Jump to content

spyrosmarinos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spyrosmarinos

  1. αυτα τα εχω κανει..απλα ηθελα να εχω και τις επαφες μου στη sim ωστε σε περιπτωση που τελειωνει η μπαταρια μου να μπορω να βαλω τη sim σε ενα αλλο κιν.για ενα επειγον τηλ...δυστυχως κατι τετοιο μου ετυχε προσφατα ......
  2. προσπαθω να αντιγραψω τις επαφες μου απο τη συσκευη στη sim αλλα μου γρα φει bad parameter και δεν κανει αντιγραφη...ξερετε πως μπορω να το κανω?
  3. παιδια μου φαινεται σε συγκριση με αλλα κινητα οτι το καισερακι μου δεν εχει τοσο καλο σημα οσο αλλα κινητα...μηπως φταιει οτι το εφερα απο εξωτερικο η μπορω να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις???επισης οταν με παιρνουν τηλ αργει να χτυπησει και μου το βγαζει ως χαμενη κληση...τι μπορει να φταιει???????
  4. το εκανα αλλα τιποτα.το παραξενο ειναι οτι γραφει sms 160 χαρακτήρων στα αγγλικα κανονικα,και με το resko εγραφα κανονικα και στα ελληνικα μεχρι πριν λιγες μερες ...ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις........
  5. οποιο πληκτρολογιο και να βαλω με τικαρισμενο το unicode γραφω sms 160 χαρακτήρων στα αγγλικα αλλα οταν το γυριζω στα ελληνικα μου βγαζει αυτοματα 70....ως πριν 15 μερες εγραφα κανονικα και ελληνικα με 160 χαρακτηρες..τι μπορει να φταιει?
  6. εβαλα και το pocket cm αλλα το προβλημα παραμενει
  7. εχω το kaiser,aξιζει να το αφησω για το ομνια?το βρθσκω 300 ευρω
  8. εχω το resco ketboard....αν εχω ενεργοποιησει το unicode τοτε γραφω 70,αν το εχω απενεργοποιημενο 160...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...τι να κανω????????
  9. παιδια εκει που εγραφα παντα sms με 160 χαρακτήρες ,ξαφνικα μου εμφανιζει μονο 70.γιατι?τι μπορω να κανω για να εχω ξανα 160?
  10. ξερει κανεις πως μπορουμε να δουμε υποτιτλους σε μια ταινια στο καισερ?
  11. παιδια να ρωτησω...ξερει κανεις τι φταιει?εχω το resko keyboard κι οταν στελνω μυνημα εμφανιζεται στους αλλους ερωτηματικα και οχι αυτο που γραφω...γιατι????????
  12. παιδια ωραιο προγραμματακι το winot αλλα ειχα μεγαλο προωλιμα με το quick gps
  13. παιδια το βρηκα ....ειχα περασει το winot προγραμματακι kai moy μπλοκαρε το quick gps:D
  14. οχι δεν εχω το sky tools αλλα εχω περασει διαφορα προγραμματα και το quick fix cab αλλα τιποτα....κατι που μπορει να φταιει??
  15. παιδια sosssssssss..................μεχρι πριν λιγο καιρο οταν συνεδεα το καιζερακι μου με το pc το quickgps κατεβαινε αμεσως..εδω και λιγες μερες ενω ειμαι συνδεδεμενος και δεν εχω αλλαξει τις ρυθμισεις μου δεν μπορω να το καταβασω με τιποτε....καμια ιδεα???????????:cry::cry:σε ολα τα προγραμματα που χρειαζονται ιντερνετ μπαινω κανονικα μεσω του κινητου μου..το προβλημα εινα με το quick gps
  16. Εγγραφή: Φεβ. 2004 Μηνύματα: 9 επειδή είμαι καινούργιος στο χώρο μπορεί να μου πει καποιος ποιό ειναι το software για το keyboard tης shell και πιο skin πρεπει να χρησιμοποιήσω για το kaiser? το VGA η το QVGA.ευχαριστω
  17. επειδή είμαι καινούργιος στο χώρο μπορεί να μου πει καποιος ποιό ειναι το software για το keyboard και πιο skin πρεπει να χρησιμοποιήσω για το kaiser? το VGA η το QVGA.ευχαριστω
  18. επειδη ειμαι λιγο ασχετος αλλο ειναι ο file explorer κι αλλο ο resco explorer? γιατι με τον file explorer εχω κανει shortcut to destinator και στο program files της συσκευης οσο και στο φάκελο του spbshell mobile,αλλ'α πάλι μπορώ να το τρέξω μόνο μέσω του file explorer?
  19. εχω βάλει το destinator 7 και το χαρτη μονο στη storage card και το τρέχω απο εκει πηγαίνοντασ μονο μεσω του file explorer...υπάρχει τροπος χωρις να χρειαστει να το κάνω εγκατάσταση στο κινητό να το τρέχω μεσω windows η μέσω του του spbshell ,για να μην χρειαζεται να χρησιμοποιω συνέχεια τον file explorer??ευχαριστω
  20. ξέρει κανείς κανένα τρόπο η προγραμματάκι ωστε σε εισερχόμενη κλήση να εμφανίζεται ι φωτογραφία full screen και οχι σε μικρο μέγεθος?
  21. αυτην ακριβώς έχω ακολουθήσει (το έκανα δυο φορές εγκατασταση για σύγουρα) αλλά τίποτα..γράφω κανονικά ελληνικά αλλά χωρίς τονισμό..καμιά ιδέα?μήπως τυχον έχει κανείσ και κανένα προγραμματάκι για ορθογραφικό έλεγχο για ελληνικά για το office mobile???ευχαριστω για τις απαντήσεις
  22. εχω εγκαταστησει το προγραμματι για ελληνικα σε hardware πλικτρολογιο με αγγλική ρομ σε kaiser κι ενω γραφει ελληνικά δεν μπορώ να κάνω τονισμό,Εχω δοκιμάσει με Q φωνήεν καθώς και με fn + space + φωνηεν αλλά τίποτα.το πληκτρολόγιο το αλλάζω με το κουμπί της φωτογραφικής αλλά έχω δοκιμάσει και με άλλους συνδυασμούς αλλα τίποτα....ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει???????????
  23. εχω βαλει το ΑΕΚ cab στο hardware πληκτρολόγιο του kaiser με αγγλικό μενού αλλά δεν μπορώ να βάλω τονισμό.έχω προσπαθήσει πατώντας Q KAI TO ΦΩΝΗΕΝ καθώς και πατώντας fn + space + φωνήεν.εχει κανεις καμια ιδέα..?????????
×
×
  • Create New...