manos the greek Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Παιδιά έχει άλλα στο Saturn? Ευχαριστώ Μάνος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mygreek Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Παιδιά έχει άλλα στο Saturn? Ευχαριστώ Μάνος Εχει και το electroworld 245€ απεναντι απο το saturn. Ανεξηγητo φαινομενo η μπαταρια του Samsung i8510 INNOV8! Το εχω δυομιση εβδομαδες και τις πρωτες 11 μερες το φορτιζα μερα παρα μερα.Απο την τελευταια φορτιση(4/10) εχει περασει ηδη 1 βδομαδα και εχω χαρει πολυ γιατι ειναι 7 μερες συνεχεια ανοικτο με 2-3 λεπτα καθε μερα να κανω κλησεις και λιγες φωτο-βιντεο ενω απο εχτες εχει πεσει στο πιο χαμηλο σταδιο η μπαταρια μπηκε στην οικονομια (χαμηλος φωτισμος κτλ) και ακομα εχει...Εχω βαλει απο την αρχη το jbtaskman και πιστευω αυτο να εκανε δουλεια, αλα ετσι ξαφνικα?Κατι γινεται με τις ρυθμισεις του και κατα τυχη το εχω πετυχει...Απο θεμα εχω βαλει το ασπρο χωρις ταπετσαρια και η ρυθμιση της φωτεινοτητας στην οθονη ειναι στην μεση. Παντως μετα απο αυτο το μονο σιγουρο ειναι οτι φταιει η διαχειρηση στο λογισμικο - ανοικτες εφαρμογες κτλ. και οχι η μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Τέλεια, έχω το n95 8GB και μου κάνει νούμερα με ημερομηνία και ξυπνητήρι και το σκέφτομαι... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 πηγα σημερα στο σερβις της samsung στην θεσσαλονικη. Τους ειπα το προβλημα με την μπαταρία και με ρωτησε η υπάλλληλος "ποσες μέρες κρατάει?" εκεί γέλασα. Λίγες ώρες της απάντησα. Θέλουν μία εβδομάδα για να το δουν και άν δεν γινει θεσσαλονικη το στελνουν αθηνα. Το σερβις της sony ericsson ποτε δεν μου πήρε πάνω από 2 ώρες. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στο θέμα της μπαταρίας θα του ημουν πολύ υποχρεωμένος. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Στο κεντρικό μενού πολλές φορές μου βγάζει στα δεξιά την κάθετη μπάρα που είναι για να πας πιο πάνω ή πιο κάτω. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν εικονίδια πιο πάνω ή πιο κάτω και η μπάρα είναι ολόκληρη(δηλαδή γεμάτη από το πάνω μέχρι το κάτω άκρο). Το κάνει σε κάποιον άλλο αυτό; Γιατί άλλες φορές την εμφανίζει και άλλες όχι(ακόμα και την ίδια στιγμή αν μπω και βγω πολλές φορές στο μενού χωρίς να κάτι κάποιες από αυτές τις φορές θα την εμφανίσει). Να και μια φώτο με την μπάρα που μου εμφανίζει: http://img160.imageshack.us/img160/7299/inn.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Το ίδιο έκανα και εγώ με σένα και περιμένω να δω το φως...... μάλλον σε κανένα μήνα θα είναι εδώ!!! Ήρθε σήμερα και η δική μου μπαταρία!!! Θα αρχίσω να την φορτίζω σήμρα το βράδυ και θα σας αύριο τα αποτελέσματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georeg_GR Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Καλησπέρα παιδία ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε εσείς γιατί απο την cosmote δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μου στέλνουν τις ρυθμίσεις τις αποθηκεύω αλλά τίποτα μου έστειλαν και στο e-mail μου οδηγίες για να το ρυθμίσω μονός μου αλλά και πάλι τίποτα μήπως έχετε κάτι να μου προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η συσκευή σε κανένα κατάστημα Cosmote? Πρόκειται για αγορά συσκευής με επιδότηση γι' αυτό. Είναι δυνατόν να αγοραστεί από αλλού (π.χ. Πλαίσιο) με χρήση της επιδότησης από Cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η συσκευή σε κανένα κατάστημα Cosmote? Πρόκειται για αγορά συσκευής με επιδότηση γι' αυτό. Είναι δυνατόν να αγοραστεί από αλλού (π.χ. Πλαίσιο) με χρήση της επιδότησης από Cosmote? Σίγουρα μπορείς και από Γερμανό. Το έχει όμως 370€. Απ' ότι ξέρω γίνεται και στο Πλαίσιο αλλά δεν πρέπει να έχει καθόλου αυτό το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Παιδες εσεις που το εχετε...2 σε 1 καρτα της κοσμοτε δουλευει? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Σίγουρα μπορείς και από Γερμανό. Το έχει όμως 370€. Απ' ότι ξέρω γίνεται και στο Πλαίσιο αλλά δεν πρέπει να έχει καθόλου αυτό το τηλέφωνο. Παιδιά σήμερα στο Γερμανο το είδα στα 170!!Αξίζει? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=47463&selectedCategoryId=93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Μήπως είναι λάθος? Έχει ξανατύχει (όχι στο Γερμανό βέναια). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Μήπως είναι λάθος? Έχει ξανατύχει (όχι στο Γερμανό βέναια). αν το παραγγειλουμε τωρα που λεει 170 τι γινεται? αν αυριο το διορθωσουν μπορουμε να ακυρωσουμε παραγγελία? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Μια φορά είχα πετύχει παρομοιο λάθος στο πλαίσιο και ο πωλητής, μου είπε ότι είναι υποχρεωμένοι να στο δώσουν στην τιμή που το έχουν βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Μια φορά είχα πετύχει παρομοιο λάθος στο πλαίσιο και ο πωλητής, μου είπε ότι είναι υποχρεωμένοι να στο δώσουν στην τιμή που το έχουν βάλει. οποτε τι λετε, αξιζει για 170 ευρώ?? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 οποτε τι λετε, αξιζει για 170 ευρώ?? Πλάκα κάνεις? Και τα διπλά αξίζει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Πλάκα κάνεις? Και τα διπλά αξίζει. μαλον σε λιγο ολοκληρωννω την online παραγγελια, (αφου εχω κανει για καλο και για κακο ενα printscreen την τιμη 170 ευρω). και αυριο πρωι πρωι παω να ρωτησω στο καταστημα Γερμανος διπλα στο σπίτι μου αν ισχυει και αν θα το πάρω . Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mygreek Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 πηγα σημερα στο σερβις της samsung στην θεσσαλονικη. Τους ειπα το προβλημα με την μπαταρία και με ρωτησε η υπάλλληλος "ποσες μέρες κρατάει?" εκεί γέλασα. Λίγες ώρες της απάντησα. Θέλουν μία εβδομάδα για να το δουν και άν δεν γινει θεσσαλονικη το στελνουν αθηνα. Το σερβις της sony ericsson ποτε δεν μου πήρε πάνω από 2 ώρες. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στο θέμα της μπαταρίας θα του ημουν πολύ υποχρεωμένος. 1. Απενεργοποιεις το 3g 2. Τον φωτισμο το βαζεις σχετικα στην μεση και πιο λιγο επισης ρυθμισε να κλεινει γρηγορα ο φωτισμος στην οθονη 3. Κλεισε το bluetooth και τοwifi το βαζεις οταν χρειαζεται 4. Φορτιζε το τηλ. απο τον φορτιστη της μπριζας και αφηνε τη να αδειαζει μεχρι να σβησει το τηλ. 5. Βαλε το jbtaskman και πηγαινε στις ρυθμισεις του να κλεισεις το screencaptur και οποια αλλη εφαρμογη δεν σου χρειαζεται. 6. Βαλε συντομευσης στα πληκτρα για οτι χρησιμοποιεις πιο συχνα, γλιτωνεις πολλες πληκτρολογησεις χρονο και καταναλωση μπαταριας 7. Γενικα, μην βαζεις καρτες μνημης μεγαλης χωρητικοτητας (gb), οταν εισαι σε περιοχη που δεν εχεις καλη ληψη ψαχνε το καλυτερο σημειο και αστο εκει γιατι η συνεχης αναζητηση δικτυου ειναι ο θανατος της μπαταριας,κλεινε σωστα τις εφαρμογες και μην αφηνεις σε εκκρεμοτητα οτιδηποτε προγραμματα μεσα αχρηστα πραγματα φωτο-τραγουδια-παιχνιδια κτλ.Κανε συχνα ελεγχο στο jbtaskman να δεις αν υπαρχουν ανοικτες εφαρμογες.Μην βαζεις βαρια θεματα-ταπετσαριες κτλ. -Με ολα αυτα εγω εχω 5-6 μερες αναμονη χωρις να το κλεινω το βραδυ, μιλωντας λιγο καθημερινα 2-3 λεπτα και με λιγες φωτο η βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 1. Απενεργοποιεις το 3g 2. Τον φωτισμο το βαζεις σχετικα στην μεση και πιο λιγο επισης ρυθμισε να κλεινει γρηγορα ο φωτισμος στην οθονη 3. κλεισε το bluetooth και τοwifi το βαζεις οταν χρειαζεται 4. Φορτιζε το τηλ. απο τον φορτιστη της μπριζας και αφηνε τη να αδειαζει μεχρι να σβησει το τηλ. 5. Βαλε το jbtaskman και πηγαινε στις ρυθμισεις του να κλεισεις το screencaptur και οποια αλλη εφαρμογη δεν σου χρειαζεται. 6. Βαλε συντομευσης στα πληκτρα για οτι χρησιμοποιεις πιο συχνα, γλιτωνεις πολλες πληκτρολογησεις χρονο και καταναλωση μπαταριας 7. Γενικα, μην βαζεις καρτες μνημης μεγαλης χωρητικοτητας (gb), οταν εισαι σε περιοχη που δεν εχεις καλη ληψη ψαχνε το καλυτερο σημειο και αστο εκει γιατι η συνεχης αναζητηση δικτυου ειναι ο θανατος της μπαταριας,κλεινε σωστα τις εφαρμογες και μην αφηνεις σε εκκρεμοτητα οτιδηποτε προγραμματα μεσα αχρηστα πραγματα φωτο-τραγουδια-παιχνιδια κτλ.Κανε συχνα ελεγχο στο jbtaskman να δεις αν υπαρχουν ανοικτες εφαρμογες.Μην βαζεις βαρια θεματα-ταπετσαριες κτλ. Με ολα αυτα εχω πανω απο 5-7 μερες αναμονη μιλωντας καθημεριναα 2-3 λεπτα και με λιγες φωτο η βιντεο. Καταλαβαίνω ότι να βοηθήσεις θέλεις, αλλά αυτό που συμβαίνει με το κινητό είναι ανήκουστο. 2-3 λεπτά ομιλία την ημέρα δεν λέγεται χρήση, λέγεται δοκιμή. Με όλα τα άλλα που περιγράφεις, μου δίνεις την εντύπωση ότι πρέπει να το σκέφτεσαι πολύ πριν αποφασίσεις να ξεκλειδώσεις το πληκτρολόγιο. Ειδικά αυτό με τις συντομεύσεις....εντάξει, είπαμε..... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 4. Φορτιζε το τηλ. απο τον φορτιστη της μπριζας και αφηνε τη να αδειαζει μεχρι να σβησει το τηλ. Ετσι χαλας την μπαταρια,δεν το κανεις να αντεχει πιο πολυ...το κινητο το φορτιζεις οταν ειναι στο 30-40% η μπαταρια.με το να την φορτιζεις-ξεφορτιζεις τελειως καθε φορα,της μειωνεις τον χρονο ζωης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mygreek Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Καταλαβαίνω ότι να βοηθήσεις θέλεις, αλλά αυτό που συμβαίνει με το κινητό είναι ανήκουστο. 2-3 λεπτά ομιλία την ημέρα δεν λέγεται χρήση, λέγεται δοκιμή. Με όλα τα άλλα που περιγράφεις, μου δίνεις την εντύπωση ότι πρέπει να το σκέφτεσαι πολύ πριν αποφασίσεις να ξεκλειδώσεις το πληκτρολόγιο. Ειδικά αυτό με τις συντομεύσεις....εντάξει, είπαμε..... Η χρηση απο 1sec εως 24/24ωρο ειναι χρηση, και η απαντηση ηταν στο τι κανεις για την οικονομια της μπαταριας οχι ποσο χρηση η τι θελει να κανει ο καθε χρηστης με το κινητο του.Τις πρωτες μερες μου κρατουσε 24 ωρες η μπαταρια τωρα κραταει 5-6 μερες ποιο ειναι το ανηκουστο... Αν το σκαλιζω ολη μερα το κινητο ειναι λογικο οτι σε καμια συσκευη δεν αντεχει η μπαταρια. "Ειδικά αυτό με τις συντομεύσεις....εντάξει, είπαμε....." Το bluetooth για να ανοιξει χρειαζεται 5 κλικ μεχρι να το ενεργοποιησεις οταν το βαλεις συντομευση μονο 1 κλικ .... Ο καθενας λεει την γνωμη του , αν ενοχλω βοηθοντας συγνωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Η χρηση απο 1sec εως 24/24ωρο ειναι χρηση, και η απαντηση ηταν στο τι κανεις για την οικονομια της μπαταριας οχι ποσο χρηση η τι θελει να κανει ο καθε χρηστης με το κινητο του.Τις πρωτες μερες μου κρατουσε 24 ωρες η μπαταρια τωρα κραταει 5-6 μερες ποιο ειναι το ανηκουστο... Αν το σκαλιζω ολη μερα το κινητο ειναι λογικο οτι σε καμια συσκευη δεν αντεχει η μπαταρια. "Ειδικά αυτό με τις συντομεύσεις....εντάξει, είπαμε....." Το bluetooth για να ανοιξει χρειαζεται 5 κλικ μεχρι να το ενεργοποιησεις οταν το βαλεις συντομευση μονο 1 κλικ .... Ο καθενας λεει την γνωμη του , αν ενοχλω βοηθοντας συγνωμη. Με παρεξηγησες φιλε. Φυσικα και θελεις να βοηθησεις, το ειπα και εγω. Το ανηκουστο εχει να κανει με τη διαρκεια της μπαταριας. Οπως και να το κανουμε, με τη χρηση που περιγραφεις, μπορει να κραταει 6 μερες, αλλα πραγματικα ειναι σαν να φοβασαι να το αγγιξεις. Το προηγουμενο μηνυμα μου ειχε μια δοση ειρωνιας, αλλα δεν πηγαινε σε εσενα βεβαια, στην αυτονομια του κινητου πηγαινε. Η χρηση που περιγραφεις ειναι ελαχιστη. Αλλες συσκευες θα κρατουσαν εβδομαδες.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mygreek Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Με παρεξηγησες φιλε. Φυσικα και θελεις να βοηθησεις, το ειπα και εγω. Το ανηκουστο εχει να κανει με τη διαρκεια της μπαταριας. Οπως και να το κανουμε, με τη χρηση που περιγραφεις, μπορει να κραταει 6 μερες, αλλα πραγματικα ειναι σαν να φοβασαι να το αγγιξεις. Το προηγουμενο μηνυμα μου ειχε μια δοση ειρωνιας, αλλα δεν πηγαινε σε εσενα βεβαια, στην αυτονομια του κινητου πηγαινε. Η χρηση που περιγραφεις ειναι ελαχιστη. Αλλες συσκευες θα κρατουσαν εβδομαδες.... Πες μας μια συσκευη symbian που κραταει εβδομαδες να παμε να την παρουμε ολοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Πες μας μια συσκευη symbian που κραταει εβδομαδες να παμε να την παρουμε ολοι... Με την χρήση που περιγράφεις, το Ε71 θα κρατούσε 2 βδομάδες. Ήδη μου κρατάει 3 μέρες με τρελό ξέσκισμα.(3g, bt, ομιλία 35-40 λεπτά σύνολο, 15 sms σύνολο, φωτισμό στα 3/4, κάνα 10λεπτο wifi και 4 λογαρισμούς email να ενημερώνονται κάθε 15 λεπτά μέρα νύχτα.) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Καλημερα παιδια, απο χτες πηρα κι εγω το κινητακι, απο την προσφορα του oteshop με 169 ευρω. Πιστευω ειναι καλη αγορα για τετοιο κινητο. Διαβαζω εδω και μερες το thread, πριν πεσει στα χερια μου το κινητο, γιατι με ενδιεφερε το ιννοβ8 και δεν πολυψηνομουν για touch screen κινητο ακομα (samsung jet πχ, το οποιο δειχνει εκπληκτικο παρεπιπτοντως) . Διαβασα λοιπον εδω, οτι στο site της samsung υπαρχει memory patch. Κατι τετοιο δεν βρηκα . Υπαρχει ? Επισης εψαξα πολυ τις ρυθμισεις και εκλεισα bluetooth,gps,wifi. Εχω 1 σημαντικο προβλημα: Θελω να περασω τις επαφες μου απο το sony ericsson k800i με bluetooth. Ενω ανοιγω το bluetooth, το κ800 εντοπιζει το ιννοβ8, δειχνει οτι στελνει ολο τον τηλεφωνικο καταλογο και ομως τιποτα. Στο ιννοβ8 εμφανιζεται ενα μηνυμα : Ληψη μηνυματος μεσω bluetooth? Παταω ναι και τιποτα... Μπορει να μου πει καποιος τι γινεται με αυτο? Τελος, θα ηθελα να ρωτησω για το GPS. Δεν με ενδιαφερει η πλοηγηση, που αν καταλαβα καλα πρεπει να βρεις σπασμενο προγραμμα ή να πληρωσεις. Με ενδιαφερει να το ανοιγω και να μου δειχνει που ειμαι. Αυτο γινεται χωρις να ψαχνει ασυρματο δικτυο ή WAP? Ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts