Jump to content

georeg_GR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georeg_GR

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

georeg_GR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εδώ και καιρό ζαχαρώνω το εν λόγο κινητό για πείτε μου δυο λογάκια εσείς που το κατέχεται. Αξιόπιστο ? Προβλήματα? Μπαταρία? Οι διαφορές του με το S II ποιες είναι ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)
  2. Θα ήθελα την βοήθεια σας λιγο. Εχω κάνει τα πάντα και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω με τιποτα τα mms. Εχω πάρει τηλ μου ειπαν οτι ολα ειναι οκ εχω κανει τις χειροκίνητες ρύθμισης που μου έστειλαν αλλα ακόμα τίποτα εχετε καμία ιδεα?
  3. Καλησπέρα παιδία ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε εσείς γιατί απο την cosmote δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μου στέλνουν τις ρυθμίσεις τις αποθηκεύω αλλά τίποτα μου έστειλαν και στο e-mail μου οδηγίες για να το ρυθμίσω μονός μου αλλά και πάλι τίποτα μήπως έχετε κάτι να μου προτείνεται?
  4. Σ΄ευχαριστω φιλε μου ελπίζω να βελτιωθεί. Κάτι αλλο εκει που πάω για να το σβήσω εχει πολλά αλλά αρχεία αυτα δεν τα πειράζω ετσι?
  5. Ναι το εχω εγκαταστήσει και κλείνω το Screen Capture, αλλα το ΑGB Support δεν το εχει οταν ανοίγω το jbak task man απο που το βρίσκω για να το κλείνω?
  6. To εχω κανα μηνα περιπου. Το κινητο ειναι τελειο και δυνατοτητες πολες εχει αλλα απο αυτονομια τιποτα να κρατουσε κανα 2 μερες με νορμαλ χρηση θα ημουν ευτυχισμενος.
  7. Ρε παιδία τι πράγμα είναι αυτό με την μπαταρία έλεος δεν κρατούσε καθόλου και του έκανα μια αναβάθμιση αυτή που έχετε βάλει ποιο πάνω και πάλι τίποτα μετά βίας 2 μέρες και αυτές χωρίς την χρήση κάμερας, ιντερνετ,gps φοβάμαι να τα ανοίξω, είχα 2 γραμμές και τράβηξα 1,5 λεπτό βίντεο και τερμάτισε η μπαταρία . Τι να κάνω καμία βοήθεια? το πείρα για της αδυνατότητες του τι να το κάνω αν είναι να φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω?
  8. Τα εκανα αυτα αλλα παλι μου βγαζει Loading SPLASH Fail καμια βοηθεια?
  9. Είχες βάλει την ελληνική έκδοση του I8510XXIB2? Γιατι την έβαλα και εγω αλλα στα αγγλικα, Αν την έκανες στα ελληνικά μπορείς να μου πεις που την βρήκες γιατί δεν τα παω και πολύ καλά με τα αγγλικά. Ευχαριστω.
  10. Σ'ευχαριστω για την απάντηση σου φίλε μου. Του έκανα αναβάθμιση την I8510XXIB2 και τώρα είναι μια χαρά από χθες το πρωί μέχρι τώρα έχουν πέσει μόνο 3 γραμμές με αρκετή χρηση.Το μόνον πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν έχω ελληνικά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να τα βρω? Ευχαριστώ.
  11. Γεια σας παιδιά ειμαι νεος στο φορουμ και ειναι το πρώτο μου post ελπίζω να με βοηθήσετε λιγάκι με το νεο μου κινητό. Το INNOV8. διάβασα αρκετές απο της σελίδες που έχετε γράψει και μπορώ να πω οτι αντιμετωπίζω και εγω το ίδιο πρόβλημα με εσάς, Το φορτίζω το βράδυ το ανοίγω το πρωί κατα της 11 και στης 2 το βράδυ εχει κλείσει χωρίς χρήση gps καθώς δεν εχω εγκαταστήσει κανένα, άντε να τραβήξει Κανά 2-3 φοτο και τίποτα αλλο και κανα 5λεπτο να μιλήσω. εχω εγκαταστήσει και το jbakTaskMan και κλεινω το screen captur. Τι Μπορώ να κάνω? να του κάνω αναβάθμιση? και πως γίνετε αυτη και απο που? βρήκα τον τρόπο να κάνω αναβάθμιση μόνο που έκανα και τα έχει στα αγγλικά υπάρχει κάποια καινούργια στα ελληνικά?
×
×
  • Create New...