοσυμβολαιο και είχα κάνει εγγραφή και μόλις το γύρισα σε What's up έγραφε ότι αν δεν βλέπεται τις υπηρεσίες κλπ πρέπει να κάνετε εκ νέου εγγραφή.Ειχα μιλήσει με έναν υπάλληλο πριν καιρό ο οποίος μου πρότεινε να κάνω εγγραφή με διαφορετικό email και θα δεχτει παρόλο που είναι ίδιος ο αριθμός.Αλλα τελικα δεν το δέχθηκε και μετά το άφησα το θεμα.Επισης μήπως παίζει αυτο ρόλο που δεν μπορώ να κάνω ανανέωση online στο what's up?Δεν μου βγαζει να συμπληρώσω τα στοιχεία της χρεωστικής και πατάω μονο το ποσο,αποδέχομαι,υποβολή και μου λέει η πληρωμή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί,προσπαθήστε αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδιά σε καμία περίπτωση μην κάνετε το Cosmote my Accountμετά θα πρέπει να πληρώνετε μέσω Internet και δεν θα σας έρχετε ο λογαριασμός μέσω ταχυδρομείου.Άρα το αποτέλεσμα απλήρωτη λογαριασμοί πολλών μηνών και κόψιμο της τηλεφωνικής σας σύνδεσης για αυτό μακριά από το Cosmote my account!!!:!::!::!::!::!: Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδιά σε καμία περίπτωση μην κάνετε το Cosmote my Accountμετά θα πρέπει να πληρώνετε μέσω Internet και δεν θα σας έρχετε ο λογαριασμός μέσω ταχυδρομείου.Άρα το αποτέλεσμα απλήρωτη λογαριασμοί πολλών μηνών και κόψιμο της τηλεφωνικής σας σύνδεσης για αυτό μακριά από το Cosmote my account!!!:!::!::!::!::!: Γράφεις απίστευτες ανακρίβειες. Κατ'αρχην σε ενημερώνει ότι θα εκδίδεται ο λογαριασμός ηλεκτρονικά και σε ενημερώνει επίσης ότι μπορείς να αλλάξεις τη ρύθμιση και να εκδίδεται κανονικά έντυπος λογαριασμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Παιδιά σε καμία περίπτωση μην κάνετε το Cosmote my Accountμετά θα πρέπει να πληρώνετε μέσω Internet και δεν θα σας έρχετε ο λογαριασμός μέσω ταχυδρομείου.Άρα το αποτέλεσμα απλήρωτη λογαριασμοί πολλών μηνών και κόψιμο της τηλεφωνικής σας σύνδεσης για αυτό μακριά από το Cosmote my account!!!:!::!::!::!::!: Δεν υπάρχει κατι τέτοιο. Ευχαριστούμε για την παραπληροφόρηση . Α , ξέχασα , για την ενημέρωση σου έχω myaccount, και μου έρχεται λογαριασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Δεν ισχύει αυτό. Τζαπα τρομοκρατείς τον κόσμο... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Το προσπαθω μήνες να ανοίξω καθώς ήδη μου έχουν κόψει τον αναλυτικό λογαριασμό. Τηλέφωνα, email απειρες ωρες χαμένες, μάλλον επειδή είχα ανοίξει λογαριασμό πριν κάνω φορητοτητα και βρίσκει τον αριθμό μου όταν πάω να γραφτώ. Πολύ μπλα μπλα και δήθεν ευγένεια αλλά λύση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 εχω 5 νουμερα στη διαθεση μου αλλα μου εμφανιζει μονο το ενα. ξερει κανεις τι κανω λαθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 μονο στα συμβολαια λειτουργει το myaccount σωστα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 μονο στα συμβολαια λειτουργει το myaccount σωστα? Όχι , λειτουργεί και στα καρτοκινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts