Jump to content

[Επίσημο] Nokia E71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8η μερα σημερα χρησης με μυνηματα κλησεις bluetooth ανοικτο και μια βιντεοκληση καθημερινα.πολυ καλες επιδοσεις

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παλικαρια? καλωδιο usb ειχατε στο κουτι εσεις?

κι αν ναι, τι καλωδιο ηταν?

Sales package contents

* Nokia E71

* Nokia Battery (BP-4L)

* Nokia Charger (AC-5)

* Nokia Connectivity Cable (CA-101)

* Nokia Headset (HS-47)

* Nokia Eseries Lanyard

* Nokia Eseries Pouch

* User Guide, Quick Start Guide and other documentation

* 2GM microSD depending on market/channel

Recommended accessories

* Nokia Bluetooth Headset BH-602

* Nokia Mobile Holder CR-106

* Nokia 8 GB microSDHC Card MU-43

http://europe.nokia.com/A41146123 :rolleyes:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

να κανω μια αφελη ρητορικη ερωτηση;γιατι τα περισσοτερα nseries που ειναι σαφως υποδεεστερα απο το ε71 ειναι πιο προβεβλημενα και πιο ακριβα?και μην μου πειτε για τις καμερες....

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

να κανω μια αφελη ρητορικη ερωτηση;γιατι τα περισσοτερα nseries που ειναι σαφως υποδεεστερα απο το ε71 ειναι πιο προβεβλημενα και πιο ακριβα?και μην μου πειτε για τις καμερες....

Όλα τα high end κινητά της η Nokia τα χτυπάει. Δεν είναι μόνο τα N series. Το Ε90 όταν βγήκε κόστιζε 840 ευρώ. Το Ε71 σαφώς δεν θεωρείται ναυαρχίδα και γι'αυτό η τιμή του είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.

Απλα προκειται για συσκευη που προοριζεται για στοχευμενες πωλησεις.

Απευθυνεται σε μια συγκεκριμενη βαση χρηστων δηλαδη, κι ως εκ τουτου οι πωλησεις (κι η τιμη του) θα κυμαινονται σε χαμηλα σχετικα επιπεδα (μαλιστα το Ε71 θα πουλησει σαφως περισσοτερο σε εταιρικο περιβαλλον, παρα σε λιανικη).

Οποιος ξερει ομως πραγματικα τι αγοραζει, θα το εκτιμησει... :)

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος? Ποια N series κινητά είναι πιο ακριβά από το E71 και σε τι χαρακτηριστικά υπολείπονται?

Για το πιο προβεβλημένα ισχύει το ότι απευθύνονται σε ένα μεγαλύτερο κοινό από τα E series, επίσης άσχετα αν θες να το ακούσεις ή όχι η κάμερα είναι ένα εξάρτημα που κοστίζει ποιο ακριβά όταν είναι καλύτερης ποιότητας.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Βγήκε το User Guide του E71 στα ελληνικά.

Αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο.

SAR 1.33W/Kg... για όσους ασχολούνται με τέτοια θέματα.

Πολύ-πολύ όμορφο το λευκό.

SAR 1.33w/kg ? ? ? ?

Πάρα πολύ...Ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε την αγορά κινητού μας σε σχέση με το sar που δίνεται από τις αντιπροσωπείες. Ωραίες και οι παροχές αλλά αν το sar ξεφεύγει....ευχαριστώ δεν θα πάρω.

H μπαταρία ειναι η φοβερή BP-4L που φόραγαν και τα Ε61, Ε61i, E90 καθώς και τα internet tablets της Νόκια. ;)

τι εννοείς φοβερή?

Έχω το Ε61i και στο τέλος της δεύτερης μέρας θέλει φόρτισμα.................

Αν το 1,33 ξεφευγει, τότε γιατί η ΕΕ δίνει μέγιστο αποδεκτό 2,00?

Τα όρια είναι όρια και ο καθένας ρισκάρει όσο θέλει.

Όταν παλιότερα χρησιμοποιούσαμε κινητά με sar 0,5 με 0.8 maximum και μας έπιανε το κεφάλι μας επειδή κάποιοι από μας μιλάγαμε λόγο δουλειάς πάνω από 4 ώρες στο κινητό ημηρεσίως, σκέψου πως αναλογικά και μόνο:

Μεγαλύτερο SAR = Μεγαλύτερη ακτινοβολία

Μεγαλύτερο SAR = Μεγαλύτερη ραδιενέργεια

Όχι δεν είναι πυρηνικός αντιδραστήρας, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι!

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Παιδιά, μια μικρή βοήθεια. Όταν ανοίγω το κινητό και εμφανίζεται η αρχική οθόνη, αρχίζει να τρέχει ο installer και μετά από λίγο μου βγάζει το μήνυμα "Αδύνατη η εγκατάσταση από την κάρτα μνήμης. Εγκαταστήστε τις υπόλοιπες εφαρμογές από τη Διαχείριση Εφαρμογών". Η πλάκα είναι ότι τις έχω εγκαταστήσει όλες. Καμιά ιδέα;

SAR 1.33w/kg ? ? ? ?

Πάρα πολύ...Ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε την αγορά κινητού μας σε σχέση με το sar που δίνεται από τις αντιπροσωπείες. Ωραίες και οι παροχές αλλά αν το sar ξεφεύγει....ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Αν και πολέμιος του υψηλού SAR (και το 1,33 είναι υψηλό SAR καλός ή κακός), η συγκεκριμένη συσκευή θα έλεγα ότι δεν στοχεύει ιδιαίτερα στην φωνητική επικοινωνία οπότε οι αγοραστές της υποθέτω ότι σπάνια θα την χρησιμοποιήσουν για πολύ, συστηματικό μπλα-μπλα.. αν το κάνουν βέβαια, η χρήση Hands-free πρέπει να θεωρηθεί επιβεβλημένη, εκτός και αν τους αρέσει το ρίσκο οπότε :p

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Παιδιά, μια μικρή βοήθεια. Όταν ανοίγω το κινητό και εμφανίζεται η αρχική οθόνη, αρχίζει να τρέχει ο installer και μετά από λίγο μου βγάζει το μήνυμα "Αδύνατη η εγκατάσταση από την κάρτα μνήμης. Εγκαταστήστε τις υπόλοιπες εφαρμογές από τη Διαχείριση Εφαρμογών". Η πλάκα είναι ότι τις έχω εγκαταστήσει όλες. Καμιά ιδέα;

Δοκίμασες να πάρεις backup τα αρχεία της κάρτας και να της κάνεις format?

-Το ιδιο και σε μενα.Περασα απο τη Νοκια το μεσημερι και μου ειπαν ....Format την καρτα...:O .

-Απο την στιγμη που το πηρα προσπαθει οταν το επανεκκινω,να εγκαταστησει κατι απο την καρτα,δεν το καταφερνει και ζητα να εγκαταστησω τις υπολοιπες εφαρμογες απο την διαχειρηση αρχειων. :confused:

-Η καταρα του Μερφι....Οσο τυχερος ημουν με το αιφον τοσο ατυχος με το νοκια :X

--Και εχουν περασει αρκετα απο τα χερια μου με πολυ καλες εντυπωσεις (τις καλυτερες θα ελεγα οσων αφορουν την λειτουργικοτητα).

-Απο την αρχη δεν μπορουσα να δω περιεχομενο multimedia απο τις ενσωματωμενες εφαρμογες,πχ φωτο,μπ3 που ειχα φορτωμενες στην καρτα,παρα μονο απο τον file explorer της συσκευης.

-Τα μπ3 τελικα τα ειδε απο την ενσωματωμενη εφαρμογη,αφου τα συγχρονισα με το windows media player,(αλλα οι τιτλοι ηταν κουκουρουκου) ενω οταν τα φορτωνα σε φακελο στην καρτα δεν εβλεπε τιποτα.Καθομουν και εφτιαχνα τους τιτλους απο τον ενσωματωμενο player, ομως.....οταν επανεκκινουσα το τηλεφωνο και ανοιγα τον player με εστελνε αδιαβαστο :cry: .Εβρισκε την βιβλιοθηκη κατεστραμενη.....και φτου κι απ'την αρχη. Μια βδομαδα παλευω.

-Η συνδεση με το PC suite γινοταν χωρις προβλημα σχεδον .....μεχρι χθες.Εχθες βρηκε αναβαθμηση το PC suite,την οποια εκανα και τωρα συνδεεται αλλα δεν βλεπει την καρτα μνημης :lol: ,σαλεψα.

-Τελικα εκανα φορματ στη καρτα πριν κανα 3ωρο ,φτου κι απ'την αρχη ολα,αλλα φαινεται να εστρωσε.Οταν επαννεκινω πλεον δεν επιχειρει εγκατασταση απο την καρτα και πλεον βλεπει ολα τα αρχεια εικονας και ηχου απο τις ενσωματωμενες εφαρμογες.

-Τωρα το μονο που εμεινε ειναι να βρω τι φταιει με την επικοινωνια με το PC suite.

-Οταν συνδεομαι και επιλεγω συνδεση PC suite,δεν βλεπει την καρτα μνημης,αλλα δεν ειναι μονο αυτο,αν αποσυνδεθω απο το καλωδιο,δεν φαινονται τα περιεχομενα της καρτας ουτε με τον file explorer της συσκευης ,(βλεπει οτι υπαρχει καρτα αλλα χωρις φακελους) και για να επανελθει θελει επανεκκινηση.

-Ο μονος τροπος για να συνδεθω με τον υπολογιστη ειναι επιλεγοντας μαζικη αποθηκευση,μονο τοτε βλεπει κατευθειαν τους φακελους της καρτας :wacko: ,τι διαλο φταιει ρε παιδια.Μηπως μου διαφευγει κατι;

-Στην αναζητηση στο google υπαρχουν αρκετοι με το ιδιο προβλημα,αλλα δεν αναφερει κανενας αν και πως το ελυσε.

-Ενδεχομενως να ειναι προβληματικη η καρτα,παντως με το φορματ εστρωσε.

-Οποιος αλλος εχει αντιμετωπησει το ιδιο ή παρομοιο προβλημα ,ας κανει μια αναφορα και με ποιο τροπο το ελυσε.

-Ευχαριστω για την υπομονη σας και καλα να περνατε.

- Stathis -

Κατά πάσα πιθανότητα τη ζημιά στη κάνει η κάρτα.

Απ' ό,τι διάβασα όλα τα προβλήματά σου πηγάζουν από τη κάρτα μνήμης.

Καλό θα ήταν να πάρεις μια άλλη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κατά πάσα πιθανότητα τη ζημιά στη κάνει η κάρτα.

Απ' ό,τι διάβασα όλα τα προβλήματά σου πηγάζουν από τη κάρτα μνήμης.

Καλό θα ήταν να πάρεις μια άλλη.

-Ετσι λεω αλλα....Μου βγηκαν τα ματια,ολη μερα πισω απο τον υπολογιστη.

-Με συνδεση μεσω bluetooth ολα ΟΚ.Οποτε .....δεν ξερω,πολυ μπερδεμα η δουλεια.

-Κατι παιζει με τους οδηγους του καλωδιου;...να μην εχουν εγκατασταθει σωστα; με την αναβαθμηση να εγινε καποιο conflict?...

-Να ηξερα να εσβηνα οτι εχει εγκατασταθει στην USB port που χρησιμοποιω και να ξανακανω εγκατασταση το PC suite καλα θα ηταν.

-Παντως εχω απεγκα-εγκαταστησει 3 φορες το pc suite με επανεκκινησεις,αλλα δε...

-Τωρα κανει το ενα που εκανε και πριν το φορματ,...οταν επανεκκινω το κινητο και παω στον music player βρισκει κατεστραμενη τη βιβλιοθηκη και επιχειρει να την διορθωσει,....μετα απο καμια 15 δευτ την διορθωνει χωρις να χαλαει τους τιτλους...παλι καλα. :rolleyes: , σα να ζοριζεται να τους αναγνωρησει ;;;

-Τι να φταιει,τι να φταιει..

-Λες να αλλαξω καρτα και να τελειωσουν ολα;;...μακαρι,αλλα γιατι με συνδεση bluetooth ,το pc suite την βλεπει κανονικα και στο πατ κιουτ;.....

- Stathis -

Να πάρεις μια άλλη κάρτα, είναι πολύ φθηνές. Όλα αυτά που λες είναι πολύ πιθανό να προκύπτουν από προβληματική κάρτα μνήμης.

Έκανα μορφοποίηση στην κάρτα μνήμης και διορθώθηκε το πρόβλημα με τον installer στην εκκίνηση του τηλεφώνου. Όμως πού βρίσκουμε το Multiscanner; Επίσης το Wireless Presenter δεν εγκαθίσταται με τίποτα ("Please reinstall application"). Το κινητό σας παίρνει την εντολή 7370 για hard reset; Την πληκτρολογώ στην αρχική οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους κωδικούς 0000, 06 κλπ.

Όλοι οι κωδικοί που λές θέλους αστεράκι και δίεση μροστά και στο τέλος δίεση.

*#7370#

*#0000#

*#06#

Όλοι οι κωδικοί που λές θέλους αστεράκι και δίεση μροστά και στο τέλος δίεση.

*#7370#

*#0000#

*#06#

Εννοείται ότι έβαλα. Κανένα αποτέλεσμα.

Και εγω ειχα παθει κατι παρομοιο! Οταν πατουσα *#06# δεν μου εβγαζε το imei εκανα hard format και ησυχασα. Μπορεις να κανεις hard format και οταν ειναι κλειστο το κινητο δοκιμασε το..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Στις ρυθμίσεις των sms, εχω επιλέξει να ταξινομούνται τα μηνυματα κατα "ημερομηνία".

Το προβληματακι που προέκυψε ειναι ότι ταξινομούνται κατα την ωρα που εχουν σταλθεί και όχι κατα την ημέρα και μήνα. Αυτό εχει ως αποτέλεσμα, αν έχω παραλάβει υποθετικα, σημερα ενα μηνυμα στις 1000 και ενα στις 1400 και ενα στις 2100 και αυριο παραλάβω ενα μηνυμα στις 1200, τότε το τελευταιο μηνυμα που παρελαβα ΔΕΝ θα φαινεται πρωτο!! αλλά τρίτο, πριν τα μηνυματα των 2100 και 1400.

Καμια ιδεα?? :confused:

εγω παιδια δεν εχω κανενα προβλημα ειναι μια χαρα το κινητακι:D
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Σίγουρα πρόκειται για bug, αν συμβαίνει και σε άλλους κατόχους.

Βέβαια ακούγεται λίγο περίεργο αυτό που λες διότι όλα τα S60 κινητά ως (προεπιλεγμένη) μέθοδο ταξινόμησης έχουν την ημερομηνία και δεν έχει ακουστεί ποτέ τέτοιο πρόβλημα...:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Από την αρχική οθόνη και όχι από την αναζήτηση επαφών όταν ψάχνετε ένα όνομα γράφει ελληνικά και αν ναι, πως; Παρ' όλο που γυρίζω το πληκτρολόγιο στα ελληνικά αυτό γράφει αγγλικά με αποτέλεσμα να μην βρίσκει τις επαφές, παρά μόνο όταν μπαίνω στον φάκελο επαφές.