Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ti mas thymises twra!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 κανα παιχνιδι σε ταβλι υπαρχει? εκτος του BGLIGHTCE γιατι με εχει ξεσκισει δεν μπορεις να του παρεις ουτε ενα διπλο παιχνιδι:lol: και εχει μονο πορτες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korkodilos7 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...! EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosmarinos Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 παιδια ωραιο προγραμματακι το winot αλλα ειχα μεγαλο προωλιμα με το quick gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Βρε παιδιά, εσείς πρέπει να γνωρίζετε. Υπάρχει κάποιο καλό ρολόι για την today screen (για wm6) που να έχει την δυνατότητα να χτυπάει ανά ώρα (chime)? Βαρέθηκα να googlάρω και δεν βρήκα τίποτε της προκοπής. Ευχαριστώ. :happy: Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 κι' άλλο δωρεάν game, από τα παλιά...!! Another World http://gpf.dcemu.co.uk/files/aw_dc1.png κατεβάστε το απο εδώ: http://rapidshare.com/files/155569494/AnotherWorld_WM5.cab link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=409521 λιγάκι δύσκολο για μένα θα έλεγα αλλά αξίζει! τρέχει μόνο για QVGA και WM5... :( Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snacer Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Λοιπόν παίδες έχω φτιάξει ένα προγραμματάκι για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2008 - 2009 και την 1η έκδοση του προγράμματος την έχω φτιάξει για το samsung i780 σε ανάλυση 320 x 320 και realVGA. Βέβαια παίζει και σε άλλες αναλύσεις καθώς θα εμφανιστούν scroll bars Όσοι πιστοί προσέλθετε να το κατεβάσετε http://users.otenet.gr/~mmanusak/index1.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Μπράβο σε όλους και κυρίως στον i_Falcon (άσχετα αν σταμάτησε) για την πρωτοβουλία. :up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Λοιπόν παίδες έχω φτιάξει ένα προγραμματάκι για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2008 - 2009 και την 1η έκδοση του προγράμματος την έχω φτιάξει για το samsung i780 σε ανάλυση 320 x 320 και realVGA. Βέβαια παίζει και σε άλλες αναλύσεις καθώς θα εμφανιστούν scroll bars Όσοι πιστοί προσέλθετε να το κατεβάσετε http://users.otenet.gr/~mmanusak/index1.htm Το έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα στο lg-ks20 που έχει 240Χ320. Εκτός του ότι δε μου εμφανίζεται στα προγράμματα και πρέπει να το τρέξω μέσα από το program files (όχι ότι αυτό είναι κάποιο πρόβλημα, απλά το αναφέρω), όταν το τρέχω μου βγάζει σφάλμα να πατήσω τερματισμό και επανεκκίνηση του προγράμματος, κλπ. κλπ. Από κάτω γράφει: Το αρχείο ή το όνομα συγκρότησης 'System.Data.SqlServerCe, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, Publickey Token=3BE235DF1C8D2AD3', ή μία από τις εξαρτήσεις του, δε βρέθηκε. Χρειάζεται να εγκαταστήσω κάτι επιπλέον για να λειτουργήσει; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snacer Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Το έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα στο lg-ks20 που έχει 240Χ320. Εκτός του ότι δε μου εμφανίζεται στα προγράμματα και πρέπει να το τρέξω μέσα από το program files (όχι ότι αυτό είναι κάποιο πρόβλημα, απλά το αναφέρω), όταν το τρέχω μου βγάζει σφάλμα να πατήσω τερματισμό και επανεκκίνηση του προγράμματος, κλπ. κλπ. Από κάτω γράφει: Το αρχείο ή το όνομα συγκρότησης 'System.Data.SqlServerCe, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, Publickey Token=3BE235DF1C8D2AD3', ή μία από τις εξαρτήσεις του, δε βρέθηκε. Χρειάζεται να εγκαταστήσω κάτι επιπλέον για να λειτουργήσει; Για ξαναδοκίμασε με το νέο cab που έχω ανεβάσει. Τώρα περιέχει και τις βιβλιοθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Λοιπόν παίδες έχω φτιάξει ένα προγραμματάκι για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2008 - 2009 και την 1η έκδοση του προγράμματος την έχω φτιάξει για το samsung i780 σε ανάλυση 320 x 320 και realVGA. Βέβαια παίζει και σε άλλες αναλύσεις καθώς θα εμφανιστούν scroll bars Όσοι πιστοί προσέλθετε να το κατεβάσετε http://users.otenet.gr/~mmanusak/index1.htm Γίνεται να παίξει και σε 240x240; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snacer Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Ερασιτεχνικά προγράμματα για Windows Mobile Όπως σας είπα παραπάνω έχω φτιάξει ένα πρόγραμμα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Επειδή υπήρχαν κάποια προβλήματα με το setup καθώς και κάποιες άλλες ελείψεις έγιναν τα παρακάτω : 1. Έχω ανεβάσει όλα τα απαραίτητα setup και έχει δοκιμαστεί σε windows mobile 5 ( eten x-500 ) και windows mobile 6 ( samsung i780 ) 2. Έχω ανεβάσει νέα version 240 X 320 3. Έχω ανεβάσει ένα νέο προγραμματάκι το "φωτοτηλέφωνο" http://users.otenet.gr/~mmanusak/index1.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Το φωτοτηλέφωνο πως δουλεύει ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snacer Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Το φωτοτηλέφωνο πως δουλεύει ακριβώς; Προσθέτεις φωτογραφίες και ένα τηλεφωνο για κάθε φωτογραφία και στην αρχική οθόνη τις βλέπεις ανά 4 και αν πατήσεις πάνω στη φωτογραφία καλεί το τηλέφωνο που είχες βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faih Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Παιδια, πολυ ωραια τα προγραμματα που προτεινετε, καποια απ αυτα τα εγκατεστησα. Ηθελα να ρωτησω, μηπως ξερετε καποιο προγραμμα που να κλιεδωνει οπως το iphone με sliding αλλα να ειναι για windows mobile? Μη μου πειτε το S2U2 γιατι το lg ks20 που εχω μου το κολλαει κ δεν ξερω γιατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOYFOY Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Να κανω και μια λιγο τρελουτσικη ερωτηση.Στο Ν81 που ειχα διαβαζε τις επαφες οταν δεχομουνα κληση και ελεγε απο το μεγαφωνο η απο το bluetouth .Ηπαρχει καποια τετοια ρυθμηση στα mobile ?καποιο προγραμμα που να το κανει αυτο?Ειναι τρομακτικα εξυπηρετικο γιατι ξερεις χωρις να κοιτας το τηλεφωνο σου ποιος σε εχει καλεσει. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizalex Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Το ipaq614c δεν μου παίζει με τίποτε youtube. Έχω βάλει core player, έβαλα flash, έχω βάλει το TCPMP, αλλά δεν. RTSP PROTOCOL NOT SUPPORTED. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 επανέρχομαι στο θέμα μας...! ένα ακόμη αξιόλογο freeware game: http://www.pocketnew.net/jpscreens/little/Image4.png τρέχει και σε VGA οθόνες κανονικά. κατέβασμα από εδώ: http://www.pocketnew.info/index.php?act=jumpyball ή το cab έτοιμο από εδώ: http://rapidshare.com/files/214481512/JumpyBallPPC.CAB Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos_s Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 ola se ena (sait) nikokiremena.kali doylia paidia bravo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 @dimos_s: Προς ενημέρωσή σου... Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimastoras Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 WiNot v1.0 Beta (δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω το αρχειάκι στο κατέβασμα απευθείας.Για www.wi-not.gr [/ url] στην αρχική σελίδα.Οι πληροφορίες που γράφω πιο κάτω είναι κλεμμένες από εκεί ..) Wi-Mobile δεν είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο κινητή πλατφόρμα βασίζεται σε μια σειρά καινοτόμων τεχνολογιών και μια ξεχωριστή σχεδιαστική προσέγγιση. http://65.182.110.63/images/stories/winotmain.jpg [/ IMG] Wi-Δεν Mobile εμπλουτίζει την κινητή συσκευή, με την προσθήκη πολλών χαρακτηριστικά όπως: ... Εκατοντάδες δημοφιλή κανάλια τηλεόρασης από όλο τον κόσμο ... Εκατοντάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί από περισσότερες από 30 χώρες ... Απλή άμεσων μηνυμάτων με ζωντανή μετάφραση ... Αφιερωμένο μηχανή αναζήτησης meta-για απεριόριστο κινητά παιχνίδια ... Μίνι ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Web ... Κινητό server για κοινή χρήση αρχείων και την κοινωνική δικτύωση ... Crawler για την υγιή αναζήτηση ... Uniq κινητή εμπειρία shopping ... Και η διασκέδαση δεν σταματά με Wi + έκταση [/ QUOTE] tahnksssssssssss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arthouros100 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 παιδια ... κατεβασα μερικα προγραματα οπων τα¨: poketmusic kai pocet tv αλλα λεει να κανω εγγραφη και δεν μπορω να κανω.... καμια ιδεα για να δουλεψουν??? και κατι αλλο κατεβασα μεροικα προγραμματα οπως τα : Pocket Digital Clock 1.1.5 και SRS Wow HD αλλα μου βγαζει κατι αρχεια και το setup μαζι αλλα ειναι σε μια μορφη που οταν το παταω μου ανοιγει απλα μια καρτελα στο ιντερνετ explorer και διχνει τα περιοχομενα... υπαρχουν ακριβεις οδηγειεσ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 παιδια ... κατεβασα μερικα προγραματα οπων τα¨: poketmusic kai pocet tv αλλα λεει να κανω εγγραφη και δεν μπορω να κανω.... καμια ιδεα για να δουλεψουν??? και κατι αλλο κατεβασα μεροικα προγραμματα οπως τα : Pocket Digital Clock 1.1.5 και SRS Wow HD αλλα μου βγαζει κατι αρχεια και το setup μαζι αλλα ειναι σε μια μορφη που οταν το παταω μου ανοιγει απλα μια καρτελα στο ιντερνετ explorer και διχνει τα περιοχομενα... υπαρχουν ακριβεις οδηγειεσ??? μηπως θα επρεπε εκει που τα κατεβαζεις φιλε μου, να εριχνες και μια ματια σε αυτα τα γραμματα που υπαρχουν και γυρω γυρω απο τη λεξη ""download""??:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arthouros100 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 μηπως θα επρεπε εκει που τα κατεβαζεις φιλε μου, να εριχνες και μια ματια σε αυτα τα γραμματα που υπαρχουν και γυρω γυρω απο τη λεξη ""download""??:happy: τι ηταν τωρα αυτο που ειπες εξυπναδα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batrahian Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Παιδια εχω κατεβασει το ScumVM, τρεχει κανονικα αλλα δεν μπορει να δει κανενα παιχνιδι που του εχω βαλει, ξερει κανεις απο που μπορει να κατεβασω συμβατα adventure games σε μορφη που να μπορω να τα τρεξω απο WM 6.1 μεσω του scum? Mε ενδιαφερουν τα Simon the sorcerer 1&2 και φυσικα μιλαω για free abandonware παιχνιδια. Παράθεση ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts